Uusi lemmikki

Lapsillamme on uusi lemmikki. Se on kovasti rakas.

Meidän vanhempien iloksi lemmikki on hyvinkin helppohoitoinen. Ruokaa se ei juurikaan tarvitse, ei ulkoilutusta eikä pissa-astian puhdistusta. Se asuu vihreässä sankossa (äh) sangossa (äh) ämpärissä.

Miinusmerkkinä mainittakoon, että sitä kyllä ei kovin mielellään silitä. Se ei kehrää eikä heiluta häntäänsä.

Se on kuulemma ”kaunis mutta aika ällöttävä”.

”Se on kyllä kuollut”, toinen lapsista yritti.
”EIKÄ OLE! Se on vaan väsynyt!”, toinen linjasi.

 

PS. Eräs äiti yritti, että ”se vois mennä uimaan” (vessanpönttöön) tai  ”mä voin viedä sen omaan kotiin” (heittää pihalle). Ei kuulemma saa. Se on meidän lemmikki. Okei, okei…

27

You Might Also Like

 • A
  31.8.2017 at 15:06

  Meilläkin on lemmikki, se asuu meidän kerrostalon pyörävaraston viereisessä lukitussa kopissa ja sitä moikataan aamulla lähtiessä ja illalla palatessa. Vähän ujo se on, ja menee piiloon aina kun sitä liiaksi lähestyy, mutta silti aina se on odottamassa kun kellarin valot syttyy. Tämä kahdeksanjalkainen ystävä on lapsesta pelottava, mutta silti kiva (ja ihan ok että se metsästää muita kellarissa eläviä pikkulemmikkejä) verkkoihinsa (selvästi jotain ruokaa tarjolla on, sillä me ei sitä ruokita).

 • Torey
  31.8.2017 at 15:34

  Yääh. :D Meillä noi saa kyllä pysyä ulkona. Ai että syksyn aurinkoisia kelejä odotellessa kun ne muuttaa meiän etoven ympärille. Kivointa on ku sieltä joku 8jalkanen tipahtaa niskaan. Argh!

 • Sanna
  31.8.2017 at 20:08

  Mä kutsuin lukkeja pienenä Setä Pitkäsääriksi. Jotenkin sympaattisia hoipertelijoita. Meillä nämä ja muut vierailevat lemmikkiötökät asuvat parvekkeella. Tykkään, mutta silti sisätilojen ainoa sallittu lemmikki on koiramme :D

 • MADISON
  31.8.2017 at 21:25

  Meillä oli pari kesää aina hernemato. Valitettavasti ne hernemadot oli aika herkkää sorttia, ja hyvästä hoidosta huolimatta ne löytyi usein aika jähmeinä kipon pohjilta. Äkkiä hakemaan uudet herneet, taisi yksikin ”Mauno” olla oikeasti kuusi erillistä maunoa. Maunolle laulettiin, piirrettiin kuvia, ja syötettiin toki herneitä.

  Kyllä koira on vaan kivempi :D Pikkuiseen kerrostaloon hernemato sopi kyllä paremmin. Täällä okt:ssa, omalla pihalla valitsen kyllä koiran.