Tuplavaunuarvonta! Nyt!

Vaunut arvontaan lahjoitti: Bumbleride

Vih-doin-kin! Nyt arvotaan lukijoiden kesken ne tuplavaunut: turkoosin väriset (mun valinta) Bumbleride Indie Twin -tuplat, joissa mukana lisävarusteena (jos voittaja tarvitsee) myös vauvankoppa.

Aiemmin tapahtunutta täällä, täällä ja täällä.

*******

Kiitos koko arvontahommasta kuuluu siis Bumbleriden maahantuonnissa työskentelevälle Jonnalle, joka on myös blogin vakkarilukija. Kiitos! Jonna toivoi, että meidän perhe testaisi näitä arvottavia vaunuja hetken ennen arvontaa – että osattaisiin kertoa näistä oikeita käyttökokemuksia eikä olla vain myymäläpyörittelyiden varassa.

Jonna luultavasti arvasi, että käyttötestin jälkeen me todellakin tykätään noista.

Okei, ensivaikutelmaamme varmasti vaikutti se, että ensimmäinen testirundi (käynti mummilassa) oli juuri se kerta, jolloin Seela ensimmäistä kertaa ei huutanut vaunuissa. Vau. Näiden täytyy olla hyvät :)

Sittemmin vaunuja on testattu hiekkateillä ja kaupungilla (metrossa, bussissa, ratikassa). Niillä on käyty mummilan lisäksi leikkipuistossa, keskustan ravintolassa, lähikaupassa ja pienellä R-kiskalla – eli oikeastaan kaikissa meidän elämän ”perusolosuhteissa”.

Tuplavaunuja on hurjan kevyt työntää. Kääntyileviin etupyöriin olemme tietty tottuneet Bugiksissakin – ihanaa, kun esim. bussissa voi vaan näppärästi pyöräyttää vaunut oikealle paikalle. Tykkään jotenkin noista isoista etupyöristä: ne tuntuvat tukevilta ja rullaavat kevyesti.

Joel itse asiassa intoutui keveydestä jopa ”mennäänkö lujaa?” -fiiliksiin ja otti heti eka reissulla niiden kanssa pienen juoksuspurtin. Joo en suosittele etupyörät vapaina; ne lähtevät väpättämään niin kuin Bugiksissakin. Apua: hetken ajan luultiin, että kaatuu koko vaunu. Okei, otetaanpa siis rauhallisemmin, vaikka kevyt vaikutelma saattaisikin innostaa tuollaisiin spontaaneihin pyrähdyksiin. Etupyörät paikoilleen lukittuna juoksukin olisi varmaan sujunut.

Ratikkakiskot ja katukiveykset näillä on helppo ylittää: ei jumitusvaaraa niin kuin Bugisten pienillä etupyörillä.

Mahduimme kaikkialle, mihin halusimmekin. Näiden leveys on sama (74 cm) kuin tupla-Bugiksissa, muutaman sentin kapeampi kuin meidän omissa Emmaljungan Vikingeissä. Jopa R-kiskan kapeasta luiskasta (jonka jälkeen tulee jyrkkä käännös ovesta sisään) selviydyin yksin, ilman mitään ongelmia.

Ja tämäkin on nyt testattu: siihen matalalattiaratikan keskiosaan nämä mahtuvat myös silloin, kun on muita vaunuja kyydissä. Eli näitä mahtuisi kolmet siihen rinnakkain – menevät siis näppärästi myös niihin reunimmaisiin ”pieniin koloihin”. Korkealattiaiseen ratikkaan tuplilla tietysti ei kannata edes yrittää.

Bussimatkalle osui veemäin… ei-kovin-huomaavainen bussikuski: ei laskenut lattiaa ja jätti bussin vielä aika kauas jalkakäytävästä – vaikka nätisti jo hyvissä ajoin hänelle viittoilin, että olen tulossa bussiin. Tämän takia mieluummin matkustan ratikalla.

Mutta selvisin, vaikka vähän hirvitti. Askelma bussiin tuntui korkeammalta kuin tuossa näyttää.

