Kaupallinen yhteistyö

Lukijalle

Kaupalliset yhteistyöt blogissa on merkitty aina ko. bloggauksen alussa. Jos merkintää ei ole, kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö vaan ”kytköksetön” mielipiteeni.

Vaikka kyseessä olisikin kaupallinen yhteystyö, mielipiteeni ovat silti aitoja ja vilpittömiä. Esimerkiksi jos käyttökokemus ei ole hyvä, kerron sen rehellisesti tai jätän koko yhteistyöbloggauksen tekemättä.

Mainoslinkkejä (eli linkkejä, joiden klikkaamisesta saisin korvauksen) en blogissani käytä.

Mahdolliselle yhteistyökumppanille

Olen vilpittömän innostunut blogien kaupallisista yhteistyömahdollisuuksista!

Kaupallinen yhteistyö blogissa siis on mahdollista – mutta vain silloin, kun tuote tai palvelu luontevasti istuu puutalon arkeen. Tuotteen tulee olla sellainen, jota aidosti jo valmiiksi käytämme ja haluamme suositella muille. Tai vaikkapa sellainen, mitä haluamme testata ja kertoa aitoja käyttökokemuksia. Tai vaikkapa yllättävä juttu, josta saa hauskan ”ahaa”-elämyksen. Ehkäpä hankinta tai projekti, jonka tekemisestä olemme jo pitkään haaveilleet. Kokemus, joka vielä on tekemättä. Näkökulma, joka herättää keskustelua.

Aitoa, oikeaa ja blogin hengen mukaista yhteistyötä siis! Suunnittelen mielelläni kaupalliselle yhteistyölle ”blogin näköisen” näkökulman ja totetuksen – sellaisen, joka toimii juuri tässä blogissa.

Puutalobabyn lukijat ovat ajattelevia, keskustelevia ja kriittisiäkin – heillä on näkemyksiä ja mielipiteitä. Blogissa käydään rakentavaa keskustelua hyvässä hengessä aiheesta kuin aiheesta, ja blogin ympärillä on omanlaisensa vakiokommentoijien yhteisö. Osa porukasta on ollut mukana aktiivisesti keskustelemassa jo 10 vuoden ajan ja tämä ”pitkäaikaisten vakkareiden porukka” on blogin hengelle ja yhteisölle olennainen ja ihana ”erikoisuus”.

Pelkkää tavaralahjaa vastaan en tee bloggauksia, vaan työni on aina laskutettavaa työtä, joko laskulla tai verokortilla.

Jos kaupallinen yhteistyö kiinnostaa, heitä ihmeessä meiliä – suunnitellaan yhdessä bloginnäköinen, aito yhteistyö!
krista@puutalobaby.fi

Teen blogiyhteistyötä myös Indiedaysin kautta.

2 Comments

 • Reply
  Nidal
  1.4.2019 at 12:20

  Hei
  Mä haluan kysyä jenkki pastelista (lasten jenkki) onko eläin- tai kasvis gelatiini
  Vastakaa Sähköpostilleni kiitos
  Terveisin

 • Reply
  free beats to use
  3.1.2020 at 00:34

  Let me hook you up with some Royalty free beats
  and rap instrumentals for you next top chat musical projects.

  Hip Hop Beats, Trap beats, Dancehall Beats, Pop Beats, Afro Pop
  Beats.
  I also offer affordable and fast mix and mastering services, both Digital and Analog.

  Free Mix and Mastery when you buy my beats, free mastering when you buy my mixing service.

 • Leave a Reply