Se on täällä tänään: Pierre Robert! (ja alekoodi!)

Kaupallinen yhteistyö: Pierre Robert

Jesh! Nyt pääsen kertomaan tämän, mitä (oikeasti!) on odotettu! Ja kun sanon oikeasti, tarkoitan tosiaan, että oikeasti-oikesti. Eikä mitään blogioikeasti, vaan todellisenelämänOIKEASTI-oikeasti-oikeasti! Tämän blogin viisivuotisen historian aikana mitään kaupallista yhteistyötä ei ole täällä kyselty ja toivottu niin paljon kuin Pierre Robertia. Sain viime talvena (kun tätä yhteistyötä ei blogissa ollut) liiottelematta yli 20 kyselyä aiheesta, sekä blogikommentteihin että sähköposteihin. Vuoden tauon jälkeen NYT tämä on vihdoinkin täällä: Pierre Robert!


Ja kyllä: se paljon pyydetty alekoodi myös! Löytyy postauksen lopusta!

Me – ja teistä moni muu täällä – ihastui jo pari vuotta sitten näihin super-superihaniin Pierre Robertin merinovillakerrastoihin. Niistä olenkin blogannut useamman vuoden aikana, mm. täällä, täällä ja täällä. Ja aikuisten osalta vielä täällä ja täällä, hehe.

Sotkamossa ämmin luona merinovilla oli jo hyvinkin tarpeen.

Miksi me näistä sitten niin kovasti tykätään?

Nämä ovat ihanan lämpimiä ja pehmeitä iholle. Meillä näitä käytetään oikeastaan syyskuusta toukokuuhun koko ajan. Välillä ne ovat välikerroksena, joskus ihan päällyssisävaatteena. Näitä käyttävät meillä niin aikuiset kuin lapsetkin. En liiottele yhtään, jos sanon, että joka päivä tuolla ajanjaksolla ainakin jollain meidän perheenjäsenellä on Pierre Robertin vaatteita päällään. Useimmiten kaikilla :)
(etenkin kun lasketaan mukaan niiden rintsikat, joita käytän edelleen ihan koko ajan, myös juuri nyt)

Nämä eivät kutita. Olen itse tosi kutinaherkkä villalle, mutta näitä pystyn käyttämään ihan suoraan iholle!

Nämä näyttävät tosi kivoilta ja kestävät käyttöä. Vaatteet eivät näytä kerrastolta perinteisessä (kalsari)mielessä, vaan ne ovat erittäin sisävaatekelpoiset sekä kotona että hoidossa. Kolmen vuoden käytön jälkeen ainoastaan ”vauvanvillabodyyn” (se olikin erilaista materiaalia) tuli muutamia silmäpakoja ja muutamat sukat ovat nuhjaantuneet – kaikki muut kolmen vuoden takaisetkin vaatteet ovat edelleen tosi hyvässä kunnossa. Lisäksi nyt kovimmalle kulutukselle monesti joutuvaa vaatekappaletta eli legginsejä on kuulemma vahvistettu lisäämällä siihen 30 % tekokuitua mukaan; paidat ovat edelleen 100 % merinovillaa. Eli jos olette tuossa suhteessa tarkkoja, vilkaiskaa materiaalitiedot ennen kuin tilaatte :)

Nämä ovat pitkäikäisiä. Kolmen vuoden käytöstä puheen ollen… Tosiaan ne ihan vauvanvaatteet tietysti menivät pieniksi, kun vauva kasvoi taaperoksi, mutta sen jälkeen tilatut kerrastot ovat olleet hämmentävän pitkäkäyttöisiä. Tällä hetkellä meillä on edelleen ristikkäin käytössä kokoja ensimmäiseltä blogiyhteistyövuodelta koko 86/92 (nämä alkavat olla jo piukat), toiselta blogiyhteistyövuodelta koko 98/104, välissä oli taukovuosi blogiyhteistöissä, ja nyt saimme seuraavaa kokoa 110/116 (jotka ovat hieman väljiä). Kunnon perusteella ei ole tarvinnut laittaa yhtään vaatetta pois; kypärämyssytkin mahtuvat edelleen.

