Sporttirintsikoissa (katso kuumat kuvat, hehe)

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Pierre Robert

Tammikuussa liikuntainnon iskettyä pähkäilin ”ostaako uusia treenivaatteita vai eì?” -motiiivikonfliktini parissa (täällä). Yleisenä vastausmielipiteenä taisi olla, että osta nyt hyvä ihminen ainakin urheilurintsikat, jos et muuta osta. Nooh, sitten keskustelun innostamana teinkin pari päivää myöhemmin tilausta nettikauppoihin – ja erityisesti pöksyistä innostuen. Siinähän kävi näin eli ei kovin vahvasti. Olin myös kuvitellut tilanneeni jonkinlaiset urheilurintsikat, mutta ilmeisesti kuvitellut väärin, koska tilauksesta niitä ei löytynyt.

Niinpä jatkoin zumbailua ja tanssahtelua ihan vaan imetysritsikoissa – sellaisella ”nääh ne on vaan siellä alla, ei niitä kukaan näe” -mentaliteetilla.

Varmaan muistatte: mulla oli syksyllä blogissa tyttöjen Pierre Robertin merinovillavaatteita ja niitä on pidetty meillä kerrastovaatteina sen jälkeen ihan joka ikinen päivä (etenkin koska päikkärit). Minipalautteena muuten (ohi alkuperäisen aiheen), että se sellainen ohuenohut alle tarkoitettu kerrasto ei kestänyt Silvan menossa ”koko ajan jalassa” -käyttöä, vaan tirpan pöksyihin ilmeystyi parin kuukauden (ja usean pesukonepesun) jälkeen pieniä ”silmäpakoja”; tajuttiin kyllä sitten heti itsekin, että ei niitä ehkä ole tarkoitettu päällimmäisiksi sisävaatteiksi leikkikäyttöön lattiaa vasten jatkuvasti hinkautumaan. Vaan että se ois ollut aluskerrasto. Mutku mutku se oli vaan niin ihanan pehmeä, että sitä teki mieli pitää koko ajan… Mutta sit sellainen paksumpilaatuinen merinovilla on kestänyt ihan huippuhyvänä, vaikka on ollut tosiaan kovalla kulutuksella! (tarkoitan siis ”ohuella” täällä näkyviä Silvan vaaleanpunaisia pöksyjä ja ”paksummalla” noita violetteja/turkooseja)

Aiheeseen. Joo. Sori.

Niin että nyt Pierre Robertilta tuli sitten viestiä, että olisinko kiinnostunut vielä testaamaan heidän urheiluvaatteitaan (ja antamaan taas alekoodin lukijoillekin). Klik-klik-klik-onkohan-siellä-sporttirintsikoita…? No ON!

Tällaisen urheiluritsikkasetin sieltä siis tilasin:

Pähkäilin vähän koon valintaa (vaikka siellä oli ihan näppärä kokotaulukko, jolla mittailin) ja päädyin tilaamaan optimistisesti yhdet XS:t ja muut S-kokoa. Nooh, en sitten ollut XS – kyllä noi mustatkin päälle menevät, mutta pusertavat rinnat aika… …tyrkylle. Ehkä ne imetysajan jälkeen ovat sopivat? En siis palauttanut vaan jätän hyllylle odottamaan.

Otin testiin kahta eri mallia: ”medium holdilla” tällaista ohutolkaimista (jossa hullaannuin noista väreistä) ja sitten ”high level of supportilla” tuollaisia paksuolkaimisia, mun silmään ehkä ”perinteisemmän” urheilurintsikan näköistä.

Nämä siis ne ”medium hold”:

Nämä olivat yllärit monellakin eri tavalla – hitsi että tykkään. (siis se tykkääminen ei ollut se ylläri)

Olin ennakolta ajatellut lähinnä noiden kapeiden olkainten takia, että nämä voisivat olla sellaisessa kevyessä tanssikäytössä ja nuo paksumpiolkaimiset sitten zumbailuissa. Nooh, kerran sitten molemmat paksuolkaimiset olivat likaisissa ennen jumppaa ja laitoin ihan testiluontoisesti ohutolkaimiset – ja nehän olivat ”mediumistaan” huolimatta ihan tosi-tosi hyvät hypyissäkin! Mutta siis disclaimerina mullahan tämä ”hölskyvä materiaali” ei ole niin suurensuurta; jokainen varmaan tietää parhaiten itse, millainen tuki omaan rintavarustukseen tarvitaan.

