Puutalon taikablogi: päivän asu

Tänään minulla on päällä kaikkea sellaisia, jotka voivat mennä veteen. Niin kuin kaloja ja krokotiileja ja kilpikonnia ja sukissa vielä koiria. Koirat voi myös mennä veteen ja tykkää käydä vedessä, koska mä oon nähnyt koiria vedessä ja ne itse meni sinne.

Mun kalapaidassa on kultakaloja ja mun krokotiilit on hameessa. Ja kilpikonnat on legginsseissä.

Mun mielestä on kiva, että on eläimiä vaatteissa, koska mä tykkään niistä. Mä tykkään kaikkein eniten villieläimistä.

Ulkovaatteiksi mä laitan haalarin, koska on kylmä. Päähän mä laitan pipon ja kypärämyssyn. Mulla on vihreä tupsupipo. Toppavaatteet on kivoja, koska ne tuntuu niin lämpimiltä.

Mun mielestä vaatteissa on kivointa se, että mä saan olla iloinen niissä vaatteissa!

Mitä vaatteita sinulla oli päällä tänään? Oliko sinun vaatteissa sellaisia, jotka voivat mennä veteen?

26

You Might Also Like

 • Nellisi
  31.10.2019 at 20:14

  ”Moi Seela! Mekossa mulla on joutsenia, housuissa lintuja ja kukkia ja sukissa on muumit ja lämpimät sukat ne on. Onko sulla se hame mikä me lähetettiin?” 💕

  Terveisin Malla 5v.

  • krista
   1.11.2019 at 08:13

   Joo! Kiitos, mä tykkään siitä paljon!!! Koska siinä on mun lempieläimiä! Mun sisko tykkään aina mummilassa katsoa muumia. Joutsenet musta kuulostaa kauniilta! Kiitos kun kirjoitit minulle!

 • murinan lapsi
  31.10.2019 at 20:58

  Mun mekossa oli häntä! Ja housut oli pehmoset, niinku turkki.

  • krista
   1.11.2019 at 08:15

   Meilläkin on mekko, missä on häntä!!! Mutta se on lyhythihainen. Se on ketun häntä. Mäkin tykkään pehmoisista vaatteista!

 • Hanna
  31.10.2019 at 20:59

  Minulla oli tänään farkut, koska ne ovat helpot ja siistit (vaikka olin vahingossa ottanut pyykistä miehen omat. Sopivat kuitenkin päälle, vaikka lahkeet oli vähän pitkät). Sitten minulla oli itse neulomani vihreä paksu villapaita, jossa on palmikoita edessä. Se on lämmin, koska täällä on pakkasta enkä tykkää kun tulee vilu, ja vihreä, koska se on lempivärini. Hiuksenikin ovat vihreät, vaikka olen jo 39 ja jotkut sanovat, että moinen sopii vain teineille. Mutta sanon semmoisille, että odottakaa vaan, kunhan täytän 90. Sitten hankin pinkin irokeesin (äiti voi kertoa, mitä se tarkoittaa). Ihan vain siksi, että haluan ja voin.
  P.s. Ihanat legginsit. Löytyisiköhän niitä aikuisten koossa?

  • krista
   1.11.2019 at 08:19

   Munkin lempiväri on vihreä! Vihreät hiukset kuulostaa kuulostaa kauniilta. Irokeesi kuulostaa hienolta. Äiti näytti minulle kuvat pinkistä irokeesista ja se on hieno.

   Mustakin ne mun housut oli kauniit.

 • A
  31.10.2019 at 21:36

  Olen tällä hetkellä pukeutunut yöpukuun ja yöhousuissani on tähtiä. Tyttäreni Malla 10kk nukkuu jo ja hänen sinisessä yöhaalarissaan on valkoisia kaloja. Päivällä päällä olleissa pipossani ja villapaidassani oli kettuja ja ne voivat mennä veteen.

  • krista
   1.11.2019 at 08:22

   Noissa kuvissa olevista sukista mun sisko sanoi, että niissä on kettuja! Mutta mun mielestä ne on koiria. Hienolta kuulostaa sinun pipo ja villapaita! Minullakin on yhdessä pipossa kettuja, mutta se on minulle liian pieni jo.

 • Tuisku
  31.10.2019 at 23:07

  Seela, sinapinkeltainen mekko, vaikka rakastankin punaista!

 • krista
  1.11.2019 at 08:24

  Moikka Tuisku!!! Kiva kuulla sinusta!!! Minulla on ikävä sinua! Mäkin tykkään punaisesta. Sinulla on aina hienoja vaatteita!

 • Anna
  1.11.2019 at 14:50

  Ei mulla ole semmosia vaatteita jotka on meressä. Mulla on koiria ja sitten on vaan pelkkää ruskeeta ja pilkkuja pinkeissä sukissa. Mulla on haalarissa semmoset pienet pilkut. Se on harmaa ja punanen. Mulla on liian pieni toppaliivi ja sitten on punaset housut ja vaaleanpunanen paita ja punanen toppaliivi joka menee aina haalarin päälle.
  Minä tykkään mun jumppavaatteista. Ne on ihania. Ja mä tykkään kanavihreästä paidasta missä on vähän sinisiä hirviöitä. Sitten on heppapaita mistä mä tykkään myös. Ja mä tykkään mun pilkkusukista mitä ei tarvitse pareja. Nämä sukat mitkä mulla on päällä on ainoat pilkkusukat millä pitää ehdottomasti olla pari.
  Mä tykkään käydä sählyssä ja leikkiä Ellenin kanssa (pikkusisko). Mä tykkään että vanhemmat lukee mulle satuja. Tykkään olla äidin kanssa kahdestaan. Meillä on lämpönen Kosti. Lapinkoira, suomenlapinkoira. On hurjan pehmonen. Tykkään Kostista. Keppokolttonen. Sitten meillä on Pippin joka on Kostia vanhempi, mutta Kosti on Pippiniä isompi. Mutta Kosti on jo teini. Melkein aikuinen, mutta Pippin on silti koko ikä Kostia vanhempi. Minä olen koko ikäni Elleniä vanhempi vaikka Ellen kasvais yhtä isoksi kun mä niin mä oon silti Elleniä vanhempi.
  -Lotta

 • Onneli Winter/onnelin elämää
  1.11.2019 at 17:35

  Taitaa olla sukissa pizzanpaloja mutta ne ei kai ihan käy villieläimistä tai uivista ainakaan? Mutta jos syön pizzan ja juon päälle vettä niin pizzahan ui vatsassa ;) … voikohan sukkia syödä..hmm. Krokotiilit rokkaa!! Hyvää viikonloppua Seela.