Nämä ovat sopivan hintaisia. Esimerkiksi noiden merinovillapaitojen ja -legginsien hinta nettikaupassa on 22,95e/kpl. Siihen kun käyttää vielä tämän alekoodin, niin hinta on mun mielestä erittäin kohtuullinen.

…mutta kyllähän te tän kaiken jo tiedättekin, monet ainakin! Täältä blogin vakkariporukasta taitaa löytyä meitä Pierre-faneja enemmänkin :)

Apua! Meillä on KUUSI lasta!!!

Ja se alekoodi, tässäpä se VIHDOINKIN! Koodi on:
KRISTA20

…ja sillä saa – 20 % kaikista tuotteista Pierre Robertin nettikaupasta täältä, ajalla 7.9.-23.9.2017. Edun saa syöttämällä koodin ostokoriin tilauksen yhteydessä.

JESH! Nyt siis te viime vuonnakin tätä kyselleet: ostoksille! :)

Kuten muistattekin, tähän asti Pierre Robertin vaatteet on tilattu tuolta verkkokaupasta – mutta tänä syksynä ne tulevat myös kauppoihin Suomessa! Näitä voi siis pian bongailla Citymarketeista, Prismoista ja Tokmannilta ympäri Suomen. Tuo alekoodi kuitenkin siis vaan nettikauppaan :)

Yksi lapsista on kissa.

PS. Pierre Robertin Facebook-sivuilla täällä on käynnissä kilpailu, jossa arvotaan näitä lasten villavaatteita, arvo 100e. Kannattaa siis käydä osallistumassa täällä, kilpailu päättyy 17.9.2017.

Yhteistyössä: Pierre Robert

22

You Might Also Like

 • Heispi
  7.9.2017 at 10:11

  Huippua! Kiitos ❤

  • krista
   7.9.2017 at 10:53

   Jee! Tää oli ihan huippua, että saatiin tää nyt tänä vuonna, kun viime vuonna ei saatu ja tätä niin paljon toivottiin!

 • ElinaBee
  7.9.2017 at 11:19

  HUUUH!!! Just meinasin tehdä taas kilometritilauksen Ruskovillalle, mutta nyt säästyy pitkä penni! Kiitos <3

  • krista
   7.9.2017 at 11:27

   Jesh! Mä hoppuilinkin tän julkaisun kanssa, että ”ääk pitää saada äkkiä ulos ennen kuin ihmiset ehtii ostaa jo täydellä hinnalla” :) Joskus tekee mieli huutaa Facebookissa, että ALEKOODI VIIKON PÄÄSTÄ TULOSSA, vaikka niin ei tietty voi tehdä :D Mutta hyvä, että tälle on käyttöä! :)

 • Marika
  7.9.2017 at 11:43

  Auts. Mun onki pitäny laittaa sulle palautetta aiheesta, mutta se on vaan jääny. Olen satunnainen lukija, ja tilasin Pierre Robertilta toissa voinna juurikin sinun innoittamana sinun alekoodilla. Mikä pettymys! Villahanskat olivat täynnä reikiä (nämä toki palautin – rahojen takaisin saamiseen tarvittiin useampi sähköposti), sukat nyppyyntyivät heti ja villa-tekninen matskut-aluspaita sekä tuntuu muovilta (plus on tosi karhea) että käyttäytyy päällä kuin muovipussi. Asiakaspalvelun surkeudesta/töykeydestä en edes aloita. Never again! Eli vaikka muut vaikuttavat olevan tyytyväisiä, niin floppejakin löytyy. ;(

  • krista
   7.9.2017 at 11:52

   Whaaat, voi ei! Onpa ikävää! Mä oon kuullut tähän mennessä huonoa palautetta ainoastaan toimitusajoista (Postin lakon aikaan oli isoja ongelmia toimituksissa pari vuotta sitten), mutta en koskaan tätä ennen tuotteista… Mutta hyvä tietysti tietää, että kokemukset ei ole pelkästään megaplussaa. Mä en ole tiennyt, että noilla hanskoja onkaan…? Ei ainakaan nyt just nettikaupassa, ehkä ovat poistaneet? Meillä siis nämä hehkutuskokemukset näistä tuotteista: lasten ja aikuisten merinovillakerrastot, tuubihuivit, pipot, kypärämyssyt, sukat (lasten ja aikuisten), sukkahousut (lasten ja aikuisten) ja sporttirintsikat. Yksiin sukkiin tuli meilläkin nyppyjä, mutta vasta noin 10 pesukonepesun jälkeen. Aaa ja keltaiset sporttirintsikat haalistuivat (tyyliin vuodessa) pesuissa, mutta muut sporttirintsikat (pinkit, mustat, lilat ja turkoosit) ovat parin vuoden käytän jälkeenkin ihan priimaa. Mutta tosi harmi, ikävää että sulle tuli huonot kokemukset :(

