Shoppailemassa Cittarissa – ja 50 euron lahjakortin arvonta

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket mywear

Väitän, että koko tämän reilun viiden vuoden lapsiperhemeininkiajan olen onnistunut pysymään suht immuunina lastenvaatehulluudelle. En ole koskaan seonnut kalliisiin lastenvaatemerkkeihin enkä kytännyt yökausia uusia droppeja (mitä ikinä ovatkaan). Tai käyttänyt viikon ruokakauppalaskun summaa saadakseni just senhetken kuumimman trenditrikoopipon.


Lasten ulkovaatteissa suosin hyviä teknisiä- ja käyttöominaisuuksia (ja niistä olen valmis maksamaankin), ja sisävaatteissa puolestaan tykkäämme kivoista värikkäistä sekä ”lapsekkaista” ja joustavista vaatteista, joita lapset saavat valita ja yhdistellä ihan oman makunsa mukaisesti. Tärkeää on, että vaatteissa on mukava keikkua, tanssia, kiipeillä ja… olla lapsi. Sisävaatteet ostamme yleensä Facebookin kirppiksiltä, perusketjuliikkeistä sekä ruokakauppareissujen yhteydessä marketeista.

K-Citymarketin mywear-mallisto ei ollut minulle entuudestaan tuttu ennen tätä kaupallista blogiyhteistyötä – tästä meidän kolkilta kun muihin kauppoihin on lyhyempi matka ja se usein ratkaisee. Mutta kun meidät kutsuttiin K-Citymarketiin tutustumaan syksyn mywear-malliston lastenvaatteisiin, otimme kutsun mielellämme vastaan.

Haluan nimittäin olla (kaikkien perheblogiskenen lastenmerkkivaatehifistelijäbloggaajien rinnalla) just se bloggaaja, joka sanoo ylpeästi ääneen, että marketeista on tosi hyvä ostaa lastenvaatteita: ne ovat usein nättejä, käytännöllisiä ja edullisia. Sitä paitsi minua kiinnosti nähdä, millaisia vaatteita Cittarissa on nykyään tarjolla! Kuusamossahan K-Citymarket (silloin aikoinaan nimeltään Koillis-City) oli the paikka ostaa vaatteita – enkä vieläkään suostu yhtään häpeämään markettivaatteita itsellänikään!

Ja olihan siellä Cittarissa vaikka ja mitä! Sillä aikaa, kun Joel teki perjantai-iltana perheen viikko-ostokset Jumbon K-Citymarketin ruokapuolella, me tyttöjen kanssa sekoilimm… shoppailimme kasan kivoja ja värikkäitä vaatteita syksyn päiväkotikäyttöön. Meidän arkeen sopivaa perusvaatetta: mywearin leggareita ja paitoja, sekä lämpöisemmät college-takit ja pöksyt. Kenkien alesta löysimme myös tosi-tosi hyvät kangastossut superpehmeällä, ohuella ja joustavalla pohjalla.

”Me käytiin TOSI ISOSSA ja hienossa kaupassa ostamassa kaikki nämä vaatteet”, Silva esitteli innoissaan ystävälleen pari päivää myöhemmin leikkipuistossa.

”Juu-u, Citymarketissa”, minä täydensin.

Sekä lasten että aikuisten suosikeiksi nousivat tuollaiset vähän paksumpaa kangasta (95 % puuvillaa, 5 % elastaania) olevat leggarit, jotka ovat ihan superhyvät päivähoitoon: näin kuivalla ja lämpimällä säällä ne menevät hyvin hoidossakin ulkona, ja talvella sisäkäyttöön ne ovat myös paksummat kuin ihan tavalliset leggarit.

Tyttöjen mielestä olennaista oli se, että niissä on lahkeissa rusetit.

Markettien vaatevalikoimiin liittyen haluan myös jakaa yhden ehdottoman vinkin: aletangot. Oikeastaan ihan jokaisella markettikäynnillä (jos ei ole ihan älytön kiire) silmäilen aina läpi lastenvaatteiden aletangot ja bongailen varsinkin tulevien kokojen vaatteita. Esimerkiksi juuri nyt siellä Jumbon Cittarissa oli tosiaan noita lasten kenkiä tosi edullisesti – ja ihan koulukäytöönkin sopivia nättejä tennareita (kympillä), suosittelen!

