Tuplavaunuarvonta! Nyt!

Vaunut arvontaan lahjoitti: Bumbleride

Vih-doin-kin! Nyt arvotaan lukijoiden kesken ne tuplavaunut: turkoosin väriset (mun valinta) Bumbleride Indie Twin -tuplat, joissa mukana lisävarusteena (jos voittaja tarvitsee) myös vauvankoppa.

Aiemmin tapahtunutta täällä, täällä ja täällä.

*******

Kiitos koko arvontahommasta kuuluu siis Bumbleriden maahantuonnissa työskentelevälle Jonnalle, joka on myös blogin vakkarilukija. Kiitos! Jonna toivoi, että meidän perhe testaisi näitä arvottavia vaunuja hetken ennen arvontaa – että osattaisiin kertoa näistä oikeita käyttökokemuksia eikä olla vain myymäläpyörittelyiden varassa.

Jonna luultavasti arvasi, että käyttötestin jälkeen me todellakin tykätään noista.

Okei, ensivaikutelmaamme varmasti vaikutti se, että ensimmäinen testirundi (käynti mummilassa) oli juuri se kerta, jolloin Seela ensimmäistä kertaa ei huutanut vaunuissa. Vau. Näiden täytyy olla hyvät :)

Sittemmin vaunuja on testattu hiekkateillä ja kaupungilla (metrossa, bussissa, ratikassa). Niillä on käyty mummilan lisäksi leikkipuistossa, keskustan ravintolassa, lähikaupassa ja pienellä R-kiskalla – eli oikeastaan kaikissa meidän elämän ”perusolosuhteissa”.

Tuplavaunuja on hurjan kevyt työntää. Kääntyileviin etupyöriin olemme tietty tottuneet Bugiksissakin – ihanaa, kun esim. bussissa voi vaan näppärästi pyöräyttää vaunut oikealle paikalle. Tykkään jotenkin noista isoista etupyöristä: ne tuntuvat tukevilta ja rullaavat kevyesti.

Joel itse asiassa intoutui keveydestä jopa ”mennäänkö lujaa?” -fiiliksiin ja otti heti eka reissulla niiden kanssa pienen juoksuspurtin. Joo en suosittele etupyörät vapaina; ne lähtevät väpättämään niin kuin Bugiksissakin. Apua: hetken ajan luultiin, että kaatuu koko vaunu. Okei, otetaanpa siis rauhallisemmin, vaikka kevyt vaikutelma saattaisikin innostaa tuollaisiin spontaaneihin pyrähdyksiin. Etupyörät paikoilleen lukittuna juoksukin olisi varmaan sujunut.

Ratikkakiskot ja katukiveykset näillä on helppo ylittää: ei jumitusvaaraa niin kuin Bugisten pienillä etupyörillä.

Mahduimme kaikkialle, mihin halusimmekin. Näiden leveys on sama (74 cm) kuin tupla-Bugiksissa, muutaman sentin kapeampi kuin meidän omissa Emmaljungan Vikingeissä. Jopa R-kiskan kapeasta luiskasta (jonka jälkeen tulee jyrkkä käännös ovesta sisään) selviydyin yksin, ilman mitään ongelmia.

Ja tämäkin on nyt testattu: siihen matalalattiaratikan keskiosaan nämä mahtuvat myös silloin, kun on muita vaunuja kyydissä. Eli näitä mahtuisi kolmet siihen rinnakkain – menevät siis näppärästi myös niihin reunimmaisiin ”pieniin koloihin”. Korkealattiaiseen ratikkaan tuplilla tietysti ei kannata edes yrittää.

Bussimatkalle osui veemäin… ei-kovin-huomaavainen bussikuski: ei laskenut lattiaa ja jätti bussin vielä aika kauas jalkakäytävästä – vaikka nätisti jo hyvissä ajoin hänelle viittoilin, että olen tulossa bussiin. Tämän takia mieluummin matkustan ratikalla.

Mutta selvisin, vaikka vähän hirvitti. Askelma bussiin tuntui korkeammalta kuin tuossa näyttää.

Hmm, mikäs vielä voisi testauksen jäljiltä kiinnostaa… No siis yleisvaikutelma oli vaan tosi-tosi hyvä. Plussaa vielä näistä:

 • Laadukkaan ja kestävän oloiset vaunut.
 • Vauvankoppa irtoaa helposti rungosta ja se on myös helppo kiinnittää takaisin (helpompi kuin Bugiksissa).
 • Helppo pääsy isoon tavarakoriin (myös helpompi kuin Bugiksissa)
 • Tosi laadukkaan ja mukavan oloiset turvavyöt naperoistuimessa (toisin kuin Bugiksissa – niiden turvavyöt on mun mielestä karsean huonot kokonaislaatuun verrattuna)
 • Pienet kivat yksityiskohdat: rannehihna (niin kuin Bugiksissakin), mukiteline ja renkaiden pumppu kuuluivat pakettiin.
 • Aaa joo ja ihana väri tuo turkoosi.

