Siivoustestiryhmään! (voita siisti koti)

Yhteistyössä: Freska

Siivouskuulumisia!

Toukokuusta asti meillä on käynyt Freskan siivooja kahden viikon välein – miinus vakkarisiivoojan heinäkuussa pitämä kesäloma, minkä ajalle me ei otettu sijaista. Ja sen kyllä huomasi sitten kesätauon jälkeen… Mutta nyt ollaan takaisin ruodussa, ja siivoojan palveluiden käyttäminen on kyllä kerta kaikkiaan koukuttavaa.

Edes kerran kahteen viikkoon meillä on itsestään puhdistuva koti. Se kotiinpaluun tunne, kun joku muu on poissaolon aikana siivonnut ja joka paikassa on kiiltävää ja bling-bling-puhdasta. Ah!

eteinen lowres

Arjen luksusta.

…ja koska mä oon nyt näköjään ihan superinnostunut näiden videoiden tekemisestä (hitsi niiden tekeminen on vaan niii-iiin kivaa!), niin olkaa hyvä – meidän siivousmaanantai liikkuvana kuvana:

Kiva fiilis on vielä kivempi, kun sen saa jakaa.

Niinpä täten jaettakoon kolme siistiä kotia tämän blogin lukijoille.

Ehdotin nimittän Freskalle testiryhmää – että täällä blogissa arvotaan kolme kodin perusteellista siivousta lukijoiden kesken. Nämä kolme voittajaa saavat siis kotiinsa täyssiivouksen Freskalta, ja sen jälkeen lähetän testiryhmäläisille melitse pienen kyselyn: että miltä tuntui ja niin edelleen. Nämä lukijoiden aidot kokemukset (ehkäpä joku rohkaistuisi ottamaan ennen/jälkeen-kuviakin…?) sitten jakaisin eteenpäin täällä blogissa.

Kuka lähtee mukaan? Arvon testiryhmäläiset kaikista tähän postaukseen kommentoineiden joukosta pe 26.8. klo 16. Siihen mennessä siis osallistukaa kertomalla kommentissa jotain siivoukseen liittyvää. Vaikka että oletteko koskaan testanneet siivouspalveluita – tai miksi olette tai miksi ette ole? Tai jos olette: miltä se tuntui? Voi tieysti myös perustella, miksi ehdottomasti juuri te tarvitsisitte kotiin täysssiivousta. Testiryhmäläiset kuitenkin ihan arvon :)

Freskan toiminta-alue on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella, eli sen verran (valitettavasti!) tässä on pakko rajoittaa testiryhmäläisten maantieteellistä sijaintia. Freskan nettisivujen etusivulla (täällä) voi syöttää oman postinumeron ja testata, ulottuvatko Freskan palvelut sinne. Kokeilin muuten Kuusamon postinumerolla (93600) ja joo: taisi olla liian kaukana Tampereesta tuo Kuusamo :)

eteinen siisti lowres

Mutta toivotaan kovasti, että Freska myös laajentaa! Olen nimittäin nyt ihan vapaa-ajanelämässänikin suositellut tätä yritystä useammallekin tutulle, jotka ovat tuskailleet kotisiivouksen kartoituskäyntien ja tarjouspyyntöjen kanssa. Freskalla nimittäin palvelun voi tilata yksinkertaisesti nettikaavakkeella ja hinta on aina selkeän sama: normaali tuntihinta 34/e tunti, kotitalousvähennyksen jälkeen 18,70e/tunti. 

Siivousmäärän voi valita suosituksen mukaan tai muokata sitä itse. Me itse käytämme suositusta alempaa tuntimäärää (2 h per kerta, joka toinen maanantai) ja annamme siivoojalle aina ohjeen siitä, mitä halutaan sillä kerralla erityisesti siivottavan. Esimerkiksi nyt eilen toivoimme keskittymistä alakertaan – mutta joskus Jane (meidän vakkarisiivooja siis) on käyntinsä yhteydessä mm. raivannut tuon eteisen mustan aukon eli peilikaapin. Aika uskomatonta oli muuten avata se peilikaapin ovi, kun siellä oli about ensimmäistä kertaa muuton jälkeen ihan siistiä.

Ei ole muuten enää; ha ha. Järjestys ei tässä härdellissä tietty kovin pitkään pysy. Mutta hetken kuitenkin – ja se on kaunis hetki se!

Ja mitä tahansa siivouksen tärkeimmäksi jutuksi onkin sovittu, aina on ollut yleispuhdas vaikutelma kotiin tullessa: siistit lattiat, puhtaat peilit, kiiltävät hanat ja lavuuarit sekä puhdas veski. Luksus.

eteinen ovi lowres

Mehän siis itsekin tilasimme tämän Freskan siivouksen kotiimme alekoodilla ja keväällä jaoin sen saman koodin täällä blogissakin. Ja edelleen tuo ”Puutalobaby Freska alekoodi” -hakuyhdistelmä näkyy blogin yleisimmissä Google-hauissa jatkuvasti. Siksi sovimme nyt tässä samassa yhteydessä myös uudesta alekoodista. Ja jopa ihan pikkuisen paremmankin sain kuin viimeksi: 50 % alennus ensimmäisestä siivouksesta säännöllisille asiakkaille (kuten viimeksikin) tai 30 euron alennus kertasiivouksesta (tämä oli viimeksi 20e).

