Taas mennään

Ei hemmetti ollaanks me hulluja.

Oltiinhan tässä jo kaksi yötä kotona.

 

You Might Also Like

 • Eerika
  5.3.2015 at 14:49

  Mitämitä, mihinmihin! Ja ootte, ehdottoman hyvällä tavalla hulluja :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  5.3.2015 at 14:54

  ”Arkea” kannattaa paeta niin kauan kuin voi. Sitä ehtii elää ihan tarpeeksi myöhemminkin. Tuolla varustuksella ette ihan hirmu kauaa taida olla reissussa. Laivareissu/kylpyläreissu? Mites sen opintovapaalaisen homma tuossa menossa edistyy?

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   5.3.2015 at 14:57

   Huomattava ristiriita syntyy kun listassa on ”pari vaatekertaa” ja toisaalta ”vitamiinit”. Itse en viitsisi vitamiineja edes pakkailla jos olen reissussa tyyliin yhden yön, mikä lapsilla juurikin tarkoittaa tuota paria vaatekertaa. Ellei sitten perillä odota pyykkikone. Mut silloin taas mukana luultavimmin olisi jo vaunutkin. Ja toisaalta jos mukana ei ole vaunuja ja lapsi nukkuu repussa niin miksi itkari. Hmmm…ehkä me vaan pakataan aika eri tavalla :-)

   • Kristaliina
    5.3.2015 at 15:30

    Hihii!

    Tarkennetaan: vaunut tulee mukaan myös, vaikka puuttuu listalta – ja vitamiinit on siksi, että Seela osallistuu D-vitamiinitutkimukseen eli sen takia pyritään ottamaan niitä ihan joka päivä :) Näyttääkö nyt loogisemmalta? :)

 • Miwwis/ 3 tytön äiti Kyröskoskelta (Ei varmistettu)
  5.3.2015 at 15:27

  Wau! Ihania ootte! Samanlaisia ratkaisuja mekin tehtäisiin, jos ei olis pakko raataa kolmivuorossa. Ihan tympii olla aina töissä, palkka on perustasoa ja menot myös…. Kahden pvän vapailla ehtii just toipua rasituksesta ja taas painamaan duunia…. Mutta teidän elämäntyyliä ihailen! Mahtava elää tässä vierellä unelmaa blogisi kautta. :) Hyvää matkaa, minne menettekin.

 • Sinusuu (Ei varmistettu)
  5.3.2015 at 16:17

  Rehellisesti, olen kateellinen.

  Laittakaa asunto vuokralle kokonaiseksi vuodeksi ja lähtekää reissuun; teiltä se onnistuisi❤️

  • Kristaliina
   6.3.2015 at 09:19

   Hihi minulta onnistuisi; Joelilta ei :) Vaikka ei välttämättä heti uskoisi, Joel on kuitenkin pohjimmiltaan aikamoinen koti-ihminen, viihtyy siis kotosalla kaikkein parhaiten ja on nytkin ihan että ”jee jee jee ihana olla kotona” – vaikka onneksi kyllä innostuu mun kanssa lähtemäänkin. Nykyisin. Elämämsä ekan Intian-matkan (5 viikko) jälkeen se totesi, että ei ikinä lähde enää kotoa mihinkään :D

   Mutta teknisesti hyvin onnistuisikin! Jos taloon ottaisi vuokralaisen vaikka just vuodeksi, sillä rahalla hyvin elelisi vaikka tuolla superedullisessa Aasiassa. Oh.

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    6.3.2015 at 09:27

    Mitä siitä teoreettisesta vuokrasta oikeastaan jäisi käteen asuntolainan lyhennysten ja talon pakollisten ylläpitokustannusten jälkeen..elelisikö sittenkään?

    • Vierailija (Ei varmistettu)
     6.3.2015 at 12:36

     Ei kai me tiedetä onko Kristalla ja Joelilla asuntolainaa..

