Siivoustestiryhmään! (voita siisti koti)

Yhteistyössä: Freska

Siivouskuulumisia!

Toukokuusta asti meillä on käynyt Freskan siivooja kahden viikon välein – miinus vakkarisiivoojan heinäkuussa pitämä kesäloma, minkä ajalle me ei otettu sijaista. Ja sen kyllä huomasi sitten kesätauon jälkeen… Mutta nyt ollaan takaisin ruodussa, ja siivoojan palveluiden käyttäminen on kyllä kerta kaikkiaan koukuttavaa.

Edes kerran kahteen viikkoon meillä on itsestään puhdistuva koti. Se kotiinpaluun tunne, kun joku muu on poissaolon aikana siivonnut ja joka paikassa on kiiltävää ja bling-bling-puhdasta. Ah!

eteinen lowres

Arjen luksusta.

…ja koska mä oon nyt näköjään ihan superinnostunut näiden videoiden tekemisestä (hitsi niiden tekeminen on vaan niii-iiin kivaa!), niin olkaa hyvä – meidän siivousmaanantai liikkuvana kuvana:

Kiva fiilis on vielä kivempi, kun sen saa jakaa.

Niinpä täten jaettakoon kolme siistiä kotia tämän blogin lukijoille.

Ehdotin nimittän Freskalle testiryhmää – että täällä blogissa arvotaan kolme kodin perusteellista siivousta lukijoiden kesken. Nämä kolme voittajaa saavat siis kotiinsa täyssiivouksen Freskalta, ja sen jälkeen lähetän testiryhmäläisille melitse pienen kyselyn: että miltä tuntui ja niin edelleen. Nämä lukijoiden aidot kokemukset (ehkäpä joku rohkaistuisi ottamaan ennen/jälkeen-kuviakin…?) sitten jakaisin eteenpäin täällä blogissa.

Kuka lähtee mukaan? Arvon testiryhmäläiset kaikista tähän postaukseen kommentoineiden joukosta pe 26.8. klo 16. Siihen mennessä siis osallistukaa kertomalla kommentissa jotain siivoukseen liittyvää. Vaikka että oletteko koskaan testanneet siivouspalveluita – tai miksi olette tai miksi ette ole? Tai jos olette: miltä se tuntui? Voi tieysti myös perustella, miksi ehdottomasti juuri te tarvitsisitte kotiin täysssiivousta. Testiryhmäläiset kuitenkin ihan arvon :)

Freskan toiminta-alue on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella, eli sen verran (valitettavasti!) tässä on pakko rajoittaa testiryhmäläisten maantieteellistä sijaintia. Freskan nettisivujen etusivulla (täällä) voi syöttää oman postinumeron ja testata, ulottuvatko Freskan palvelut sinne. Kokeilin muuten Kuusamon postinumerolla (93600) ja joo: taisi olla liian kaukana Tampereesta tuo Kuusamo :)

eteinen siisti lowres

Mutta toivotaan kovasti, että Freska myös laajentaa! Olen nimittäin nyt ihan vapaa-ajanelämässänikin suositellut tätä yritystä useammallekin tutulle, jotka ovat tuskailleet kotisiivouksen kartoituskäyntien ja tarjouspyyntöjen kanssa. Freskalla nimittäin palvelun voi tilata yksinkertaisesti nettikaavakkeella ja hinta on aina selkeän sama: normaali tuntihinta 34/e tunti, kotitalousvähennyksen jälkeen 18,70e/tunti. 

Siivousmäärän voi valita suosituksen mukaan tai muokata sitä itse. Me itse käytämme suositusta alempaa tuntimäärää (2 h per kerta, joka toinen maanantai) ja annamme siivoojalle aina ohjeen siitä, mitä halutaan sillä kerralla erityisesti siivottavan. Esimerkiksi nyt eilen toivoimme keskittymistä alakertaan – mutta joskus Jane (meidän vakkarisiivooja siis) on käyntinsä yhteydessä mm. raivannut tuon eteisen mustan aukon eli peilikaapin. Aika uskomatonta oli muuten avata se peilikaapin ovi, kun siellä oli about ensimmäistä kertaa muuton jälkeen ihan siistiä.

