Lukija-alehinnalla Titi-nalleristeilylle!

Hei hyviä uutisia teille, jotka ehkä olette olleet vielä harkintavaiheessa sen syyskuun alun (su-ma 9.-10.9.-2018) Titi-nalleristeilyn kanssa! *) Ikaalisten matkatoimistosta nimittäin tuli viestiä, jossa kysyttiin, että olisimmeko kiinnostuneita ihan omista lukijatarjoushinnoista – no hei tietysti olisimme, tosi mielelläni laitan nämä jakoon!

Tässä siis tulee!

*) saimme siis ilmaiseksi yhden hytin itsellemme ja yhden hytin arvottavaksi lukijoiden kesken, arvonta oli jo täällä.

Hinta per hlö on Puutalobabyn lukijoille aina 10€ edullisempi kuin hinnastohinta. Ja mun mielestä se alkuperäinenkin (alk. 29 €/hlö) oli erittäin kohtuullinen, mutta nyt se on alk. 19 €/hlö. Ja sehän sisältää jo sen Titi-nallen 30-vuotissynttärikonsertinkin! Eli esimerkiksi:

C-hytti neljälle 29€/hlö > Puutalobaby-blogin hinta 19 €/hlö
C-hytti kolmelle 39€/hlö > Puutalobaby-blogin hinta 29 €/hlö
C-hytti kahdelle 49€/hlö > Puutalobaby-blogin hinta 39 €/hlö
C-hytti yhdelle 65€/hlö > Puutalobaby-blogin hinta 55 €/hlö

B-hytti neljälle 35€/hlö > Puutalobaby-blogin hinta 25 €/hlö
B-hytti kolmelle 49€/hlö > Puutalobaby-blogin hinta 39 €/hlö
B-hytti kahdelle 56€/hlö > Puutalobaby-blogin hinta 46 €/hlö

…ja niin edespäin. En nyt kopsaa koko hinnastoa tähän, mutta täältä löytyy se alkuperäinen hinnasto, ja siitä siis alennus tulee tämän saman logiikan mukaan :) Tarjous on voimassa vain tämän viikon ke-la (15.-18.8.) minun kautta tehtyihin varauksiin.

Risteilystä kirjoitin aiemmin täällä ja täällä. Risteilyohjelma täällä.

Homma tällaisessa ryhmäalennussysteemissä menee siis niin, että minä toimitan heille meidän osallistujalistan. Hahaa, meitsistä matkanjohtaja siis!  (älkää vaan luottako mulle mitään muita vastuutehtäviä!) Osallistujalistalle kerään siis la 18.8. mennessä ihan vaan asiakkaan nimen ja puhelinnumeron. Ikaalisten matkatoimistosta sitten soitellaan takaisin päin teille, ja siinä he tekevät ne varsinaiset varaukset eli kirjaavat lähtijöiden tiedot, syntymäajat ja hyttityypit sun muut.

Lähettäkää siis mulle meiliä: krista@puutalobaby.fi viimeistään lauantaina ja tulkaa meidän pienen porukan kanssa risteilemään! Ainakin kolme perhettä meitä nyt on mun tiedossa lähdössä, ja just tällainen pieni kiva porukka ois oikein kiva saada kasaan! Jokainen perhe voi tietysti risteillä ihan omia menojaan, mutta jossain vaiheessa voidaan tehdä ”välitreffejä” ja saada leikkiseuraa lapsille ja jutteluseuraa aikuisille :)

Sen jo tiedän, että me ollaan varattu synttärikonserin paikka meidän perheelle ekaan esitykseen (kolmesta) eli su 9.9. klo 19.30-20.40. Muut vaihtoehdot ovat ma 11.-12.15 tai ma klo 13-14.10. Muuten me varmaan käydään aika paljon noissa discohommissa; ei olla vielä päätetty, käydäänkö Tallinnassa maissa. Välttämättä ei ollenkaan käydä (jos ei nyt ihan tyyliin kahvilla käväistä), kun päiväsaikaankin tuolla näyttää olevan laivalla niin kivasti ohjelmaa. Mutta konserttiaikavalintaa lukuunottamatta kaikki on vielä auki ja ehdotuksia kimppatekemisideoista otetaan vastaan :)

Ja hei jos ehdit viimeisen blogitreffikutsun perusteella jo varata risteilyn normaalihintaan, niin hyviä uutisia sinnekin! Mä nimittäin kyselin tätä ja sovittiin matkatoimiston kanssa, että jo-varanneet saavat jälkikäteen hyvityksen niin, että saa tuon ihan saman edun :) Vilja siis ainakin sinua koskee, iloinen yllätys tulossa, laitan sulle meiliä :) Ja muillakin jos on sama tilanne, niin laittakaa minulle meiliä!

No että hei lähdettekös perheen kanssa nalleristeilemään? Meillä tätä odotetaan jo suurella riemulla!

7

You Might Also Like

 • Sari
  18.8.2018 at 22:34

  Voi ois ollu ihana tulla mukaan, mutta mies on työmatkalla. Koitin saada siskoakin mukaan mutta se ei innostunut nyt. (Ei oo oikeen vielä skenessä). Ois ollu niin hauskaa! Toivottavasti jaksat vielä järkätä näitä, ens kerralla jos päästäis mukaan!! Superkivaa reissua! ☀️

  • krista
   18.8.2018 at 22:41

   Aaaaa ai hitsi ois ollut kyllä mahtavaa, jos oisitte tulleet!!! Et uskaltais lähteä itsekseen koko porukan kanssa…? Meistähän kyllä löytyy apukäsiä, kun isommista lapsista on toisilleen seuraa. Meillä ainakin on aina helpompaa,jos mukana on muutakin kuin omat lapset :)

 • Sari
  20.8.2018 at 12:20

  Kiitos Krista kutsusta!❤️ Nössö mikä nössö. Ihanaa kun järkkäät ja toivottavasti vielä uudemmankin kerran. Me tullaan silloin mukaan!!