Hmm, mikäs vielä voisi testauksen jäljiltä kiinnostaa… No siis yleisvaikutelma oli vaan tosi-tosi hyvä. Plussaa vielä näistä:

 • Laadukkaan ja kestävän oloiset vaunut.
 • Vauvankoppa irtoaa helposti rungosta ja se on myös helppo kiinnittää takaisin (helpompi kuin Bugiksissa).
 • Helppo pääsy isoon tavarakoriin (myös helpompi kuin Bugiksissa)
 • Tosi laadukkaan ja mukavan oloiset turvavyöt naperoistuimessa (toisin kuin Bugiksissa – niiden turvavyöt on mun mielestä karsean huonot kokonaislaatuun verrattuna)
 • Pienet kivat yksityiskohdat: rannehihna (niin kuin Bugiksissakin), mukiteline ja renkaiden pumppu kuuluivat pakettiin.
 • Aaa joo ja ihana väri tuo turkoosi.

Vertaan näitä Bugiksiin (Cameleoneihin) siis vain siksi, että niistä mulla on aiempaa kokemusta :)

En edelleenkään keksi näistä kuin yhden miinuksen: se, että istumaosan suunta ei ole käännettävissä. Naperomatkustaja kulkee siis aina kasvot menosuuntaan päin. Nämä olisi oikeasti ihan täydelliset vaunut, jos tuo kriteeri vielä täyttyisi.

Meillä on siis totuttu työntämään tirppaa kasvot työntäjään päin – siinä voi sitten samalla jutella kaikesta, mitä nähdään. Silva ei työntösuunnan muutoksesta ollut moksiskaan; viihtyi hyvin myös näin päin. Mutta vähän suretti, kun tirppana siellä yksistään jutteli enkä minä kuullut, että mitä… Voi Bumbleride Bumbleride, seuraavaan malliinne kehittäkää tämä käännettävyys!

Jos keksitte vielä jotain kysyttävää näistä, niin kysykää! …jos en siis tajunnut kertoa jostain yksityiskohdasta.

Ja sitten siihen arvontaan!

Edelleen tämän bloggaajan vilpitön toive on, että tähän arvontaan osallistuvat vain sellaiset, kenellä oikeasti on käyttöä vaunuille. Eli pliis ei jälleenmyyntiin tai voitontavoitteluun! Tämä koko hommahan lähti siis liikkeelle siitä, että meitä (ja monia muita) huijattiin ja Bumbleridelta haluttiin auttaa meitä hurjan ikävässä tilanteessa. Ihan tosi-tosi kovasti toivon siis, että nämä vaunut pääsisivät ”hyvään kotiin”. Ja minut tekisi hurjan iloiseksi, jos voittaja vieläpä oman käyttönsä jälkeen antaisi nämä vaunut eteenpäin niitä tarvitsevalle. Hyvä kiertämään – jookos…? <3

Tässä arvonnassa arvotaan siis nämä turkoosit (aquamarine) Bumbleride Indie Twin -vaunut, jotka meillä on ollut pari viikkoa testikäytössä. Täyskorkkaamattomat nämä vaunut eivät siis ole, vaan niillä on ihan vähän ajeltu. Pakettiin kuuluu yksi tuollainen vauvankoppa, eli tällä kokoonpanolla voi ajella joko kahden naperon tai vauvan & naperon kanssa. Jos käyttäjinä on vauvakaksoset, toisen tuollaisen vauvankopan ostamalla nämä saa käyttöön kaksosillekin.

Arvonta on käynnissä juhannusaattoon (20.6.) klo 14 asti – voittaja pääsee siis juhannuksen viettoon jo voitostaan tietäen! Arvontaan voit osallistua tämän bloggauksen kommenttikenttään hihkaisemalla taas merkin itsestäsi ja samalla kertomalla, minkä ikäisiä tyyppejä näillä vaunuilla sitten tultaisiin työntelemään, jos voitto osuisi kohdalle.

…ja jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, muista laittaa myös meiliosoitteesi siihen kommenttilomakkeeseen, niin saan sinuun tarvittaessa yhteyden!