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 13:10

      No ainakin meille on kerrottu tässä blogissa, että asuntolainaa on maksettu. Ks. tunnisteella ”raha”.

    • Kristaliina
     6.3.2015 at 16:14

     Lainaa on, mutta jos sen (näin teoreettisesti ajateltuna siis) laittaisi lyhennysvapaalle (just pankki mainosti sitä kuluitta), niin hmmm…  (laskee) …joo, riittäisi :) Itse asiassa ihan tosi hyvinkin riittäisi. Esimerkiksi Thaimaassa eläminen on niin huippuhalpaa.

     Mutta ei me oikeasti olla lähdössä :) Näillä näkymin :) Hehe vaikka nyt jäin kyllä kelaamaan, että hitsi sehän ois ihan mahdollista :D

 • :) (Ei varmistettu)
  5.3.2015 at 16:33

  Musta on hassua, kun noissa I-kirjaimissa on pisteet, vaikka sanat on kirjoitettu kokonaan isoilla kirjaimilla. Ei mulla muuta :) Hauskaa reissua!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  5.3.2015 at 22:14

  Tämä postaus on sisällöltään aivan yhtä antoisa kun tän tyyliset facebookpäivitykset ”hihii, elämme jänniä aikoja” tai ”elämä ei aina ole reilua”. Sitten odotetaan että joku kysyy ”mitä on tapahtunut”, jonka jälkeen vastataan ”en nyt viitsi tässä sitä kertoa”.
  Huomionhakuisuutta. Ei sisältöä. Miksi?

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   5.3.2015 at 22:30

   Ihan samaa ajattelin. Samaa kuin se Kaapissa-juttu. Ei oikeasti ole pakko joka päivä, tai edes joka toinen päivä kirjoittaa jos ei ole mitään sanottavaa. Laatu korvaa määrän eikös.

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    5.3.2015 at 22:47

    Joo, no miksi pitää kirjoittaa tällaisia v*lukommentteja. Mikä arvo tällä oli, et pitänyt jostain päivityksestä ja jaoit sen tiedon nyt täällä kaikille. Kiitos vaan tiedosta joo.

    • Vierailija (Ei varmistettu)
     6.3.2015 at 07:18

     No tuli kommenteissa sentään se arvo, että pointti tuli esiin, toisin kuin postauksessa. Jos kommentit olisi postauksen tyyliin kirjoitettuja, ne olisivat kuuluneet näin: ”Arvaa mitä? -Ei mitään.”

     • Kristaliina
      6.3.2015 at 07:48

      No hei onneksi arvon nurisijoilla on sitten edes tällaiset informatiiviset kommentit luettavana, niin löytyy edes jotain miellyttävää sisältöä!

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 08:57

      Hei oikeesti. Ehkei tämä nyt ihan ole mitään v*ttuilua kuitenkaan. Pointtina ainakin omassa kommentissani oli se, että jos jokin blogi on nostettu ns. viralliseksi blogiksi ja kirjoittaja saa siitä myös palkkaa, ei ole mitenkään kohtuutonta lukijalta odottaa hyviä juttuja. Eikä musta ole myöskään väärin kysyä että mikä tämän tai tuon jutun pointti oli? Tai miksei voi vaan sanoa minne on menossa? Koska tästä kahden lauseen arvoituksesta ei saa mitään irti. Enkä tajunnut sitä kaappi-juttuakaan.
      Ei ole siis ilkeilyä vaan palautetta blogin pitäjälle. Ei se varmaan ole niin kauheaa.