Toinen kiva ylläri oli se, että noissa on irrotettavat ohuet toppaukset; sellaiset samanlaiset kuin vaikka bikineissä silloin, kun ne on topattu. Tykkään!

Ja kolmas ylläri ehkä just se, että noi ovat niin kivat, että imetyksen jälkeen aion todellakin alkaa pitää noita päivittäiskäytössä ihan liikunnan ulkopuolellakin. Itsestäni nimittäin nykyisin aika voimakkaasti tuntuu siltä, että mulla ei ole enää paluuta sellaiseen kaarituettuun saumalliseen rintsikkamalliin. Oon monesti miettinyt, että miksi ihmeessä kaikki ne vuodet käytin sellaisia? Joissain rintsikoissa mulla jäi rintojen väliin jopa sellaisia karseita painaumia niistä kaarituista – ei ei eijeijei enää. Tietysti jotku kummalliset ulkonäkösyyt sellaisten käyttöön johtivat enkä tiedä, onko mulla päässä se ”vika”; mutta mun mielestä nykyään just tällaiset sporttiset & värikkäät näyttävät jopa kivemmilta kuin ne härpäkkeet, millaisia ennen käytin. Ja kun tuossa on vielä tuollainen luonnolisennäköinen toppauskin (eikä mikään hemmetin tissitsurvova push up), jolla omat suht pienetkin rinnat näyttävät juuri (omaan silmään) sopivilta.

Ugh. Rintsikka-avautuminen.

Osaisinkohan sanoa näistä vielä jotain ”teknistä”…? No, tuollaista pehmeää hengittävää materiaalia, ja saumattomat tietty ovat. Selkä on kans kivannäköinen.

Ja sitten tämä toinen malli:

Mä puhun nyt sitten tällaisella olemattomalla urheilurintsikkatietämyksellä, mutta mun silmään tämä malli on siis sellainen ”perinteisempi” urheiluliivimalli. Ja tosiaan tuntuu olevan ”high level support”, eli tosi mukavilta tuntuvat päällä. Matsku on erilaista kuin noissa ekoissa; näissä on tuollaista teknistä matskua, jonka tarkoitus on hengittää ja ohjata kosteutta pois iholta. Sisäpuolelta (siis nurin päin) räpsäistynä rintavarustuksen tukisysteemit näyttävät tältä:

Mutta joo. Oikeassa olitte. Vaikka tavallisilla (imetys)ritsikoilla liikkuminenkin pienirintaiselle menettelee ihan hyvin, niin kyllä sen hemmetti vie sit kuitenkin huomaa sen eron, kun on urheilurintsikat on päällä. Ei mulla siis hölskymistä/kipeyttä tuntunut tällä kuppikoolla aikaisemminkaan, mutta olo sporttirintsikoissa on ihan selkeästi ryhdikkäämpi. 

Heh laidasta laitaan -persoonallisuus täällä hei. Tästä lähtien käytänkin sitten näitä. Aina.

Myös nämä urheilupöksyt Pierre Robertilta. Ja kyllä, vedän mahaa sisään niin paljon kuin pystyn.

 

JA se alekoodi: Pierre Robert lupasi taas alennuksena sen saman -25 % normaalihintaisista tuotteista. Alekoodi on voimassa kesäkuun loppuun asti, ja alen saa siis koodilla: PUUTALOBABY

Pierre Robertin nettikaupassa siis: http://www.pierre-robert.com/ 

Hei ja ekstravinkkinä huomasin tätä tehdessä, että just ne meidän viime syksynä ostetut merinovillavaatteet ovat nyt -50% alessa siellä. Eli kun puhuttiin siitä seuraavaan talveenvarautumisista… Näistä jo-alennetuista ei harmi kyllä saa enää saa tuota blogialennusta (heh ois tullutkin ihan poskettoman halpaa), mutta ei ole kovin paha nyt tällä puolella hinnallakaan esim. 9 euroa noista kypärälakeista, 6,5 euroa tuubihuiveista ja 12 euroa villapaidoista ja -pöksyistä…

 

PS. UHHUH, meitsi blogissa (kai?) eka kertaa rintsikoissa – mutta hei urheilurintsikat, ei niin paha? Mä ainakin tässä yritän tsempata itseäni ajatellen, että tää on ihan sama kuin että oon ollut bikineissäkin. Ensin meinasin kuvata noi kokonaan tuossa pöydällä (eikä ollenkaan päällä), mutta oispa vaan tullut aika tylsä. Että menköön. Jaiks.

