Lukuja

Lilyn toimitus pyysi ystävänpäivänä neljä vuotta täyttäneen Lilyn (onnea näin myöhästyneesti!) kunniaksi lukuja. Minuahan alkoi heti kiinnostaa kaivella parit luvut kohta kolmivuotiaan Puutalobabyn historiasta. Silloin en kuitenkaan ollut Google Analyticsin äärellä – nyt olen, joten täältä pesee luku sukupuolisensitiivisine jälkikasvuineen!

Kaikkien aikojen ensimmäistä (täällä), 30.3.2012 ilmestynyttä bloggausta luettiin sinä päivänä 105 kertaa. Lukijoita oli ensimmäisenä päivänä 59 uniikkia lukijaa, ja minä odotin Silvaa rv 33+4. Tämä oli siis 4 päivää ennen lapsivesien lorahtamista puutalon kylpyhuoneen lattiaan.

Blogihistorian ensimmäisen bloggauksen kuva: muuttoa Punavuoresta puutaloon.

Tämä postaus on Puutalobabyn 967. bloggaus – oho ja täten samalla huomasin, että kohta tuhat postausta täynnä! Harmi kyllä kommenttien määrää en pääse mistään katsomaan (jos en laskisi niitä käsin yhteen jokaisesta 967 bloggauksesta), mutta niitä on ollut arviolta noin 5-500 per bloggaus. Jos (tämä ihan heittona) niitä olisi ollut keskimäärin 30 kpl per bloggaus, luku olisi 19 340 kpl kommenttia teiltä. <3

Ja sydämiä? <3 No tässä niitä muutama lisää: <3 <3 <3 <3

20150306_0852361.jpg

Tuorein perhekuva.

Ja tässä vajaan kolmen vuoden aikana puoli miljoonaa lukijaa on lukenut näitä juttuja 5 563 775 kertaa.

Yli viisi ja puoli miljonaa. Aika sanattomaksi vetää. Vau.

Kiitos!

 

You Might Also Like

 • Tindeka
  6.3.2015 at 10:35

  Ihan mielenkiinnosta olisi metka kuulla, että minkä verran nykypäivänä blogia ladataan/luetaan yhden päivän aikana. Hassua, ett vaikka en ollut tuota haastetta tai ainuttakaan siihen liittynyttä postausta nähnyt niin mulla on 15.2. lähtien ollut luonnoksissa postaus jossa pohdiskelen oman blogin tarkoituksen lisäksi mm. kävijämääriä sun muita numeroita (ja aika eri sarjan painija tässä ollaan kun kävijämäärät ei niin merkittävästi tuosta sun ekan postauksen lukumäärästä eroa. Vois masentaa jos kävijämäärät ois se blogin pitämisen pointti. Onneks ei ole niinku ei varmasti sulla tai valtaosalla muitakaan bloggareita).

  • Kristaliina
   6.3.2015 at 16:28

   Joo, kyllä tähän hommaan täytyy joku pähkähullu innostus ja intohimo olla, ei tätä kyllä pelkkien lukujen takia tekisi :) Aika harva bloggari varmaan tekee; on tää niin aikaavievääkin, että tosiaan tällainen oma into täytyy olla ja mielekkyys lähteä sitä kautta :)nMähän kans lähdin ihan ”hei oispä kiva pitää blogia” -tyyppisesti kirjoittamaan silloin, ja homma on vaan kasvanut näihin mittoihin – vau.

   Näin ulkomuistista (en taaskaan ole Analyticsin äärellä) päivässä sivulatauksia on jotain 7000 -15 000, vähän päivästä ja aiheesta ja tähtien asennosta riippuen :)

    

 • Jenni_Kuperkeikkaseikka
  6.3.2015 at 11:21

  Hyvät on lukemat! :)