Brändilähettiläs tässä moikka (ja -20 % ale Reimalle!)

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Reiman kanssa.

Mähän olen ollut henkisesti Reiman brändilähettiläs jo suunnilleen tästä hetkestä asti:

Tuo neljän vuoden takainen huhtikuinen hiekkalaatikkoleikki oli meidän Seela-taaperon ensimmäinen käynti hiekkiksellä – ja se oli muuten myös Puutalobaby-blogin ensimmäinen blogiyhteistyö Reiman kanssa. Sen jälkeen Reimat ovat pysyneetkin meidän päällä ihan jatkuvasti, niin lasten kuin vähän äidinkin (ne mun Patter-kengät! tänäänkin oli jalassa!) päällä.

Hehe pakko muuten mainita, että Silvalla oli eilen tuo sama neljän vuoden takainen hattu päässä päivähoidossa, Seelalla nuo Silvan hanskat. Ja tässä kuvassa Silvan päällä oleva välikausihaalari ainakin vielä viime syksynä oli käytössä Seelalla. Nyt veikkaisin, että se on jo jäänyt pieneksi.

Reima on ollut mulle kaikki nämä vuodet tosi mieleinen blogiyhteistyökumppani. Osittain tieytsti siksi, että Reiman vaatteita meillä käytettäisiin myös ilman tätä blogiyhteistyötä. Mutta toisaalta myös siksi, että meillä on Reiman viestintä- ja vastuullisuustiimin kanssa hyvin vahvasti synkannut.

Olen saanut sieltä tosi hyviä ajatuksia ja kannustusta pohtivaan ja kriittiseenkin ajatteluun esimerkiksi selvittäessä, mitä Reiman haalari on syönyt ja miten sen hinta muodostuu (ja mitä siitä menee sen tekijöille). Tai pohtiessa ulkoiluvaatteiden ekologista puolta.

Silloin oli hampaita tulossa? Ja nyt ne jo heiluvat!

Eli niin kuin tiedätte, Puutalobaby <3 Reima.

Ja nyt: it’s official. Eli viime viikolla meidät siis nimitettiin ”virallisestikin” Reiman brändilähettiläiksi. Poks, skumpat auki?

Haha, ei sentään. Tämähän on oikeastaan vain ihan luonteva jatkumo, ja henkisesti brändilähettiläs olen ollut kaikki nämä aiemmatkin vuodet. Eli käytännössä Reimat ovat meidän lasten päällä samaan tapaan kuin ennenkin, ja samoin kirjoitan blogiyhteistöitä myös tänä kuluvana vuonna, monelaisista Reimaan liittyvistä asioista. Samalla tavalla kuin ennenkin siis!

Ainakin haluaisin kirjoittaa Reiman vaatteiden korjaamisesta ja huollosta, voisikohan siihen liittyen järjestää jonkun lukijaillankin…? Tätä ainakin multa jo syksyllä toivottiin, ja mun mielestä idea oli hyvä!

Lisäksi toivon, että saisin tähän tänne blogiin jaettavaksi Reimalta silloin tällöin alekoodeja ja arvontojakin – niitä ei olekaan tainnut Reiman tuotteista tässä blogissa koskaan olla! Toivotaan, että onnistuu!

Kolmen kevään välikausivarusteet, eli 2015, 2016 ja 2017. Tänä keväänä 2019 todennäköisesti vihreän haalarin tilalle tarvitaan uusi isompi, muuten mennään pitkälti samoilla. Pitäisikin käydä läpi välikausivaatteiden tilanne…

Ja tässäpä ensimmäinen alennus, minkä sain tämän brändilähettiläänä toimimisen kunniaksi: ihan tuntuva alennus Puutalobabyn lukijoille siis, eli – 20 % kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Alennus on voimassa su 7.4. keskiyöhön asti, ja alennuksen saa koodilla:
PUUTALO20

Jos siis on välikauteen tai kesään tarvittavaa hankintaa (tai ensi syksylle!), niin käyttäkää ihmessä hyödyksenne tuo alennus tämän viikon loppuun mennessä! Toimituskulut tilauksista maksetaan normaalisti, ja ale siis normaalihintaisista tuotteista.