Ei ole muuten enää; ha ha. Järjestys ei tässä härdellissä tietty kovin pitkään pysy. Mutta hetken kuitenkin – ja se on kaunis hetki se!

Ja mitä tahansa siivouksen tärkeimmäksi jutuksi onkin sovittu, aina on ollut yleispuhdas vaikutelma kotiin tullessa: siistit lattiat, puhtaat peilit, kiiltävät hanat ja lavuuarit sekä puhdas veski. Luksus.

eteinen ovi lowres

Mehän siis itsekin tilasimme tämän Freskan siivouksen kotiimme alekoodilla ja keväällä jaoin sen saman koodin täällä blogissakin. Ja edelleen tuo ”Puutalobaby Freska alekoodi” -hakuyhdistelmä näkyy blogin yleisimmissä Google-hauissa jatkuvasti. Siksi sovimme nyt tässä samassa yhteydessä myös uudesta alekoodista. Ja jopa ihan pikkuisen paremmankin sain kuin viimeksi: 50 % alennus ensimmäisestä siivouksesta säännöllisille asiakkaille (kuten viimeksikin) tai 30 euron alennus kertasiivouksesta (tämä oli viimeksi 20e).

Koodit ovat:
30PUUTALO antaa 30€ alennuksen kertatestaajille
50PUUTALO antaa 50% alennuksen ensimmäisestä siivouksesta säännöllisiksi asiakkaiksi ryhtyville

Käyttäkää siis ihmeessä alennukset, jos itsestäänsiistiytyvästä kodista haaveilette!

…ja www.freska.fi -osoitteessa voi tilauksen tehdä.

puhdas pöytä lowres

Ja kilpailuun/testiryhmään voi osallistua siis kommentoimalla tähän postaukseen pe 26.8. klo 16 mennessä!

edit: kilpailu on päättynyt! Voittajat ja siis testiryhmän osallistujat ovat…

Jermia, joka kommentoi:  ”Just miehen kanssa mietittiin, että hommattaisi freskalta joku siivoilemaan. Olisi ihana päästä testiryhmään! :)”

Suvi, joka kommentoi: ”Ei olla käytetty siivojan palveluita, vaikka välillä olis todella tarvetta mm. kesällä meillä oli super siistiä tai edes perus-siistiä, kun mulla oli aikaa kuurata enkä odottanut perheen muiden jäsenten panosta. Nyt taas kun työt ja opinnot on jatkuneet niin välillä vähän lipsutaan. Ei vaan jaksa. Siivoja toisinaan siis mahtuisi varmaan meidän budjettiin(turhempaakin menee rahaa), mutta itselle on todella vaikeaa kutsua vieraita meille varsinkin päästää joku toinen siivoamaan. Opin jo ihan lapsena jotenkin pitämään kotia kauheen yksityisenä paikkana ja no suuren tarkastelun kohteena (tiedättehän että vieraat arvostelee). Varmaan siksi, kun meillä ei koskaan sisustettu ja kotiin sai kutsua kavereita todella harvoin. Jos arvontaonni suosisi niin ehkä pääsisin yli tästä mun vieras-siivoja kammostani :D”

sekä Tuulia, joka kommentoi: ”Voi onnetar suosi mua kerrankin! Tän palkinnon mä oikeasti haluan! Yksinhuoltajaäidin elämää taitais vähän helpottaa… =)”

Onnea, onnea, onnea – ja kiitos kaikille osallistuneille! Voittajien siivouskokemuksia tulossa blogiin varmasti muutaman viikon kuluttua :)

23

You Might Also Like

 • Mia
  23.8.2016 at 16:39

  Meille olis iso juttu, jos voitais tätä kautta testata haaveiltua siivousapua. Uusi syksy uudella arjella päiväkoteineen ja opiskeluineen saa lapsiperheen nurkat välillä turhan pölyisiksi, olis kiva tuulettaa!

 • Sari
  23.8.2016 at 16:41

  Voi vitsi, tää ois kyl niiiiin meiän juttu! Täs elokuus arjen alettua koko kämppä on räjähtänyt käsiin (no okei, ei tää huippusiisti sitä ennenkään ollut). Ollaan varmaan pari vuotta puhuttu ett tarviis alkaa tällasta siivouspalveluu käyttään, mut aina se on jääny. Täs tulis hoidettua se ensikontakti niin ehkä sitä sitten aktivoituis. Jos ei onnetar suosi niin aika houkuttelevilta noi tarjouksetki onneksi näytti :).