     • elppis (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 09:22

      Mä olin just tulossa kommentoimaan tota samaa minkä ehditkin jo itse todeta.
      Eli kyllähän se meille kohta (jossain vaiheessa) kerrotaan, ja samalla tavallahan kaikki tv-sarjat mainostavat.. Seuraavassa jaksossa sitä ja tätä..
      No, eli ihan turha kommentti minulta :D

     • elppis (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 09:26

      Niin ja vielä se, että noista fb-statuksistahan se juttu ei joskus selviä ikinä, mutta täällä blogissahan se nyt tulee ennemmin tai myöhemmin tietoon.. No joo, ehkä mä olen taas seuraavat pari kk hiljaa :)

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 09:43

      Vai niin. Ei se silti muuta sitä tosiasiaa että et tarjoa lukijalle mitään.

     • elppis (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 10:08

      No höh, nyt mä kyl vielä vastaan tähänkin kommenttiin. Mulle (yksinkertaiselle) kiireiselle kahden lapsen äidille, tämä blogi tarjoaa paljonkin. Mä itse asiassa lopetin yhden toisen blogin seuraamisen, koska se päivittyi tosi harvoin ja sitten kerralla tuli joku useamman sivun syvällinen pohdinta ankeasta arjesta. En ehtinyt missään välissä lukea niin pitkiä tekstejä ja sitä samaa negatiivista soopaa sitä pyöritteli ihan omassa päässäänkin jatkuvasti. Tämä blogi on kivan positiivinen ja antaa itsellekin aihetta haaveiluun, entä jos mekin vaikka lähdettäis johonkin..
      Mutta eiköhän jokaiselle lukijalle löydy kuitenkin blogi, jota on kiva seurata. Sen verran näitä kuitenkin netistä nykyään löytyy. :)
      Niin ja mun mielestä se kaappikin oli kiinnostava, mutta mä nyt oonkin vähän tällainen. :D

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 19:47

      Väitätkö bb-Kristaliina ettet ole lainkaan huomionhakuinen? Joku antaa rakentavaa ja asiallista palautetta siitä, että nyt ei postaus oikein iskenyt, niin sinä haukut nurisijaksi. Peiliin katomisen paikka.

     • Kristaliina
      6.3.2015 at 20:03

      Niin siis mä oon tässä pitänyt blogia meidän elämästä kohta 3 vuotta eli oon tällainen tosi yksityinen ja salaileva persoona :D Että en erikseen väitä :D 

    • sanumaria
     6.3.2015 at 10:01

     Ei tossa mitään erityistä vittuilua ollut, kommentoija kertoi että ei tykkää postauksista joissa vaan ollaan kertomatta mitään. Ite inhoon eniten sellasia missä vielä kerrotaan että kirjoittaja itse ei tykkää kyseisistä postauksista, mutta ei nyt vaan voi kertoa vielä mitään. 

     Siinä missä Krista saa postata mitä huvittaa, kommentoijatkin saa kertoa että jos jostain tykkää tai ei tykkää. Se että vaikuttaako se eitykkääminen johonkin on sitten eri. Miksi blogeissa lähes aina bloggaajalle eriävän mielipiteen esittäminen on vittuilua muiden lukijoiden mielestä?

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 10:16

      Osasit sanoa tämän paremmin.
      Ja oon miettinyt tuota ihan samaa. Musta tuntuu että täällä Lilyssä on muutama perheblogi joiden kirjoittajiin suhtaudutaan sellaisella leijonaemo-otteella, ”ei saa haukkua meidän Kristaa”. Eikä siinä mitään, ei pidäkään haukkua, mutta kovin herkkänahkaista on kyllä. Ja siis kun oikeasti luulisi että olisi ihan ok saada palautetta. Toisaalta, jos on kymmenen tuhatta lukijaa, niin ehkä ei vaan tarvi välittää.

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 11:44

      Miettikääpä nyt vähän. Saman asian voi kirjoittaa niin monella tapaa: ystävällisesti tai sitten v*maisesti ks. kommentti yllä. Sitä kutsutaan kohteliaisuudeksi. On olemassa tietty ihmisryhmä joka ei vaan tajua tätä.

