Tervetuloa!!!!! (ja kysy minulta)

Tämä on uuden bloggaajaelämäni ja uuden blogini ensimmäinen postaus, ja…

…JÄN-NIT-TÄÄ!!!!

Mutta vaikka mä saatan tänään hämmennyksissäni änkyttää ja olla muutenkin sekava (ylläri), niin sen sentään osaan sanoa, että TERVETULOA!!!

tervetuloa

Ääk mitä sitten…?

No vaikka sitä, että tämä tässä nyt  on se uusi Puutalobaby-blogi! Tai no siis sama blogi kuin Lilyssäkin, mutta uusi blogikoti, uusi osoite. Mun ikioma pieni paikka <3 Made by me!

osoite

Koska kirjoittaja on sataprosenttisen sama minä, on menokin varmasti ennallaan. Eli sisällöllisiä megauudistuksia ei ole tulossa; sama pää, samat läpät :D Kaikki aikojen saatossa kirjoitetut jutut (1131 kappaletta!) ovat täällä mukana – tuolla sivupalkin arkistossa – ja kommenttinnekin sinne sain siirrettyä (jea!!!) kaikista muista paitsi ihan viimeisestä parista bloggauksesta. Vanha blogi pysyy ”muistona” myös Lilyssä, mikä on tietty tosi kivaa!

Välihuomautus: jos muuten luet juuri nyt tätä tekstiä uuden blogin etusivulla, tuossa alla on kohta ”continue reading”. Tämä bloggaus siis vielä jatkuu: klikkaa tuosta, niin näet koko jutun! Klik klik:
Löysitkö loppujutun? Jea! Tervetuloa myös tänne!

Tägipilvi vaatii päivitystä (se ei siirtynyt) ja yritän tehdä sitä vähitellen kuntoon. Hommassa voi kuitenkin kestää, koska… no: 1131 postausta, uhhuh. Tuo ”haku”-toiminto tuossa sivussa toimii kuitenkin ihanan hyvin – sitä kautta olen ainakin itse löytänyt kaiken etsimäni! Kannattaa kokeilla!

Muutenkin pientä fiksausta varmasti vielä ajan myötä tapahtuu, kun näen, että miten mikäkin homma toimii… Myös hurjan mielelläni kuulen palautetta – etenkin jos huomaatte, että joku juttu ei toimi. Laittakaa vaikka meiliä tai kommenttia tulemaan! Ja mähän en siis näistä nettisivuhommista todellakaan osaa kaikkea (ja tämä on ensimmäinen itse tekemäni sivu), mutta osaanpa sitten alkaa kysellä apuja jostain, jos joku kohta… bugittaa. Hähähäää pitäiskö alkaa viljellä näitä oppimiani nettisivutermejä. Widget! Plugari! Webbihotelli! Hähää!

paperi iso lowres

Ja hei!

Mietin, että mitä tekisin uuden sivun avaamisen ´kunniaksi ensimmäisenä postauksena ja mieleeni tuli tämä klassinen ”kysy bloggaajalta” -juttu. Mulla on about aina ollut tarkoituksena toteuttaa sellainen, mutta koskaan sitä ei ole blogissa ollut. Niinpä ensimmäistä kertaa:

Mitä haluaisit kysyä minulta? Testaa kommentointikenttää & kysy!

Kommenttikentän ”nimi”-kohta tulee näkyviin kaikille, mutta meiliosoite vain minulle.

Mulla on vastausideana vieläpä yksi (ehkä) hauska videojuttu – jos saan tässä pohjassa videoiden laittamisen tässä lähiaikoina toimimaan. Tarvitaan kato siihen varmaan PLUGARI (hähähää). Mutta vastaukset tulevat tavalla tai toisella kuitenkin.

Kysy siis! Minä vastaan :)

kysy bloggaajalta

Aaaa joo ja tuolla sivupalkissa näkyy uusi logo: Blogirinki.

