Silvan ja Seelan oma blogi

Silva ja Seela ovat jo jonkin aikaa toivoneet ihan omaa blogia. Inspiraationa ideaan on toiminut varmasti 8-vuotias Bella, joka myös asustelee perheineen tänä vuonna täällä Fuengirolassa.

Tyttöjen blogin nimi on Puutalolasten taikablogi – nimi on tietysti itse keksitty. Tytöt kirjoittelevat sinne (sanelevat äidille) silloin kun huvittaa. Jos siis huvittaa, katsotaan, miten käy :) Minä toimin totta kai blogissa myös vähän ”tekstin suodattimena” sekä kommenttien moderaattorina. Eli sanon näin jo äitinä etukäteen, että sinne pääsee vain kivat kommentit läpi :)

Valokuvat voivat osittain olla tyttöjen itse ottamia, osittain äidin/isin.

Puutalolasten taikablogin löytää tämän oranssista blogin yläpalkista tai suoralla osoitteella www.puutalobaby.fi/category/puutalolasten-taikablogi.

Tekniikasta johtuen (ainakin alkuun) lasten tekstit ilmestyvät myös tämän blogin etusivulle. Vinkkaan myös oman blogin Facebookissa ja Instassa (mahdollisista) uusista jutuista – eli en tee tyttöjen blogia varten nyt mitään suurta teknistä mullistusta. Katsotaan siis ihan tyttöjen mielipiteitä kuunnellen, että tykkäävätkö he blogin pitämisestä :)

Tervetuloa siis lukemaan Puutalolasten taikablogia, blogin esimmäinen uusi postaus ilmestyy ihan pian!

 

LISÄYS: Tämä tuli mieleen vasta myöhemmin: blogiin kommentit erityisesti teidän lapsilta tosi tervetulleita! Puutalolasten taikablogi on siis sellainen, että se sopii hyvin lasten kanssa yhdessä luettavaksi :) Ja ois ihana, jos sinne tulisi lasten kesken keskusteluakin! <3 <3 <3

23

You Might Also Like

 • Bella | BellaRoundTheWorld
  17.12.2018 at 17:36

  Tsemmppiä blogiin T:Bella

  • krista
   17.12.2018 at 20:48

   Lapset vastaa: Kiitos! Kirjoita sinäkin blogiisi taas pian!