1

You Might Also Like

 • possu
  23.4.2015 at 16:06

  Oliko noissa high level supporteissakin se irroitettava fylli matkassa?

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 16:11

   Noissa leveäolkaimisissa ei ole fyllejä – mutta itse asiassa unohtui sanoa, että kaksinkertaista matskua ovat. Tai siis molemmat mallit ovat :)

   • Kristaliina
    23.4.2015 at 16:12

    Aaa ja sekin piti kertoa, että tuossa kuvassa, missä on mustat ja pinkit kapeaolkaimiset: siinä on kuvattu mustat fyllien kanssa ja pinkit (pari kertaa jo pestyinä) ilman niitä fyllejä.

 • Kukkavarvas (Ei varmistettu)
  23.4.2015 at 16:57

  Pointsit raflaavasta seksivau-otsikosta ;)

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 18:31

   Hehehee mä vähän mallailin, että oisko tuohon sanayhdistelmään mahtunut vielä ihan suoraan se ”seksivau”-sanakin, mutta sit ois käynyt otsikko liian pitkäksi :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  23.4.2015 at 17:24

  HEh, mä oon niin helppo, sinne lähti P-R:lle (taas…) tilaus :D

  No joo, mutta meillä on käytössä ollut tän talven villa-kerrastot lapsella ja äidillä (lasten osastolta) ja kun äiti harrastaa talvisin työmatkapyöräilyä, niin käyttöä on tullut (useamman tilauksen seurauksena mulla on vissiin 2 villapaitaa ja 3 villahousut). Plus semmoinen ohut pipo on ihan superhyvä pyöräilykypärän alle. Sen lisäksi mulla on ollut käytössä noi sporttiliivit, hyväksi havaittu (mulla on sen verran isompi varustus, että en mihinkään jumppaan lähtisi noiden kaa, mutta pyöräillessä oikein hyvät). Kaikki ovat selvinneet talven käytöstä hyvin, yhdestä pöksystä bongasin yhden karanneen silmukan, mutta luulen että se on takertunut johonkin, pitäisikin korjata jossain vaiheessa (on hautautuneena paikkkaan nimeltä ”korjauspino”). Oikeasti olen tykännyt noista kovin :)

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 18:30

   Tosi kiva kuulla! Mut joo – niin mäkin :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  23.4.2015 at 18:12

  Mikähän siinä muuten on, että rintsikoissa esiintyminen on hirveetä ja lähes pornoa, mutta pikkupikku bikineissä täysin normaalia? Mun mies veti joskus kahvit väärään kurkkuun, kun tulin olohuoneen puolelle ilman paitaa pelkät hyvin epäseksikkäät imetysrintsikat päällä ja melkein huusi, että laita nyt hyvä nainen paita päälle, ettei naapurit näe! Kesällä on kuitenkin ihan ok käydä narubikineissä läheisellä rannalla samojen naapureiden nähden… Hohhoijaa… Tai sitten mä oon vaan niin vapaamielinen oman kehoni suhteen, että mulle on ihan sama nähdäänkö mut puolialasti vai ei. En nyt kuitenkaan niin kuuma näky oo, että siitä joku kiksejä sais :D Mun miehellä on siis omituinen naismaku…

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 18:23

   Mä mietin tätä samaa! :D Koska sit esim. täällä (http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/juhannustunnelmia) oon ihan pikkupikkubikineissä eikä se tunnu yhtään oudolta. Mä jotenkin ajattelin, että selitys piilee jotenkin yksityisen/julkisen pukeutumisen rajoissa – eli vaikka peittävyys on sama, niin alusasu on jotenkin ”yksityistä” kun taas biksut ”ulkopukeutumista” eli mukamas korrektimpaa.

