Tämä on Puutalolasten taikablogi

Me ollaan Silva ja Seela ja me siksi pidetään blogia, kun me halutaan. Tässä blogissa me halutaan kertoa vaikka, että miten meillä on kiva, kun me käydään rannalla. Ja miten minä tykkään kauheasti päärynästä. Ja että äiti ja isä on rakkaat.

Minä olen Seela ja minä olen kiva ja tosi rohkea. Enks ookki?

Minä olen Silva ja minua kiinnostaa, että saan itse ottaa kuvan ja laittaa sen blogiin.

Me tykätään halia äitiä ja isiä. Minä rakastan tanssimista, koska siinä voi tanssia. Ja minä rakastan tanssimista, kun siinä saa tanssia vähän niin kuin silleen villisti. Mä tykkään myös eläimistä. Eläimet on ehkä parasta maailmassa, ja äiti ja isi. Minä alan kalojen vapauttajaksi. Sillä tavalla, että otetaan ne sankoista pois ja heitetään ne veteen.

Me keksittiin tämän blogin nimi itse. Se sai nimennsä siksi, koska asutaan puutalossa ja me ei olla enää vauvoja vaan me ollaan lapsia. Taikablogi tuli mieleen jostain. Mä vaan valitsin sen nimen.

73

You Might Also Like

 • iituliina
  16.12.2018 at 12:02

  Tää oli kyllä ehdottomasti paras blogipostaus hetkeen! Virkistävää vaihtelua ja uusia näkökulmia.

  • krista
   17.12.2018 at 10:18

   Lapset vastaavat: ”Kiitos! Lämpimiä terveisiä!!!!”

 • Kainaloiset
  16.12.2018 at 12:31

  Ihana idea! Luin tämän meidän 4 v tytölle ja keskusteltiin, miten asutte talvet Espanjassa ja kesät Suomessa. Hän tunnisti heti tutun kuvion: ”Niinku Nuuskamuikkunenkin muuttaa etelään!” Ihanaa joulunodotusta sinne teille! Me jäädään odottamaan uusia postauksia :)

  • krista
   17.12.2018 at 10:17

   Lapset vastaavat: ”Ja niin kuin muuttolinnut! Hyvää joulua teillekin ja 4-vuotiaalle tytölle terveisiä!”

 • Elina
  16.12.2018 at 13:33

  Ootte superihania ❤️

  • krista
   17.12.2018 at 10:15

   Lapset vastaavat: ”Mitää, sanottiinko siinä niin! Vastaa sinä, mä en osaa! Joo, sanotaan kiitos! Ja laitetaan lisää sydämiä <3 <3 <3 <3"

 • Anna
  16.12.2018 at 19:19

  Suloista :)
  Olisi hauska jos tässä olisi maininta aina kumman suusta teksti tulee. Kalojen vapauttaja <3

  • krista
   17.12.2018 at 10:22

   Äiti vastaa :) Mä tasapainoilen tässä vielä vähän tämän kanssa – oon lasten kasvettua ottanut tavaksi tavallisissa blogipostauksissa yksityisyyssyistä häivyttää sitä, että kuka sanoo/tekee. Täytyy katsoa, miten se toimii/toimiiko yhtään tällaisessa, missä lapset kertojana. Eli katsotaan :) Kalojen vapauttaja oli Seela :)

   • Anna
    17.12.2018 at 13:36

    Ymmärrettävää

    • krista
     17.12.2018 at 14:36

     <3

 • Tia
  16.12.2018 at 22:30

  Hieno nimi teidän blogilla! Kiva lukea miten teillä siellä Espanjassa menee, ehkä meidänkin pitäisi harkita talvimuuttoa kun vauva ei tykkää yhtään pukea talvivaatteita päälle!

  • krista
   17.12.2018 at 10:14

   Lapset vastaavat:

   ”Kiitos paljon, että kehut meidän blogin nimeä, me ollaan itse keksitty se. Minä taas haluaisin leikkiä lumessa niin kuin pakkasessa. Minä haluaisin sytyttää sellaiset kynttilät, joissa on ensin sellainen pyöreä lasinen ympyrä ja sitten kansi.”

 • miumau
  17.12.2018 at 18:31

  Aivan ihana kirjoitus, tulin tylsän päivän jälkeen tosi hyvälle tuulelle tästä! Seela ja Silva on tosi luovan ja kekseliään oloisia ja siksi mun mielestä voisi olla hauska lukea esimerkiksi tarinoita tai lauluja, joita tytöt on keksineet itse. Ihailen myös sitä, kuinka rohkeasti he pukeutuvat itsensä näköisiin asuihin ja olisi kiva kuulla esimerkiksi tyylivinkkejä! Ehkäpä anna lapsen valita vaatteet- päivä voisi olla kohdillaan myös!

  • krista
   17.12.2018 at 20:53

   Lapset vastaa: ”Kiitos kovasti! Mä haluaisin laittaa blogiin lauluja! Mä toivoisin laittaa tosi paljon kuvia vaatteista, koska mä rakastan ottaa kuvia!” (toinen lapsi alkaa laulaa)

   Äiti vastaa: Hei ihan huippuja ideoita, kiitos! Lasten päivän asu -postaukset vois olla tosi hauskoja ja lapset VARMASTI rakastais tehdä niitä! Ja tarinoita! Ja näköjään lauluja, nyt tuo toinen lapsi ei lopeta laulamista :D :D :D