Näin bloggaajayhteisössä toimimaan tottuneena kaipasin bloggaajavertaistukea ”uuteenkin elämään” ja siksi kysäisin Blogiringiltä, haluavatko he ottaa minut mukaan porukkaansa. Ja he toivottivat minut tervetulleeksi – ihanaa! Blogirinki on siis itsenäisten bloggaajien joukko, joka tarjoaa minulle itselleni ”taustalla” vertaistukea; josta voin vaikka kysyä vertaisapuja varmaan aika monessa asiassa. Tai näin mulle on ainakin luvattu; odottakaas vaan, kun alan huutelemaan päivittäin apuja. Että apua-apua-kahvimaito on loppu! :D

Blogiringin kautta minulle voi tulla myös ehdotuksia kaupallisiin yhteistöihin – päätän tietysti itse, mihin lähden mukaan. Mahdolliset Blogiringin kautta ehdotetut yhteistyöt on merkitty samaan tapaan kuin yhteistyöt ennenkin eli heti jutun alkuun plus vielä Blogiringin logolla, jos tosiaan sitä kautta ovat tulleet. Kaupallisten yhteistöiden määrä pysyy kuitenkin samana kuin ennenkin (tai alkuun mahdollisesti jopa pienenee) eli meininki säilyy siinäkin mielessä! Jatkossakin pidän huolta, että mahdolliset yhteistyöt ovat just puutalon näköisiä – ei se määrä vaan se laatu!

Mutta yksi tärkeä juttu, lukee tuolla oranssilla:

yhteishenki

Yhteishenki! Se me voidaan tehdä vain yhdessä – auttakaa mua siinä <3

Tervetuloa uuteen Puutalobabyyn!

Ja nyt: saa kysyä :)

60

You Might Also Like

 • Tindeka
  1.9.2015 at 07:28

  Jesh, vihdoin tämä aukesi! Käynyt jo malttamattomana useampaan otteeseen tätä klikkaamassa auki. Ja hyvältä näyttää (tähän sellainen peukutushymiö) :)

  • krista
   1.9.2015 at 07:30

   KIITOS!!!! …ja myös kommentointi näyttää toistaiseksi toimivan, JEE!!!!!

 • AnneH.
  1.9.2015 at 07:31

  Jee täällä ollaan! Ja tervetuloa Blogirinkiin :)

  • krista
   1.9.2015 at 07:34

   Kiitos! Tää on niii-iiiiin jännää!

 • ElinaBee
  1.9.2015 at 07:32

  Ihana pirteä blogipohja! Ison työn olet tehnyt. Kivaa päästä lukemaan juttujasi täältä <3 t. Lilyn EMerituuli/ loxodon

  • krista
   1.9.2015 at 07:36

   Kiitos! Oli ihana tehdä, kun sai tehdä just tasan sennäköistä, mistä itse tykkää :) TERVETULOA!!!!! <3

 • riksu
  1.9.2015 at 07:37

  Yhyy yhyy näitä ei voi enää merkata sydämellä! Hanki siihen joku hieno plugari!
  Nyt saat sydämen kommenttina. SYDÄN.

  • krista
   1.9.2015 at 07:40

   Joo, se on mun kehityslistalla! :) Löysin jo yhden sydän-plugarin, mutta se oli maksullinen… Mutta kun saan pulssini tasoittumaan tän julkaisun kanssa, yritän sitten alkaa käydä mun ”hiontalistaa” läpi! Veikkaisin, että sellainen ohjelma varmaan kyllä löytyy!

   • krista
    1.9.2015 at 21:25

    Sydänmerkki muuten nyt mukana! Tuolla bloggauksen lopussa – alkuun en vielä saanut, katsotaan saisinko joskus :)

 • jonnaa
  1.9.2015 at 07:38

  Jee, tämä ainakin toimii puhelimella paljon paremmin ja selkeempi kun vanha.

  • krista
   1.9.2015 at 07:46

   Kiitos! Mulla varmaan oli jonkin verran kertynyt ”perstuntumakokemusta” tätä rakentaessa siitä, että millaisista jutuista itse tykkään blogipohjassa. Tai siis että varmasti eri juttuihin osasi nyt kokemuksen myötä kiinnittää huomiota kuin jos ois ollut vasta ensimmäistä blogiaan perustamssa. Oli mahtava päästä rakentamaan just tasan mieleistään! Kiva, että tykkäät!

