TOP 3 automatkahitit

Kotimaaanmatkailu on kuulunut puutalon kesään ja pikkuautossamme on viime viikkoina körötelty pitkin Suomen maanteitä.

Perheen pienin viihtyy autossa yleensä kohtuullisesti noin 2,5 tunnin pituisen ajomatkan. Rupeamaan kuuluu tavallisesti yhdet päiväunet ja sen jälkeen sellaiset 30-60 minuuttia hyväntuulista chillailuaikaa. Sen jälkeen kaivetaan esiin pelastavat musiikkivideot.

Tässä puutalon babyn TOP3 automatkahitit.

3. sija

Eläinlaulut ovat tietysti aina pienten kuulijoiden mieleen. Kolmannen sijan saa iloinen ja vauhdikas lemmikkibiisi, jonka kertosäkeeseen isosiskotkin (ja joskus vanhemmat) mielellään yhtyvät.

2. sija

Karibian rytmit saavat tämän taaperon villiksi. Toiseksi suosituimman autobiisin musiikkivideo vilisee palmupuita ja värikkäitä taloja, ja lopussa tietysti heilutetaan pebaa ryhmätanssissa biitsillä. Kivat värikkäästi pukeutuneet sedät laulavat kalansilmäobjektiivilla suoraan kameraan. Ja vau – biisissä kilkuttaa jopa lehmänkello.

1. sija

Tämä klassikko vuodelta 2000 saattaa olla päällisin puolin unohtunut, mutta kun siitä kuulee vain muutaman tahdin, sitä ei saa mielestään pois ainakaan viikkoon. Ehdoton voittaja! Laula siis mukana: ”Who? Who? Who?”

…ja nämä TOP3-biisit tietysti ovat…

(arvasiko kukaan?)

#3: Baha Men: Who Let The Dogs out?
#2: Baha Men: Who Let The Dogs out?
#1: Baha Men: Who Let The Dogs out?

Meillä ei siis kuunnella autossa mitään muuta kuin tätä.

25

You Might Also Like

 • Anni
  1.8.2023 at 18:35

  Heti alkoi soida päässä 🤣

  • krista
   1.8.2023 at 18:59

   Hihi tää on ihan mahtava – toimii edelleen 23 vuotta myöhemmin! (itse asiassa silloin en erityisemmin tykännyt, nyt tykkään enemmän ja enemmän joka kerran – noin 3947264 kertaa tähän mennessä – kun kuuntelen) :)

 • Henna-Riikka
  7.8.2023 at 18:41

  Oi että :D Meillä taas samanlaiseen asemaan 11 kuukauden ikäisen kanssa on noussut Cha Cha Cha. Ärsyttää: Cha Cha Cha auttaa. Ruoka ei maistu: Cha Cha Cha auttaa. Itkettää: Cha Cha Cha auttaa. Isovanhemmatkin ovat luukuttaneet Käärijää meidän ravintola-, sauna- ja juhlareissujen aikana lapsenvahtivuoroillaan :D Kaikki olotilat vaihtuvat vauvalla tanssiin heti ensibiitistä.

  • krista
   8.8.2023 at 12:11

   Haha mahtavaa, meillä täsmälleen sama ilmiö tän koirabiisin kanssa! Ehkä näissä muuten on vähän jotain samaa – WHO-WHO-WHO, tai CHA-CHA-CHA ja silleen :D

 • Jenn-
  9.8.2023 at 14:04

  Täällä autossa toimii 3-vuotiaalla Muumiperheen lauluretket -cd. Sitä ollaan kuunneltu noin miljardi kertaa. Joskus huomaan yksin autoillessani kuuntelevani sitä ja sit oon silleen jee, voin laittaa radion päälle, mun ei tarvii kuunnella tätä!

 • Anna S
  10.8.2023 at 08:58

  Olipas ihana lukea tänään tuo sinun vauva 3kk-postaus (https://www.puutalobaby.fi/mita-3kk-vauva-osaa/) kun on oman vauvan 3kk neuvola tulossa :)
  Hauskinta tässä on verrattuna johonkin yleisiin ”tämän ikäinen vauva tekee tätä ja tätä”-kirjoituksiin, että tässä on kaksi saman ikäistä vauvaa ja kukaan ei kerro mitä pitäisi osata vaan ylpeästi kertoo juuri oman pienen yksilöllisestä kehityksestä <3 Huomaa miten nämä on pieniä persoonia ja lötyy myös yllättäviä yhtäläisyyksiä, joita omassa kuplassa pitää vaan oman vauvan juttuina.
  .
  Leluihin tarttuminen on tuollaista haparoivaa, mutta onnistuu jo. Enemmän otu löytää vaatteisiin. Omiin sekä muiden. Kädet on suussa koko ajan. Meillä ääntely on kujertelun sijaan H ja L-painotteista huutelua yhdistettynä eri vokaaleihin. Joku päivä olo Ö-päivä ja joku toinen päivä onkin E-päivä. Tai tuossa olla myös A-päiväkin.
  Hymyjä satelee varsinkin aamuisin ja eilen oli EHKÄ ensimmäinen naurahdus, mutta sellainen vähän väkinäinen niin en ole ihan varma oliko oikeasti nauru vai ei.
  Meidän S on jo useamman viikon kannatellut päätään tosi napakasti eikä se enää retkahtele juurikaan. Mutta meillä on kaikki vauvat olleet jänteviä. Hän viihtyy myös pystyasennossa, mutta aina istuminen ei riitä vaan pitää punkea seisomaan ja sieltä sitten satelee taas hymyjä kun pääsee kunnolla pystyyn (pitää tänään neuvolassa kysyä onko miten ok pitää pystyssä kun hän itse kerran tahtoo).
  Viikonloppuna hän käänty itse selältä vatsalleen ja nyt nauttii kun saa kierähdellä :D
  Kovin pitkiä aikoja tämä sylivauva ei viihdy itsekseen vaan ilmoittaa hyvin pian ja äkäisesti jos hänet on unohdettu, kuten hän ajattelee (kai) jonnekin.
  Yöt on nukkunut pääosin ok. Herätyksiä on monta, mutta nukahtaa nopeasti uudestaan Päivällä ei sitten nukkuisikaan kuin lyhyitä pätkiä.
  Nuo ruokailujen ja hampaidenpesujen seuraamiset on muuten täälläkin. Pitää seurata tosi tarkkaan ja kulmat menee ihmettelevästi kurttuun.