      Ja pitääkö jokaisen bloggauksen miellyttää juuri sinua ylipäätään? Onko blogin lukijalla oikeus vaatia jotakin kirjoittajalta koska kirjoittaja saa palkkaa? Mihin tämä oikeus perustuu kun lukija lukee ilmaiseksi kuitenkin?

      Sitten pieni harjoitus: mietipä itsesi tekemään Kristan bloggaustyötä eläen samalla erittäin raskasta vuotta suuritarpeisen vauvan ja taaperon ollessa molemmat kotihoidossa. Saatat saada postaukseen kymmeniä satoja kommentteja jotka luet ja joihin vastaat joka päivä. Kirjoitat toisina päivinä hyvin syvällistä tekstiä, joskus taas pienen nopean kommentin mitä arjessasi on juuri tapahtunut. Jos kirjoituksesi tai ajatuksesi ei miellytä saat osaksesi pikkuv*ttuilua jonka luet rakentavana kritiikkinä ja jatkat iloisena päivääsi.

     • Elmi
      6.3.2015 at 11:49

      Samaa mieltä. Se, miten sanotaan on eri asia kuin se, mitä sanotaan.

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 12:10

      Hei oikeesti nyt. Jos tuhansien lukijoiden, satojen hyvien palautteiden ja kommenttien ja sydänten joukossa joskus joku sanoo että tämä blogi on viime aikoina ollut vähän tyhjä tai tylsä, että juttujen sisältö ei ihan kolahda tai sitä ei ole, ja vaikka sen sanoisikin vähän tiukemmalla sävyllä, niin ei voi olla niin että se on jotenkin väärin, ja että sen jälkeen blogin pitäjän on liian kurja jatkaa päiväänsä iloisena.
      Ja vaikka lukeminen olisi ilmaista, on silti ihan ok sanoa että hei, oletko miettinyt että näiden tyhjien postausten sijaan voisi kirjoittaa jotain tärkeää, enkä tällä siis tarkoita että välttämättä pidempiä juttuja. Kuten joku sanoi, laatu korvaa määrän. Sen sanominen ei ole vittuilua, ei varmasti. Kun ei ole senkään kyseenalaistaminen että suuret lukijamäärät saattavat tehdä joskus, huom joskus, vähän laiskaksi.

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 12:59

      No voi itku. Kristalla on siis kaksi (KAKSI!!) pientä lasta, eikä mitä tahansa lasta, vaan toinen on SUURItarpeinen. Ettekö tajua että sellainen elämäntilanne on siis niiiin rankka, että siinä voi äiti aivan romahtaa jos saa osakseen rakentavaa kritiikkiä, kun on ensin suurella vaivalla, viimeisillä voimanrippeillään raapustanu sisällöttämiä postauksia. Yhyy kuulkaa asettukaapa itse niihin saappaisiin.

      Olisko aiheellista olla kirjoittamatta mitään jos a)ei ole mitään kirjoitettavaa sisältöä b)on niin väsynyt ja rankkaa ja suuritarpeista ja univelkaa.

      Tämä oli vittuilua ja sellaiseksi tarkoitettu. Ei Kristalle vaan edelliselle kommentoijalle.

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 15:20

      Tää on just se mitä mä tarkoitin. Mitään negatiivista ei siis tässä blogissa saa sanoa.
      Ja samalla myös sanoit sen mitä ajoin takaa: jos ja kun on aivan liian väsynyt, ja se näkyy tekstissä, niin miksi kirjoittaa niillä viimeisillä voimanrippeillään mitään? Se on täysin ok.

     • Kristaliina
      6.3.2015 at 16:18

      Tuota tuota… Niin kuin tuohon toiseenkin kohtaan kirjoitin, täällä kommenttiboksissa on nyt selvästi tapahtunut jotain tosi kummallista :D

      Mä oon ollut just lomalla kuukauden ja viimeksi eilen kirjoittanut, miten ihanaa meillä on ollut. En varsinaisesti ole nyt kovin väsynyt, mutta… öööh… kiitos huolenpidosta? Tai jotain?

      Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua joka tapauksessa kaikille, aika moni näyttää olevan sellaisen tarpeessa! :)

     • Meikkimainos (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 13:16

      Lukija ei muuten lue ilmaiseksi, vaan se lukeminen maksetaan sillä, että katsellaan näitä Lilyn mainoksia. Aika on rahaa.

     • Kristaliina
      6.3.2015 at 17:11

      <3 Kiitos <3

      Ja joo, pikkaiset paineet muuten tulisi kirjoittajalle, jos joka päivä kuumeisesti ajattelisi, että miten mä nyt tässä miellyttäisin kaikkia. Hui mahdoton ajatus :) Eikä tämä mikään miellyttämisblogi olekaan vaan ihan vaan mun blogi. Niin se vaan menee, että sitä tekee mahdollisimman omaa ja omannäköistä, ja kirjoittaa omia juttuja omasta elämästään. Ja kiva on, jos joku tykkää :)

     • Kristaliina
      6.3.2015 at 17:13

      (tämä siis Vierailija 11:44:lle)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  5.3.2015 at 22:35

  Kylpyläreissu, jee ! Tai risteily :) ihanaa matkaa, raskaan vauvavuoden vastapainoksi ihanaa että pääsette nyt irti arjesta, tekee se vaan niin hyvää omalle mielelle myös lapsille!

  • Kristaliina
   6.3.2015 at 17:26

   Joo, todellakin tekee hyvää! Joku viime marraskuu (uhhh) tuntuu olevan jo valovuoden päässä – ja hyvä niin :)

 • ninnikki (Ei varmistettu)
  6.3.2015 at 11:57

  Ihan paitövei, on nämä blogipostausten kommentitkin puolet tästä huvista! :D

  Mutta ihanaa, jännittävää, täällä huokailee kateudesta vihreänä yksi vatsa pyöreänä oleva lukijasi, jolla on myös hirrrrrvittävä matkakuume ja mielellään jos lähtö tapahtuisi heti! Mukavaa reissua, oli se mihin tahansa ja kuinka pitkä tahansa :) Täältä seurataan!

  • Kristaliina
   6.3.2015 at 17:30

   Hei tämähän on vaan mahtavaa – voi tarjota viihdettä niin monella eri tasolla :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  6.3.2015 at 12:49

  Joo, ei olla liian herkkähipiäisiä – kommenttiboksi on usein paljon kiinnostavampi kuin postaus :) Ja kun nyt eritellään mitä jokainen lukijana haluaa ja vaatii, niin mulle ois riittänyt, että kommeteissa kerrotaan mihin mennään ;)

  • Kristaliina
   6.3.2015 at 16:32

   Tsihihi aletaankin joo jatkossa tekemään vaikka niin, että jokaisen postauksen jälkeen kaikki lukijat voivat kertoa, että mitä he mieluummin olisivat lukeneet! :D

   Joo, mut mä en ainakaan just tämän jutun suhteen osaa olla herkkähipiäinen – taas aika random kommenttiboksiräjähdys. Että samaa mieltä, tuli yllättävän kiinnostava kommenttiketju tähän postaukseen. Näköjään koskaan ei voi tietää, mikä juttu aiheuttaa intohimoja :) Silloin, kun mä kirjoitan maailman tuhoutumisesta, niin on ihan hiljaista :D

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    6.3.2015 at 17:42

    No mutku mä en tykkää, että tää maailma tuhoutuu.. Niinpä mä skippaan ne postaukset nopeasti ;)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  6.3.2015 at 13:50

  Ottamatta kantaa siihen miten blogisti on kaikenlaista palautetta ottanut vastaan, jos ei kestä kritiikkiä, ei kannata kirjoittaa avointa blogia. Jos on perheenpyöritykseltä voimiensa äärirajoilla, ehkä ei kannata yrittää revetä miellyttämään monituhatpäistä lukijakuntaa. Jos tietynlaisista bloggauksista tulee enemmän paskaa niskaan kuin toisista, kannattanee välttää näitä aiheita tai jättää niiden kommentit lukematta jos ei pysty ohittamaan niitä olankohautuksella. Lukijoilla ei ole vastuuta kannatella blogistia kuten ei blogistillakaan miellyttää lukijoitaan.

