Nalleristeilyn voittaja (ja blogitreffikutsu!)

No me ei oltu siis tosiaankaan ainoita, jotka Titi-nalleristeilymahdollisuudesta hihkuivat – risteilyarvonta sai tosi paljon hihkumisia kommentteihin. Jee!

Ja voittajaksi löytyi…

…rummumpärinää…

…excel-onnettaren arpomana…

…nimimerkki…

….heeeeei tämähän on blogituttu ja ihan vakkarikommentoija…

…eli onnea sulle…

KAROLIINAN!!!!

Jeee! Onnea! <3 <3 <3

Arvoin ihan varalta myös pari varasijalle menevää (hih Karoliinan:lla oli tosi hyvää arvontaonnea, sillä just sama numero nousi uudestaan myös yhdelle varasijoista) JOS kävisi niin, että ajankohta ei voittajan kalenteriin sopisikaan. Mutta odotellaan, kun hän tähän alle huomaa voittonsa :) Mä tykkään aina siitä, kun joku huomaa ja alkaa katsoa, että hei tuohan oon minä… …ja että JESH!!! :) Saisipa sen ääninauhalle!

Eli teille siis tarjolla B-luokan neljän hengen hytti, tervetuloa meidän kanssa risteilemään!

Mutta hei mitenkäs ne blogitreffit? Löytyisikö täältä muitakin risteilylle lähtijöitä?

Lukijatapaamisen nalledisko vm. 2015.

Titi-nalleristeilyn päivämäärä on siis su-ma, 9.-10.9.2018. Silja Europa menee Tallinnaan (jossa aikaa 4,5 h). Laivalla on paljon erilaista Titi-nalleohjelmaa, leikkiä ja laulua – sekä Ti-Ti Nallen 30-vuotiskonsertti, joka kuuluu myös risteilyn hintaan. Risteilyohjelma täällä.

Ja hinta on alkaen 29e/hlö (kun neljä henkeä jakaa C-hytin), tarkemmat hinnat täällä. Ja risteilyn voi varata Ikaalisten matkatoimiston kautta täältä.

Jos meitä tulee useampi perhe, niin varataan meille vaikka joku kokoustila ”tukikohdaksi” ja sovitaaan leikkitreffejä!Olisi kiva samalla tavata aikuisten kesken, ja lapset myös tietysti toivoo uusia ystäviä! Ilmoitelkaa tähän, jos ootte tulossa, niin otetaan yhteystietoja ylös ja silleen!

Ois huippua, jos saataisiin joku kiva pieni porukka kasaan! <3 Meillä oli viimeksi nalletalotreffeillä ihan hurjan kivaa – samoin kevään lukijatreffit (joogaamassa ja brunssillä) olivat niin niin kivoja, että mulla on tosi hyvät kokemukset tästä :) Olisin huippuiloinen, jos tästä tulisi kiva (ja erittäin vapaamuotoinen!) pieni virtuaalikavereiden live-tapaaminen samalla! Tulkaa! <3

6

You Might Also Like

 • Karoliinan
  28.7.2018 at 17:22

  Hahaaa vau!! :DD älytön tuuri mulla taas. Hih, oli kyl iha semmone ”oooo MINÄ!” ku luki nimensä. Oooo! Mepä katsotaan meiän aikatauluja ja ilmoittelen sulle illalla että miltä näyttää. Näköjään toi on su-ma niin toi maanantai vähä jännittää. Mutta hei, me katsomme ja ilmoitan heti. Laitan viel varmaa yv vähä tarkemmist kyssäreist jos semmottii tulee :) mutta vau, melkonen juttu!

  • krista
   28.7.2018 at 17:41

   Joo hei ja sä tulit tosiaan myös varanumerolle (kolmannelle varalle), vähän nauratti, että nyt on kyllä hyvä tsägä sulla :) Lotto vetämään! :)

   Joo se maanantai vähän vaatii järkkäilyä, kun menee arkipäivälle! Mutta toivottavasti onnistuu, ois huippua tavata teidän perhekin, ja sut tietty! Laitetaan viestiä :)

 • Vilja
  28.7.2018 at 18:03

  Moikka! Mie innostuin ihan ex tempore varaamaan tuon risteilyn :D Meillä on tytöt 1v ja 3v, ja ekaa kertaa reissaan yksin lasten kanssa. Tosi mielellään siis tavattaisiin leikkikavereita lapsille (ja tarvittaessa henkistä tukea äidille). :)

  • krista
   28.7.2018 at 18:10

   Jee mahtavaa! Ja porukasta varmasti löytyy just niihin ”katsotteko tän lapsen perään, kun mä käyn tän toisen kaa veskissä” -hetkiin apua, eli JESH hyvä kun extemporeinnostuit! Siellä nähdään! Mä laitan meiliä jossain vaiheessa! Syyskuussa tavataan siis! :)

   • Vilja
    28.7.2018 at 18:20

    Kiva! :) Nähdään syksyllä! :)

    • krista
     28.7.2018 at 21:00

     Jeeeee!