K-Citymarket muuten noudattaa Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita. Mywear-tuotteiden valmistuksessa ei käytetä lapsityövoimaa ja tuotteet on valmistettu tehtaissa, joissa on tehty sosiaalisen vastuun auditointi.

Sain myös blogiin arvottavaksi 50 euron lahjakortin K-Citymarketiin – arvontaan voi osallistua tuttuun tapaan kommentoimalla tähän postaukseen ja vastaamalla tähän kysymykseen: mitä asioita sinä arvostat lasten vaatteiden ja kenkien hankinnassa?

Osallistua voi to 10.8. klo 16 asti, ja arvonnan säännöt löytyvät täältä.

 

PS. Kaikki omat farkkuni (=kahdet) ovat olleet pidemmän aikaa täysin risat: viimeksi täällä käydessään äitini ystävällisesti paikkaili (oli jopa ottanut paikkakangasta valmiiksi mukaan) niiden haarukset. Oh, kiitos! Siitäpä sain sitten taas käyttökelpoisia kokoonkursittuja farkkuja pitkäksi aikaa! Mutta tuossa samalla Cittari-käynnillä pyörähdin nyt myös naisten osastolla ja bongasin tuon saman mywearin farkkuhyllyn. Hmm. Mitäs jos kokeilisin…?

Tummat farkut…

…ja mustat jegginsit:

JEA!!!

Ihan super-super-hyvännäköiset  (kröhöm mun mielestä siis) perusstrechypantsit ja ihanat päällä – eikä tarvinnut lähteä farkkukauppaan hikoilemaan. Nyt sitten omistan myös kahdet ehjät farkut! (joista jälkimmäiset siis jegginsit) Näillä mennään seuraavat viisi vuotta. Ja sitten taas paikataan.

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket mywear

24

You Might Also Like

 • Saana
  3.8.2017 at 17:23

  Käytännöllisyys, mukavuus, iloiset kuosit/printit sekä kestävyys ovat tärkeitä kriteereitä lastenvaatteille. Kengissä hengittävyys ja pohjien rullaavuus.

 • Emilia
  3.8.2017 at 17:32

  Käytännöllisyyttä, mukavuutta, ja sitä että ne myös miellyttävät silmää. Kengissä erityisen tärkeää on se, että pohja on joustava ja ohuehko.

 • Eveliina
  3.8.2017 at 17:53

  Kengissä tähän asti suosittu paljasjalkakenkiä tai vastaavia, niitä suositaan jatkossakin, aina kun mahdollista (talvelle täytyy hankkia jotkut muut…).

  Lastenvaatteissa arvostan ulkonäköä, käytännöllisyyttä, vähän hintaakin. Ja laatu tietenkin tärkeä! Merkillä ei mitään väliä, tai no sen verran, että mitään gugguuita tms. en osta, koska en halua yrittää olla mikään muotimamma. Toisekseen en pidä useinkaan niiden kuoseista (Mini Rodinit on jotain ihan kamalaa:D!)

 • Aino
  3.8.2017 at 17:58

  Arvostan käytännöllisiä ja mukavia vaatteita, jotka ei ole heti ekan pesun jälkeen nukkakaaosta, eli laatua tarvii tämmösellä kulutuksella vaatteet.. :)

 • 6tytönäiti
  3.8.2017 at 18:04

  Suurperheen äitinä arvostan erityisesti hintaa. Sit myös tietty se on tärkeetä et lapsi ite tykkää ja vaatteissa on hyvä olla ja touhuta :)

 • Sanna
  3.8.2017 at 18:10

  Itse tein juuri vähän aika sitten superlöytöjä vauvalle tuolta mainitsemaltasi aletangolta! Minulle tärkeää on, että vaate on mukava vauvan päällä, ei kiristä tai hankaa. Nyt kun hän kasvaa vielä huimaa vauhtia ja vaatteet jäävät pikavauhtia pieniksi, en raaski kuluttaa kauheasti euroja ”merkkivaatteisiin”.

