Virtuaaliset tanssivinkit – jopa maksuttomina!

Olen täyshurahtanut!

Mun käsistäriistäytyneenmieletön alkutalven Espanjan-zumbaputki katkesi kuin seinään, kun korona sulki zumbasalit sekä Espanjassa että Suomessa. Kaksi ensimmäistä viikkoa oli minulle täydellistä liikunnallista lamaannusta:  en tehnyt mitään liikuntaa, en vaan pystynyt edes ajattelemaan.

Mutta vähitellen ”uuden normaalin” muuttuessa arjeksi alkoi tulla taas mieleen, että hei tanssimaan pitäisi päästä.

Ajattelin jo etukäteen, että kotona tehtävät jumppailut eivät tietysti voi mitenkään yltää ryhmäliikuntasalien huuruiseen sheikkaustunnelmaan. Vähän skeptinenkin olin, mulle se fiilis on kuitenkin niin tärkeää. Pitää päästä sheikkaamaan täysillä! Mutta kun tilanne on mikä on; pääasia, että tekee edes jotain. Liikkuminen vaikuttaa mulla selvästi mielialaan ja virkeyteen – ja jaiks, mikä kuntoromahdus tulisi, jos ei vaikka puoleen vuoteen tekisi yhtään mitään.

Tuossa pari viikkoa sitten aloin siis vähitellen etsimään netistä, että millaisia jumppia täältä löytyisikään.

Ja ohops, mikä virtuaalitanssijan ja -jumppaajan aarreaitta tuonne nettin oli mun lamaannusviikkojen aikana noussut! Nyt näiden viimeisen kahden viikon aikana oon testannut erilaisia virtuaalitanssitunteja lähes joka ikinen päivä, ja löytänyt aivan mielettömiä ja ihania kotitanssitunteja!

Parilla ensimmäisellä kerralla ”yksin” tanssiminen tuntui vähän hassulta, mutta siitä pääsi kyllä tosi nopeasti yli. Eilisillan Insta Storyn katsojat tietävät, mitä tarkoitan, haha!

Tosi monessa tässä tilanteessa tarjolla olevassa nettitanssitunnissa on sellainen ihana ajatus, että tunnit ovat teoriassa maksuttomia – niille pääsee siis ilmaiseksi ihan jokainen! Mutta jos kotitanssijan kukkaro antaa myöten, tunnista voi maksaa omatunnon mukaan! Maksu tapahtuu joko mobile paylla tai online-verkkokaupoissa. Itse olen maksanut 5 euroa tunnista, usein summankin saa päättää itse.

Mutta siis viesti tosi monella tanssituntitaholla on ollut (sata sydäntä tähän) se, että nyt on tärkeintä jakaa tanssin iloa ja positiivisuutta, että yhdessä selvitään yli tästä ajasta. Ja jos taloudellinen tilanne antaa myötä, yrittäjä on erittäin kiitollinen pienestäkin maksusta. Tää on jotenkin mua niin kovasti liikuttanut. Ihana ihmisyys tässä maailmassa!

(ja voisi kuvitella, että moni sit haluaa maksaa, jos pystyy – minä ainakin aion ihan ehdottomasti tukea näitä yrittäjiä!)

Disclaimer: maksu- ja osallistumiskäytännöt saattavat toki ”matkan varrella” muuttua, mutta yllä kuvattu on nyt tämänhetkinen tilanne.

Aika monta tanssia olen siis ehtinyt jo testata! Ja kaikista mun testaamista tässäpä vinkkinä mun kaksi lempparia!

1. Tanssistudio Flama (Turku)

Iso kiitos Mirvalle, joka mulle tätä suosittelit – tämä paikka on aivan kerrassaan ihanan-ihanan-ihana ja tästä on tullut mun tänhetkinen ykkössuosikkipaikka! Toinen toistaan parempia tunteja, jea!

