Hyvästi, räpsyripset!

Olin jo pidempään ajatellut kirjoittaa sellaisen ”x kuukautta ripsienpidennyksiä” -jutun. Täällä siis siitä, kun ne ekat ripsienpidennykset otin.

Siinä suunnitteilla olleessa jutussa olisin kirjoittanut, miten älyttömän paljon niistä tykkään – ne näyttävät kivalta ja fiilis on hyvä. Ja ah sitä mahtavuutta, ettei tarvitse iltaisin pestä ripsivärejä kasvoilta! Olisin myös kirjoittanut, että aion kyllä todellakin käyttää näitä jatkossakin, olen nimittäin ihastunut näihin ihan kunnolla!

Mutta.

Viime kerran ripsihuollon jälkeen (Espanjassa siis tämä vielä) tunsin silmissäni laiton jälkeen pientä kutinaa. Tämä oli ehkä viidennen tai kuudennen ripsihuollon jälkeen, sitä ennen mitään erikoista ei ollut tuntunut. Kutina meni kuitenkin muutamassa päivässä ohi, joten yritin olla ajattelematta asiaa eiku ajattelin että se on vain jotain siitepölyallergiaa eiku uskottelin itselleni, että juu juu juu ei tässä mitään.

Suomessa ensimmäiseen ripsihuoltoon aikaa varatessani mainitsin kutinasta ja minulle painotettiin, että minkäänlainen kutina ei kuulu asiaan, vaan kyse voi olla allergiasta. Ja että allergiatesteihin pitäisi mennä. Pähkäilin asiaa ja olin niin turhamainen että halusin silti ripset ajattelin, että ehkä se kuitenkin oli vain jotain… …muuta. Kun se oli kuitenkin niin vähäistä ja ohimenevää. Että ei kai se liimoihin allergiseksi tulemisen mahdollisuus nyt just mun kohdalle osuisi.

Hehe, arvaatte jo.

Uusista ripsistä tuli i-ha-nat. Aivan parhaat!

Ja kolmen tunnin kuluttua laittamisesta alkoi kutina.

Seuraavan päivän pärjäilin allergialääkkeen avulla. Laitoin viestiä ripsien tekijälle ja hän suositteli poistamista ja allergiatestejä. Nooh, kyllä mä tässä, ei tässä mitään…

Kolmannen päivän aamuna herätessä luomet olivat jo selvästi turvonneet ja punoittavat – todennäköisesti olin myös raapinut luomia yöllä. Yhyy!

Pari tuntia myöhemmin olin saanut jo pika-ajan (ilmaiseen) ripsienpidennysten poistoon.

Hyvästi siis, ihanat räpsyripset ja ripsiväritön elämä – teitä on jo nyt ikävä!

Tänä aamuna vs. nyt, ei muuta meikkiä.

Joten mälsästi kävi, allergia-arpa osui juuri minun kohdalleni.

Kutina onneksi helpotti heti poiston jälkeen. Luomien turpoaminekin oli sen verran pientä, että sitä ei edes tuosta kuvista huomaa. Mutta silti halusin reagoida tähän, että ei mene pahemmaksi. Silmistä kuitenkin kyse.

Ja kosmetologi oli ihana. Lupasi jopa värjäyksen myöhemmin, kun kaikenlainen kutina on hävinnyt – väitin siinä vastaan, että ei tarvitse antaa ilmaiseksi, mä voin kyllä maksaa; eihän se hänen vikansa ollut vaan minun allergian syy.

Olkoon sitten vain vaikka sitä turhamaisuutta, mutta voih, kyllä mulle kova kaipuu ”pitkäaikaiskäsiteltyihin” ripsiin jäi. Oli niin vapauttavaa se elämä ilman ripsiväriä. Eli ehkä en sitten kuitenkaan ”ottanut opikseni” tästä: nimittäin kunhan tästä silmät rauhoittuvat, ajattelin kokeilla sitä ripsien kestotaivutusta. Sillä olen nähnyt tosi hyviä ripsiä ilman, että tarvitsee laittaa mitään ”lisäkettä”.

Kuulostaisi ihan kivalta plan-b:ltä.

Onko kenelläkään kokemuksia sellaisista taivutuksista?

49

You Might Also Like

 • KatKat
  30.5.2018 at 14:44

  Äh, harmi kun kävi näin! Sulla oli vielä tuollaiset kivan luonnolliset nuo ripset, mutta allergian kanssa ei tosiaan ole hyvä leikkiä.

