Blogi-ihastus: Anna Karin

Mulla on blogi-ihastus.

Olen seurannut Anna Karinin blogia jo pitkään, mutta erityisesti nyt viimeisen parin kuukauden kirjoitukset ovat kolahtaneet. Ja kovaa. Myös Anna Karinilla on kaksi pientä lasta, ja kaikki ne tuntemukset… Oh. Jotenkin hän onnistuu kirjoittamaan ylös sanat niin, että koko ajan tekisi mieli sanoa, että juuri tuolta minustakin tuntuu.

Tämän päivän tekstistä vaikkapa nämä:

”Nyt elellään aikoja, jolloin hyvin nukuttu yö tarkoittaa sitä, että heräsi vain neljä kertaa ja nukkui yhteensä kuusi tuntia. Aikoja, jolloin siivoaa kahdesti päivässä, mutta silti kämppä on aina kuin juuri räjähtäneen pommin jäljiltä. Aikoja, jolloin tunnin kävely ihan yksin tuntuu yhtä vapauttavalta kuin matka maailman ympäri.”

ja:

”Tässä minä nyt sitten odotan, että saisin nukkua kokonaisia öitä ilman kainalossa tuhisevaa patteria, mutta samalla toivoisin nukahtavani aina siihen, kun pieni nyrkki puristaa sormeani loputtoman luottavaisesti. Odotan, että illalla on rauhallista eikä ollenkaan hälinää, mutta samalla pelkään ainaista hiljaisuutta ja sitä, kun en enää saakaan antaa hyvän yön suukkoa pienen hikiselle otsalle. Odotan ja pelkään sitä, kun kukaan ei haluakaan nököttää sylissäni tuntikausia, vaikka kuinka maanittelisin.”

Voi Anna Karin, miten onnistut aina kirjoittamaan ylös juuri minun ajatukseni!

Suositteluni. Ihastuttava, aito blogi.

Lainaukset: Anna Karin

1

You Might Also Like

 • annakarin
  11.9.2014 at 16:29

  <3

  • Onni olla olemassa (Ei varmistettu)
   11.9.2014 at 17:02

   Oh. Sama elämäntilanne kahden pienokaisen kanssa ja niiin käsittämättömän samat aatokset.

   Myös krista sinun blogi kolahtaa lähes 96% varmuudella: ah, niin niin, juuri näin!! Se on mukava kun tämän tohinan keskellä joku/jotkut sanoittavat tunteeni puolestani. Heh.

   • Kristaliina
    11.9.2014 at 18:24

    Hihihi joo, ja välillä kun itse tässä väsymystohinassa ei meinaa tulla järkevää sanaa ulos suusta – niin sitten on hyvä, että aina jollain tulee :)

 • Anna Blue Eyes
  11.9.2014 at 21:26

  Anna Karin kuuluisi tuonne Suosittelemme-palkkiin! Toimitus voisi paikata nyt vihdoin tämän ilmiselvän puutteen, kiitos.

 • Kahvittelija
  12.9.2014 at 08:08

  Niin totta, Anna Karinin blogi on kyllä yksi parhaita täällä Lilyssä!!!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  12.9.2014 at 20:28

  Kiva blogivinkkaus, hyvää luettavaa! :) paitsi että nyt täytyy kyllä myöntää, että olen ihan vain hiukkasen kauhistunut, että mihin soppaan olen lusikkani työntämässä, kun nyt esikoisen ollessa hieman reilu vuoden vanha päätettiin miehen kanssa antaa seuraavan lapsen tulla kun on tullakseen.. Voi apua! Miten me ikinä selvitään järjissämme, jos se seuraava päättää tulla maailmaan tässä lähivuosina. :D