Tanssitunnit tapahtuvat Tanssistudio Flaman Facebook-sivun livessä viikkoaikataulun mukaan, mutta live-videot jäävät myös Flaman FB-sivulle. Niitä voi siis tehdä myöhemminkin, jos ei liveaikaan ehdi Facebookin äärelle.

Tarjolla on mm. salsaa, twerkkausta, itämaista tanssia, pilatesta ja ja ja… Itse olen ”käynyt” kerran reggaeton- ja kaksi kertaa dance fiesta -tunneilla. Eilisen Insta Story –sekoilut -tanssahtelut olivat juuri Tanssistudio Flaman dance fiestaa. Tänään illalla teen viime lauantain reggaetonin vielä tallenteesta. Oooooh! Shaky shaky shaky shaky!

Ja Flaman tunneissa on siis (tällä hetkellä ainakin) vapaaehtoinen maksu. Halutessaan tunnit voi siis maksaa (etu- tai jälkikäteen) heidän verkkokaupastaan, 5 e tunti. Itse kävin ensin yhden tunnin testinä  ja ihastuin välittömästi. Kävin maksamassa sen, ja samalla ostin viiden tunnin verran tanssitunteja ennakkoon. Ostan 100 % varmasti lisää näiden jälkeenkin.

2. Fiilis Fitness (Tampere)

Täällä on tosi kiva zumba maanantai-iltaisin! Tämä oli ihan ensimmäinen Facebookin virtuaalizumba, jonka tein, ja nyt olen käynyt samalla tunnilla kahdesti. Ja aion käydä jatkossakin joka maanantai!

Itse olen harrastanut Fiiliksen kanssa ainoastaan tätä zumbaa, mutta tarjolla on paljon muutakin. Vauvaperheille vinkkinä: siellä on näköjään myös monenlaisia äiti-vauva-jumppia, joogaa ja pilatesta. Ja äiti-vauva-tanssia, oih! Kannattaa käydä testailemassa – ja jos käytte, kertokaa, mitä tykkäsitte!

Tunnit ovat Fiilikselläkin FB-livessä, ja vapaaehtoisen maksun voi maksaa mobile paylla.

Fiiliksellä on myös käynnistymässä online live -kursseja, jos haluaisi alkaa vaikka baletin alkeita opettelemaan! Näihin siis ostetaan ihan kurssi. Itse olen katsellut tuota Fiiliksen dancehall-online-kurssia, mutta…. no mulla siis vaan loppuu tanssipäivät viikossa! Niin paljon kaikkea tarjolla, ihanaa!

Nämä kaksi siis tämähetkisiä lemppareita.

Lisäksi olen käyttänyt näitä maksuttomia/vapaaehtoisen maksun tunteja:

Studio Baila (Lempäälä) tarjoaa myös Facebook-livetunteja. Heiltä en ole tehnyt aikuisten tunteja, mutta lapset ovat tanssineet kaksi kertaa lastentanssitunnit. Vapaaehtoinen maksu täälläkin.

Synergym (Spain) oli mun tämän talven uusi ”kantazumbapaikkani” Espanjassa, ehdin käydä siellä muutaman viikon ennen ulkonaliikkumiskieltoa. Heillä on nettisivuilla ”clases virtuales”, ja käsittääkseni ne ovat kaikille avoimia. Sieltä olen tehnyt zumban kerran. Myös Synergymin Youtube-kanavalta löytyy tunteja. Espanjaksi toki, mutta ei näihin juuri kielitaitoa tarvita.

Näitä maksullisia/jäsenyyttä vaativia käytän myös:

Elixia on mun kotimaan tämänhetkinen kuntosaliketju. Tällä hetkellä mulla on heille virtuaalijäsenyys, eli pääsy online-tunnille ja videosisältöihin. Olen tehnyt kerran sieltä Ruotsista ohjatun ”love to dance” -tunnin ja se oli tosi kiva – etenkin kun mukana oli muutamia samoja koreografioita kuin viime syksyn live-tunneilla. Tuli sellainen ihana ”jälleennäkemisen riemu”.