 • Iina M.
  1.9.2015 at 08:02

  Hienolta näyttää. Onnea uuteen blogikotiin! :) <3

  • krista
   1.9.2015 at 08:09

   Kiitos! <3

   Just nyt ilmeisesti sivu tökkii jonkun verran (muisti? asia koko ajan selvityksessä it-tuen kanssa), mutta kiva huomata, että ainakin joku pääsi kommentoimaan :)

 • Torey
  1.9.2015 at 08:14

  JEE! Toimii! Onnea Krista! :)

  • krista
   1.9.2015 at 09:00

   Mahtavaa! Mulla jo oli hiki päässä, kun äsken tuli erroria… Toivottavasti nyt pysyy sivu pystyssä! Ilmeisesti oli aika paljon kävijöitä :D

 • Minta
  1.9.2015 at 08:16

  Onnea! :) Mun puhelimella jouduin tekeen lähes tunnin töitä ennen ku pääsin katsomaan koko jutun.. :( Aina ku jatkoin lukemista,ni kaatu.. :( Mut saattaa olla vaan mun puhelimen syytä! :D Mut hei,hienolta näyttää!!<3(Oon lukenu blogia,hmm,Silvan syntymän kieppeiltä asti,mutta jostain syystä en ikinä "uskaltanut" kommentoida..?Kunnes rappusten maalauksessa kun pähkäilit keltainen vai kuvioo,kommentoin'molemmat?!' Ja sitten palasin kertomaan että seuraan uuteenkin osoitteesseen,koska luen sinun blogiasi,enkä niinkään lilyä. ) Kylläpäs tuli pitkä ja sekava kirjoitus!! :D

  • krista
   1.9.2015 at 09:03

   Ei ollut sun puhelimen vika, vaan ilmeisesti muisti loppui (jostain? palveluntarjoaja?) jostain… Nyt korjailtu ja pitäisi toimia, toivottavasti toimii – ai hitsi miten JÄNNÄÄ! :D

   Kiva, kun seurasit mukana! Ja saa kommentoida jatkossakin :)

 • Silmukan saalistaja
  1.9.2015 at 08:50

  Onnea uuteen blogikotiin! Aika rohkean askeleen otit! Itse en uskaltaisi, ainakaan vielä. Hatunnosto siis :) Mitään kysymystä en nyt keksi :/

  Ainiin toimii hyvin tämä blogi myös puhelimessa ja näyttää hyvältä :)

  • krista
   1.9.2015 at 09:04

   Kiitos! Aika huikeaa tämä kyllä – ja tosiaan kokonainen sivuston rakennus… Mutta on ollut aivan hurjan innostavaa ja palkitsevaa!

   Jee, kiva että näyttää hyvältä ja toimii. JEEEEEE!!!!! Tervetuloa tontille!

 • Melina G
  1.9.2015 at 09:00

  Jee jee! Ihan sun näköinen blogi, oransseja palkkeja myöten. Onnea uuteen!

  • krista
   1.9.2015 at 09:10

   Kiitos! Oli niin ihana tehdä kokonaan omannäköistä – ihan huippua, että se näkyy :) Tervetuloa tontille!!!!

   Mä oon niiiiiiii-iiiiin iloinen (ja jännityksessä edelleen tästä tekniikasta) just nyt! Ziljoona huutomerkkiä!!!! :)

 • Iitanen
  1.9.2015 at 09:03

  Jee, toimii! Ihan nii-in sun näköinen kyllä tää uusi blogi, jeah! Onnea uuteen kotiin höpöläiset! :)

  • krista
   1.9.2015 at 09:08

   Kiitos! Huh, hyvä että alkoi toimia – nyt peukut pystyssä, että ei tulee enää uusia takaiskuja! On tää sit jännää!

   Tervetuloa!!!

   • Iitanen
    1.9.2015 at 14:02

    Aeniin, se kysymys! Jos on jotain hauskaa, niin aina löytyy jotain ikävääkin. Siksi kysynkin, että mikä bloggaamisessa on ollut rankinta?

    • krista
     1.9.2015 at 14:24

     Hyvä kysymys! Joo, vastausta pukkaa postaukseen!

 • Mehukekkerit veera
  1.9.2015 at 12:21

  Hei jee! Ja tervetuloa mukaan rinkiin! En koskaan onnistunut kommentoimaan kännykällä Lilyn tekstejä, joten nyt toivottavasti voin kommentoida enemmän.