Jesh, toivottavasti tästä on jollekin hyötyä hankinnoissa!

Brändilähettiläs (heh kuulostaapa viralliselta) kiittää ja kumartaa!

Tällä hetkellä me Espanjan-vilukissat käytämme vielä suosiolla toppaa.

PS. Jos teillä on Reimaan tai yleisesti lasten ulkopukeutumiseen liittyviä juttutoiveita, niin ne ovat erittäin tervetulleita! Lukijaillan toive jo muistissa, ja sitäkin ideaa saa kompata, jos kuulostaisi hyvältä!

11

You Might Also Like

 • Riika A
  2.4.2019 at 15:54

  Kyllä mua ainakin kiinnostaisi osallistua tuollaiseen lukijailtaan! Itseäni kiinnostaa hurjasti vaatteiden ekologinen ja eettinen puoli (ja näihin tietysti osaltaan liittyy myös kestävyys), eli sellaisia juttuja ainakin luen mielelläni jatkossakin, jos ja kun materiaalit aikojen saatossa muuttuvat. :)

  • krista
   2.4.2019 at 15:59

   Kiva! Mäkin ajattelin, että ois kiva saada kädestäpitäen-opastusta vaikkapa vaatteiden korjaukseen ja jonkun materiaaleista tietävän kertomaan just eettisestä ja ekologisesta puolesta! Menen huomenna Reimalle käymään ja kyselen lisää tällaisesta mahdollisuudesta :) Ja samalla ois ihan huippumahdollisuus tavata blogituttuja, sinutkin olisi tosi kiva tavata livenä!

   Ja jesh, just samat asiat kiinnostaa myös mua!

   • Riika A
    3.4.2019 at 13:36

    Niinpä! Mä oon kanssa jo pitkään halunnut tavata sut, mutta aina multa on mennyt nää tapaamiset jotenkin ohi – joko en oo vaan päässyt, tai sitten näihin enemmän lapsiperhetapaamisiin en oo vaan viitsinyt ilman lasta tulla. Tää vois olla just sopiva (kunhan et vielä tälle kuulle järkkää, etten taas oo Espanjassa kuten viime vuonna). :D

 • zirpale
  2.4.2019 at 16:14

  Oisin tarvinnut just tätä eilen, kun tein tilauksen Reimalle :D

  • krista
   2.4.2019 at 16:22

   Kääääk, ai että sattui just näin! Mä taas olisin voinut jo eilen tämän koodin julkaista, mutta meni niin paluuhärdellissä koko päivä, että siirsin suosiolla tiistaihin, jotta pää toimisi vähän paremmin… Voi äh, nämä on aina harmillisia sattumia!

 • Argghh
  3.4.2019 at 00:37

  Kiinnostaisi korjauspuoli eli tarkalleen ottaen se, miten liimapaikat saa pysymään polvissa. Voisiko Reima kehittää paikan joka oikeasti pysyy? Meillä käytettiin viime syksynä puhki kolmet uutena ostetut Reiman vk-housut ja talvella vastaavasti kolmet Reiman toppahousut. Paikat ei pysy joten roskiin ovat housut menneet.

  • A
   3.4.2019 at 07:41

   Mä luulen että paikan pysyvyys riippuu korjattavasta matskusta. Meillä Tiksi-housujen polvissa paikat pysyy mainiosti, kun taas sama paikkamatsku ei pysy päivää pidempään Oulu-haalarin karkeammassa lahkeen alaosan kankaassa, vaikka olisi silitettykin (pitäisi auttaa). Ja uskomatonta kyllä, tyttöni mun sai kaikkiin ulkohousuihin/toppahaalariin polviin reiät tän talven aikana, eipä ole ennen moista tapahtunut :D Mutta olisi kyllä kiva, jos Reimalta saisi ”taatusti” toimivaa paikkakangasta…