Yogaia-jäsenyyden ostin taas uudestaan, se oli ollut minulta nyt jonkin aikaa poissa, kun olen käynyt tavallisilla ryhmäliikuntatunneilla niin ahkerasti. Mutta nyt ostin vuosijäsenyyden siis ja ajattelin ostaessani omaa liikkumistani, mutta heh tällä hetkellä lapset ovat käyttäneet sitä eniten. Yogaiassa on nimittäin Mimin ja Kukun satujumppa aina sunnuntaisin – niin huippu! Satujumppa jää sinne tallenteeksi eli sitä voi jumppailla myöhemminkin.

Näitä en ole vielä käyttänyt, mutta aion testata sopivassa kohdassa:

EtnoFitness (Helsinki) on mulle ”live-elämästä” tuttu tanssikoulu, kävin heidän reggaeton-tunneillaan viime syksynä. Heillä on myös online-tunteja omilla nettisivuillaan. Tunnit ovat kaikille ilmaisia, mutta jos kukkaro riittää maksamaan edes jotain, tanssikoulu on tietysti kiitollinen siitä. Maksupaikka löytyy heidän sivuiltaan.

FressiTV:llä on kaikille ilmaisia tunteja – esimerkiksi senioritunteja olen suositellut äidilleni. Ja sunnuntaisin on zumba! Viime sunnuntaina en ehtinyt mukaan, ja tunnit eivät harmi kyllä tallennu mihinkään. Mutta ensi sunnuntaina yritän päästä mukaan! Fressikin on mulle entuudestaan tuttu: mulla on ollut joskus sinne ”normaali” jäsenyys ja myös Online-jäsenyys ajoittain. Jos nyt ostaisi taas tuollaisen Online-jäsenyyden, pääsisi laajempien aineistojen pariin – tätä harkitsen, mutta vielä en ole ostanut.

Personal Trainer Riinan zumba-tunnilla kävin kerran Fuengirolassa, hän siis asuu siellä. Nyt hän on aloittanut virtuaalizumbatunnit, ja ajattelin mennä huomenna testaamaan. Nämä ovat maksullisia tunteja, joko kertamaksulla tai sarjakortilla.

Eikä tässä vielä kaikki! Mun Espanjan ”alkuperäisen salin” (Coliseo) viime talven zumbaohjaaja alkaa (toivottavasti!) pitää omalle zumba-porukalleen privaatteja virtuaalizumbatunteja Granadasta käsin. Ai että odotan tätä!

…koska tässähän ei muuten ollut riittävästi, haha!

Mutta siis VAU, miten paljon kaikkea mahtavaa! Kannattaa näitä (ja muita vastaavia) testailla ja etsiä oma tapansa liikkua näinä korona-aikoinakin! Vaikka se tosiaan ”ihan just sitä tavallista” ei olisikaan, niin pääasia, että pidetään mieli virkeänä ja hyvinvoivana läpi tämänkin vaikean ajan!

 

PS. Ja jos tiedätte vielä jotain ihania, joita tällä listalla ei ollut, niin vinkatkaa vinkatkaa!

23

You Might Also Like

 • Anni
  8.4.2020 at 18:02

  Mikä ihana ilo näissä kuvissa. Kiitos kun jaoit tän :D

  • krista
   8.4.2020 at 18:06

   Hih joo mä TODELLA tykkään tanssista <3 <3 <3

 • Susanne
  8.4.2020 at 19:06

  Ah mahtavaa! Kiitos kun jaoit näitä. Olen tuskaillut kun ei pääse Barre-tunneille ja vauvan kanssa nämä tiettyyn kellonaikaan tulevat live-tunnit on kovin haasteellisia. Mutta nythän voin aloittaa nauhoitetuista tunneista joita olen kovasti kaivannut.