  Onnea uuteen kotiin ja toivottavasti nähdään jossain Blogiringin tapahtumassa ?

  • krista
   1.9.2015 at 12:26

   Kiitos! Ja kaikki mahdolliset peukut pystyssä, että tämä kommentointiväline toimii :) Tervetuloa siis uudelle tontille, ja kommentoimaankin – ja ihan varmasti nähdään!!!

 • Amanda
  1.9.2015 at 12:22

  Onnea, tosi freesi ja tyylikäs blogipohja, tykkään!

  Ps. Kukaan ei vielä ole ehtinyt tulla toteamaan että ”siirryn Asikaiseen”? :D

  • krista
   1.9.2015 at 12:27

   Kiitos! <3

   ...ja hihihihi! Ne varmaan on siirtyneet jo :)

 • elinamanda
  1.9.2015 at 12:25

  Oi oi, onnea onnea uuteen blogikotiin! Selailen vasta kännykällä, täytyy sitten vielä koneelta katsoa kunnolla, miltä sivusto näyttää. :)

  • krista
   1.9.2015 at 12:28

   Kiitos! Mä yritin tehdä niin, että näyttäis kivalta sekä kännykässä että vielä sit silleen EKSTRAkivalta näytöllä. Toivottavasti toimii! :) Tervetuloa!!!!

 • Tiia
  1.9.2015 at 12:30

  Näyttää tosi kivalta!! Ootte tehneet melkoisen urakan! Jee ja onnea vielä kovasti, ihana sivusto! :)

  • krista
   1.9.2015 at 12:41

   Kiitos! Joo, urakassa ei tunteja ois voinut laskea – mutta sitten taas ei tuntunut URAKALTA yhtään, kun tunsi tekevänsä jotain omaa! Varsinkin heti sen jälkeen, kun alkutekniikkahikoilut oli takana ja sivu alkoi ensimmäistä kertaa näyttää MULTA, niin fiilis oli… <3 <3 <3 Arvatkaa vaan, miten vaikea oli sen jälkeen pitää asia salassa, kun halusi vaan hihkua kaikille, että KATSOKAA, MITÄ MÄ TEEN :D

   Tervetuloa, ihana kun oot täällä! <3

 • Maaria | HULIVILINI
  1.9.2015 at 12:32

  Moi! Mä eksyin elämäni toista kertaa tänne. Mulla on pari ystävää, jotka ovat tyyliin huutaneet mulle ”SIIS ETKÖ SÄ LUE PUUTALOBABYA?!” :D No nyt mä tulin toista kertaa, ja ainakin tän tekstin perusteella tykkään :D Ois kivaa joku sellainen old school esittely itsestäsi, ainakin mulle ja varmaan Blogiringin myötä tulee lisää uusia naamoja tänne kurkkimaan :)

  • krista
   1.9.2015 at 12:43

   Jee, kiva kun eksyit – ja hei nyt kun tie on tuttu, niin mukaan vaan jatkossakin :) Sun ystävät on oikeassa :)

   Joo, hyvä idea! Voisin tehdä sellaiset tervehdysesittelyn lähiaikoina! Sitä odotellessa voi laittaa hakuun vaikka ”viisi kertaa minä” – sieltä löytyy kunnon historiapläjäys :) Kantsii lukea aikajärjestyksessä :)

 • Minna
  1.9.2015 at 12:44

  Mahtavaa saada sut Blogirinkiin! Tervetuloa! Ja hei, hyvältä näyttää! Huutomerkki! Mäkin haluisin rakentaa kaiken ihan itse alusta saakka. Ehkä mä vielä uskallankin. Ainakin on nyt hieno esimerkki.

  • krista
   1.9.2015 at 12:57

   Kiitos!!! Hihii, montakohan huutomerkkiä mäkin oon tänään käyttänyt, onneksi ne ei ihan heti lopu kesken!!!! :)

   Mä muuten mielelläni voin sparrailla näissä sivunrakennusjutuissa, jos sellaiseen innostut! Tää oli (ja on edelleen) huippuhauskaa: innostavaa ja palkitsevaa!