 • Minna
  3.8.2017 at 18:12

  Mukavuus, hinta ja kestävyys :)

 • Hippu
  3.8.2017 at 18:20

  Hintalaatu -suhde ratkaisee, edullisestikin voi saada ihan mukiinmenevää laatua ja kalliiseen kallistuminen ei aina takaa hyvää laatua. Vaatteissa voi tehdä valintoja heikompaan laatuun, ei niin laadukas t-paitakin kestää aikansa, mutta kengissä laatukriteerit pitää kyllä varsinkin lasten kohdalla pitää mielessä,

 • Sirkkuli
  3.8.2017 at 18:37

  Kestävyyttä :)

 • Hannamari
  3.8.2017 at 18:51

  Arvostan kestävyyttä, käytännöllisyyttä, suomalaisuutta ja ekologisuutta niin vaatteissa kuin kengissäkin. En mielellään osta merkkivaatteita. Poikien vaatteisiin kaipaisin enemmän värejä! Kyllästyttää ainainen sininen, musta ja harmaa. T. kahden kouluikäisen pojan äiti

 • jessi
  3.8.2017 at 19:05

  kestävyys ja kotimaisuutta arvostan

 • Kati
  3.8.2017 at 19:20

  Kestävyys on ihan ykkösjuttu. Samoin se, että lapsi itse viihtyy vaatteissa jotka hänellä on päällään.

 • MarjaKoo
  3.8.2017 at 19:23

  Käytännöllisyys ja käyttömukavuus, kestävät materiaalit

 • Sussikka
  3.8.2017 at 20:34

  Meidän poitsulla on nuo samat kangaskengät ja on tosi kivat! Lasten vaatteissa arvostan kestävyyttä, mukavuutta ja etenkin välikausi- ja talvivaatteissa sitä, että lapsi saa vapaasti rymytä menemään ilman, että tarvitsee pelätä kastumista tai paleltumista. Leikki on lapsen työtä ja siihen on oltava sopiva vaatetus! <3

 • Heidi
  3.8.2017 at 20:35

  Arvostan vaatteissa pitkäikäisyyttä :)

 • Liisu
  3.8.2017 at 21:07

  Lastenvaatehankinnoissa merkitsee se, että ne näyttävät kivalta, tuntuvat hyvältä ja ovat kestäviä. Ostan ja saan paljon vaatteita ja kenkiäkin kierrätettynä. Jos mahdollista valitsen uutena Suomessa valmistettuja vaatteita.

 • Heidi
  3.8.2017 at 21:11

  Pakko kertoa rehellisyyden nimissä, että meillä arvostetaan eniten edullista hintaa, hankkimisen helppoutta ja käytännöllisyyttä :) Varsinainen muodin perässä juoksija siis ;)

 • Riina
  3.8.2017 at 21:13

  Lastenvaateissa ja kengissä arvostan kestävyyttä ja mukavuutta. Tosi paljon ostan lapsille kamppeita kirppikseltän ja myös ahkerasti itse siellä pieneksi jääneitä myyn. Ja lasten vaatteet saa minusta näyttää lasten vaatteilta, eikä aikuisten miniversioilta. :)

 • minttu47
  3.8.2017 at 21:17

  Hyvä hinta-laatusuhde on tärkein. Suosin alennusmyyntejä ja ostan jo ennakkoon mahdollisimman paljon.

 • Tantta
  3.8.2017 at 21:19

  Arvostan hyvää hinta-laatu suhdetta, käytännöllisyyttä ja monikäyttöisyyttä. Olis kiva, jos vaate kestäisi yhdellä lapsella hyvin ja periytyisi vielä käytettävänä sisarukselle. Arvostan myös sitä, että vaate näyttää _lastenvaatteelta_, eikä alleviivaa sukupuolta.

 • 1 3 4 5 6 7 12