   • Tilia
    7.9.2017 at 13:34

    Olen ihan varma, että näin sivuilla tänä aamuna sormikkaita! Ja löytyy vieläkin, kun laittaa maaksi Ruotsin.

    Omat huonot kokemukset on tummansinisestä villakerrastosta, jonka ostin joululahjaksi. Ihan karseannäköiseksi meni pääsiäiseen mennessä, en meinannut tuntea legginsejä samoiksi, jotka olin pakettiin laittanut! En kehdannut edes ottaa asiaa puheeksi lahjan saajan kanssa, että olisin aloittanut palautusrumban.

    • krista
     7.9.2017 at 13:43

     Aaa joo, eri maissa näillä on siis eri valikoimat! Kantsii muuten pitää maana Suomea, en tiedä toimiiko alekoodi muissa maissa…

     Onkohan noissa sitten ”huonomminsäilyviä” malleja joukossa…? Vai miten teillä pestiin? Meillä tosiaan aikuisten leggaritkin ihan priimaa vielä, meillä mustaa ja tummanharmaata väliltään… Harmi!

   • Norde
    7.9.2017 at 17:34

    Mulla on kans huonoja kokemuksia. Pari vuotta sitten tilasin itselle ja miehelle tekniset kalsarit ja ne kyllä on pysyneet ihan hyvinä ja menis ehkä jossain jumpassa, mutta ovat esim. farkkujen alla ihan järkyttävän kylmät. Jotenkin ne oikein ottaa vastaan tuulen ja hohkaa kylmää, niin että lämpimämpi on pelkillä farkuilla. Viime jouluksi sitten tilasin ihan merinovillakalsarit molemmille. Mies on tyytyväinen, mutta ne mun on jotenkin tosi karheat ja hiertää.

    Tästä huolimatta silti taas mietin pitäiskö hyödyntää tarjous ja tilata tammikuussa syntyvälle vauvalle villabody. En vaan voi uskoa, että näin hehkuttaisitte, jos kaikki tuotteet on yhtä huonoja. :D

    • krista
     7.9.2017 at 21:07

     Joo, mä lupaan, että en hehkuttaisi (ja ei varmaan muutkaan täällä), jos ei oikeasti omat kokemukset ois niin hyvät! Mutta selvästikään ihan kaikille ei ole käynyt näin sataprosenttinen auvoisuus näiden kanssa, ja ihan hyvä tietysti, että tulee sekin ilmi!

     Se meidän Seelan vauva-ajan villabody (baby wool, näkyy täällä: http://www.puutalobaby.fi/tekstiilikaksoset/) oli sellaista ihan ohuen-ohutta ihananpehmeää merinovillaa, ja se ei tosiaan ollut niin kulutuksenkestävää enää konttausiässä. Eli siinä vaiheessa, kun vauva alkoi luuhata itseään pitkin puulattiaa, niihin tuli muutamia sellaisia silmäpakoja. Mutta ei-liikkuvalle sekin matsku oli tietysti aivan ihana. Noista tän hetken body-valikoiman materiaaleista en harmi kyllä osaa sanoa (kun en ole testannut), että onko sitä babywool-perhosensiivenohutta vai tätä samaa kuin paidoissa. Mun silmään näyttää samalta kuin paidoissa eli silloin on kestävämpää, eikä tuossa lue enää sitä ”baby wool”. Joten veikkaisin, että se on tätä kestävämpää. Mutta tää nyt vaan näin ”kerron nyt ihan kaiken mitä tiedän” -rehellisyyden nimissä :) Muttta sanon niin, että näiden kokemusteni perustella itse tilaisin vauvalle kyllä jos uusi vauva olisi tulossa :) (ei ole tulossa, hehe)

     Hei oisko ne voinut ollakin sellaiset tekniset, jonka toimintatarkoitus on siirtää kosteutta; eli tyyliin juoksuun kylmällä säällä…? Mulla on (heh, mulla on siis tosi monenlaista :D ) myös Pierren jumppapöksyt, ja ne on just kivan vilpoisat zumbaillessa :)

  • Anne
   7.9.2017 at 18:49

   Mä myös tilasin silloin ekan kerran jälkeen: 2/3 kerrastoista olivat rei’illä heti ekojen käyttökertojen jälkeen. Yhdet housut jopa paketista otettaessa. Ne reklamoin mutta loppuja en enää jaksanut.