   • krista
    3.4.2019 at 08:59

    Siellä oli varmaan joku konttausleikki ollut käynnissä <3 Pitäisi olla polvisuojat jossain koiraleikeissä :D Mä oon kans menoa joskus hakiessa katsellut, mutta IHME KYLLÄ (kop kop puuta) ollaan vältytty muilta polvirei'iltä kuin siltä ihan yhdeltä, joka tuli Seelalle pienempänä tuohon vihreään haalariin tosiaan.
    -
    Paikkamateriaalit ois kyllä tosiaan tärkeää! Ei ole ekologisesti (eikä tietysti taloudellisestikaan) järkevää, että tuotteita menee roskiin, vaan paikkaus paikkaus paikkaus. Toki pitää olla sitten toimivat paikat! Ja paikkaamisesta pitäisi puhua vielä enemmän ja pitäisi olla paikkausmateriaalien lisäksi hyvät ohjeet/vinkit helposti saatavilla, jotta mahdollisimman vähän käyttökelpoista vaatetta lentäisi roskiin ihmisillä!

  • krista
   3.4.2019 at 08:47

   Joo tätä paikkausta ois hyvä kyllä käsitellä! Ihan valtava harmi, jos uudet housut menee puhki! Meillä tuohon Seelan vihreään haalariin tuli joskus kolmannen käyttövuoden aikana Seelan konttauskäytöllä pieni viiltohaava polveen, varmaan terävä kivi/lasinsiru ollut. Mä laitoin siihen heijastinteipin vaan :D Ihme kyllä pysyi eikä kastunutkaan siitä! Pesussa muistaakseni vähän irtosi, mutta laitoin uuden. Mutta jonkun paremmankin systeemin olisin siihen voinut kehittää :) Muut vaatteet meillä on kestäneet aina reikiintymättä/kulumatta kaksi lasta, mutta tämähän on TODELLA paljon kiinni lapsen ulkoleikkitavoista eli joillain lapsilla vaan niitä kuluu rymytessä enemmän <3

 • Tilia
  3.4.2019 at 08:19

  Ostin viime keväänä lapselle Reiman toppasetin täksi talveksi Reima-postaustesi innoittamana lähimarketista. En yleensä ole kuopukselle uusia vaatteita ostanut, joten nyt kun hän sai ihan uudet ja omat kerrankin, niin setti oli lapselle tosi mieluinen ja oli malliltaankin hyvä käytössä. Ajattelin, että yhdeltä rauhallisenpuoleiselta tytöltä setti jää niin siistiin kuntoon, että sen vielä myyn helposti kirpparilla käytettynä eteenpäin. Tätähän on mainostettu nyt joka puolella, miten nämä nettikirppikset tekevät Reima-kamppiksia. No, eipä päästy talvea kuin helmikuulle, niin lapsi tulee koulusta itkien, että vetskarista lähti tänään vedin kokonaan irti ja taskun suusta nepparikin! Kankaat on sekä takissa että housuissa siinä kunnossa (aivan naarmuilla ja kuluneet!), että justjust mökkivaatteiksi vielä kelpaavat. Kun valokuvasin tuotteen Reiman nettisivujen ohjeen mukaisesti ja reklamoin Reimalle rikkoutumisesta ja kankaan laadusta, sain tylyä palautetta. Koska setti ei ollut heidän verkkokaupastaan ostettu vaan sieltä marketista, he eivät vastaa mistään. Minä en ajatellut, että pitäisi marketkuittia säilöä liki vuosi, että pääsee tarvittaessa reklamoimaan, kun näiden piti kestää käyttöä vuosia, joten ei kun suoraan roskikseen koko takki. Lapsi itki sitten vielä toiset itkut, kun toivoi saavansa uuden samanlaisen takin rikki menneen tilalle ja minä sanoin, että ikävä kyllä en Reimaa osta enää ikinä. Toivottavasti muilla on parempi tuuri.

  • krista
   3.4.2019 at 08:50

   Voi ei! :( Tosi kurja tuuri sattunut, ja ÄH vielä tuo, että ei ollut nettikaupasta eli reklaus ois kaupalle. Ei ollut mitään kanta-asiakaskorttia ollut käytössä…? Ässällä ainakin (varmaan K:llakin?) takuukuitteja ei tarvitse mun mielestä (huom, ei faktaa vaan mun muistikuva) säilyttää vaan ne löytyy sieltä kanta-asiakastiedoista!