 • Laura W.
  28.7.2018 at 22:24

  Juuri tänään kävimme Ideaparkin Ti-Ti Nallen Talossa ja oi sitä lasten huumaa! Vielä nukkumaan mennessäkin Lilja (pian 5-v) kyynelehti miten on jo ikävä Ti-Ti -nalleja kun ne oli niin ihania… <3 Laitamme siis vakavasti harkintaan tuon risteilykuvion, kuulostaa ainakin hauskalta lapsimeiningiltä!

  • krista
   30.7.2018 at 10:55

   Meillä kans lapset olivat AIVAN onnessaan siitä Ideaparkin vierailusta <3 Noissa nalleissa on kyllä vaan sitä jotain <3 <3 <3 Mä olin niin iloinen, kun meidän 6-vuotiaskin on vielä ihan täysillä tässä skenessä mukana, ja risteilyä odotetaan niii-iiiin kovasti.
   -
   Hei TULKAA! Olisi ihana tavata livenä, ja teidän lapsikin ois just sopivassa iässä leikkeihin meidän tyttöjen kanssa tuolla nallemeiningeissä!

 • Ansku L
  28.7.2018 at 22:35

  Onnea!

 • Anna
  29.7.2018 at 08:01

  Taas palailen vanhojen postausten asioilla (ei hätää, kohta olen jo ajantasalla ;) ).
  Kehuit tuota aurinkorasvaa aiemmin kesällä ja keskustelussa ihmettelit että todellako aurinkorasvaa levitetään päiväkodeissa kumihanskoilla ja vielä eri hanskoilla. Sen verran voin sanoa että kumihanskoilla levitetään. Hygieniasyistä tietty myös, mutta siinä on sekin puoli että jos on se 20 lasta rasvattavana ja jokaisella on eri rasvat niin eri lasten rasvoja ei kannata sekoittaa keskenään jos joku on vaikka herkkäihoisempi eikä kestä hajustettua rasvaa. Sitten jos samoilla hanskoilla levittää ensin hajusterasvaa yhdelle ja sitten hajusteetonta toiselle niin kyllähän se hajusteetonkin saa sitä hajusterasvaa hanskojen kautta. Ja ihan omakin mukavuus. Kuvittele että rasvaat 20 lasta ilman hanskoja ja tuohon lapsimäärään mahtuu vaikka vain viittäkin erilaista rasvaa. Millainen tuoksujen sekamelska käsissä on sen jälkeen. Ja osa rasvoista fysikaalista tahmaa ja osa öljyisiä ja osa kevyitä. Millainen töhnä käsiin jääkään.
  Rasvaaminen on tärkeää ja olen vähän ihmeissäni että jossain ei rasvattaisi iltapäiväulkoiluun erikseen. Lasten terveys kuitenkin kyseessä. Mutta tuo rasvaaminen ottaa kyllä aikansa. Yhdessä työpaikassa meillä oli yleensä henkilökuntaa enemmän ylöspäin pyöristäen (tämä ennen lamaa) ja iltapäivällä oli aina osa sisällä vaihtamassa lapsille ulkoshortseja ja valvomassa vessahommaa ja ulkona 1-2 rasvakorin ääressä ja lapset jonossa rasvausta odottamassa. Vaikka rasvaajia olisi ollut kaksi niin silti jonoa kerääntyi. Ja samalla kun rasvasi piti tietysti valvoa jo leikkimään lähteneiden ulkoilua. Voin vaan kuvitella millaista on jos on yksin tai vaikka vaan kaksin (ei toki täyden ryhmän kanssa) ja pitäisi ehtiä rasvaamaan kaikki huolellisesti. Että sen rasvausrumban työllistävyyttä ja siihen menevää aikaa ei kannata vähätellä. Mutta ei myöskään sen tarpeellisuutta.