   • krista
    7.9.2017 at 21:08

    Voi ei! Kannattaa ehdottomasti reklamoida, ja sillä tavalla palautekin menee perille! Tuotteiden siis totta kai pitäisi olla ihan priimaa ja meillä on tosiaan ollut kestävää, joten mikään ”tuotteen ominaisuus” tuon reikäisyyden ei kyllä pitäisi olla! Mutta hei voi hyvin olla, että just tuon kulutuksenkeston takia niitä leggareita on nyt vahvistettu… Tuo 30 % tekokuidun lisääminen leggareihin on siis nyt uusi juttu edellisiin mallistoihin verrattuna, ja se on tehty just kestävyyden ja kulutuksenkeston lisäämiseksi.

  • Maarit
   9.9.2017 at 11:01

   Mulla on taas todella hyvä kokemus heidän asiakaspalvelustaan. Edellinen tilaus hukkui jonnekin postiin. Pierre Robertilta tuli vahvistus, että tilaus on heiltä lähetetty, mutta sitä ei vaan kuulunut, eikä postikaan löytänyt sitä. Pierre Robertin asiakaspalvelussa lupasivat lähettää kaikki tuotteet uudestaan. Lopulta sitten se kadoksissakin ollut paketti päätyi perille (jonka palautin).

   Meillä on myös nuo merinovillavaatteet olleet kolmella aktiivisella lapsella hyvin kestäviä. Kiitos siis taas alekoodista, juuri lähti tilaus taas menemään!

   • krista
    9.9.2017 at 15:25

    Kiva kuulla, että ongelmatapaus hoitui niin hyvin! :) Joskus aikoinaan täällä blogissa ollut alekoodi (en tiedä, oliko tämä sun paketti silloin vai ei) osui just siihen kohtaan, kun postissa oli lakko, paketit jumissa ja kaikki sekaisin – ja parilla tän blogin lukijalla se tilanne, että posti oli ”hukannut” paketin ja niitä sit läheteltiin uudestaankin ja joskus paketti sit ilmestyikin ym. säätöä – kiitos Suomen postin vaan :) Vaikka ei toi posti lakkoa tarvitse paketteja hukatakseen :D Viimeksi tänä kesänä mulle tuleva paketti (ei Pierre vaan ihan muu) ei koskaan löytänyt perille vaan oli palautunut lähettäjälle ja sit piti lähettää taas uudelleen. Postilla taisi olla liian kiire leikata nurmikoita :)

    Mutta JESH, hienoa että alekoodille tuli käyttöä! :)

 • Laura
  7.9.2017 at 12:08

  Jes, nyt voisi taas harkita noiden ostamista kun olet niitä niin hehkuttanut. Mutta höh, legginseistä ei ole koossa 122-128 enää jäljellä muita värejä kuin raidallista :(

  Tuosta pitkäikäisyydestä tuli mieleen, että se johtuu kyllä ennemminkin siitä, että teidän tytöt on kasvaneet pituutta niin hitaasti… Meidän tytöllä on täsmälleen sama synttäripäivä kuin Silvalla, ja vaatteissa mennään koossa 122. Lisäksi se on mittausuhteiltaan niin pitkäkinttuinen, että housut jopa koossa 128 on passelit.

