Päivän asu: liian tummaa

Päivän suunnitelmissa oli luontoretki Uutelaan, vaatteet niskaan ja menoksi!

Mutta voi hitsi, miten nyt meinaakin käteen osua näin tummia vaatteita. Kesälomailun jäljiltä pyykkikuormat ovat melkoiset. Puhtaiden vaatteiden ritiläkoreissa on vain tummaa, tummaa, liian tummaa. Tummia pöksyjä, tummia paitoja, höh onpa tylsä elämä mulla tässä tänään.

Mut hei! Vielä löytyi puhtaana värikkäät leggarit, jesh! Muuten tummassa asussa nämä on edes sellainen pieni väriläiskä:

Joo, hyvä. Kyllä mä sit näiden kanssa pärjään sillä tummallakin asulla.

Ja hei voinhan mä piristää sitä muuten tummaa kokonaisuutta kirkasvärisillä sukilla! Niinpäs mä teenkin!

Mutta musta paita täytyy sit harmi kyllä näiden kanssa laittaa. Että kyllä se vaan tänään tummaksi menee, höh.

Paitsi oho! On täällä sentään yksi turkoosi paita, niin ei olekaan sitten ihan täystummaa! Jesh!

Mutta onpä mälsää, että mun harmaa huppari on nyt ainoa puhtaissa oleva.

Paitsi… Ehkä tuota lempparioranssia voisi vielä käyttää, enhän mä itse asiassa ole käyttänyt sitä nyt kuin muutaman kerran pesun jälkeen. No hitsi, mä laitan sen! Ettei nyt sit tule ihan-ihan tumma asu!

Okei, lähdetään vaan! Vaikka nyt sitten tuli tällainen tumman asun päivä, niin kyllä tällä nyt yhden retkipäivän verran masentumatta pärjää!

Kas näin:

Nainen mustissaan. Whaaaat? Mitä just tapahtui?

26

You Might Also Like

  • Torey
    17.8.2020 at 13:47

    😂

    Värikkäät vaatteet on ihania, mutta mä en osaa pahemmin käyttää niitä! Joo mulla on kesämekoissa kuvioita ja löytyy keltainen huppari. Mutta yleensä se on suht musta-valko-harmaa-vihreä voittoista jossa mua näkee. Niissä olo on kotoisa. 😊

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/08/16/turistien-keskella/