Ripsihommia: Yumi Lashes

Muistatte ehkä mun ripsiodysseian. Ha, Joelin nimitys siis.

Tässä siis: Pinnallinen ripsihömppävaroitus! Pinnallinen ripsihömppävaroitus!

Olette varoitetut.

Tiivistettynä: mähän siis haaveilin pitkään ripsivärittömästä elämästä (ja ihailin ystävien ripsienpidennyksiä), ja kokeilin tuossa pari talvea sitten minäkin ripsienpidennyksiä. Ne olivat ihanat. Kunnes sitten 6-7 huolloin jälkeen sain allergian, noooouh!

Onneksi ei käynyt pahemmin vaan pidennysten poisottaminen helpotti tilanteen nopeasti. Mutta kyllä se säikäytti! Silmiinsä ei kyllä tuollaisia reaktoita halua!

No, sen jälkeen kokeilin vielä kovasti suositeltua Yumi Lashesin ripsientaivutusta ja kestovärjäystä – eli ihan omia ripsiä, mutta kestotaivutettuna ja värjättynä. Ja heeeei, sehän olikin mulle just hyvä! Tai ainakin hyvä ja luonnollisen näköinen vaihtoehto ripsienpidennyksille niin, että aamulla lähteä voi lähteä ulos ulko-ovesta ilman ripsarinsutimista.

Ja ei meikinpoistoa iltaisin, jahuu!

Pari kertaa uusin Yumi Lashes -käsittelyn, mutta sitten tuli ihan vahingossa vuoden tauko. Mun oli tarkoitus varata uusi aika heti keväällä Espanjasta-paluun jälkeen, mutta jotenkin – viuh viuh viuh – aika meni vaan niin nopeasti, sit olikin kesä ja sitten hupsis syksy!

Mutta nyt sitten muistin tämän (kun ripsari kuivui ja tuli aika ostaa uusi) ja kävin taas ottamassa uudet taivutukset ja kestovärjäykset. Ja ai hitsi että tykkään!

Ja on jotenkin kiva ajatus tietty sekin, että ihan omasta karvoituksesta (haha) tulee nämä ripset. Paitsi että vähän vaan – no joo vähän enemmänkin – fiksattuna.

Paitsi että myönnettäköön, että kyllä mulla silti olisi edelleen ne ripsienpidennykset, jos en olisi tullut allergiseksi.

Mutta joo. Sellaisenaan nämä ovat mun mielestä oikein hyvät. Ja jos haluaa sitten vielä enemmän, niin voi tietysti päälle laittaa vielä sitä ripsaria. Jos jaksaa pestä illalla pois.

Saisinkohan mitään havainnollisuutta sellaisilla ennen – jälkeen -kuvilla, kokeillaanpa.


Eli kuvat näin:
Ylimpänä parin vuoden takainen (täysmeikitön ja filtteritön, kuten näkyy) kuva ennen ensimmäisiä ripsienpidennyksiä.

Toiseksi ylimpänä ensimmäisten ripsienpidennysten jälkeen silloin pari vuotta sitten. Halusin siis aina tällaiset aika luonnollisen näköiset.

Kolmanneksi ylinnä kuva nyt äsken, näköjään vähän tärähtänyt. Tässä on siis tämä uusin Yumi Lashes -taivutus ja kestovärjäys, ei lisättyä ripsaria. Näyttääpä yllättävän paljon samanlaiselta kuin ripsienpidennykset!

Ja alimpana myös äsken otettu kuva, mutta lisäsin vaan päälle tavallista ripsaria.

Hahaa, enkä mä tiedä, onko noissa edes niin paljon eroa. Mutta mua ilahduttaa se, että tämän myötä on ihan ”ripsiväritetyn” näköiset ripset ilman, että tarvitsee iltaisin pestä silmämeikkejä pois.

Käyn siis nyt varmaan taas joskus 3 kk jälkeen laittamassa uuden Yumi Lashes -käsittelyn. Ja jossain puolivälissä kun käy uusimassa kestovärjäyksen, niin kuulemma on oikein hyvä just niin!