  Minä kokeilin viime kesänä kestotaivutuksia ja samalla laitettiin väri. Käsittely kesti ja kesti, eikä se taivutusaine oikein tarttunut. Toisen silmän ripset taipuivat paljon paremmin kuin toisen, ja yhteen kohtaan toiselle puolelle jäi kummallinen terävä ”kulma” muutamaan ripseen. Samalla ripset värjättiin. Kesällä tietysti tuli saunottua (mutta vasta varoajan jälkeen) ja läträttyä vedellä enemmän, mutta olin kuitenkin vähän pettynyt, kun pitkän työn tulokset häipyivät niin nopeasti. Voi olla tosi tapauskohtaista kyllä miten onnistuu kenelläkin (?), itselläni on vaaleat ja ohuet, vaikkakin pitkät, ripset luonnostaan. Palasin siis taas laittamaan vanhaa tuttua 38 c-ripsaria räpsyttimiin, se kestää koko päivän ilman stressiä sotkeutumisesta. Mutta kannattaa kokeilla ainakin kerran, jos sulla onnistuisi paremmin!

  • krista
   30.5.2018 at 15:18

   Joo, mä niin tykkäsin noista <3 Halusin just sellaiset, että ne näyttävät niin kuin ois tosi-tosi hyvää ripsaria - mutta silti luonnolliset. Ehdittiin kokeilla eri pituuksia ja taipuisuuksia ja paksuuksia, ja nämä viimeiset olivat volyymiripset ja AIVAN ihanat. Niisk.
   -
   No höh, siis ei kovin hyvä kokemus sulla tuosta taivutuksestakaan... Mutta siis AI NIIN toi 38 asteen ripsari, senhän mä voisin ostaa kans, se oli muistaakseni helppo pestävä! Mulla on nyt se kokemus, että ripsarin pesu = pandaksi muuttuminen. Se on jotenkin mulle aina tuskainen hetki, kun haluaisi vaan mennä nukkumaan eikä hingata meikkejä :D
   -
   Ai niin ja se unohtui postauksessa mainita, että se oli kivaa, että omat alla olleet ripset eivät olleet ollenkaan kärsineet noista puolen vuoden pidennyksistä. Eli ihan omannäköiset siellä alla onneksi oli :)

   • KatKat
    30.5.2018 at 15:51

    Jee, hyvä kuulla, että omat tallella! Kolmekasi on kyllä loistava keksintö myös.

    Kivaa kesää teille!! :)

    • krista
     30.5.2018 at 21:14

     Samoin! :)

 • Esec
  30.5.2018 at 14:46

  Hei, ei liity ripsiin mitenkään, mutta arvoitko jo aurinkorasva-voittajan ja selvisikö miksi ei Itävallasta saa kyseistä merkkiä?

  Kiitos jo etukäteen!

  • krista
   30.5.2018 at 15:12

   Aaaaaaaa mun moka, anteeksi! Sain vastauksen just siihen saumaan, kun meillä oli muuttohärdelli Suomeen päällä – ja olin IHAN varma, että olisin muka jakanut vastauksen kommentteihin, mutta hitsi vie enpä näköjään ollutkaan! Anteeksi! Heiltä siis oli kyllä tullut vastaus, mun unohdus… Mutta sieltä siis vastattiin, että jos ei meinaa löytyä kaupoista Itävallasta, niin isoimmat nettikaupat esim. Amazon ja Boots myy tätä!

   Pakko muuten kertoa vielä: vähän aikaa tuon postauksen jälkeen vilkaisin erään suomalaisen luontais/ekotuotekaupan ikkunaan, niin siellähän oli iso valikoima tätä P20:ta. Vaikka ei siis luontaistuote olekaan. Mutta ehkä se oli just sen hajusteettomuuden takia! Mä oon muuten TÄYSIN myyty tuon aurinkorasvan kanssa, hehkutan sitä kavereillekin (ja kukaan ei kuuntele, heh). Mutta siis jatkokäyttö on näyttänyt, että se on LOISTAVA. Kertaakaan ei olla palettu eikä punoitettu, ja lapsille riittää hoitoon mennessäkin, että aamulla laitaa. Ei ole mitään lisäämisen tarvetta iltapäivisin päivähoitoulkoilulle!

