(Meille) uusi kaupunginosa

Sarjassamme tutustu uusiin kaupunginosiin.

Saanko esitellä…

Kivikko.

Ahhhahahahahaha tästä me revittiin riemua äskeisellä (elämämme ekalla) Hop Lop -käynnillä, Kivikossa siis.

Lapset toki riemuitsivat muutenkin. Ensivaikutelma:

10

You Might Also Like

 • Heidi
  20.9.2017 at 20:41

  Jopa tällaiselle paljasjalkaiselle Helsinkiläiselle Kivikko on… öööh… outo paikka :D Eksyin sinne pyörällä kesällä, olo oli kuin turistilla: ei mitään hajua missä olen tai miten sieltä pääsee pois. Tuntuu olevan paikka mihin päätettiin rakentaa koska tarvitaan lisää koteja Helsinkiin, mutta josta kaupunkilaiset eivät ole paljon tietoisia. Ennen se oli ihan tyhjä, yhtäkkiä sinne on noussut pieni asuinalue!

  • krista
   20.9.2017 at 20:54

   Me ei varsinaista kaupunginosaa oikein nähtykään, kun tuonne HopLopiin mentiin ilmeisesti kääntymällä ns. ennen sitä kaupunginosaa – mutta näkyi toki, että tuolla on jotain taloja :) Mä mietin, että mihinköhän mä oon sen sekoittanut, olisin nimittäin sijoittanut Kivikon mielessäni kartalla toiseen paikkaan. Nyt tsekkasin kartan: Kivihaka (sielläkään en ole käynyt). Se ja Kivikko oli mulla mennyt sekaisin, kiviä tietty molemmissa :)

   • Blue Peony
    21.9.2017 at 12:59

    Kivikkoa on rakennettu jo 1990-luvun alusta, joten ei se ihan uusi kaupunginosa ole :-). Siellä on paljon omakotitaloja ja lapsiperheitä silmiinpistävän paljon (tulee joskus käytyä, kun tuttavaperheellä on siellä omakotitalo). Mutta ilmeisesti ihmisten ajatuksissa nivoutuu usein yhteen Mellunmäen ja Kontulan kanssa, jotka ovat siinä vieressä.

    • krista
     21.9.2017 at 13:08

     Noista Mellunmäki ja Kontula ovatkin mulle paljon tutumpia -johtuukohan sit siitä, että sinne menee metro…? Mutta jännä juttu tosiaan, että Kivikkoa en ois edes kartalle osannut sijoittaa, vaikka sehän on tavallaan ihan Viikin jälkeen tästä seuraava, eli jopa aika lähellä!