  • krista
   7.9.2017 at 12:15

   Tuleekohan niitä vielä lisää – voisin kysäistä! Mä itse tykkäsin eniten noista raidallisista (haha ottaisin itsellenikin, jos olisi aikuisten kokoihin asti), ja lisäksi Silva halusi pinkit ja Seela harmaat, silloin niitä vielä oli… Mutta kysytään, jos on tulossa lisää! Ja sit noita muita värejä voi bongata sitten tänä syksynä ihan kaupastakin, mutta harmi kyllä tosiaan tää alekoodi ei siihen sovellu…

   Ja joo, meillä kyllä tytöt kasvaa niin hassusti (?) että mä ihan oon ihmetellyt muidenkin vaatteiden osalta, että miten näitä hankintoja on aina näin vähän :D Nyt käyttävät samaa kokoa (n. 104, mallista riippuen) ja tosiaan nuo 110/116 on hyvin reilut etenkin jaloista Silvalla, heh niin kuin kuvasta näkyy. Pienet tyypit meillä :)

  • Tilia
   7.9.2017 at 13:38

   Nuo suomeksi myytävät pipotkin on erilaisia! Miksi?

   • Tilia
    7.9.2017 at 13:39

    Tän piti mennä mun edellisen kommentin perään…

   • krista
    7.9.2017 at 13:47

    Eri maissa on tosiaan eri valikoimat – mä käsitin, että Suomessa tämä on sen verran uusi merkki/uudet markkinat (heh me täällä blogissa ollaan varmaan niitä ekoja, jotka nämä löydettiin muutama vuosi sitten!), että täällä ovat alkuun kai suppeammalla mallistolla, kunnes ”lyö läpi”. Toivottavasti pian; siellä alkuperämaassa Norjassa nämä ovat super-supersuosittuja, taitaa olla suosituin alusvaatebrändi siellä. Suomessa oli ensin pelkästään tämä verkkotilausmahdollisuus ja nyt tulee eka kertaa kauppoihin. Laajenee varmaan, kun ihmiset näitä löytävät <3

 • Milla
  7.9.2017 at 12:12

  Mä tilasin tuolta urheilurintsikat joskus sillon pari vuotta sitten ja niihin on kans tullu reikä :( en tiedä oonko jotenkin kohdellut niitä liian kovakouraisesti, mutta itelle tuli kans se vaikutelma että ei kestävintä mahdollista.. tosin myös Ruskovillan aluskerrastot on menny rei’ille vuodessa ja merinovilla buffi myös

  • krista
   7.9.2017 at 12:20

   Oho, mikä malli sulla on? Oisko niitä villaisia, villahan on (ehkä, näin maalaisjärjellä ajatellen) alttiimpi reikiintymiselle ja kaikenlaisille nakertajille… Mulla siis (juurikin nyt päällä) tällaiset kolmea väriä, ja lisäksi tällaiset kahta väriä, ensimmäinen malli ollut päivittäiskäytössä ja urheilussa, ja jälkimmäinen urheilussa – molemmat priimaa (paitsi ne yhdet haalistuneet keltaiset) kahden vuoden aktiivikäytön jälkeen. Villarintsikoita en ole itse testannut, kun niille ei mun liikuntatottumuksissa niin tarvetta, kun harvemmin kuitenkin kylmässä urheilen :)

   Hei ja jos useamman merkin villavaatteessa on reikää, voikohan pesu olla liian kovakouraista…? Meillä pestään kyllä ihan koneessa, villaohjelmalla ja villapesuaineilla, mutta varmaan koneidenkin hellävaraisuudessa eroja. Meillä luultavasti aika ”hellä kone”, kun pintakin pysyy sellaisena nypyttömänä. Joskus uhkaa vähän kutistua, mutta venyttelen sitten varovaisesti mittaansa, kun laitan kuivumaan.

  • krista
   7.9.2017 at 12:46

   Hei ja villaan ilmestyviin reikiin (vaikka en nyt edes tiedä, onko sulla villasta kyse) vielä sellainen vinkki, että aito villa kantsii säilyttää esim. minigrip-pussissa, niin ei kukaan pääse nakertelemaan :) Joskus villaan (ja puuvillaankin) on ilmestynyt reikiä meilläkin – vanha talo ja silleen – ja mä oon aika ”suvaitsevainen” sen suhteen: en heitä pois, vaan paikkaan ja laitan pakkaseen viikoksi, sit vielä pesen kerran. Pahimpia meillä on ollut sellaiset pörheät kasmir-neuleet, mutta muutkin vaatteet on syytä suojata näin vanhassa talossa siis ainakin. Jos on useampia vierekkäisiä reikiä, niin se usein kertoo nakertajasta, meillä kotona on silloin tällöin koihavaintoja tehty :(