 • HH
  3.4.2019 at 08:22

  Kiinnostaisi tietää, miksi Reiman verkkokaupan varasto on siirtynyt ulkomaille (ilmeisesti Saksaan). Olen pari kertaa tilannut tuotteita tämän siirron jälkeen eikä ole sujunut ihan ongelmitta. Reimaa fanitan, mutta mitään en uskalla enää tilata verkosta.

  • krista
   3.4.2019 at 08:53

   Tästä mä voisin kysyä! Se siirtovaihehan oli ihan kamalaa, kun homma ei toiminutkaan ja tilaukset venyivät… Mäkin kävin silloin hakemassa vaatteita myymälästä, kun en uskaltanut tilata. Mutta mieluummin kyllä tilaisin nettikaupasta! Jossain vaiheessa (loppuvuodesta) tuli tieto, että nyt toimii normaalisti. Mäpäs kyselen, että mikä tämän siirron syy ja toimiiko jo sujuvasti tuo tilaus! Tilauksien sujuvuus on kyllä ihan supertärkeä juttu nettikaupasta tilatessa! Reimalle tuo siirron aiheuttama jumi oli varmaan iso isku ihan myyntiinkin, kyllä siellä on varmasti öitä valvottu ja töitä kovasti tuon eteen tehty!

  • A
   3.4.2019 at 09:27

   Tuo nettikaupan varaston siirtyminen on hidastanut ihan hirveästi paketin perille saapumista (ilman inventaariosotkujakin). Aika massiivisen määrän netistä tilaavana (lähinnä Saksasta) on kokemukseni, että aika tarkkaan tasan viikon vie lähettämisestä paketin saapua Saksasta Suomeen (siis jos kuljetus on dhl.de ja sitten Suomen posti). Ei hyvä. Vertailun vuoksi (ja vinkkauksena) Lassie by Reima (!) verkkokaupasta tilasin toppahousut lapselle 22.12. illalla ja ne oli perillä 23.12. klo 16.30 (!!!!). Eli alle vuorokaudessa joulun alla, aika nappisuoritus (ja Lassien vaatteille isot peukut, tykkään niiden vk- ja toppahousuista enemmän kuin Reiman vastaavista, pienemmät vesipilarit näkyy mukavampina kankaina ja hinta on rutkasti pienempi). Joo ja tän paketin saapumisen hitauden vuoksi oon kyllä päätynyt tilaamaan Reimani muualta kuin Reiman verkkokaupasta.

   Tuossa yllä oli reklamaatioista Reimalle puhetta ja kyllä mä olen Anttilasta ostamani Wetterit (tästä siis aikaa, kun Anttilakin oli vielä) joissa oli valmistusvika (heti ekalla kerralla irtosi yksi nauhojen kiinnitysjuttu). En reklamoinut Anttilaan, koska ostosta oli aikaa sen verran että sieltä en olisi saanut muuta kuin rahat takas (ts. heillä ei ollut varastossa enää noita kenkiä), Reiman kautta reklamoiden sain ystävällisen palvelun ja uuden parin kenkiä kotiin lähetettynä (ja rikkinäiset sain myös pitää). Mutta tässä voi olla tietty ehkä se, että pitää reklamoida valmistajalle (ts. Reima) eikä verkkokaupalle. Valmistajalla on joka tapauksessa vastuu viallisista tuotteista.

   • krista
    3.4.2019 at 19:51

    Mulle viikon toimitusaika nettituotteista on sellainen perus-perus, ei herätä tuntemuksia kumpaankaan suuntaan vaan sitä pitää ikään kuin oletuksena. Joskus jotain tilatessa on ollut sitten se pari vuorokautta, ja se on sellainen TÄH VAU -ylläri :) Ikään kuin iloinen yllätys, mutta ei mun mielestä mikään vaatimus.

