Ryhmä Hau -kilpailun voittajat!

Yhteistyössä: Ryhmä Hau

Puutalobabyn Instassa on ollut käynissä aikamoinen arvonta: sain nimittäin Instaan arvottavaksi kolme samanlaista pakettia kuin mekin blogiyhteistyön myötä saatiin! Eli aikamoinen Ryhmä Hau -fanin ultimate-unelmalahja oli kyseeessä: paketti sisältää Ryhmä Hau -rekan, Rikun ja ajoneuvon, sekä kaksi figuuria ja pehmolelun.

Kerralla aikamoisesti leikittävää siis!

Ja täälläpä voittajat!

*rummumpärinää*

Jos siis olet Instassa nimimerkillä…

katri_m_

…tai…

minnakankaanpaa

…tai…

rantoila

…nyt saa hihkua ilosta, koska te kolme voititte Ryhmä Hau -lelupaketit! Jeeee!

Laitan teille myös Instaan tägäykset ja kyselen yhteystietojanne!

Onnea onnea onnea! Toivottavasti tuli kolme iloista voittajaa :)

….ja kii-iiiiitos kaikille osallistuneille!!!!

11

You Might Also Like

 • -jenni-
  7.12.2016 at 18:51

  Mä kyllä nyt protestoin näitä Insta-arvontoja parin päivän lukupistelakolla. Nähdään siis viimeistään lauantaina: D

  • krista
   7.12.2016 at 19:00

   Hihihihi, anteeksi! Ai sulla ei ole Instaa?

   Mä just mietin näitä (ja meinasin laittaa kysymyksenkin), että mitä tykkäätte Insta-arvonnan ajatuksesta, tää taisi olla mulla nyt ensimmäinen. Minulle nimittäin tarjotaan kyllä vähän väliä tavaraa arvottavaksi, mutta en ”pelkkää arvontaa” halua blogiin ottaa ilman muuta sisältöä. Mutta ajattelin, että Instassa se ei niin ”haittaisi” eli ei olisi poissa blogin sisällöstä, etenkin kun nyt joulun alla on paljon yhteystyöpostauksia ollut muutenkin. (tää tänkertainen tapaus tietty eri, kun tästä oli blogissakin ja voittajatkin nyt laitoin tähän). Mutta sitten taas toisaalta niitä harmittaa, jotka ei ole Instassa – eikö niin? Mitä jos saisi osallistua sekä Instassa että FB:ssa? Pähkäilen nyt akuutisti erään toisenkin arvottavan tosi kivan jutun kanssa – että otanko vastaan vai en. Olisi kiva juttu jollekin ja huippua ilahduttaa lukijoita, mutta… ….juu vai ei? Eli Insta/FB-arvontoja vai ei? Varmaan ”sopivissa määrin” vois olla hyvä vastaus, mitä itse ajattelen :)

   Ja tuu sit takas, jooko? Ikävä tulee muuten! :)

   • piupali
    7.12.2016 at 19:29

    Musta instaan tai Facebookin voi laittaa niin paljon arvontoja kuin sielu sietää, mut blogin puolella kiva jos siihen liittyy muutakin kuin ”kommentoi niin osallistut tän tiskirätin arvontaan. Eli JOO sille, että blogiin ns harkitummat arvonnan ja muualle hyvänmielenarvontoja muuten vaan. :)

    • krista
     7.12.2016 at 19:44

     Jesh, just näin mä olen ajatellut itsekin! :)

    • heiskav
     7.12.2016 at 20:50

     Samaa mieltä. Ja tykkäsin tässä arvonnassa myös siitä, että riitti pelkkä tykkäys, eikä tarvinu jakaa jotain kilpailuluvan. Itse en halua muuttaa profiilia julkiseksi vain sen takia, että voisin osallistua arvontoihin. Vaikka ymmärrän toki asian arvontoja järjestävän firman kannalta…

     • krista
      7.12.2016 at 20:59

      Mä en itse tykkää ollenkaan niistä pakkojakamisista :) Mä yritän ajatella sen niin, että hyvä sisältö (? haha?) puhuu puolestaan, en halua pakottaa ketään jakamaan jos ei itse vapaaehtoisesti halua :)