   • Milla
    7.9.2017 at 14:03

    joo oon miettiny voiko olla jotain nakertajia koska villavaatteista oli siis kaikissa tapauksissa kyse ja kyllä pesunkin kovakouraisuutta epäilin, mutta pitäisi niiden jotain pesuakin kestää, enimmäkseen kuitenkin vain tuuletan ne. Ja en oo itekään mitään pois heittänyt mutta en oo jaksanut korjatakaan, joten ainakin yksissä pitkiksissä on jo komean mittaiset silmänpaot.. :D

    • krista
     7.9.2017 at 14:07

     Hei joo suosittelen, että heti reiänalun bongatessa laittaa vaan viikoksi pakastelokeroon! Ja sit jos saa vaan heti paikattua (hih jos siis ehtii ja jaksaa), niin ei lähde juoksemaan. Joskus muuten se reikä ilmestyy pesukoneessa, vaikka se onkin ollut aluillaan ennen eli näyttää niin kuin olisi ilmestynyt pesussa, mutta nakertaja onkin sitä aiemmin jo vaurioittanut. Mä aina ennen ja jälkeen pesun (ja käytön välilläkin) villavaatteet käyn varovasti venyttäen läpi. Heh nää on näitä, jotka on tullut rutiiniksi viiden puutalossa-asumisvuoden jälkeen; ennen oisin varmaan saanut hepulin, jos olisin löytänyt vaatteesta reiän :D Mutta meillä siis saattaa olla ohuessa puuvillavaatteessakin joskus näitä nakertajien muistamisia :( Tekokuidut saa olla rauhassa, mutta villa/puuvilla maistuu kyllä öttiäisille, jos vaan ”tarjolle” jättää…

 • A
  7.9.2017 at 13:06

  Löytyi sieltä onneksi 100% merinovillaa olevia leggareitakin :) (mielestäni ovat tarpeeksi kestäviä kun aikuisen aktiivikäytössä kestivät 1,5 vuotta, sitten tuli reikä haaruksiin…ja sen jälkeen pöksyt saivat uuden elämän lapsen kaulurina ja säärystiminä :D). Koitin muuten saada hajonneet leggarit huopumaan ompelua varten ja pesin niitä 60 asteessa ja kuivausrummutin…eivät sanottavammin huopuneet/kutistuneet. Että en nyt tiedä tarviiko noi kovinkaan hellävaraista pesua :D (en suosittele toki 60 asteen pesua tai kuivausrumpua villalle, käytössä olevat meillä pestään 30 asteen hellävaraisessa villapesussa).

  Tuo ohut merinovila on kyllä öttiäisten mieleen, etenkin hikisenä tai pitkässä säilytyksessä (asutaan 40-luvun talossa ja satunnaisia turkiskuoriaisyksilöitä tulee bongattua). Tämän vuoksi ollaan menetetty muutama pipo. Mutta toisaalta, talvisäilössä villa ovat minigrippusseissa ja ollaan vissiin kolme talvea käytetty näitä 100% merinovilloja onnellisina. Joo ja meillä ei kyllä ole yhtä pitkäikäisiä kokoja…nimittäin 110/116cm koko just tuli kaupattua eteenpäin Silvan ikäiseltä tenavilta.

  • krista
   7.9.2017 at 13:16

   Haha, mahtava testi tuo 60 asteessa pesu ja rummutus :D Mut joo en suosittele mäkään, jos ei just tieten tahtoen halua huovuttamista harrastaa :) Meillä kans villapesuohjelma 30 astetta ja villapesuaine; kestäneet kotona ja jopa siellä Espanjassakin (näitä käytettiin siis hurjan paljon myös siellä, koska asunnossa sisällä oli kalseaa espanjalaisittain).

