Seitsemän väärää teippiä

Kaikki löytyy kodissa helposti, kun jokaiselle esineelle on paikkansa – niinhän sitä kai sanotaan.

Entä jos tietää erittäin hyvin sen paikan edellisessä kodissa seitsemän vuoden takaa? Tai vaihtoehtoisesti tietää sen tässä kodissa ennen ensimmäistä Espanjaan muuttoa? Voi myös tietää sen paikan kolmessa eri Espanjan kodissa. Tai ehkäpä tietää jopa sen paikan sen edellisen Suomeen-muuton jälkeen.

Mutta entä JUURI NYT?

Mä kestän loputonta etsimistä mielestäni jopa aika hyvin. Katson ensin yhden paikan (sen, jossa se joskus oli) ja toisen paikan (sen, jossa sen pitäisi olla). Kävelen toiseen huoneeseen ja katson kolmannen paikan (sen, jossa se jossain toisessa vaiheessa oli) ja nousen yläkertaan vielä neljännelle paikalle (siihen, missä mahdollisesti muistan sen nähneeni). Viidentenä vielä sen, mihin kuvittelen, että joku muu (kröhöm) olisi sen voinut laittaa. Joku sellainen, joka ei olisi ollut tietoinen sovituista paikoista numero yksi, kaksi, kolme ja neljä.

Mutta siinä vaiheessa, kun olen viisi kertaa kävellyt kaikki huoneet läpi ja noussut portaat ylös ja alas muutaman kerran… Jossain vaiheessa jostain kurkunpään tuntumilta alkaa kuulua hallitsematon pieni pihinä.

Okei. Lasten läksiäiskutsut pitäisi saada kirjekuoriin, ja kirjekuoret ovat jossain päin tätä taloa (enkä tietysti tiedä, että missä – ks. kaikki kohdat yllä). Mutta hei hätää: olen hoksannut ratkaisuksi teipata oikeankokoiset kirjekuoret itse taittamalla puoliksi aanelosia ja teippaamalla niistä kolme sivua. MUTTA KUN EN LÖYDÄ SITÄ TEIPPIÄKÄÄN. Sellaista tavallista läpinäkyvää teippiä.

Saanen esitellä, että mitä sen sijaan löysimme.

Löysimme:1. Jeesusteipin.

Löysimme:

2. Ilmastointiteipin.

Löysimme:

3. Huonoksi menneen tarttumattoman jämäteipin.

Löysimme:

4. Paksun kaksipuolisen teipin.

Löysimme:

5. Haavateipin.

Löysimme:

6. Ohuen kaksipuolisen teipin
(tämän kanssa ehdin jo vähän tuulettaa ennen kuin tajusin, että se on kaksipuolista)

Löysimme myös:

7. Ötökkäteipin.
(täh? miksi meillä edes on tällainen?)

Löysimme myös kontaktimuovia kirjojen päällystämiseen (suoraan mun lapsuudesta) ja päädyin leikkaamaan siitä suikaleita teipiksi.

Liiman kanssa tehtiin sama operaatio viikko sitten ja nyt meillä seisoo erikeepperit keskellä pöytää niin kauan, että lähdetään Espanjaan. Etsitään sitten taas siellä vähän lisää.

17

You Might Also Like

 • Riika
  17.10.2018 at 19:47

  Nyt on kyllä pakko vähän nillittää ja viilata pilkkua. Nimittäin tässä postauksessa on asiavirhe: jeesusteippi = ilmastointiteippi, ja tuo teippi, jota postauksessa virheellisesti kutsutaan ilmastointiteipiksi, on pakkausteippiä. Ei mulla muuta 😅😂
  Muuten puhut asiaa 😀

  • krista
   17.10.2018 at 20:02

   Haha! Mä oisin sanonut vain sitä ruskeaa pakkausteipiksi, mutta ilmeisesti ne molemmat sit on :D

   • Tilia
    18.10.2018 at 08:27

    Pakkausteippiä on ruskeaa ja kirkasta, ilmastointiteippi/jeesusteippi on hopeanväristä ja paksumpaa. Gorillateippi on mustaa ja vielä tuhdimpaa kuin ilmastointiteippi.

 • kuppikakku
  17.10.2018 at 19:53

  *reps* tuttua… :D

  • krista
   17.10.2018 at 20:04

   ”Kaikille tavaroille oma paikkansa” -metodissa on selkeästi yksi ELÄMÄN kokoinen porsaanreikä. Tai teippirullan.

 • Onneli Winter/onnelin elämää
  17.10.2018 at 22:41

  Hih hih…. kuulostaa niin tutulta :) Kahden talouden pitäjänä pidän itseäni jo aika lahjakkaana löytäjänä mm. tavaroille joiden nimeäkään en tiedä ( lue; auton osat) mutta ulkonäköselostuksen saatuani ehkäpä muistankin missä olin nähnyt viimeksi. Raivostuttavaa kun tavarat vaihtavat paikkaa ja sehän on aina joku muu joka niitä siirtää…hmph…. hus dementia ;)

 • Giassilina
  18.10.2018 at 08:19

  Äitini sanoo aina ”Ei se ole hukassa, mä en vain juuri tällä hetkellä tiedä missä se on” :D

 • Myy
  20.10.2018 at 21:54

  Niin tuttua, tosin olisin lopettanut etsinnän pakkausteipin kohdalla ja vetänyt sillä kiinni 😂 ötökkäteipillä ois voinut koristella kuoret, kuvioteipeistä saa kivoja tarroja kun leikkaa kuvat yksittäin.

  • krista
   20.10.2018 at 21:57

   Joo nää molemmat oli potentiaalisia, mutta sitten totesin, että pakkausteippiä kantsii säästellä pakkaamiseen – ja ötökkäteippi löytyi vasta, kun olin jo vedellyt kontaktimuovin suikaleiksi :D Mutta tuo ötökkäteippi ois ollutkin kiva just tuollaiseen tarkoitukseen!