Puutalolasten taikablogi: kesällä

On ihana kesäpäivä ja me mennään mummilaan. Mummilassa voi kiipeillä puissa. Me oltiin puupuistossa, ja siellä oli rivi puita, ja me kiipeiltiin niissä puissa.

Kesällä on kiva leikkiä ulkona. Silloin voi tosi paljon leikkiä kavereiden kanssa ulkona ja sisälläkin. Sisällä on vähän tylsempää, kun siellä ei paista aurinko.

Kesälomalla on kivaa käydä Lintsillä ja mennä Lintsillä muksupuksu-junaan. Kesäloma tarkoittaa sitä, että ei ole enää eskarissa tai koulussa tai päiväkodissa vaan on kotona lomalla.

Kesällä voi olla ihan rennosti. Ei tarvitse pitää mitään kiirettä ja saa laiskotella vaan. Mutta ei niin paljon saa laiskotella, että ei koskaan tee yhtään mitään. Joskus mun yksisarvinen on tehnyt silleen, että on mennyt oman tallinsa päälle ja maannut siellä jalat ylhäällä.

28

You Might Also Like

 • Anna
  3.7.2019 at 09:06

  Me ollaan käyty Haapalassa uimassa. Haapalaan on pitkä matka. Me ollaan oltu kotona. Posti toi meille paketin äsken. Siinä paketissa oli sellanen terassin näkönen. Toisessa paketissa oli lautoja. Jos tulee lämpimä päivä niin mennään sinne missä on vesiheiniä uimaan.
  En tiedä mikä on Lintsi.
  Hauskaa kesää!
  -Lotta 5V.

  • krista
   7.7.2019 at 22:51

   Moikka Lotta! Anteeksi, kun viestiin vastaaminen kesti, kun äiti unohti lukea sen meille!

   Lintsi on Linnanmäki ja Linnanmäki on huvipuisto. Oletko sinä koskaan käynyt huvipuistossa ja minkä nimisessä? Kivaa, kun te olette käyneet uimassa! Me ollaan uitu uimalassa jo yhden kerran ja me saatiin jätskitötryt eli tötteröt! Sinä olet samanikäinen kuin minä! Kiva, kun laitoit kommentin meidän blogiin! Oletko sä ennen lukenut meidän blogia?

   • Anna
    8.7.2019 at 09:38

    Oon lukenut teidän logia.
    Mä oon käynyt Särkänniemessä. Mä kävin vaan heppakarusellissa. En uskaltanut muihin laitteisiin. Kierrettiin muita laitteita ja katsottiin. Olen käynyt Tykkimäellä. Mä kävin vaan ylösalaisintalossa. Oli pelottava. Olen käyny samanlaisessa kun te tuossa kuvassa.
    Mä rupean imuroimaan. Oli tosi hauskaa että vastasitte.
    -Lotta 5V

    • krista
     8.7.2019 at 11:11

     Mekin ollaan käyty Särkänniemessä! Tällä kertaa, kun oltiin Tampereella, me ei menty Särkänniemeen, kun satoi vettä. Mutta me käytiin HopLopissa.

 • Karina
  8.7.2019 at 13:31

  Onpas teillä mukavan kuuloinen kesä! Meidän Nooan mielestä on myös kiva leikkiä kavereiden kanssa ulkona, ja varsinkin hyppiä trampalla. Nyt kyllä on myös vähän koulukavereita ikävä, mutta kyllä siellä koulussa sitten ehtii olla monta pitkää kuukautta :)
  Nooan mielestä oli myös hauskaa kun on sellainen sanonta kun ”Maata vaan sohvalla ja syljeksiä kattoon” – tuli mieleen tuosta yksisarvisesta :D Nooa luuli että oikeasti yritetään sylkeä kattoon, mutta kyllä se tarkoittaa vaan sitä että ei tee mitään muuta kuin makailee vaan ja miettii omia asioita. Ja voi yrittää vaikka sylkeä kattoon jos haluaa… mutta sylki tulisi sieltä kyllä omaan naamaan takaisin että ei kannata!

 • Eeee
  11.7.2019 at 11:11

  Olipas kiva teksti teiltä! Tykkään teidän blogista tosi paljon ❤️ mukavaa kesää!