   Mun mielestä kans tuo 100 % merinovilla on sellaisenaankin ollut hurjan kestävää – ei siis tosiaan edes leggareissa silmäpakoja tai kulumia. Nyt meillä on siis käytössä kahta lajia leggareita: toiset 100 % merinovillaaa ja toiset 70-30. Ihan kiva käytännössä nyt testata, että onko materiaalilla mitään ”näppituntumaeroa”, kun alkaa noiden pesemiset sun muut; nyt ei siis vielä pesty kertaakaan näitä uusia. Mutta ei ole ollut mitään valittamista vanhoissakaan :)

   Ötökät on kyllä GRAAAH ärsyttäviä. Täällä ei (KOP KOP PUUTA) turkiskuoriaisia, mutta koit on ajoittain ongelmana. Nyt meillä on vaatehuoneessa kaikki vaatteet suljetuissa laatikoissa, ainoastaan ihan-just-sillä-hetkellä käytössä olevat kylppärissä avohyllyillä. Tälleen vanhassa talossa on joutunut hyväksymään sen, että sataprosenttisesti ötökätön talo ei voi olla, kunhan saa sellaisen sopivan rinnakkaiselon aikaan ja suojaa isoimmat tuhot. Minigrip on kyllä tosiaan hyvä suoja! Ja likaisena ei kannata säilyttää, joskus on tapahtunut ikäviä ylläreitä, kun kesäksi on jäänyt joku vaate pesemättömänä lojumaan…

 • Karkki
  7.9.2017 at 13:32

  Tätä on niin odotettu. Ja mikä pettymys, kypärämyssyä vaan yhtä kokoa yhdessä värissä ja tuubihuiveissa vaan ”poikien värejä”. Onkohan tuotteita tulossa lisää nettikauppaan?

  • krista
   7.9.2017 at 13:36

   Mä huomasin tuon saman kypärämyssyistä! Mäpäs kysyn tätäkin, että onko tulossa – sesonkiaika varmaan… Tuo turkoosi menee muuten meillä ”Frozen-sinisenä”, on tosi nätti sävy <3 Mutta jos lapsi on pinkkivaiheessa, niin sitä saattaa olla kyllä hankala myydä muuten... Meidän tuotteita valitessa oli vielä tuota pinkkiä, mikä Silvalla on kaulassa. Mutta kysytään!

  • Tilia
   7.9.2017 at 13:46

   Näissäkin on tuolla Ruotsin sivuilla paljon laajempi valikoima. Pinkkiäkin löytyy.

   • krista
    7.9.2017 at 13:47

    Joo ehdin vastatakin tuonne ylemmäs! :) Mutta eri maissa on siis eri valikoimat/omat ko. maan nettikaupat niin kuin tavallista varmaan on monella muullakin merkillä. Toivottavasti laajentavat pian Suomessakin, kun alkaa saada pohjaa täällä – on tää merkki ainakin ”laajentamisen arvoinen” <3

   • krista
    7.9.2017 at 14:08

    …joten täten muuten palauteterkkuja vaan Pierre Robertin Suomen-toimiston ihmisille, että ottakaa lisää valikoimaa vaan Suomeenkin, täältä niitä ostajia kyllä löytyy <3

 • Katri
  7.9.2017 at 13:44

  Mulla on kans sporttirintsikoita useammatkin käytössä. Kuin uusia edelleen vaikka tilasin lisää silloin kun sulla oli viimeksi alekoodi. Ett sinänsä sopiva tää väli, ei tarvii nyt tilata :) paitsi villaleggarit tarvitsisin kyllä itselle…

  No joo, rintsikoista sen verran että pesuun menevät ehkä kerran-pari kuussa -kun kierrossa on kolme. Kuudessakympissä oon pessy.

  • krista
   7.9.2017 at 13:53

   Aaa hyvä tietää, että kestää myös 60 asteen pesun! Mä itse en ole uskaltanut kokeilla, vaan oon 40 asteessa pessyt nekin. Mä just katselin noita, että tekisi mieli tilata uusia – heh mutta kun vanhat on vielä ihan hyvät, niin ei oikeasti tarvitse :D Se on kai se ”liian kestävien” tuotteiden ongelma :D

   Villaleggarit on mulla kyllä käytössä paljon! Samoin mulla on merinovillasukkahousut, mutta leggareita (mustia) on kyllä tullut enemmän käytettyä, hameidenkin kanssa käytän niitä :)