   Ja täytyy ihan omalta kohdaltanikin sanoa, että jos kyseessä ois ollut jotkut pitsirintsikat, niin en olisi luultavasti ottanut kuvia itseni päällä. Hassu juttu :D

   Hehe tähän vähän liittymättäkin tuli jännä tapaus mieleen. Kerran lapsettomana aikana makasin kesäkuumalla Koffin puistossa bikneissä kirjaa lukemassa. Viereen tuli miesporukka pussikaljameiningillä, oltiin aika pitkään vierekkäisillä vilteillä. Kun mä olin lähdössä, nousin ylös niissä bikineissäni ja vedin kesämekon päälle ja SIT kun mä olin pukeissa, ne yhtä äkkiä huomasi mut ja alkoi huudella ”VAU!”:ta :D Se oli vaan jotenkin huvittavaa. Mä olin ehkä ollut ”liian vähäpukeinen” aiemmin, että mut ois ollut korrektia huomioida :) Tai jotain :)

   • Sama vierailija (Ei varmistettu)
    23.4.2015 at 18:49

    Juu en mäkään ehkä missään pitsirintsikoissa, joista näkyy kaikki läpi ja stringeissä lähtisi julkisesti kekkuloimaan :D Ehkä tää mun vapaamielisyys johtuu kasvatuksesta ja kotioloista, kun mun äiti kulkee pelkissä alusvaatteissa mun miehenkin nähden (ja kyllä, välillä tekee mieli sanoa, että voisitko edes housut laittaa jalkaan, ettei toiselle tule kauheita traumoja). Usein kuitenkin ne bikinit paljastaa paljon enemmän kuin perusalusvaatteet, mutta kai niihin on sitten vaan liitetty se yksityisyys niin vahvasti. Vähän sama kuin Aku Ankka, joka kulkee ilman housuja, mutta kun paita lähtee, ensimmäisenä peitetään jalkoväli :D

    • Kristaliina
     23.4.2015 at 18:52

     Hahahahaha just näin! :D

 • odetskaja (Ei varmistettu)
  23.4.2015 at 18:19

  Mä en ole helppo! Jos ottaa rintsikat joissa ympärysmitta on hyvä, ei rinnat mahdu. Jos taas on rintsikat, joihin rinnat menee, ympärysmitassa on senttitolkulla liikaa. Ja mä en millään tahdo uskoa, että olen ainoa tämän ongelman kanssa. Tuollaiset toppimalliset olisi ihania sunnuntailojumiseen ja joogaan, mutta minkäs teet, näille saatanallisille hinkeille pitää ostaa liivit jostain laskuvarjo-osastolta.

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 18:29

   Hihihi ihana toi sun ”saatanalliset hinkit” <3

   Venyttelin tuota kakkosmallin kangasta ja se joustaa kyllä aika hyvin – mutta koska en tiedä, niin en osaa yhtään sanoa, olisivatko ne ok kapealla ympärysmitalla ja suurilla rinnoilla. Mut joo voin hyvin kuvitella ton ongelman!

  • Hinkit täälläkin (Ei varmistettu)
   23.4.2015 at 20:07

   Suosittelen siirtymään sinne laskuvarjo-osastolle ja hankkimaan (sportti)liivitkin kuppikoolla. Mä kans aikanaan yritin pärjätä kaikenmaailman virityksillä, mutta ei näillä hinkeillä! Nimim. 75K

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   24.4.2015 at 07:44

   Mun 70E menee kivasti noiden P-R:n M-kokoon (mutta en mä niitä juoksulenkille laittaisi, silloin päälle sujahtaa Shock Absorberin liivit…ja niitä muuten tilailen briteistä Figleavesiltä, on aika paljon edullisempaa kuin Suomessa ja noi on välillä alessakin):

 • Emilia M
  23.4.2015 at 18:43

  Mä oon kans kolmekymmentä täytettyäni tullut niiiiiin mukavuudenhaluiseksi ja hylännyt kaikki ne push-upit, missä ennen keikistelin! Nykyään saatan mennä kokonaan ilman rintsikoita tai sit sellasissa toppaamattomissa ja kaarituettomissa malleissa, mitä myydään jossain Anttilan nuoriso-osastolla :) Mies muuten tykkää!