 • MammaM
  1.9.2015 at 12:50

  Onnea uuteen blogikotiin! :)

  Mun on pakko kysyà nàin 1,5 veen vauvakuumeisena àitinà, ettà suositteletko tuota 2 vuoden ikàeroa nyt kun tytòt alkaa olla hiukan isompia? Tiedàn, ettà teillà on ollut rankkaa, mutta kysyn silti kun nàà mun vauvakuumeaivot ei meinaa kuunnella jàrkipuhetta. Mità antaisit vinkiksi samaa ikàeroa kaavailevalle (jolla ei ole hààppòiset tukijoukot)?

  • krista
   1.9.2015 at 13:00

   Kiitos! Tervetuloa!!!

   …ja toi on hyvä (ja vaikea!!!!!) kysymys – eli HYVÄ kysymys :) Otan tän vastauspostaukseen ehdottomasti mukaan, tulossa siis lähiaikoina :)

   • Melina G
    1.9.2015 at 14:07

    Reilu 1 v. ikäeroa, eka vuosi aivan karseeta, mutta nyt kun lapset ovat leikki-ikäisiä, on aivan ihanaa, että he ovat niin hyviä ystäviä, leikkivät paljon yhdessä ja ovat kiinnostuneita samoista asioista. Päivärytmikin on samanlainen.

    • krista
     1.9.2015 at 14:32

     Ihan erinomainen tiivistys, just näin! …vaikka meillä tosiaan ikäeroa vähän enemmän :)

 • Viltsu
  1.9.2015 at 12:56

  Kivat ja pirteät uudet sivut :-) Tää ei liity nyt aiheeseen mut imetätkö sä viel öisin Seelaa ja miten teidän yöt nykyään menee? Mä imetän 11,5kk ikäistä poikaa öisin 2-4 kertaa (tai hän lähinnä on siinä rinnalla jonkun minuutin eikä sinänsä syö) enkä haluais erityisemmin pitää mitään unikoulua kun ne ei oo meijän juttu ollenkaan. Tietysti varmaan riippuu lapsesta millon ei öisin enää ole tissillä, mutta oon ajatellu imettää 2-vuotiaaksi ja oon miettiny että näinköhän sitten siihen saakka öisinkin imetän jos en halua niitä unikouluja sun muita pitää :D

  • krista
   1.9.2015 at 13:02

   Kiitos! <3 Ja hei tämähän liittyi aiheeseen ihan täydellisesti; mähän pyysin esittämään kysymyksiä! :) Lyhyesti: joo imetän - ja vähän paremmin, mutta ei kovin hyvin. Mutta otan tän myös kysymys-vastauspostaukseen ja lähitulevaisuudessa siis vastaan lisää! :)

   Tervetuloa!!!

 • Jodelie
  1.9.2015 at 13:19

  Ihku tää uus puutalo! :) Kerroin joskus reilu vuos sitten miespuoliselle kaverilleni, että luen yhtä sellasta perheblogia, jossa oli kivoja sisustusjuttuja. Kun kerroin, että ”Puutalobabya siis” ni se oli ihan hölmistynyt, että ai onks se perheblogi, hänkin lukee. :D

  Mun kysymykset:
  Mikä blogikodin muuttamisessa oli vaikeinta? (Teknisesti tai henkisesti, oman valinnan mukaan)
  Mistä sisustus-/kodinlaittoprojektista haaveilet seuraavaks?

  • krista
   1.9.2015 at 13:31

   Kiitos! :) Mäkin oon muuten huomannut, että ei tämä lukijakunta pelkästään naisporukkaa ole – se on ollut ihan kiva havainto! Naiset taitaa etupäässä kommentoida, miehet ehkä sit enemmän taustalukee… Mutta terkut miespuoliselle kaverille myös, että kiva että on mukana!

   Ja jees, kiitos, nuo kysymykset laitan kysymys/vastauspostaukseen! Hih meinaan alkaa koko ajan nyt vastaamaan heti (oon varmaan niin täpinöissäni näihin kommentteihin vastaamassa), mutta yritän nyt sit kuitenkin pihtailla sellaiseen omaan postaukseen :)

   Tervetuloa!!!

  1 2 3