Vertaan näitä Bugiksiin (Cameleoneihin) siis vain siksi, että niistä mulla on aiempaa kokemusta :)

En edelleenkään keksi näistä kuin yhden miinuksen: se, että istumaosan suunta ei ole käännettävissä. Naperomatkustaja kulkee siis aina kasvot menosuuntaan päin. Nämä olisi oikeasti ihan täydelliset vaunut, jos tuo kriteeri vielä täyttyisi.

Meillä on siis totuttu työntämään tirppaa kasvot työntäjään päin – siinä voi sitten samalla jutella kaikesta, mitä nähdään. Silva ei työntösuunnan muutoksesta ollut moksiskaan; viihtyi hyvin myös näin päin. Mutta vähän suretti, kun tirppana siellä yksistään jutteli enkä minä kuullut, että mitä… Voi Bumbleride Bumbleride, seuraavaan malliinne kehittäkää tämä käännettävyys!

Jos keksitte vielä jotain kysyttävää näistä, niin kysykää! …jos en siis tajunnut kertoa jostain yksityiskohdasta.

Ja sitten siihen arvontaan!

Edelleen tämän bloggaajan vilpitön toive on, että tähän arvontaan osallistuvat vain sellaiset, kenellä oikeasti on käyttöä vaunuille. Eli pliis ei jälleenmyyntiin tai voitontavoitteluun! Tämä koko hommahan lähti siis liikkeelle siitä, että meitä (ja monia muita) huijattiin ja Bumbleridelta haluttiin auttaa meitä hurjan ikävässä tilanteessa. Ihan tosi-tosi kovasti toivon siis, että nämä vaunut pääsisivät ”hyvään kotiin”. Ja minut tekisi hurjan iloiseksi, jos voittaja vieläpä oman käyttönsä jälkeen antaisi nämä vaunut eteenpäin niitä tarvitsevalle. Hyvä kiertämään – jookos…? <3

Tässä arvonnassa arvotaan siis nämä turkoosit (aquamarine) Bumbleride Indie Twin -vaunut, jotka meillä on ollut pari viikkoa testikäytössä. Täyskorkkaamattomat nämä vaunut eivät siis ole, vaan niillä on ihan vähän ajeltu. Pakettiin kuuluu yksi tuollainen vauvankoppa, eli tällä kokoonpanolla voi ajella joko kahden naperon tai vauvan & naperon kanssa. Jos käyttäjinä on vauvakaksoset, toisen tuollaisen vauvankopan ostamalla nämä saa käyttöön kaksosillekin.

Arvonta on käynnissä juhannusaattoon (20.6.) klo 14 asti – voittaja pääsee siis juhannuksen viettoon jo voitostaan tietäen! Arvontaan voit osallistua tämän bloggauksen kommenttikenttään hihkaisemalla taas merkin itsestäsi ja samalla kertomalla, minkä ikäisiä tyyppejä näillä vaunuilla sitten tultaisiin työntelemään, jos voitto osuisi kohdalle.

…ja jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, muista laittaa myös meiliosoitteesi siihen kommenttilomakkeeseen, niin saan sinuun tarvittaessa yhteyden!

 

PS. Oletko yksi niistä huijatuista? Jos menetit sille huijarille rahasi vaunuja ostaessasi (etkä ole vielä ostanut vaunuja), laita mulle meiliä – arpaonneasi vauhdittamaan laitan arvonnan yhteydessä sinulle kymmenen ”arpaa”.

PSS. Arvottavat vaunut saatu Bumblerideltä (kiitos!) – ja tässäkin tapauksessa bloggaaja saa arvonnasta ainoastaan roppakaupalla hyvää mieltä :)

 

You Might Also Like

 • mariR (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:10

  Jee!! Hankinnassa tuplat jokatapauksessa. Vauva 10kk löytyy ja seuraava syntyy helmikuussa, eli äkkiseltään arvelisin aika välttämättömiksi tuplia tähän perheeseen! :D Esikoinen 4vee saa jo kävellä tai pyöräillä sentään itse.
  Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • sanumaria
  12.6.2014 at 16:10

  Pakkohan se on osallistua :) vaunuihin pakattais tyypit, joilla on ikää kaikki 12 päivää (kohta pääsee uloskin kunnolla, jee)!