  Tuota EtnoFitnessiä katselin ja sieltä näyttää löytyvän kivasti kaikkea. Siitä tuli mieleeni, että tanssikoulu BailaBailalla (www.bailabaila.fi) on livetunteja 8€ kappaleelta ja niiden maanantaisin klo 17 oleva Boombata on ihan huikea (tai ainakin oli silloin kun kävin niiden tanssitunneilla).

  • krista
   8.4.2020 at 21:24

   Oi mä kans joskus kävin Barressa! Mulla kuitenkin siitä jotenkin penikat (?) kipeytyivät enkä jossain vaiheessa uskaltanut jatkaa – mutta mieli tekisi kyllä joskus taas kokeilla! Hitsi mä jossain kyllä näinkin virtuaalista Barrea, mutta olikos noissa mun jäsenmaksupaikoissa… Äääh, nyt en muista. Huikkaisen heti, jos tulee vastaan!

   Hei ja KIITOS, kävin heti katsomassa BailaBailan Facebookia, ja tosi positiivinen ensivaikutelma – testaan ehdottomasti! Ja siellä itse asiassa opettaa yhtenä opena myös Adunais, jonka tunnilla (reggaetonia) oon käynyt EtnoFitnessissä myös! Mä tuon zoomin jo latasinkin, eli todellakin menen kokeilemaan, iso kiitos!

  • Hanna
   9.4.2020 at 01:14

   Barretunteja löytyy Les Mills on demandista. Ja siellä on saman perheen kaikki muutkin bodypumpista Sh’bamiin! Tosi laadukkaasti toteutettu, että hinta ei tunnu pahalta (oisko n. 14 e/kk). Ei toki tue suomalaisia yrittäjiä valitettavasti tämä vaihtoehto.

   • krista
    9.4.2020 at 19:19

    No hei niinpä ja nyt kun sanot Les Mills (en tajunnut, että on samaa), niin tajusin, että Elixian netissähän mä sen Barren näinkin. Siellä siis myös noita lisenssi(?)tunteja ilmeisesti tarjolla!

 • Nellisi
  8.4.2020 at 19:22

  Jes, hyvä listaus ja tosi selkeästi nyt tässä! Mää oon vieläkin iha rikki siitä sunnuntaisesta fressitv:n zumbasta ja etsin innostusta lähteä testaan seuraavaa. Kiitti vielä kaikista suosituksista nyt ja instassa aiemmin.
  .
  T. Nitta

  • krista
   8.4.2020 at 21:25

   Ja mä haluan nyt ehdottomasti tulla tuohon sunnuntain FressiTV:n zumbaan! <3 Kerro, kun käyt seuraavissa, että mitä tykkäsit! :)

 • Tiina
  8.4.2020 at 19:23

  Kiitos tästä😊

  • krista
   8.4.2020 at 21:26

   Olepa hyvä! Oon itse näistä niin innostunut (ja tuovat tähän nykyeloon niin paljon hyvää mieltä!), että ilo näitä oli päästä suosittelemaan! <3

 • Lilliina
  8.4.2020 at 19:31

  https://luhtavilla.fi/tuntitarjonta/muut-tapahtumat/online-live/

  Luhtavilla on ihana espoolainen liikuntastudio. Päivittäin tunteja Facebook Livessä, Zumba-tunnit erillisen ilmoittautumisen kautta. Erityisesti Tuuli on mahtava ohjaaja myös verkon välityksellä ❤

  • krista
   8.4.2020 at 21:29

   Kiiiiiiitos! Hitsi tänään ois siellä ollut Zumba! Ja siellä on ollut tuollainen LatinFusion/reggaeton, joka kuulostaa Ihan Mun Jutulta. Aivan ehdottomasti menen, iso kiitos! Ai hitsi, miten paljon näitä onkaan <3 <3 <3