 

PS. Oletko yksi niistä huijatuista? Jos menetit sille huijarille rahasi vaunuja ostaessasi (etkä ole vielä ostanut vaunuja), laita mulle meiliä – arpaonneasi vauhdittamaan laitan arvonnan yhteydessä sinulle kymmenen ”arpaa”.

PSS. Arvottavat vaunut saatu Bumblerideltä (kiitos!) – ja tässäkin tapauksessa bloggaaja saa arvonnasta ainoastaan roppakaupalla hyvää mieltä :)

 
Like

You Might Also Like

 • iippa (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:40

  Mekin osallistutaan! Ihan just nyt ei olis vielä tarvetta tuplille, mutta lähitulevaisuudessa kyllä. Meillä on 7kk ikäinen poitsu ja toiveissa pikkusisarus, sittenpä niitä tarvittaisiin! Siihen asti antaisin tuplat ystävän käyttöön, heillä 1v napero jolle syntyy parin kk päästä pikkuveli! :)

 • Hempukka (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:41

  Perheestä löytyy tällä hetkellä 3 ja 1,8 vuotiaat lapsukaiset. Marraskuussa olisi laskettu aika jos kaikki menee hyvin. Alku ollut yhtä kivikkoa :( toiveet on suuret, mutta aina ne ei riitä. Kunnon tuplavaunut tarvittaisi. Käytettyä olen etsinyt, mutta nyt jo 3 joutunut huijarin kohteeksi :( embiille kaupattiin samoja emmaljungia vissiin kuin meille :( tuplat menisi todella tarpeeseen :)

  • Kristaliina
   12.6.2014 at 18:57

   Eikä! Toivottavasti sun onni nyt tässä vaunuhommassa kääntyy! Hei laita sinäkin mulle meiliä, niin saat tupla-arvat, jos oot menettänyt rahoja sille perhanan huijarille…

 • sannariini (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:41

  Voih… tuplia vailla tosiaan. Viides ihana pienokainen kovasti koittaa tehdä syntymää &lt;3 tuplia en ole edes ajatellut tänne ahtaaseen”kaupunki” kolmioon käyttöön, mutta nyt vahingossa pääsemmekin maalle ihanien lenkkipolkujen vierelle. Tuplia tulisi käyttämään reilu 2v tytyönen yhdessä tulevan pikkuprinsessan kanssa.

 • viiden äiti (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:41

  meillä on 2kk tyttö ja 2vee poika jotka saisi näillä kyytiä :) olen haaveillu kuntoilun alottamisesta mutta kun ei ole sellasia rattaita mihin saisi myös vauvan mukaan ja että ne liikkuisi hyvin hiekkatiellä, ja toki joka paikassa muuallakin :)

 • .suttura (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:43

  Jeee, vihdoinkin!
  Odotin tätä arvontaa niin hartaudella, että meillä on tuplat vielä hankkimatta vaikka laskettuun on enää 10 viikkoa – apua! Halusin meinaan kuulla teidän käyttökokemukset näistä ensin vaikkei arpaonni suosisikaan :) Täytyy sanoa, että kaikki kuullosti tosi hyvälle ja kivalle, mutta IIK MIKÄ VÄRI! Aivan ihana!!

  Eli arvontaan, arvontaan!
  Matkustamaan pääsisi Tapani 1,5v ja Vauva LA 08/14. Jahkahan syntyy :)

  Ja jatko meiltäkin olisi jo selvänä sillä toissapäivänä selvisi, että ystäväpiirissä odotetaan esikoisIA. &lt;3 Me ollaan yleensä oltu siistejä ja tehokkaita vaunujen käyttäjiä eli heti kun Tapanin jalat kantaa vähän enemmän niin vaunut jatkaisi meiltä matkaa. :)

 • RoosaO (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:44

  Osallistun arvontaan, mutta voittaessani vaunut eivät menisi minulle itselleni vaan kummitytön perheelle. Kummityttö on nyt vajaa 1,5 vuotta ja marraskuussa syntyy pikkusisarus. Kyseisellä perheellä ei ole varaa hankkia vaunuja, joten tämä olisi mahtava juttu jos he vaunut sattuisivat saamaan :)