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 19:08

   Hehe mä menin Silvan ja Seelan välisen imetysvapaan (reilun) puolivuotisen sellaisissa market-topeissa :) Mä itse asiassa jokin aika sitten just sanoin, että hitsi otan kyllä imetyksen jälkeen tehtäväkseni hankkia itselleni hyvännäköisiä mutta mukavia kaaritukihärpäkkeettömiä rintsikoita. Nämä mä tosiaan olin ajatellut alun perin liikuntaan, mutta hitsi vie nää taitaa mennä vähän niin kuin vahingossa ratkaisuna tuohon mun missioonkin :)

   • Kukka / Ja puu puhkesi kukkaan (Ei varmistettu)
    24.4.2015 at 16:02

    Liityn kaaritukirintaliivien kauhistelijoihin. Ehkä isorintaisille tarpeellisia, mutta eivät minulle. Toivon, että olisin tarpeeksi rohkea kulkemaan kokonaan ilman rintaliivejä.

    Tytär kerran kysyi, mihin niitä rintaliivejä tarvitaan. Mietin aika pitkään mitä sanoisin. Minähän pidän niitä vain sen vuoksi että nännit eivät näkyisi ja että liivinsuojat pysyisivät paikallaan, eikä maitoa pääse tihkumaan paitaan asti. En tainnut keksiä muuta syytä kuin ”se nyt vain on tapana”. Ja minusta tuo on niin surkea perustelu, että tuntuu pahalta sanoa se lapselle.

    Kyllä minusta naisilla pitäisi olla oikeus esiintyä rintaliiveissä yhtä julkisesti, kuin miehillä on oikeus esiintyä ilman paitaa. Jos siis appiukko on minun seurassani ilman paitaa, haluaisin minäkin voida olla vähintään rintsikoissa. Mutta joo… tosielämässä häveliäisyyssäännöt saa aina murskavoiton mukavuuden- ja tasapuolisuuden halustani.

 • heidiö (Ei varmistettu)
  23.4.2015 at 18:59

  Hei, hienot on! Taitaa mennä tilaukseen kyseiset ohutolkaimiset sporttiliivit. Mulla on tällä hetkellä vaan niitä tylsiä mustia perinteisiä malleja ja kesää kohden voisi vähän piristää värivalikoimaa :)

  p.s. mikä ihmeen blogi on sellainen lappilaisen nuoren äidin blogi, hän työskentelee(/työskenteli?) sesonkimyymälässä ja remontoi vanhaa omakotitaloa isänsä avustuksella? Muistaakseni sun blogin kautta sinne joskus eksyin.

  • Keijukimppu
   23.4.2015 at 19:10

   Olisko ”ei beigeä”? Tuli ekana mieleen. 

   • Kristaliina
    23.4.2015 at 19:14

    Ehdit just ennen mua :)

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 19:13

   Mä kans tykkäsin noista väreistä! Vaikka tilasin sitten kyllä mustatkin :)

   Hmmm ekana tulee mieleen Ei beigeä? Lappi ja tuore vauva ainakin täsmää! Tosi kiva blogi: http://www.lily.fi/blogit/ei-beigea

   • heidiö (Ei varmistettu)
    23.4.2015 at 21:59

    Kiitos, sehän se oli!

 • Keijukimppu
  23.4.2015 at 19:14

  Itse olen ihan hulluna sporttiliiveihin, harmittaa vaan kun monessa mallissa on niin hyvä pito, että ne litistää jo ennestään lapsen sanoin ”lörpöttävät” tissit ihan tasaiseksi. Nuo ohuempiolkaimiset näyttää siltä että ovat ihan huippumukavat päällä ja se pieni fylli ei ole kyllä pahitteeksi. Ja ajatus merinovillaisista sporttiliiveistä tuntuu ainakin minusta mukavuudenhaluisena ihmisenä todella ihanalta. Taidanpa siis tsekata tuon nettikaupan hetimiten. 

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 19:21

   Hehe no siks mäkin ihastuin noihin ohutolkaimisiin topattuihin :) Mulla on tosiaan sellainen noin-B-kuppi, ja tuolta ne näyttää (ekat siis topattu, leveäolkaimiset eli tokat ei).