  • Emmi Nuorgam
   12.6.2014 at 19:46

   Saanks mäkin osallistua ja luovuttaa voiton sit Sanulle? Siis huom. kun voitan! :D

   • sanumaria
    12.6.2014 at 21:08

    :)

 • Hennam (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:12

  Osallistun! Meillä vuosikas poika,ja toiveissa kovasti pikkusisarus,joten ennemmin tai myöhemmin käyttöä on. :)

 • eppunen
  12.6.2014 at 16:16

  Mähän vasta voitin siinä pruuttatestaaja-arvonnassa enkä usko arpaonnen osuvan kohdalle heti uudelleen, mutta kokeillaan. Oikeastihan kyllä haaveilen niistä emmaljungan tuplista jotka teilläkin on, mutta arvontavoitto tietäisi vähemmän viikonlopputöitä miehelle…

  Meiltä löytyy siis nyt 1,5v Papu, joka saa pikkusisaruksen lokakuussa (la 1.10. Enkä usko että raskauteni ei menisi yliajalle). Papu olisi silloin n. 1v 10kk ja vauva tietenkin ihan pieni.

 • Sanna K (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:17

  Hiphei! Täälläkin osallistutaan vaunuarvontaan! :) Meidän ryhmärämään kuuluu isosisko vähän vajaa 2 vee ja sen pikkuveikka 6,5 viikkoa.

 • M-mM (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:18

  Moikka,
  Osallistumme arvontaan näistä tuplista. Ja vaikka kotona yhdet tuplat onkin, niin uusille olisi kyllä tarvetta, sen verran kovassa käytössä ovat olleet. Käyttäjinä siis 2v 10kk, 1v 5kk ja 3kk ikäiset lapset :)
  Blogiasi on ollut hauska seurata ja vertailla omaan elämään lasten kanssa. Niin paljon on samaa mutta paljon erilaistakin :)

 • embiii (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:21

  Apua! Mitkä vaunut wow! Meillä tosiaan kävi tämän ensimmäisen lapsosen vaunu ostoksissa niin että olin emmaljungan vaunuja ostamassa tori.fi kautta ja tuntui luotettavalta myyjältä kunnes vaunut eivät saapuneetkaan. Teimme niin että maksettiin puolet vaunuista,mutta sekin oli jo paljon 300€ ! Jouduttiin siis tyytymään ihan 60€ vaunuihin! :/ nyt on loppuvuonna syntymässä toinen pienokainen ja vaunuja kuumeisesti etsinyt, mutta joudutaan varmaankin taas tyytymään halpoihin ja ei niin käytännöllisiin ja hyviin vaunuihin kun häät tuossa heinäkuussa ja se tuo taas ison aukon lompakioon :/ minäkun niin olen rakastunut tällähetkellä double monkey emmaljungan kaksostrn rattaisiin ♡ nämä ovat hyvin saman moiset! Toivotaan että arpaonni suo meitä! :)

  • Kristaliina
   12.6.2014 at 18:54

   Voi harmi tuota huijaushommaa! Meiltä meni 750 e, yhhh. Oiskohan ollut jopa sama huijari liikkellä… Hei laita mulle meiliä (meiliosoite tuolla sivupalkissa), niin saat ne ”ekstra-arvat” arvontaonnea vauhdittamaan arvontaan!

  • Emmi Nuorgam
   12.6.2014 at 19:49

   Jos sua ei arpaonni suosikaan, niin mä vinkkan, että Carena Indie Twin -rattaat on myös sairaan hyvät, vaikka onkin todella edulliset. Meillä ollut pari kuukautta käytössä, enkä oikein keksi mitään moitittavaa! :)

   • Emmi Nuorgam
    12.6.2014 at 19:50

    Carena Double Swing! Luin samaan aikaan ton Kristan otsikon kun kirjoitin.. :D

 • Jomako (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:21

  Niin mukana! Meillä on pikkutyypit 2v3kk ja 5kk JA yllätys salamatkaaja masussa! :)

 • asstrid (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:23

  Minä osallistun! Koko perheen voimin. Nyt jo löytyy 1v 7 kk poika ja toinen on kovaa vauhtia ”valmistumassa” rv 37+6 :) että juhannuksen jälkeen pääsisi heti vaunut tositoimiin!