 • Miia
  8.4.2020 at 20:27

  Matti Puro (Tanssii tähtien kanssa) pitää sunnuntaisin livelattaritunteja Facebook-sivullaan :)

  • krista
   8.4.2020 at 21:34

   Hei tätä mulle suositteli myös sama, joka suositteli Flamaa. Mutta olin ihan unohtanut! Olin jo kuitenkin käynyt katsomassakin jotain, ja tosi ihanalta näytti, sellaiselta salsaiselta ainakin se kohta, jonka näin! Mä päädyn ottamaan tuota reggaetonin rynkytystä niin paljon mun tanssiin, että olisi ihana ottaa väliin vähän just tuollaista pehmeämpääkin. Testaan! Kiitos!

 • Kirsi
  8.4.2020 at 20:31

  Harmillisen Facebook painotteisia nämä virtuaalihommat.
  Mutta ymmärrän että varmasti helpoin sovellus lyhyellä varoajalla ottaa käyttöön, mutta tällaiset Facebookista 2010 poistuneet jää aika paitsioon :/

  • Jeijei
   8.4.2020 at 21:00

   Ainakaan Flaman tunneille ei tarvitse kirjautua! Itsekään en ole fb:ssä, mutta tanssimaan olen päässyt silti :)

   • krista
    8.4.2020 at 21:38

    Jesh, tämä oli hyvä vinkki Facebookittomille! Voikohan muitakin Facebookissa olevia käyttää kirjautumatta, tietääkös joku…?

  • krista
   8.4.2020 at 21:37

   Joo mä luulen, että FB live oli monella helppo ratkaisu ottaa käyttöön, mutta ehkä tämä tästä jalostuu muihinkin kanaviin vähitellen! Zoomiin mä oon tutustunut myös nyt tämän myötä, oma zumbaope alkaa ehkä pitää siellä. Noista mun mainitsemista FressiTV on ihan selainpohjainen, ja samoin EtnoFitness ainakin!

   Ja hei mahtavaa, jos jotain pääses katsomaan myös ilman kirjautumista, kuten JEIJEI tuossa vinkkaa!

 • AnnafromHerwood
  8.4.2020 at 21:10

  Jos barrea kaipaa niin kannattaa tsekata youtubesta Lazy Dancer Tips!

  • krista
   8.4.2020 at 21:51

   Mahtava kanavan nimi :D Kävin tsekkaamassa, näyttää aivan ihanalta!

 • Mansikka
  8.4.2020 at 21:18

  Kiitos hyvistä vinkeistä! <3 Itse kuulun Facebookissa sellaiseen ryhmään kuin Easyfit & Ladyline (tai jotain sinnepäin). Sinne voi kuka vain liittyä ja tarjolla on hyvä valikoima ilmaisia tunteja, jotka jäävät vielä ilmeisesti pariksi päiväksi tallenteina näkymään. Toistaiseksi mun saldo on yksi puolituntinen keppijumppaa (+ kahvakuulailua YouTube-videon tahdissa ja ulkoliikuntaa kuten hiihtoa), mutta toiveissa olisi saada kotijumppailu nyt tavaksi :) Tanssitunteja on ollut ikävä, joten ihana päästä testailemaan noiden vinkkaamiesi tanssikoulujen tunteja! <3

  • krista
   8.4.2020 at 21:54

   Liityin! Apua nyt mulla on näitä uusiakin niin, että mä en kohta voi muuta kuin tanssia monta kertaa päivässä! :D Tuollakin näytti olevan ainakin kerran viikossa tunti nimeltään dance! Ja koululaisen jumppa kuulosti kivalta noiden lasten testattavaksi :)

   Toivottavasti tykkäät noista tanssitunneista! <3 Laita viestiä, kun oot testannut, että tykkäsitkö!