  • Kristaliina
   6.3.2015 at 15:56

   Anteeksi mutta mitä hemmettiä täällä oikein tapahtuu :D :D :D En mä ole äärirajoilla vaan lomalla :D

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    6.3.2015 at 20:44

    se täällä tapahtuu että koska jonkun mielestä blogisi on viime päivinä koostunut tyhjistä jutuista, ja siksi sulle on kommentoitu että voisit vaikka joskus pitää välipäiviä, niin fanilauma täällä huutaa että ei saa haukkua Kristaa, Krista on väsynyt, Krista on äärirajoilla, Krista raahautuu blogin äärelle viimeisillä voimillaan. Ja sitten kaikki miettii sitä. Että kuinka väsynyt sinä nyt sitten olet. Eikä sitä mikä palautteen syy oli, eli juttujen taso. Ja ei, en tosiaan ajattele että jokaisen jutun pitäisi miellyttää jokaista. Mutta oikeastaan olisi kiva kuulla sulta, eikä muilta, että onko ok sanoa jos joku juttu, blogin tyyli tms ei miellytä? Haluatko palautetta, krittiikkiä vai onko se sinusta ikävää? Eikä siis sinuun tai elämääsi kohdistuvaa, vaan nimenomaan juttujen tasoon liittyvää?

    • Kristaliina
     6.3.2015 at 20:51

     Harmi, jos taso ei sinua miellytä – tämä blogi on tällainen. 

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 21:52

      Eihän kommentoija edes sanonut, ettei häntä taso miellyttäisi, vaan kysyi mitä mieltä ylipäätään olet palautteen antamisesta tai saamisesta. Haluatko kuulla mitä mieltä lukijat ovat?
      No, epäkypsä vastauksesi antaakin osviittaa kritiikinvastaanottotaidoistasi. Niitä ei ole. Sen sijaan otat kyllä kritiikin sieltäkin missä sitä ei edes esitetty ja taas saa loukkaantua.

     • Vierailija (Ei varmistettu)
      6.3.2015 at 22:10

      Olipa hyvin sanottu. Veit jalat suustani!

     • Kristaliina
      7.3.2015 at 07:10

      Palautetta saa toki antaa! Puutalobabylandian 24-7-palautteenvastausosastoa ei kuitenkaan ole valitettavasti olemassa, joten saattaa olla, että vaikkapa nyt tyyliin perjantai-iltana palautteeseen ei välittömästi vastata tai se on lyhytsanaista kännykästä näpyteltyä sähkösanomaa, koska bloggaajalla saattaa olla vaikkapa perhe vieressä pörisemässä :)

      Hih ja täytyy nyt sitten ihan näin suorasanaisesti selventä, kun ilmeisesti minikommenttini  (vaikkakin hymiöillä ne olin enimmäkseen yrittänyt varustaa) ovat jättäneet tulkinnanvaraa: en siis tunne nyt olevani millään tavalla enkä tipantippaa ärsyyntynyt, loukkaantunut, kritiikinvastaanottokyvytön ja niin edelleen – vaan päinvastoin ihan erittäinkin hyväntuulinen, onnellinen ja iloinen; meillä on täällä just nyt ihan huippuhauska miniloma meneillään ja sylintäydeltä höpsöttelyä tämän pöhkön perheen kanssa käynnissä <3