 • Pian kahden äiti (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:23

  Meille, meille!! Oon jatkuvasti siirtänyt hamaan tulevaisuuteen näitä tuplien hankintaa, kun noita kulkuneuvoja on jo joka lähtöön eteinen täynnä. Mutta luulenpa etten selviä ilman kun mieskin joutuu jo heinäkuuksi takaisin töihin, eikä oo kahta kuljettajaaa kaksille eri kärryille, ja laskettu aika on juuri tuo juhannusaatto, eli hyvin nopeesti joutuu jäädä jo omilleen arkipäiviksi 2 ja 0 v kanssa ja kai se on uloskin niiden kanssa lähdettävä.

 • Isa Piiroinen (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:24

  Pakko osallistua arvontaan! Meillä on siis esikoinen 2v2kk ja pikkuveli kohta 5,5kk. Käytössä nyt P&amp;T Navit mutta tykkäisin kuitenkin enemmän vierekkäin istuttavista. Meni vaan omaisuus noihin vaunuihin niin ei ole varaa laittaa omaisuutta toisiin rattaisiin. :D

 • Annie84
  12.6.2014 at 16:26

  Kyytiin pääsisivät heinäkuussa 2 v. täyttävä esikoinen sekä esikoisen synttäripäivän tienoilla syntyvä vauva =). Vaunujen leveys olisi todella passeli, koska ulko-ovestamme eivät normi tuplat (esim. Emmaljungan) mahdu. Muutenkin vaikuttavat todella sopivilta tarpeisiimme =).

 • Satussa (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:28

  Waau, kuulostavat mahtavilta rattailta! Meillä kyytiin pääsisivät 1v. poika ja 3v. tyttö, joka ei vielä pyörällä osaa kunnolla ajaa, eikä jaksa niin pitkiä matkoja kävellä, mitä kuljetaan. Ja TOIVOTTAVASTI samoissa rattaissa matkustaisi pojan vieressä vielä vauvakin :)

 • Armass (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:30

  Isompi matkustaja olisi 1v 8kk toivon mukaan pienemmän syntyessä. :) Ja vaunut todella tulisi tarpeeseen, sillä apua! Me ostettiin puutalovanhus! Ja ensi talvena on kaksi puutalobabya eikä yhtään autoa.

 • piupali (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:30

  Jee, tätä arvontaa mä olen melkein odottanutkin!! :) En haluaisi nyt kuulostaa säälittävältä, mutta nää vaunut olisi oikeasti niiiiiin pelastus meille. Toinen lapsi tulossa ja kahden opiskelijan budjetilla ei ihmeitä hankita. Ja ehdottomasti menisi kiertoon sitten oman tarpeen jälkeen. Oh, mä pidän itselleni peukkuja. :D

 • Kahvittelija
  12.6.2014 at 16:32

  Innolla osallistun arvontaan! Me ei raaskita ainakaan etukäteen ostaa tuplarattaita vaan yritetään pärjätä seisomalaudalla mutta hankitaan tuplat sitten, jos on aivan pakko. Ne tulisivat tarpeeseen kaksivuotiaalle tyttöselle ja heinäkuun lopussa syntyvälle vauvalle. 

   

 • Punajuuri (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:33

  Onpas ihana tuo väri! Mikäli me voitamme vaunuissa kulkee muuten karkuun juokseva 2,5 vee ja talvella syntyvä vauva. Olemme paljon miettineet tuplien tarvetta, mutta julkisissa ja kaupungilla liikkuessa en kyllä uskaltaisi antaa taaperon juosta itse ;)

 • JiiHoo (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:35

  Hep, mukana! 2kk laskettuun eikä vielä tuplista tietoakaan. Matkustajina vaunuissa olisivat siis elokuussa neiti 2v 2kk ja tuore pikkuveljensä.

 • Heilise (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:36

  Mukana! Meillä tulisi käyttöön syys-lokakuussa syntyvälle perheen kolmannelle lapselle ja syksyllä 1v9kk vanhalle tulevalle isosiskolle. Kesällä 4v täyttävä poika kulkee joko jalan tai pyörällä mukana :) oispa ihanat ja näitä oon vähän kattellutkin.

 • jokirapu (Ei varmistettu)
  12.6.2014 at 16:37

  Matkustajiksi pääsisivät isoveli2v ja pikkuveli 8kk. Vaunuille tulisi hurjasti kyllä käyttöä sillä mulla ei ole autoa käytössä vaan kuljetaan jatkuvasti kävellen joka paikkaan, eikä arvatenkaan 2v jaksa vielä ihan joka paikkaan/pitkiä matkoja kävellä.

 • 1 2 3