   Arvonnat teen aina sitten heti viikon kuluttua, ja voittajalle laitan aina laitan suoraa meiliä – Jenni M voitti tällä kertaa tuon arvonnan. Toivottavasti tuotteet jo hänellä perillä! :)

   • Jenni M.
    1.6.2018 at 13:31

    Aurinkotuotteita odotellaan täällä edelleen malttamattomina. Toivottavasti eivät ole hukkuneet matkalla.

    Ripsiä en ole taivutellut, mutta kestovärjäykselle peukut. Sillä saa vajaan parin kuukauden huolettomuuden, eikä ole edes pahan hintaista mun mielestä. :)

    • krista
     1.6.2018 at 13:43

     Heeeei mäpäs kysäisen näistä, että koska lähteneet matkaan! Meinasinkin silloin treffatessa kysyä (mutta unohdin), että oletteko jo päässeet käyttämään :) Joskus lähetykset saattavat kestää harmillisen pitkään, jos on useammassa blogissa kilpailua ja voitot halutaan laittaa kerralla matkaan. Mutta tsekataanpas, että ei ole kenenkään meiliin unohtunut jumiin, palaan pian! (tai ehkä maanantaina, jos en ehdi saada tänään tietoa)

     • krista
      1.6.2018 at 14:03

      Sainkin vastuksen heti :) Mutta paketti ei olekaan vielä lähtenyt matkaan (harmillista) eli odottelee vielä muiden voittajien tietoja, höh… Nyt vaan täytyy toivoa, että kesän helteet vaan jatkuvat ja jatkuvat :D Mutta harmillista, että joskus kestää! Joskus lähtee heti, mutta joskus pitää tosiaan odotella toisten blogien vastaavia samaa ajoitukseen…

     • Jenni M.
      1.6.2018 at 14:25

      Ok, odotellaan siis edelleen. :)

     • krista
      1.6.2018 at 15:02

      Joo :) Isot pahoittelut, että välillä näissä vähän kestää!

   • Esec
    4.6.2018 at 11:25

    Hei, kiitos vastauksesta! Ja todella ymmärrettävää, että muuttopuuhissa pienemmät jutut unohtuu. Itselläni on siis sellainen äiti-dementia päällä ja tuntuu etten muista yhtään mitään. Tänään aamulla muistin laittaa lapselle hoitoon mukaan puhtaat lakanat (käyvät kotona pesussa silloin tällöin), mutta unohdin joka aamuiset eväät ja tarharepun. Eli kun muistaa yhden asian niin sitä vastaan unohdan pari muuta ;D

    Ootko koskaan kokeillut DayLong-aurinkorasvaa? Onko toi samanlaista tai siis että pitää tosiaan laittaa vaan aamulla ja suoja pysyy?

    Hauskaa kesää!

    • krista
     4.6.2018 at 11:53

     Joo tiedän tunteen :D Mä oon ajatellut, että aivoissa on vaan jokin rajallinen kapasiteetti ja sinne ei VOI mahtua kaikkea – tosiaan jos kaiken luulee muistaneensa, niin eiköhän ole joku päivähoidon kevätretki tai aurinkohattu unohtunut :)

     Tuota en ole kokeillut! Mutta joo tämäkin antaa tosi pitkäaikaisen suojan, lupaa jopa 10 tuntia. Eli esimerkiksi aamulla kun laittaa, niin ei ole tarvinnut enää lisätä! Ja eilen mökilläkin aamulla laitoin 20 suojakertoimen P20:ta ja olin paljon helleauringossa (ja uinkin jopa!) eikä tarvinnut lisätä. Yhtään ei punottanut, mutta pientä päivetystä kyllä näkyy iholla <3

 • Anna
  30.5.2018 at 15:48

  Ripsarinpesupandoihin vinkki, mun elämä on ainakin niin paljon pandattomampaa… kasvojen pesun jälkeen (ei kiinnosta vaikka jäis ripsaria ties mihin, en vietä aikaa hinkaten) vanulapulla misellivedellä (mä tykkään ihan perus garnierin joku) suitsaitsukkelaan pyyhkäsee vähän silmien ympäriltä ja pandat on tiessään! Toki vaatii aamulla sen ripsarin laittamisen… :-D