Koodit ovat:
30PUUTALO antaa 30€ alennuksen kertatestaajille
50PUUTALO antaa 50% alennuksen ensimmäisestä siivouksesta säännöllisiksi asiakkaiksi ryhtyville

Käyttäkää siis ihmeessä alennukset, jos itsestäänsiistiytyvästä kodista haaveilette!

…ja www.freska.fi -osoitteessa voi tilauksen tehdä.

puhdas pöytä lowres

Ja kilpailuun/testiryhmään voi osallistua siis kommentoimalla tähän postaukseen pe 26.8. klo 16 mennessä!

edit: kilpailu on päättynyt! Voittajat ja siis testiryhmän osallistujat ovat…

Jermia, joka kommentoi:  ”Just miehen kanssa mietittiin, että hommattaisi freskalta joku siivoilemaan. Olisi ihana päästä testiryhmään! :)”

Suvi, joka kommentoi: ”Ei olla käytetty siivojan palveluita, vaikka välillä olis todella tarvetta mm. kesällä meillä oli super siistiä tai edes perus-siistiä, kun mulla oli aikaa kuurata enkä odottanut perheen muiden jäsenten panosta. Nyt taas kun työt ja opinnot on jatkuneet niin välillä vähän lipsutaan. Ei vaan jaksa. Siivoja toisinaan siis mahtuisi varmaan meidän budjettiin(turhempaakin menee rahaa), mutta itselle on todella vaikeaa kutsua vieraita meille varsinkin päästää joku toinen siivoamaan. Opin jo ihan lapsena jotenkin pitämään kotia kauheen yksityisenä paikkana ja no suuren tarkastelun kohteena (tiedättehän että vieraat arvostelee). Varmaan siksi, kun meillä ei koskaan sisustettu ja kotiin sai kutsua kavereita todella harvoin. Jos arvontaonni suosisi niin ehkä pääsisin yli tästä mun vieras-siivoja kammostani :D”

sekä Tuulia, joka kommentoi: ”Voi onnetar suosi mua kerrankin! Tän palkinnon mä oikeasti haluan! Yksinhuoltajaäidin elämää taitais vähän helpottaa… =)”

Onnea, onnea, onnea – ja kiitos kaikille osallistuneille! Voittajien siivouskokemuksia tulossa blogiin varmasti muutaman viikon kuluttua :)

23

You Might Also Like

 • Matilda
  26.8.2016 at 12:49

  Joillakin kavereilla käy siivooja (itselleni se tuntuu käsittämättömältä ja saavuttamattomalta luksukselta!) ja heillä kyläillessä käydessä on usein käyty seuraavat repliikit läpi: ”MITEN teillä voi olla näin siistiä?!” ”Eiku se on vaan meidän siivooja”.
  Olisipa hauska päästä itsekin antamaan kunnia siisteydestä siivojalle :D

 • Kaca
  26.8.2016 at 13:47

  Meillä on kotona yksi karvapallo ja yksi sotkeva mussukka. Olisipa mukavaa, jos pääsisimme testiryhmään!

 • Karoliina
  26.8.2016 at 15:12

  Mukana arvonnassa! Me on puhuttu jo tosi kauan että pitäisi kokeilla siivoupalvelua. Työssäkäyvänä äitinä alkanut ajatella, että sen vapaa-ajan voisi käyttää johonkin muuhunkin kuin siivoamiseen. :D

 • Venla
  26.8.2016 at 15:21

  Ehdinpäs! Mä oon kesän käyttänyt huoletta ohjetta, ettei uuden vauvan kanssa tarvitse kahteen kuukauteen kuin tutustua vauvaan ja siivouksen saa unohtaa. Nyt vauva täytti 2kk ja koti näyttääkin siltä, et ohjetta on noudatettu. :)

 • tiuhti
  26.8.2016 at 15:27

  Oi nyt osui ja upposi! Ilmoitus siskon puolesta :) Siellä jos missä tarvittaisiin perusteellista siivousta kun vuorotyöt, vauva-arki ja taiteilijanelämäntyylin omaava sisko höseeräävät <3 Tuo siivousfirma kuulostaa kyllä niin ihanalta!

 • jermia
  26.8.2016 at 23:05

  MII SOU HÄPII! <3

  • krista
   26.8.2016 at 23:10

   Jeejee, onnea! :) Mä laitan sulle tosiaan meiliä tän viikonlopun aikana, ja sit vaan sopimaan freskalaisten kanssa siivouspäivää! :)

 • Meri
  28.8.2016 at 08:55

  Meidän nelihenkisessä perheessä, jossa lisukkeina löytyy vielä kissa ja koirakin, tuntuu olevan kaikista yrityksistä huolimatta jatkuva kaaos. Olisi mahtava juttu voittaa siivous!

 • 1 10 11 12