   Noita merinovillaisia mä en muuten tilannut ollenkaan testiin, kun mä vähän silleen urpona vaan jäin ihmettelemään, että onko ne sitten talviliikutaan vai mitä-mitä… Oli mulle niin tuntematon konsepti tuo villaiset rintsikat. Ois ehkä pitänyt tilata yhdet, niin osais sanoa jotain niistäkin :)

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    24.4.2015 at 07:47

    Mä aattelin merinovillaa talviulkoiluun (ts. työmatkafillarointiin). Ihana ajatus että ois rintaliivejä myöten verhottuna merinoon, se kun on ihan paras matsku. Plus aattelen että tekokuituliiveihin nähden villan itsepuhdistuvuus vois olla kiva, siis ettei tarttisi liivejä ihan joka päivä pestä, vaan voisi tuulettaa hiet pois…ehkä. Toivottavasti ovat kivat (ja jos ovat, niin tilaan tolla tarjoushinnalla parit lisää :D)).

  • Celia
   25.4.2015 at 08:52

   Mulla on noi merinovillaiset työmatkapyöräilyssä käytössä. Oon ollut viimeksi pyöräilykuntoinen pakkasilla, jolloin ne ainakin olivat tosi miellyttävät. Muuhun urheiluun en ehkä käyttäisi (ei tue riittävästi eikä kosteus siirry niin nopeasti kuin teknisessä matskussa), mut tohon tarkoitukseen ihan parhaat!

   • Keijukimppu
    25.4.2015 at 09:42

    Minä mietin noissa sitä, että nuohan olisi ihan mahtavat imettävälle tai raskauden aikana rintojaan suojelevalle. Tuki noissa ei varmaan oo kyllä kaikkein paras enkä ehkä esim salille laittaisi. Joogassa taas saattaisi toimia hyvin. 

    • Kristaliina
     25.4.2015 at 10:19

     Mulla kans itse asiassa tuli mieleen rintatulehdusherkät rinnat! Kun nehän on just sellaisia villaisia suojahärpäkkeitä, mitä rinnanlämmittimiksi myydään… Mutta sit taas kokeilematta ei voi tietää, että kuinka helposti sen rinnan saisi sieltä ulos sitten imetystä varten… Imetykseen kun tietty sellainen niks-naks-avattava imetysluukku on ylivertainen.

     Mutta hei tuotekehitysehdotus Pierre Robertille: merinovillaiset imetysrintsikat!!!

 • Suvi K.
  23.4.2015 at 20:14

  Mä oon siirtynyt pelkkiin urheiluliiveihin jo ajat sitten. :D Sata kertaa mukavampaa! ”Tavalliset” rintsikat voisin ehkä pukea jonnekin juhliin, jos asu sitä ehdottomasti vaatii (esim. olkaimeton mekko).

  Mutta hei kysymys! Kuinka helppo/vaikea noi tokat paksuolkaimiset rintsikat on pukea päälle? Mulla on jäänyt monet vastaavat ostamatta, kun oon meinannu kuristua niihin sovituskopissa, mutta onko noitten kanssa samaa onglelmaa?

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 20:24

   Ooooooooo joo mä tiedän tunteesi! Mulla on yksi Niken toppi sellainen, että saan hermoromahduksen, kun yritän poistaa niitä hikisenä (siksi en ole niitä nyt käyttänytkään). Joskus Joel nyhti sellaisen mun päältä ulos, kun mä meinasin kuristua hengiltä :D Niihin verrattuna noi on mulla lähteneet tosi hyvin pois hikisenäkin – itse asiassa jopa niin hyvin, että en ole edes muistanut, että tuo voi olla hermostuttava piirre sporttirintsikoissa :) Hehe mutta nyt kun sanoit, muistin akuutisti sen hermoromahdustunteen :D Mutta varmasti riippuu siitäkin, kuinka piukasti se ympärys on alun perin ollut…

 • Riika V.
  23.4.2015 at 20:56

  He hee! Mä oon käyttänyt noita ohutolkaimisia malleja kohta viis vuotta jokapäiväisessä käytössä. :D En siis ton merkin, mutta muuten aivan vastaavanlaisia. Pakko myöntää, että toimii ja voi jestas kuinka mukavat ne on käytössä! Ja just ne toppaukset on ihan täydelliset. 