No niin, tulipa ripsihömppäiltyä. Joskus näin. Ja jos tällä ulkonäköhömppälinjalla jatketaan nyt paljastuksia tehden, niin on mulla toinenkin juttu, minkä haluaisin ulkonäköteknisesti tehdä: hampaiden valkaisu! Oon sen kerran tehnyt, ihan eilen eli vuonna 2005 – ja se oli kamalaa. Joku kristallivalkaisu. Ja vihloi niin p*leesti. Tällä kokemuksella ei ehkä kannattaisi haluta tehdä uudestaan :D

12

You Might Also Like

 • Hanna
  23.9.2019 at 16:09

  Mulla on tosi pitkät ripset, mutta kiharuuden vuoksi aivan riivatun hankalat. Oikean silmän ripset taipuvat silmän sisänurkkaa kohden, vasemman taas just sinne minne itse sattuvat minäkin aamuna tahtomaan. Ja kun siihen yhdistetään oikeasti luonnostaan reippaasti yli parisenttiset räpsyt, aamuisin saa tehdä ihan kunnolla töitä rivistön kanssa. Ystävä, kuunneltuaan mua aikansa, osti mulle pari vuotta sitten lahjakortin ripsipermanenttiin. Lopputulos oli ihana, vaikka heti tuoreeltaan saikin mun pyöreähköt silmäni näyttämään animehahmolta. Mutta reilu kuukausi ilman hiustenkuivaajalla lämmitettyä taivutusrautaa ja silmämunaan tökkiviä ripsiä, Ah… Milloinkohan olisi löysää rahaa sen verran, että kävisi ihan omalla kustannuksella…

  • krista
   23.9.2019 at 16:40

   Hauska, miten ”pitkät ja taipuisat” kuulostaa teoriassa just täydelliseltä – mutta sit tosiaan ei tule ajatelleeksikaan, että mitä jos ne taipuilevatkin ihan kaikkiin suuntiin. Auts! Mulla itsellä kun ei luonnostaan taivu yhtään mihinkään :D En kyllä edes koskaan taivuttele, ripsientaivuttimetkin laitoin kirppiskuormaan :) Mutta näin kun on taivutettu tällä, niin onhan ne kivat tuolleen taipuvaisina! Ja nimenomaan kun taipuvat haluttuun suuntaan :)

   Joo tuollainen ripsipermanentti/kestotaivutus on varmaan hyvä kyllä just sunlaisiin ripsiinkin – animehahmo kuulostaa hauskalta, saitko kyselyitä, että onko ripsienpidennykset? Mä voisin oikein mielelläni ottaa animehahmon ripset :)

   • Hanna
    24.9.2019 at 07:30

    Ei kysytty pidennyksistä, mutta sen sijaan useampaankin kertaan, olenko säikähtänyt tms 😅

    • krista
     24.9.2019 at 09:25

     Hihi säikähtänyt niin kovasti, että ripset kihartuu! :D

     • Hanna
      24.9.2019 at 11:58

      Kiähkiäh🤣
      Lähinnä siksi, että mulla on suurehkot, pyöreät silmät ja taivutettujen ripsien kanssa ilme on aika järkyttynyt -kuvittele animetyttö jota joku on just nipistänyt pepusta.

 • Torey
  23.9.2019 at 17:03

  Mä olen aina välillä värjäyttänyt (just kesäksi) ripsiäni ja voinut sit mennä meikittä niin, että on kuitenkin ollu ”silmät päässä”. Mutta nyt en piiiiitkiin aikoihin ole värjännyt niitä. Ripsarin laitan samalla kun meikkaan muutenkin. Sen sijaan kulmat värjään kotona tasaisin väliajoin. Tuovat kummasti eloa kasvoihin!