  • krista
   30.5.2018 at 16:00

   Joo mullakin oli se LV:n misellivesi joskus, ja se oli kyllä hyvä! Ja sit ihan ihoöljyllä (ceridal oil on mun lemppari) oon tuota samaan tehnyt myös. Mutta sit musta tuntuu, että tuonne ripsien juureen tai muualle jää kuitenkin jotain enkä halua niin lähelle mitään aineita laittaa – ja itse asiassa oon sit vaan antanut jäädä ja ollut vähän minipanda :D Mutta joo, näihin rutiineihin se on sitten kai palattava. Ja sit muistettava laittaa sitä ripsaria. Tai siis ensin muistettava OSTAA sitä ripsaria :D

 • Juuli
  30.5.2018 at 17:07

  Itellä tullut kanssa joskus kutinaa ja turvotusta ripsienpidennysten vuoksi, mutta Yumi-Lashes ripsihoito ei ole tehnyt mitään. Ja itsellä tuo hoito ainakin onnistui todella hyvin ja hoidon vaikutuskin kesti hyvän aikaa. Tässä omakohtaista höpinää hoidosta https://jeu-lifestyle.blogspot.com/2017/08/yumi-lashes.html

  • krista
   30.5.2018 at 20:30

   Hei kiitos vinkistä ja linkistä! Hei tuo nimi kuulostaa niin tutulta, että se oli just ehkä tuo, mistä se kosmetologi puhui – ja että kestäis tosiaan jopa 3 kk… Menen heti lukemaan, mutta tää vois tosiaan olla mun juttu sit seuraavaksi!

   • krista
    30.5.2018 at 20:32

    …ja siis VAU tuo alempi kuva on sun oma ripsi taivutettuna ja värjättynä? Uuu, mulle kans tuollaiset!

    • Menni
     31.5.2018 at 07:33

     Näistä Yumeista olen myös kuullut hyvää! Ei kokemusta itsellä, mutta raportoithan täällä kokemuksista :)

     • krista
      31.5.2018 at 11:41

      Joo, kerron sitten! :)

 • Saija
  30.5.2018 at 17:17

  En tiedä mikä on tuo 38c-ripsari, mutta vinkkaan että Dermosilin moist proof -ripsarilla ei voi saada pandaefektiä aikaan! Ja on yksi myrkyttömimmistä ripsareista mihin oon törmännyt (cosmethics-sovellus näytti vihreää!) ja on vieläpä huokea.

  • krista
   30.5.2018 at 20:34

   Hei kuulostaa hyvältä! Saako sitä ihan tavallisista kaupoista? Mun ripsarinvalintatekniikka on tavallisesti se, että seison Prisman hyllyn edessä ja arvon jonkun :)

  • Puumis
   31.5.2018 at 10:52

   Toi 38c on uskoakseni se Sensai – entinen Kanebo – 38 (astetta) C (niinku Celsiusta), joka siis on vedenpitävä 38 asteeseen asti. Lähtee siis lämpimällä vedellä, mutta kestää itkemiset, sateen ja jopa uimisen (!!). Käytän tätä itse, mulla kun tuli kanssa ripsiliimasta (paha) allergia – näytin ihan Karviselta kaksi päivää. :( Ei ole huokein ripsari, mutta kylläkin erittäin riittoisa.

   • krista
    31.5.2018 at 11:47

    Joo, just tämä se mullakin oli silloin joskus!

    Anteeksi, pieni hihitys tuolle Karviselle :D Mä en tiedä muistatko, mutta mä kokeilin joskus aaaaaaaikoja-aikoja sitten… …eräältä ystävältäni (kröhöm)… bileillan aikana sellaista huulia turvottavaa voidetta. Mun mielestä se ei yhtään toiminut, joten pyysin sitä vain lisää ja lisää. Seuraavana aamuna heräsin, ja peilistä katsoi Miss Piggy :D Että toimi se sit kuitenkin :D

 • Lady
  30.5.2018 at 17:26

  Pakko tulla suosittelemaan Sensain 38°c ripsaria! Ei pandaefektiä! Lähtee parhaiten suihkussa lämpimällä vedellä tai jos ei suihkuun mene illalla niin kastelee vanulapun lämpimällä vedellä, antaa hetken olla silmien päällä ja pyyhkäisee pois. Ripsari lähtee lähinnä lastuina :)
  Ei ole edullisin muttei mikään järjettömän hintainenkaan, siitä plussaa!