    6-7 päivää pitäisi normaalitilassa (sen alkukatastrofin jälkeen) olla tuo toimitus Reimalta. Mutta sit tosiaan ne isot viiveet (ja virheetkin) siinä muutostilanteessa oli ihan kamalaa. TOIVOTTAVASTI ne ovat takana päin, iso kolaus kuitenkin Reimalle varmasti!

 • M-M
  3.4.2019 at 12:57

  Siitä on niin kauan, kun meillä on viimeksi ollut Reiman vaatteita. Onko reilua kokoa? VK-takit pitäisi hommata molemmille, mutta koko mietityttää. Varsinkin tytär on tarkka ettei saa olla liian väljä.

  • krista
   3.4.2019 at 13:03

   Ostaisin just samaa kokoa kuin lapsi muutenkin käyttää, jos ei haluta väljyyttä! Onko teillä vielä sellainen minihoikkainen ruumiinrakenne niin kuin silloin taaperonakin? Toki riippuu mallistakin, mitä mallia ajattelit? Mun mielestä Reiman vaatteet (etenkin haalarit) oli ennen silleen järjestään leveitä, ja meille usein liiankin leveitä. Mutta nyt on malleissa kapeampiakin! Usein kuvauksessa sanotaan, jos on kapeaa mallia. Esimerkiksi housuista nuo Idea-housut (kiristettävällä kuminauhalla) on ihan mahtavat meidän kapealle lapselle.

   Meillä esimerkiksi nuo softshell-takit (näkyy esim. edellisessä postauksessa) on Silvalla kokoa 110 ja Seelalla 104, molemmat käyttää normaalisti kokoa 104. Ja Silvan takkikin on just sopiva, ei iso! Nyt jos ostaisin, ostaisin Seelalle myös 110, eli tuo 104 alkaa olla masun kohdalta vähän napakka :) Tai siis itse asiassa Seelalle onkin jo isompi takki odottamassa, mutta ei ole halunnut luopua tuosta krokotiilinvärisestä :D

   • M-M
    4.4.2019 at 20:24

    On tosi hoikka edelleen. Onko muuten hihat sopivan pitkät 110 koossa? Meillä muuten menis 110 koko vielä (ja 104), mutta hihat jää lyhyeksi, sama homma housuissa. On sen verran pitkät raajat, että pitää ostaa kokoa 116, mutta sitten leveys on ongelma :)

 • pinsu
  3.4.2019 at 13:32

  Meillä Reiman ulkovaatteet eivät kestäneet alle kouluikäisten lasten käytössä. Isommilla lapsilla (jotka eivät enää möyri maassa) vaatteet sen sijaan ovat kestäneet melko hyvin. Toki kankaisiin tulee kulumaa, mutta mikään ei ole mennyt rikki kesken kauden. Reimalla on varsin onnistunut mallisto koululaisille, housut ovat kivan kapeita ja takeistakin löytyy istuvampia malleja.

  Reiman oma kokosuositushan on, että valitaan lapsen pituutta lähinnä oleva koko. Siinä on valmiiksi kasvunvara koko käyttökaudelle. Joskus männävuosina (ennen 2010?) Reiman vaatteet oli tosi reiluja, mutta nykyään tuo lapsen pituus=vaatteen koko toimii normaalivartaloisella lapsella tosi hyvin.

  • krista
   3.4.2019 at 19:55

   Varmasti se on just käyttäjästäkin tosiaan kiinni! Meillä yllättävän hyvin on kestänyt, mutta nämä lapset ei ehkä ”muhjua” pitkin maata niin paljon kuin moni muu. Ja sit tosiaan ehkä isommat koululaiset just rymyää (ehkä?) vähän vähemmät kuin ihan sellaiset konttausikäiset!

   Mä kans mietin jo ens syksyn kouluunlähtöä. Jos vaan ovat vielä sopivat, niin Silvalle käy varmaan just ne samat kapeta softshell-housut ja takki, mitä se on nyt käyttänyt. Koska ne on mun mielestä just sellaista kapeaa ja myös ”isommalle lapselle” ( <3 ) sopivaa mallistoa. Ja joo, mulla on sama näppituntuma! Että joskus männävuosina kaikki mallit oli leveitä, mutta nykyään löytyy kapeampiakin malleja!