 • saandra (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:45

  Ja mukana ollaan!! Reilu puolitoista vuotinen natiainen olemassa ja sisarus tulossa kesä/heinäkuun vaihteessa. Vaunuille löytyisi käyttöä kyllä :)

 • Helki (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:49

  Mäkin voitin jo pruutta-arvonnassa, mutta silloin en vielä tiennyt salamatkustajasta, jonka olisi tarkoitus syntyä tammikuussa. Nuorimmainen on vauvan syntyessä vasta 1 v 5 kk, joten tuplat todellakin tarvitaan. Osallistun nyt siis tähänkin arvontaan. Ihan paras blogi tämä!!!

 • Jakka (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:50

  Meille on marraskuussa tulossa pikkukakkonen, ja tuo ykkönen ois silloin 1v ja 10kk. Et tarpeeseen tulisivat.

 • Ansukka (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:51

  oi! Nämä tulisivat tarpeeseen. Lokakuussa syntyvä vauva sekä silloin 2v! :)

 • ninnukkalliini (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:52

  Vaunuissa matkaisivat 2, 5vee ja syystalvella saapuva sisarus…arvonnassa mukana siis :)

 • Ilona - Erityinen Elämä (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:53

  Voi mikä ihana, niin meille tehty arvonta! Jospa kerranki arpaonni suosis..

  Vaunujen käyttäjät olisi nyt juhannuksena 2 vuotta täyttävä poika ja syyskuussa syntyvä pikkuveli. Ei olla raaskittu itse ostaa vielä tuplia.. :)

 • Han (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:53

  Osallistun arvontaan, vaunuja pääsisi käyttämään 2,5 v sekä syksyllä syntyvä pikkusisarus. Kovin kauaa näitä ei meillä tarvittaisi, vain talvella lenkkeillessä yms. Sen jälkeen laittaisin mielellään hyvän kiertämään :)

 • Han (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:54

  Osallistun arvontaan, vaunuja pääsisi käyttämään 2,5 v sekä syksyllä syntyvä pikkusisarus. Kovin kauaa näitä ei meillä tarvittaisi, vain talvella lenkkeillessä yms. Sen jälkeen laittaisin mielellään hyvän kiertämään :)

 • jenniiii (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:56

  Vaunuissa matkustaisi tammikuussa syntyvä vauva ja tammikuussa 2v täyttävä isoveli :)

 • M-M
  12.6.2014 at 16:56

  Me kans mukaan arvontaan.  Matkustajina olis 2-vuotias ja vauva, jonka la on juhannusaattona.  

  Täällä nyt jännätään syntyykö vauva ennen vai jälkeen juhannuksen :)

 • SaaraO (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:57

  Hep! Tahdon! Turkoosi on lempivärini :) Ja mulla 1kk ja 2v2kk ikäiset tyttäret &lt;3
  Eli aika samanikäiset ku sulla Krista!
  Mulla tulee käytettyä päivittäin kun omistan amerikapitbullterrierin joka tarvii myös liikuntaa. Lisäks esikoinen nukahtaa vaan rattaisiin – Ouch!!
  &lt;3- Saara

 • täti34v. (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:57

  Eero2v. ja parin viikon päästä Sille ois tulossa sisko tai veli!!

 • miramarmuli (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 17:00

  Ui miten kauniit! Meillä on kovasti seuraava raskaus yrityksessä, esikoinen täyttää elokuussa 3. :) noi olisi mahtavat, kun toi poitsu ei ihan hirveen pitkiä matkoja vielä jaksa itse kävellä ja säntäilee sinne sun tänne – kaupungissa on ihan pakko pitää vielä rattaissa.

 • Lantsari (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 17:03

  Mahtavat rattaat ja plussaa vielä värivalinnasta ;). Meillä on parivuotias pienmies, josta on tulossa syksyllä isoveli. Käyttöä olisi siis!

 • 1 2 3