Tänä pääsiäisenä…

…söimme grillimakkaraa Haltialassa.

…ostimme tiskikoneen Gigantista.

…vaihdoin huhtikuun puolivälin kunniaksi talvitakkiin.

…leikimme tipunpiilotusta olohuoneessa.

…koristelimme kotia tipuilla ja höyhenillä.

…leikimme koristeilla (lue: sotkimme) ja koristelimme kotia uudelleen tipuilla ja höyhenillä.

…testasimme Arabianrantaan talven aikana avatun nepalilaisen. (nam!!!)

…teimme töitä.

…ihastelimme auringopaistetta.

…kirosimme rakeita.

…nukuimme yhden ihananhyvän yön (lapset hoidossa).

…nukuimme seuraavan katastrofikamalan yön (lapset kotona).

…söimme makkarakeittoa.

…treffasimme aikuis- ja lapsiystäviä.


…teimme listoja tuleville(kin) kiireisille viikoille.

Pääsiäinen on aika kiva. Joskus aikoinaan mulla oli tapana viettää se äitini kanssa minikaupunkilomalla (Istanbul, Rooma, Budapest), mutta on tämä hurjan kiva keväinen pikkubreikki ihan näin kotosallakin.

Miten teillä meni pääsiäinen?

Teittekö jotain erityistä, vai olitteko vaan niin kuin mekin?

18

You Might Also Like

 • MarjaH
  17.4.2017 at 20:53

  Torstaina vietin synttäreitäni kavereitten kanssa.
  .
  To-pe yön nukuin ystävällä (eka yö ilman lapsia viime toukokuun jälkeen). Mies toi lapset mulle, ja menin niiden kanssa kylään. Oltiin vahingossa iltakasiin, hups.
  .
  La meille tuli vieras, ja paistettiin Mämmi-lampaan viulu. Su ja ma oltiin ihan vaan. Tänään kävin esikoisen kanssa katsomassa Vaianan, oli hyvä!

  • MarjaH
   17.4.2017 at 20:56

   Eli siis oli kivaa! :)

  • krista
   17.4.2017 at 21:06

   Kuulostaakin oikein kivalta! Synttärionnittelut! <3
   -
   Hei millainen se Vaiana oli jännittävyydeltään, oliko siinä jotain ilkeitä hahmoja? Ajattelen tuota meidän herkkistä, ois kiva katsoa joskus joku leffa. Nykyään kaikki action-jutut (Ryhmä Hau -henkiset tilanteet) on sen mielestä kivoja, mutta jos joku on ilkeä tai inhottava, niin Silva ei halua katsoa...

   • MarjaH
    17.4.2017 at 21:14

    Kiitos! Ensi vuonna onkin sittennisot isot bileet, 30+30+10 (minä, mies, avioliitto).
    .
    No mä mietin just teidän kantilta, että saattaa olla vähän pelottava. ”Virallinen” pahis onkin oikeasti hyvis, eli siinä mielessä se on tosi kiva! Yksi jättirapu on vähän ikävä, mutta se ei ole siinä kauaa. Vaikea jotenkin toisen lasta arvioida :/

    • krista
     17.4.2017 at 21:20

     Vau, 70-v-bileet sit!

     Onks se Maui se pahis/hyvis vai onko siinä muukin vastaava? Mut joo, joku rapukin voi olla liikaa :) Mutkin välillä nämä yllättää :D

   • Miitu
    17.4.2017 at 22:56

    Helinä ja siipien salaisuus? Tiukan /”ilkeän” hahmon toiminta paljastuu aika pian haluksi suojella muita, jännittävässä tilanteessa (Keijupoukama meinaa jäätyä) kaikki työskentelee yhdessä pelastaakseen Keijupölypuun. Ja mikä oleellisinta – teema pyörii tässäkin sisaruuden ympärillä.

   • A
    18.4.2017 at 10:10

    Meidän 5v. ilmoitti trailerin perusteella että Vaiana on liian jännä (juurikin se Maui siinä pelotti, trailerissa kun se käyttäytyy niin että voisi olettaa sen olevan pahis). Uskoisin juonen perusteella, että lopulta lapsi tykkäisi leffasta (on siis katsottu valikoiden K7 leffoja, kun lapsi on yleensä aika rohkea näissä), mutta toisaalta kun lapsi on sitä mieltä, että ei halua, niin mieluummin katsotaan jotain muuta. Leffateatteri (big screen) kuitenkin nostaa jännyysastetta heti ja samoin piirretyt on vähemmän jänniä kuin oikeat näyttelijät (lasta esim. pelotti Tatussa ja Patussa kovasti se kun ne oli eksyneet).

 • Maarit
  17.4.2017 at 22:47

  Mä arvioisin, että Vaiana olis leffateatterissa ainakin herkälle lapselle liikaa. Kysyin meidän kaikenlaisia leffoja nähneeltä viisivuotiaaltakin yhdessä kohtaa, että onko liian pelottava. Häiritsin kuulemma vain kysymyksineni, mutta itsellä heräsi silti epäilys, vaikka tiedän, ettei hän herkästi säiky.

 • Heispi
  18.4.2017 at 11:14

  Ihana pääsiäinen. Ei aikataulua, ei kiirettä, ei mitään pakollista. Syötiin ja tehtiin kaikkea kivaa. Eilen oli tuttavaperhe pääsiäislounaalla ja naperoilla oli kaveriseuraa. Olisin lomaillut enemmänkin 😊

  • krista
   18.4.2017 at 13:16

   Kuulostaa tosi ihanalta! Tosi samaan tapaan lomailtiin meilläkin, oli kivaa olla vaan!