 • Norskin vaimo
  7.9.2017 at 15:15

  Näitä tosiaan on jokaikisessä pikkuruokakaupassakin täällä
  Norjassa. Leggingsit (just nuo tummansini-valkoraidalliset) on menneet tosi nyppyisiksi lapsella vuoden kovassa käytössä. Samoin sukkapareista lempparit alkavat ulkonäöltään erottua. Meitä ei haittaa kun edelleen lämmittävät eikä reikiä ole. Puserot ovat edelleen iskemättömän näköisiä. Ihan mahtavia on myös lasten villatopit pitsiolkaimilla. Kunnollinen pituus ja kerrostaminen auttaa pitämään lapsosen lämpimänä norjalaissa kämpissä joissa tuulee nurkissa :D

  Tuubihuivi on kanssa kovassa käytössä ja miehelle ostin ”pitkät kalsarit” joululahjaksi viime vuonna. Aika vähän käyttöä tuli lämpimänä talvena, joten ne on myös ihan iskemättömän näköiset. Itsellä käytössä spagettiolkaimisia villatoppeja kerrastokäytössä. Kaikki alushousut on kanssa puuvillaista Pierreä ja ihan normaalia laatuaa. Niin ja koko talven kuljin merinovillaisissa sukkahousuissa. Oli ihanat ja hyvät!

  Nuo pitää vaan pestä villanpesuaineella niin kestävät hyvin. Hankaus (legginsit, sukat) tietenkin kuluttaa neulosta ja tekee sen lopulta nyppyiseksi. Ei meillä juuri muita villavaatteita osteta kun lähimarketista saa tarvittavat. Voisivat vaan norjalaisetkin jo tajuta että on olemassa muitakin värejä kuin pinkki ja sininen!

  • krista
   7.9.2017 at 15:24

   Terkut vaan Pierre Robertin alkuperämaahan! :) En ihmettele kyllä sitä suosiota, eiköhän nämä lyö läpi täälläkin, kun nyt tulee myyntiin noihin isoihin kauppoihinkin!

   Mulla itsellä ei ole spagettiolkaintoppeja (hmm, pitäisköhän hankkia…), mutta noita muita oon ra-kas-tanut, täällä siis nää mun paidat: https://www.puutalobaby.fi/jatkoa-merinovillahurahdukselle/ Tuon sini-mustaraidallisen kävin nyt äsken vetämässä päälle :D Näissä lasten puolelta ostetuissa raitapaidoissa on mulla pesussa vähän pituus pienentynyt, nyt noista kuvista huomaan, että alkuun oli pidemmät hihat ja selän pituus kuin nyt. Olisi ehkä vielä systemaattisemmin kannattanut venytellä aina pesujen jälkeen.

   Joo summa summarum: varmaan villanpesuaineet ja -ohjelmat ja huolellinen säilytys (pureskelijoilta piilossa) kannattaa muistaa näiden 100 % merinovillavaatteiden kanssa. Ja varmaan tuo mittaan venytys tarvittaessa. Ton hankauksen takia ne on varmaan just noita leggareita vahvistaneetkin. Hyvä niin; vaikka tietysti aina 100 % aito materiaali kuulostaa hyvältä, mutta sit on tuo hankauksenkesto toisella puolella.

 • Lilah
  7.9.2017 at 23:18

  Niille jotka ei Pierreä enää halua kokeilla niin XXL myy myös ajoittain viikkotarjouksissaan edullisia merinokerrastoja lapsille n 20€ ja aikuisille n 30€.

  • A
   8.9.2017 at 07:40

   Mulla on ollut käytössä sekä XXL:n merinoa (mukana keinokuitua) että Pierre Robertin (lasten isoin koko ja 100% merinoa). Lämmittävyydessä ei eroa, mutta XXL:n nyppyyntyi nopeasti kurjan näköiseksi. Käytin silti ja kestävät kyllä hyvin (mulla PR:n pöksyt hajosivat haaruksista 1,5v. aktiivikäytön jälkeen, XXL:n olivat ehjät mutta niin nyppyiset ettei niitä tehnyt mieli pitää).

   • A
    8.9.2017 at 08:25

    Niin joo ja siksi itse tykkään PR:n merinopöksyistä kun ne ei ole nyppyyntyneet (ja kun vahingossa (=mies!) ovat välillä joutuneet 40 asteen pesuun ja kuivausrumpuun, niin eivät ole menneet miksikään…tosiaan kokeilin hajonneita huovuttaa 60 asteen pesulla, mutta ei onnistunut).