 • Heispi
  23.8.2016 at 16:44

  Yyh yyh! Eivät toimi täällä :/

  Mä olin kesän töissä. Mies vetovastuussa kodista ja lapsista. Meillä tarvis tehdä 20 tunnin perussiivous o_o
  Nyt vielä onneksi lomalla. Ja naperoiden kanssa onneksi taas syksyllä. Saa isi käydä töissä :)

 • Elinabeth
  23.8.2016 at 16:45

  Bingo!!! Tervetuloa meille, vauvan, koiran ja parin aikuisen järjestämään kaaokseen! :D

  Olen lukenut Freskan palveluista toisen blogin kautta, ja varovasti ehdottanut miehelle, että miltä kuulostaisi. Meillä kun imuri heiluu ehkä kerran kuussa silloin, kun vieraita on tulossa ja paniikkiraivaus alkaa… mies oli sitä mieltä, että kyyyyllähän hän siivoo ja pesee vessankin. Ja että jos hänelle maksettas, niin tekis sen useamminkin perusteellisesti. No. Lopputuloksen voi jo arvata.

  Itseäni kiehtoisi juuri tuo ajatus, että kerran-pari kuussa saisi perusteellisesti puhdistetun kodin, tai edes palasen kodista, sellaisia nurkkia, joihin ei itsellä riitä aikaa (eikä mielenkiintoa) :)

  Toivottavasti arpaonni suosisi!

 • Aki
  23.8.2016 at 16:50

  Uskaltaisiko siivouspalvelua viimein kokeilla, jos arpa osuisi omalle kohdalle. Pakkohan se olisi, jos sillä tämä kullan kallis kaaoksemme vähän väistyisi :)

 • Maija
  23.8.2016 at 16:54

  Oi kyllä kiitos siivooja! Kun pyörii kaiket päivät kotona sairaslomalla raskausmahan kanssa, niin on ihan liikaa aikaa katsella niitä villakoiria, mut ei itse pysty oikein tekemään mitään niiden suhteen.. Kerran on kokeiltu siivoojaa ja se oli aika outo fiilis mut myös ihanaa :)

 • Tessa
  23.8.2016 at 16:54

  Niin mukana!

 • Mari
  23.8.2016 at 16:55

  Tää ois ihana etuläteissynttärilahja itselle ❤ Meillä asuu vuoden ikäinen hurrikaani jonka leluista on piilotettu noin 90% ja silti ne jäljellä olevat lelut on aina joka paikassa minuutti siivouksen jälkeen. Typy ei juurikaan nuku päiväunia (!?) joten koskaan ei oo siistiä 😌 Vihataan miehen kanssa imurointi yhtä paljon ja ois melko luksusta kun sen tekisi joku muu edes kerran! Monesti ollaan mietitty puolitosissaan että kokeiltaisiin siivouspalvelua mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi.

 • IidaS
  23.8.2016 at 16:56

  Oi osallistun ehdottomasti arvontaan! Raskaus- ja pikkuvauva-aikana kodin siivoaminen on jäänyt totaalisen heitteille. Olenkin haaveillut siivoojan palkkaamisesta ja päättänyt, että sitä kokeillaan sitten, kun olemme miehen kanssa molemmat taas työelämässä. Oispa ihanaa, jos arpaonni suosisi tässä sitä ennen! :)

 • Riikka
  23.8.2016 at 16:58

  Juuri hoitovapaalta töihin palanneena tämä olisi luksusta työ/päiväkotipäivän jälkeen. Olen yrittänyt jo pari vuotta vinkata äidilleni ja siskolleni, että minulle voisi synttäri- tai joululahjaksi ostaa vaikka jonkun ihan kertasiivouspalvelun, mutta vielä en ole tätä saanut :D Josko nyt sitten!

  • krista
   23.8.2016 at 21:56

   Onpa muuten hei tosi hyvä lahjavinkki! Joko vaikka joulusiivous joululahjaksi (ennen joulua) tai joulu/synttärilahjaksi joko kertasiivous tai monen ihmisen (sukulaisten?) kimppalahjana vuoden siivoukset. OMG mikä lahja se ois, vau!