 • Puutalon asukas
  8.4.2020 at 23:24

  Ihanaa, että toit Fiilistä esille! Siellä tuli vietettyä molempien lasten vauvavuodet äiti-vauva jumpissa ja ihanat muistot <3 Nyt korona-aikana päässyt osallistumaan fb:n kautta taas heidän jumpilleen ja vitsit, että on ollut kivaa :)

  • krista
   9.4.2020 at 19:20

   Oi, miten kiva kuulla! Mä sain kans ihan heti ensivaikutelmasta lähtien tosi hyvän… no, fiiliksen :) Hyvä fiilis Fiiliksestä ja silleen :) Monipuolisesti näytti olevan noita äiti-lapsi tunteja kyllä heillä valikoimassa!

 • Ainostelija
  9.4.2020 at 06:20

  Fiiliksen äiti-vauva -tunnit ovat ihan timanttia. Siiri on maailman ainoa ihminen, joka osaa ja viitsii selittää lantionpohjan käyttöä niin, että maitoaivokin älyää, suoraan asioiden oikeilla nimillä toistaen ja toistaen.
  Näissä fb-kursseissa on paikanpäällä pidettäviin tunteihin myös se ero, että jos vauvalla on kuppi nurin juuri siihen aikaan kun on livelähetys, voi treenin tehdä silloin, kun itsellä on siihen paras sauma (tunnit fb-ryhmäasä auki viikon). Ainakin pilates vaatii 110% keskittymisen, että saa kaiken irti.
  Nää on pelastanut mun korona-arjen! Ja tällä menolla mun lantionpohja on ihan rautaa kun korona vihdoin väistyy!

  • krista
   9.4.2020 at 19:24

   Tuttu nimi, Siiri sen zumbankin ohjasi – ja vaikutti jotenkin vaan niin kivalta tyypiltä, että uskon, että vetää hyvin myös tuollaisia tunteja, joissa tärkeää on myös osata selittää asioita <3
   -
   Ja siis totta, tuo on kyllä etu, että se tunti pysyy siellä tarjolla - ja just muistan omien lasten ajalta, että jos oli vaikka vauvajumpassa just se "kuppi nurin" -hetki tai päivä, niin siinä ei kyllä sitten tullut jumppailusta yhtään mitään. Mutta tallenteelta tosiaan voi tehdä omalla ajallaan sitten, kun on just se optimaalinen hetki!

 • Karina
  9.4.2020 at 10:29

  Ooooh, kiitti tästä! Menin heti Flaman sivuille ja meinaan kanssa tota reggaetonia kokeilla. On ollu monta vuotta haaveissa mennä reggaeton tunneille mutten ole saanut aikaiseksi. Mutta nyt! Tytär varmaan tulee viereen nauramaan… :D Tai sitten ei halua tulla lähellekään ;)

  • krista
   9.4.2020 at 19:27

   Mahtavaa! Mä tein sen avoimen tason (tallenne lauantailta) just eilen – ja sanottakoon, että mulle se oli aika nopea :D Alkeet tein viime viikolla, se ei ollut niin nopea. Molemmista suositus kuitenkin, aion tehdä molempia uudestaankin!

   Tytär mukaan tanssimaan…? <3

   • Karina
    17.4.2020 at 12:22

    Hahaa, tehtiin samat tanssit ja suht samat fiilikset! Me jätettiin se avoimen tanssin tunti kesken ku oli liian nopea.Tai no, tytär oppi ne liikkeet suht kerrasta mutta ei tykännyt siitä sarjasta, ja mä taas oli aivan pihalla :D :D Se alkeistunti oli tosi kiva! Tytär on tehnyt sitä sarjaa itekseenkin sen jälkeen.

    • krista
     17.4.2020 at 16:56

     Joo täsmälleen sama fiilis! Nyt eilisen reggaeton-alkeet mulla on nyt tekemättä, ja ajattelin tehdä viikonloppuna! Kaksi kertaa aiemman reaggatonin alkeet oon tehnyt nyt aiemmin, ja tykännyt, se ja dance fiesta on lempparit tähän asti.