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/09/23/joskus-olen-minakin-aloittanut/

  • krista
   23.9.2019 at 17:21

   Mä taas en ole koskaan värjännyt kulmiani! Aika luonnontilassa mennään, kuten kuvista näkyy :D Tai siis mä oon ajatellut, että mulla on ihan hyvät kulmat luonnostaankin :D Joskus ysärillä oli muotia nyppiä ihan viivoiksi, mutta siitä traumasta selvittyäni oon vaan antanut olla au naturel. Jos meikkaan, niin vähän tökkään kulmavärillä aukkokohtia ja harjaan tarvittaessa. Nyt kuitenkin ripsiä laittaessa kosmetologi nyppi yksittäiset karvat pois, ei kuitenkaan muotoillut sen kummemmin, vaan otti vaan ne pois, jotka ihan missä sattuu kasvoivat :D

   • Torey
    23.9.2019 at 18:05

    Sulla on hyvät kulmat! Ja mäkään itseasiassa en oo koskaan kauheesti nyppinyt. Otan hajakarvat ja joskus kampaaja on nyppiny hiukan. Mutta tykkään luonnollisista kulmista. 😊

 • Mii83
  23.9.2019 at 17:30

  Mulla on pitkät ripset. Tekoripsiä en ole koskaan halunnut. Reilu vuosi sitten kokeilin kestotaivutusta värjäyksen lisäksi. Ja aah, rakastuin. Nyt käyn ehkä 3-6kk välein taloudesta riippuen tai kun kyllästyn pesemään ripsareita.

  • krista
   23.9.2019 at 19:08

   Joo tuo kestotaivutus kyllä jotenkin tuo ripset esiin ihan mahtavasti! Mäkin yritän alkaa käydä nyt 3 kk välein, se oli alun perin tarkoitus, mutta sitten ”unohtui” vuodeksi. Sen ajan käytin ripsaria. Mutta nyt taas muistaa, miten ihana oli, kun ei tarvinnut käyttää ripsaria! Nyt nämä on ollut siis mulla viime keskiviikosta asti ja ihan hämmästyn aina aamulla, kun katson peiliin :) Ripset! :D

 • zirpale
  23.9.2019 at 19:45

  Hampaiden valkaisuun suosittelen valkaisuliuskoja, apteekista sai ainakin pari vuotta sitten. Olen muutaman kerran aiemmin käyttänyt ja kohta, imetyksen loputtua, on tarkoituksena aloittaa taas ”kuuri”.

 • Pimmiainen
  24.9.2019 at 08:05

  Mulle on kerran laitettu kestotaivutus ja se esti ripsarin käytön: ripset olivat jostain syystä sekaisen/pörröisen näköiset ripsarilla kuorrutettuna. Ilman ripsiväriä olivat ihan siistit, vaikka kaareutuivatkinn ainakin alkuun liikaa. Taivutus myös kesti todella hyvin. En ole sen jälkeen uskaltanut ottaa :(

 • Veera
  24.9.2019 at 17:13

  Mulla myös se ongelma että n. kuukauden jälkeen uusia suoria ripsiä oli niin paljon, että ei voinut käyttää ripsiväriä ei myöskään vielä parin kuukauden jälkeen. Eli alkuun oli ihanat, mutta sitten oli kamalat pitkään.

  • krista
   24.9.2019 at 17:20

   Mua neuvottiin, että sitten jossain vaiheessa kävisi uudestaan värjäämässä! Mutta tosiaan hmm jos se ongelma tosiaan on se, että osa on suorana ja osa kaarteella… Sit se ei ehkä tuohon sun ongelmaan auta…? Oliko sulla just Yumi Lashes? Mulla just vaan vähitellen ”kasvoi pois” silloin edellisillä kerroilla eli jossain vaiheessa kuukausien päästä huomasi vaan, että aaa joo ei olekaan enää niin kaarevat kuin alussa. 3 kk välein kävin silloin uusimassa ja väleissä myös kerran (tai ainakin kerran) pelkästään värjäämässä.

 • Veera
  24.9.2019 at 21:17

  Mulla oli myös Yumit ja ajattelin ensin sitä värjäämistä. Näytti kuitenkin kevyellä ripsivärillä suttuisilta sinne tänne sojottavine karvoinen, niin pelkäsin että uusi värjäys tekisi saman kuin ripsari. En sitten voinut käyttää ripsiväriä pitkään aikaan juhliin yritin sitten taivutella ja kampailla ripset jotenkin että pystyi

  • krista
   24.9.2019 at 21:36

   No höh sentään! Jotenkin ei sitten sopinut sulle, harmi!