 • Saara
  23.8.2016 at 17:02

  Tää ois mahtava vaikka ikkunoitten pesuun, se kun ei oikein tahdo tapahtua muuten 😅

 • Viivi
  23.8.2016 at 17:05

  Haaveilen siivouksesta, mutta vielä en ole ehtinyt/uskaltanut/pystynyt kokeilla. Kahden muksun ja suurpiirteisen äidin insinööri-isä ei saa eikä jaksa pitää järjestystä lähes yksinään yllä. Senpä takia olisi ihanaa saada siihen vähän apuja.

  • Viivi
   23.8.2016 at 17:07

   *kanssa jäi pois tuolta äidin ja isän välistä tässä innostuksessa 😃

 • Sofi
  23.8.2016 at 17:06

  Olisi kyllä niin ihanaa, kun joku tulisi siivoamaan meidän kodin! Pienen vauvan ja isomman lapsen kanssa ei oikein aika ja voimat riitä kunnon siivouksen.

 • Riikkinen
  23.8.2016 at 17:08

  Koskaan ei olla toisen tekemää siivousta kokeiltu. Hinnan lisäksi rajoitteena epämääräinen ahdistus jonkun päästämisestä sotkuiseen kotiin. Voisin kokeilla päästä siitä yli, jos se joku vaikka siivoaisi kaikki keittiön kaapit, aah. :)

  • krista
   23.8.2016 at 21:58

   Mustakin se tuntui ensin vähän nololta, mutta sit ajattelin, että siivoojat on tietysti ammattilaisia ja nähneet KAIKENLAISTA. Alkaen jotain hamstraajavanhuksen kodinselvityssiivousta… Ja sit varmasti lapsiperheissä käyvät nykyisin paljon joten kaikenlainen kaaos on tuttua – ja sit itseä helpottaa myös nyt tämä, että siivooja on aina sama. Ikään kuin tullaan tutuksi ja siivooja tietää jo talon tavat :)

 • Heini
  23.8.2016 at 17:10

  Mä lähtisin niiiin mukaan testiryhmään, jos vain pääsen. Emme ole koskaan kokeilleett siivouspalvelua, sillä ei vain ole ollut taloudellisesti mahdollista. Itse olen puunannut toisten koteja nuorena ja terveenä opiskelujen ohella ja olisi ihan unelmien täyttymys, jos nyt, viimeisten opintojen loppusuoralla (kiirettä pitää!), vanhempana ja raihnaisena pääsisimme perheen kanssa yhteisen laatuajan (sekin kortilla) jälkeen puhtaaseen kotiin. Kelpaisi, kiitos.

 • Essi
  23.8.2016 at 17:13

  Oih,miten ihana arjen luksus arvonta ❤️ Itse olen joskus ollut kotisiivoojana ja kerran olen tilannut siivouksen…sekin oli poismuuttosiivous,joku muu siis sai nauttia tästä ihanuudesta! Olen miettinyt monesti että kun sitä ylimääräistä rahaa sitten joskus on niin on tämä ensimmäisenä hankintalistalla ❤️

 • Riina
  23.8.2016 at 17:15

  Todellakin mukana! Ois pari juttua mitkä delegoisin mieluusti jollekin muulle.

 • Kirsi
  23.8.2016 at 17:16

  Yksinasuvana ja osa-aikatyössä olevana reumaatikkona siivous on se, josta ensimmäisenä luistaa, kun kunto ei vaan kestä. Työpäivän jälkeen ei jaksa mitään, joten viikonloppuisin sitten yrittää saada kotia kuntoon – tosin huonolla menestyksellä… Ikinä en ole apua asiaan pyytänyt, mutta josko kerran asiaa kokeiltuani ottaisin sen tavaksi!

 • Tanja
  23.8.2016 at 17:23

  Olisi eka kerta mutta uskon että tarvetta olisi moiselle.

 • Krista
  23.8.2016 at 17:26

  No ilman muuta mukana arvonnassa. Toivottavasti pian päästään tekemään (tai siis että joku toinen tekisi) muutt siivousta. Tai jos ei muuttosiivousta tehdä niin kyllä tämä nykyinen koti kaipaisi ihan kunnon jynssäystä.

 • 1 2 3 4 12