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 20:57

   Jesh, ihan mahtava kuulla! Mulla kans tuli heti noista sellainen fiilis :)

 • Suza (Ei varmistettu)
  23.4.2015 at 21:04

  kiitos koodista. Tilattu parit liivit, toiset merinovillaisena testiin alekorista! :)

  • Kristaliina
   23.4.2015 at 21:12

   Ai nekin oli alessa nyt? Hei kerro sit käyttökokemuksia!

 • Devika Rani (Ei varmistettu)
  23.4.2015 at 22:47

  Tosi ihanat, etenkin noi vähemmän sporttiset!! :) Harmi vain että ne eivät sovi mun rintavarustukselle laisinkaan. Oon saanut ostaa alan liikkeistä liivit 18-vuotiaasta lähtien ja yleensä ne on tylsän väriset ja mallia tukevat, mutta rumat. Ja kun synnytyksen myötä kuppikoko kasvoi niin 90% mun kaikista vanhoista vaatteista ei mee enää mun päälle. Jos tää mun laihdutuskuuri ei tiputa rintojen kokoa kahdella kuppikoolla, niin alan suunnittelemaan rintojen pienennysleikkaukseen menemistä.

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   24.4.2015 at 07:52

   Mä olen siirtynyt alan liikkeistä nettiostoksille (vaikka ajatus rintaliivien nettiostoksista kuulostaa vihonviimeiseltä jutulta onnistua). Esim. Figleaves ja Bravissimo tarjoaa isoja kokoja ihanissa malleissa ja isoissa kooissa. Tottakai nettiostoksiin liittyy hutimahdollisuus (itse pysyn luottomerkissäni Freyassa ja huteja tulee harvoin kun lukee muiden käyttäjien kommentit), mutta esim. Figleavissa vaihto onnistuu tosi näppärästi (palautuspk:t omaan maksuun, mutta se on pieni tappio kun liivit maksaa siellä niin paljon vähemmän kuin Suomessa). Tälläkin hetkellä on tulossa kolmet suosikkiliivini (tuttu malli jota pääosin käytän, Suomessa maksaa 55-60 euroa/kpl, Briteistä sain 100 eurolla kolmet…).

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  24.4.2015 at 11:39

  Minä olen varmaan maailman jäykin, kun tuollaiset pään yli puettavat rintsikat tuntuvat ihan mahdottomilta. Imetysaikana käytin sellaisia jumpissa ja öisin ja olin aina ihan tuskissani, kun oli niin vaikeeta pukeminen ja riisuminen. Olen ihan hakasten kannalla, mutta urheiluun sen mallisia tuntuu olevan välillä hankala löytää. Ehkä tuo painijanselkä vaan sitten tukee paremmin.

  • Kristaliina
   24.4.2015 at 13:55

   Hakasissa mua itseäni nyppii se, että ne painavat selällä maatessa (esim. vatsalihasliikkeet) ikävästi selkää… Ei sillä, että olisin sellaisia vatsalihasliikkeitä kyllä pitkään aikaan tehnyt :D

 • TerhiKoo (Ei varmistettu)
  24.4.2015 at 13:18

  Yksi jäykkis täällä huhuilee että sellaisiakin sporttiliivejä on missä on vetoketju edessä, siinä rintojen välissä (ja painijanselkä). Ihan parhaat, ei tule hikiraivareita. Pari kertaa on tuskissa tehnyt meinaan mieli saksia (perinteisen malliset) sporttiliivit päältä pois :D

 • sss (Ei varmistettu)
  24.4.2015 at 18:22

  Kiva että ”valaistuit” ja ymmärsit sporttiliivien tärkeyden! Kyllä urheilu on paljon mukavampaa oikeissa varusteissa. :)

  Noista merinovillavaatteista sen verran, että hätkähdin kun kirjoitit ”useista pesukonepesuista” jne. En sinänsä osaa ottaa lastenvaatteisiin kantaa, eikä ko. merkki ole itselle tuttu, mutta käsittääkseni merinovillavaatteita EI kannata pestä, etenkään koneessa, ellei se ole ihan välttämätöntä. Yleensä merinovillavaatteille riittää hyvä tuuletus, ellei ole suoranaisia tahroja. Lasten kanssa tämä toki saattaa tosiaan olla eri asia, tahrojakin varmasti tulee… :)

