Juonivat vaimot (ne Espanjaan lähtevät)

Kuinka järjestää etätyöskentelymahdollisuus Espanjaan?

1. Jo ennen kuin olet aloittanut työt (mielellään työhaastatteluvaiheessa) vitsaile kaikissa mahdollisissa väleissä, miten Espanjassa kaikki on paremmin.

2. Anna vaimosi pohjustaa esimiehesi vaimolle pitkään ja hartaasti, miten Fuengirolassa on hyvä lapsiperheen olla ja elää: on päivähoitoa ja koulua, lapsille leikkiseuraa – ja aurinko paistaa tammikuussakin. Olkaa innostavia ja positiivisia! Kertokaa eduista: eläminen siellä on edullista (sinnehän siis käytännössä lähdetään säästämään rahaa) ja työtehokin paranee ilman kaamosta! Seuraa, miten esimiehen vaimon into nousee ja ruoki sitä aktiivisesti.

(Tämän kakkosvaiheen todellinen kesto noin viisi minuuttia.)

3. Mene esimiehesi kanssa palaveriin, minkä aikana vaimot ovat päättäneet, että esimies perheineen lähtee mukaan Espanjaan.

Suunnilleen tällaisella hetkellä päätös tehtiin.

Kyllä, kyllä! Me lähdetään myös ensi talvena Espanjaan. Ja Joelin esimies perheineen lähtee myös, haha!

79

You Might Also Like

 • Heispi
  23.5.2017 at 11:36

  Ihan parasta!!

  • krista
   23.5.2017 at 11:38

   Sanos muuta!!! <3

 • Mm
  23.5.2017 at 12:04

  Hienosti juonittu! Ja iso peukku Espanjalle! 😊

  • krista
   23.5.2017 at 12:09

   Kyllä! <3 Eikä oikeasti tarvinnut edes kovin paljon juonia :D Olemme tainneet aiheuttaa pienimuotoisen buumin ystävä/tuttavapiirissämme, useampikin harkitsee tai on lähdössä :)

   • Maukka
    25.5.2017 at 15:09

    Onko tässä havaittavissa viboja siirtokunnan rakentamisesta… hmm, epäilyttävää!

 • kao kao
  23.5.2017 at 12:27

  Voi jee! Mitenkähän tän mun paperia täynnä olevan toimiston saisi siirrettyä aurinkorannikolle? Tai miehen paikallaolemista vaativan työn.. hmm.. no kai tässä jotain ilmaantuu millä mekin päästää talveksi aurinkoon :D Mut ihanaa et menette ja esimiehen perhekin menee <3

  • krista
   23.5.2017 at 12:47

   Joo paikkallaoloa vaativia töitä on vähän vaikeampi siirtää Espanjaan… Bongasin muuten viime kesänä sellaista, että joku (muistaakseni Barona?) tekee tuollaisia ”Espanjaan-ulkoistuksia”. Eli järjestää etätyömahdollisuuden Espanjassa. Niillä on just Fugessa toimisto. Sopii sellaiseen työhön, joka ei vaadi just sitä ihan konkreettista paikallaoloa.

   Joelkin varmaan lentää talvella Suomessa useita kertoja, mutta onneksi lentoja tuonne kulkee monia päivässä! Viimeksihän se kävi päiväreissulla Suomessa kerran: lensi yöllä, oli päivän Suomessa, ja iltakoneella takaisin :D

 • Devika Rani
  23.5.2017 at 13:50

  :D Hienoa juonittelua!

  • krista
   23.5.2017 at 13:58

   Hahaa, hyvin ovelaa, kyllä kyllä :)

   (hih oikeastihan tää kaikki tapahtui hyvin spontaanisti, mutta jälkikäteen tän voi tulkita näin)

 • Lilah
  23.5.2017 at 15:30

  Oho, te taidatte todella inhota talvea! 😉

  Lämpö ja aurinko kelpaa kyllä meillekin, mutta muuttujia on liikaa että tuon tyyppinen ratkaisu toimisi: paikalla oloa vaativa työ, päivähoitopaikat jotka saatiin 1,5 vuoden jonotuksella ja jotka eivät todella odota minkään poissaolon aikaa sekä tietty koululaiset harrastuksineen. Koulu itsessään taitais tuossa olla se pienin ongelma ratkaistavaksi 😂 Taidan kadehtia vähän sitä, että olis jo mitä ens syksyltä/talvelta odottaa 😊

  • krista
   23.5.2017 at 15:37

   Kyllä :D Ihan oikeasti inhotaan :D Ja rakastetaan kesää!!! Meillä ihmisillä taitaa olla aika erilaisia talvenkestotoleransseja, me ollaan sieltä surkeimmasta päästä :D Tuo viime talvi toi meille niin valtavan eron elämänlaadussa (auringon ja lämmön vaikutuksesta), että ajatus seuraavasta talvesta alkoi tuntua jo entistäkin raskaammalta. Heh porttiteoria :) Lisäksi kotiuduttiin niin hyvin ja saatiin ystäviä, että ihan aito ikävähän sinne on! <3
   -
   Saisitteko keksittyä teille jotain kivaa ensi talvelle? Joku lyhyempi matka vaikka siihen pimeään marraskuuhun?

   • Lilah
    23.5.2017 at 21:49

    Kyllä me vuosittain käydään tankkaamassa syksyllä se pari viikkoa valoa ja lämpöä. Mut vielä on varaamatta niin ei konkreettista odotettavaa. Tuon pidempää irtiottoa harrastuksista ja ystävistä ei toivo lapsetkaan eikä koulu katsois hyvällä ilman kummempaa toimintasuunnitelmaa. Ja me rakastetaan talvea – asutaan vaan liian etelässä sen suhteen. Se asia korjattais jos ei olisi molempien suvut ja työt täällä.

 • Miilu
  28.5.2017 at 07:57

  Mahtavaa juonintaa!
  Osittain teidän ”rohkaisusta” otimme itseämme niskasta kiinni ja teimme sen: me olemme lähdössä Fugeen kolmeksi kuukaudeksi syksyllä! Valitettavasti töitämme sinne emme pysty siirtämään, mutta luotamme elämään ja siihen, että työllistymme kun palaamme takaisin. Haluaisin kysyä, että joitteko vain pullovettä vai kraanavettä kohteessa?

  • krista
   28.5.2017 at 10:32

   Hei ihan mahtavaa, onnittelut huippupäätöksestä! :) Ollaanko siellä yhtä aikaa; me tullaan marraskuun puolivälissä.

   Me juotiin pullovettä, mutta jotkut käyttää sellaista kannua (Brita-kannu?) veden suodattamiseen. Vesi ei sinänsä ole mitenkään juotavaksi kelpaamatonta, mutta siinä on paljon kalkkia. Ja lasten kanssa ei tietty halunnut ottaa pientäkään riskiä ”ylimääräisistä” vatsapöpöistä, joten suosittelen kyllä pullovettä tai kannua :)

 • Miilu
  28.5.2017 at 15:44

  Me kotiudumme juuri, kun te saavutte. Eli pahimpaan mahdolliseen aikaan takaisin kotiin ;)

  Olen miettinyt tuota Brita-kannua, lähinnä sen riittävyyttä suodattamaan kraanavettä. Ehkä laitamme rahat pulloveteen.