      Blogin linjasta siis: Puutalobaby on alusta asti ollut juuri tällainen – koko blogin idea on aina ollut antaa pieniä (parhaimmillaan) hauskoja väläyksiä meidän elämästä. Kantsii vilkaista vaikka sinne jonnekin kolmen vuoden taakse, sama meno kesät talvet :D Tämä blogi vain on tällainen :) Ja oon ihan huippuiloinen, että vuosien varrella niin moni on tästä menosta tykännyt! Ei tietenkään kaikki, mutta kaikki ei voi tietenkään koskaan sopia kaikille. Kiva, että edes jollekin sopii :)

      Alun blogi-ideani on itse asiassa kyllä ”jalostunut” (heh) sen verran, että alkuun olin ajatellut, että tähän blogiin ei ollenkaan kuulu sellaiset pidemmät kantaaottavammat tekstit. Nooh, aika pianhan aloin siitä lipsua :) Itse asiassa nyt viimeisen parin kuukauden aikana, Joelin kotonaolon myötä, olen kirjoittanut varmaan blogihistorian eniten juuri tällaisia pidempiä mielipideavautumisia. Sikäli jännä, että tällainen ”tyhjyyspalaute” tulee sit juuri siihen saumaan :) Ehkäpä taustalla on jotain sellaista, että ne lukeneet ihmiset jotenkin olettavat, että blogin meno on sitten koko ajan sellaista pitkää pohdiskelevaa kannanottoa. No ei ole. :) 90-prosenttisesti tää on kyllä ihan tällaista kevyttä arkielämähöpöhöpöä :) Aika usein kuva ja pieni tekstinpätkä – heh onpa bloggaus ollut joskus vain yhden lauseen mittainenkin. Pidetään vaikkapa sitten iloisena yllätyksenä, että välillä on jotain asiaakin :D

      Bloggaan, koska pidän siitä. Se on minulle kiva juttu, (lähes) jokapäiväinen hengähdyshetki perhehulinasta; aika jonka saan tavallaan itselleni. Bloggaan (lähes) joka päivä, koska haluan tehdä niin, se tuottaa minulle iloa. Päässä koko ajan pompahtelee hauskat läpät, jotka voisivat päätyä bloggauksiksi asti. Jos alkaisin miettiä, että ”nyt pitää tehdä sellaista ja sellaista lukijaa miellyttääkseni”, niin se veisi minulta ison osan sitä iloa. Niin kuin tuolla kirjoitin, tämä ei ole miellyttämisblogi vaan munnäköinen oma juttu.

      Kommentteihin vastaaminen sen sijaan välillä on aika työlästä – koska ajanpula. Mutta samanaikaisesti pidän sitä ihan hurjan tärkeänä blogin fiiliksen ja yhteisöllisyyden kannalta. Käyn vähänn niin kuin sellaista jatkuvaa henkilökohtaista vääntöä sen kanssa, että miten ehdin vastata kommentteihin tarpeeksi mutta silti olla läsnä perheen kanssa. Usein se menee siihen, että näpellän kännykkä perheen kanssa oleillessa ja se on ihan älyttömän huono tapa. Mutta jos en vastaa, on huono omatunto siitäkin. Mutta tämä on tietty ihan vaan tällainen mun henkilökohtainen ongelma; vastaan aina niin paljon, kun kullakin hetkellä se on kohtuullisuudella mahdollista :)

      Mutta hei nyt tirppana hyppii jo tuossa, että pitäismennäpitäismennäpitäismennä. Eli tästä sitä mennään hotellin aamupalalle, toivottavasti on hyvät sapuskat! Tänään taidan (oman äskeisen kappaleeni tekstin ansiosta) jättää kännykän ihan kokonaan hotellihuoneelle, että ei sitä tule näpelöityä – vaan keskityttyä läsnäoloon <3

      Mutta sellaista vinkkiä vielä, että jos joskus täällä blogissa joku juttu ärsyttää, niin suosittelen vetämään henkeä. Tämä on vain blogiviihdettä, ei niin vakavaa :) Edelleen: hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! <3