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   24.4.2015 at 21:07

   Omalla kokemuksella nuo kerrastot kestävät ihan viikottaista pesua kärsimättä (viime talvena villakerrasto päällä ihoa vasten pyöräillessä 5pv/vk, 2krt/pv ja hiki tulee), pesu 30 asteessa villapesulla villanpesuaineella. Vaikka kuinka olisi villalla pahaksi säännöllinen pesu, niin kyllä mulla raja tuli vastaan viikon jälkeen :) Lapsen kerrastoa (käytetty välikerroksena sisävaatteiden päällä) olen taas pessyt kerran (talvisäilöön laittaessa).

  • Kristaliina
   24.4.2015 at 21:15

   Parasta varmasti olisi, jos pesua olisi mahdollisimman vähän – mutta kyllä siinä tirpallakin helposti on käynyt vaikka ruokasotkuvahinkoja (vaikka yritetäänkin muistaa ottaa noi pois ruokapöydässä), ja niihin ei tietenkään sitten tuuletus auta. Mä käytän pesukoneen villapesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua pesuainetta. Mutta joo silti – jos tulee jotain vaurioita, tavallaan pidän niitä vähän itseaiheutettuina eli voin syyttää vain itseäni :) Koska voishan sitä vaikka käsinkin pestä, mutta… …en pese :)

   Mutta nuo paksummat kerrastot ovat meillä tosiaan kestäneet pesujakin. Mitäköhän niitä on meillä tässä talven kuluessa pesty…? Ehkä 4-5 kertaa vähintään.

 • KaroliinaR (Ei varmistettu)
  18.5.2015 at 13:47

  Katalat firmat kun mielistelevät bloggaajia, jotka suosittelevat tuotteitaan ja tällaiset heikot ihmiset menee sitten ostamaan heti kun bloggaajakin suosittelee! no okei, kyl mä oikeestikin tarvitsin urheilurintsikat koska tää ihana keskivartalo kaipaa vähän jotain kavennusta.. :D Ostin noi medium hold rintsikat S-koossa ja se alaosa tissien alla on aika tiukka.. Mitä luulet, onko ihan okei että tuntee sellasta lievää puristusta siinä? En halua hyväksyä olevani M-kokoa ja täytyyhän näistä kertyneistä plösöistä päästä eroonkin joskus… eli ihan hyvä motivaatiokin nää vähän pienemmät :D..

  • Kristaliina
   18.5.2015 at 14:25

   Eiks oo katalaa! :D No, mutta en mä ois suositellut, jos en ois itse tykännyt ja jos en itsekin nyt käyttäis näitä :)

   Apua, vaikea sanoa miten voimakas se puristus sitten on… Ehkä jos testaa, että tuntuuko se pahalta? Siitähän se koko sit kapenee, kun liikkeelle lähtee :) Mä ostin siis xs-kokoa noi mustat, ja ne oli niin kovasti tiukat (plus nostivat tissit niin kovasti tyrkylle, että uhhuh – olivat siis siltäkin osin pienet) että niitä ois ollut ihan mahdoton pitää – mut säästin ne enkä palauttanut. Kokeilen muutaman kuukauden päästä, josko ois sit sopivat! :)

   • KaroliinaR (Ei varmistettu)
    18.5.2015 at 15:53

    Joo, se on sussa niiiin ihanaa ettet ota vastaan ahnaasti kaikkia huulikiiltoja ja vessaharjoja :D Tulee hyvä ja luottavainen fiilis jos oot löytäny jotain mikä toimii ku tietää ettet valehtelisi! :) Onneks noi TOIVOTTAVASTI kapenee tässä kesän myötä.. enpä olisi uskonu että XS kokoisesta naisesta tulee MEDIUM synnyttämisen jälkeen byyyhyyy :DD seuraava askel onkin LARGE jos en pääse laihduttaan!!!! :DD

    • Kristaliina
     18.5.2015 at 16:01

     No hei kuule sama täällä! On pitänyt vähän nieleskellä tästä ”kokomuutoksesta” (moni vaate mullakin M nykyään), mutta onhan tässä loppuelämä aikaa muuttua takaisin :)