 • Sinisss
  9.4.2020 at 10:32

  Footlightilla on ihan ilmaisia tanssitunteja! Kirjaudutaan vain heidän verkkosivuilleen :)

  • krista
   9.4.2020 at 19:30

   Hei jesh, kiitos tästä, mahtavaa! Mä oon käynyt joskus niiden jazztanssitunneilla, oli kivaa! Ja tuollahan on lastentanssejakin, oooo! Testataan ehdottomasti, iso kiitos!

 • Felicity
  11.4.2020 at 06:07

  StepUpilla on myös onlinetunteja sekä lapsille että aikuisille :)

  • krista
   17.4.2020 at 16:57

   No hei mahtavaa! Mä muuten kävin StepUpilla joskus parikymppisenä – ois ehkä hyvä aika verestää muistoja? :)

 • J
  16.4.2020 at 22:41

  Helsinki Salsa Academyllä on lattareita Facessa. Lapsille on Facessa ”5 x ilmainen lapsijumppa/Hero” -ryhmä. Samanlaisia jumppia lisää pienellä maksulla muissa Heron Face ryhmissä.

  • krista
   17.4.2020 at 16:59

   Hei tuon Salsa Academyn FB-mainoksen näinkin, täytyypä testata! Ja liityin myös tuohon Lapsijumppa/Hero -ryhmään. Vielä ei hyväksytty, mutta enköhän kohta pääse katsomaan :) Jos tuo on joka päivä klo 9.30, niin sehän ois aika kiva päivän avaus. Koululainen ehkä nipin napin ehtisi mukaan aamun luokkavirtuaalitapaamisen jälkeen.

 • Leena
  17.4.2020 at 17:28

  Gospel-lattarit ryhmä, Latinohips, Happy dance, Lavis (maksullinen). Ihanasti on kyllä joka lähtöön ja kiitos sun vinkeistä.

  • krista
   20.4.2020 at 10:28

   Oi mahtavaa, kuulostaa hyvältä! Täytyypä selvittää näitäkin, iso kiitos vinkeistä!

 • ElinaW
  18.4.2020 at 09:44

  Olisiko vinkkiä tanssitunneista ensikertalaisille tyttölapsille +/- 10v. Nyt olisi hyvä aika kokeilla uutta harrastusta!
  Tuolta kommenteitanne jotain ideoitanne jo poiminkin tutkittavaksi. Kiitos
  🥰

  • krista
   20.4.2020 at 10:32

   Meillä on vähän nuoremmat (juuri siis täyttivät 6 ja 8), mutta lähtisin tsekkaaman tuon Facebook-ryhmän lapsijumppa/hero, ihan niin kuin siellä olisin nähnyt! Lisäksi EtnoFitnessillä oli ainakin Kids Dance 7-12 v kurssi (tosin maksullinen) ja sen opettaja on opettanut meidän tyttöjä ja on kiva! JA ai niin sellainen, jonka bongasin mutta jota en ole testannut: Facebookissa Urbaanit lasten tanssitunnit vaikutti kivalta. Mutta en tiedä, minkä ikäisille suunnattu… Mutta kannattaa tsekkailla! :)

   Nyt voisi tosiaan olla kiva aika aloittaa uusi harrastus! Ja kun/jos kotona saa tanssiharrastuksen pureman (koskee etenkin aikuisia) on ehkä kynnys matalampi mennä koronan jälkeen livetunneillekin!

 • Saara
  19.4.2020 at 08:10

  Oo, kiitos vinkeistä! Ja oman tanssituntini ohjaaja on julkaissut YouTubessa: Kuntopalvelu porkkana – Dance Party

  • krista
   20.4.2020 at 10:32

   Jesh, kuulostaa aivan loistavalta, testaan! Just tuollaiset ”dance party” -tyyppiset on mun mieleen, iso kiitos vinkistä!