  • A
   30.5.2018 at 18:31

   Dermosilin 38 asteessa poistettava on ihanan helposti poistuva (mutta pysyy paremmin kuin Sensain 38, eikä rapise niinkuin Sensai). Loistotuote! (Huono puoli on harja joka on huonompi kuin Sensain, mutta mä käytän vanhaa pestyä Sensain harjaa :D).

   Itse en uskaltaisi silmien lähelle mitään liimoja laittaa, joten ei kestoripsille multa. Mutt toisaalta mä oon niin laiska, että oon au natural 95% päivistä (ts. ilman meikin hiventä).

   • krista
    30.5.2018 at 21:15

    Tää kuulostaa nyt mun korvaan tosi hyvältä, tuota pitää kokeilla!

  • krista
   30.5.2018 at 20:38

   Hei mulla on ollut sellainen hämärä muistikuva, että se 38 asteen ripsari (sellainen klassikko, kauan sitten), jota mä oon käyttänyt paljon, ois ollut just Sensai. Mutta nyt kun googlsin, niin se ripsari onkin musta eikä valkoinen niin kuin se ”mun” ripsari oli. Onkohan se vaihtanut väriä vai muistanko väärin…? Vai Kanebo…? Vai onko ne yksi ja sama…? En tiedä :D Joka tapauksessa joskus sit lopetin sen käytön, kun muilla ripsareilla tuntui saavan pidemmän näköiset ripset kuin sillä – mutta sit taas sen kanssa putsaus oli just helpompaa. Laivalta sitä muistaakseni ostin! Puhunkohan mä nyt yhtään samasta ripsarista :D

   • sarvis
    30.5.2018 at 20:53

    Kanebosta on mun käsittääkseni tullut myöhemmin Sensai. Näitä lömpimällö vedellä poistettavia on monella merkillä. Cliniquella on minusta helpoiten pois lähtevä, Dermosilillä taas on toimiva budjetti versio. Varsinainen Sensai 38 ei lähde mun ripsistä kuin kirveellä. En kyllä sitä voi suositella…

    • krista
     30.5.2018 at 21:06

     No hei tällainen (hyvin hämärä!) muistikuva mulla olikin, että Kanebo ja Sensai oli sama juttu! Oisko tää tullut mulle siitä, kun mulla oli sellainen kestopuhdistusliina, ja siinä luki ennen Kanebo ja myöhemmin Sensai :)

     Haha ”kirveellä” poisto ei kuulosta kovin hyvältä :D Mä muistelen tosiaan hyviä kokemuksia siitä valkoisesta ripsarista (varmaan siis Kanebo ennen) poiston suhteen, mutta sit muistelen, että sillä ei tosiaan saanut niin pitkää vaikutelmaa kuin joillain muilla ripsareilla. Mutta täytyypä testata noita muita, tuo lämpimällä vedellä pesu ois mulle kivempi kuin poistoaineet!

     • Heli
      31.5.2018 at 13:27

      Kannattaa näitä vedellä poistettavia varmaan vielä tarkkaan miettiä ja kenties lueskella aiheesta lisää, mutta mulle joskus tuttu kosmetologi sanoi niitä ” kosmetologien painajaiseksi”. Ilmeisesti lämmin vesi ei tee silmänympärysiholle hyvää tai jotain!? En ole oikein varma enää, kun tästä keskustelusta on vuosia aikaa, mutta mulla jäi kyseisten ripsarien käyttö siihen. Sen jälkeen oon kokeillut vaikka ja mitä vaihtelevalla menestyksellä. Välillä joku ripsari on tuntunut toisia paremmalta ja joillakin kikoilla oon saanut niitä pysymään paremmin, mutta lopulta on tuntunut siltä, ettei mikään ripsiväri pysy koko päivää paikoillaan. On kai sen verran eläväiset silmät ja rasvoittuvat luomet. Lopulta aloin joku aika sitten aina meikatessa ehostaa kasvoja muuten, mutta ripset lähes aina vain taivutan. Toimii! Ainakin tällaiset tummat ripset näyttävät riittävän kivoilta näinkin :) Ja säästynpä siltä hinkkaamiselta sitten päivän päätteeksi :D Misellivesi (tällä hetkellä merkiltä Bio2You – on ihana ja suihkepullo tuntuu tosi riittoisalta!) riittää poistamaan muut meikit silmänympärysiholta (ja tarvittaessa sen ripsarinkin).

     • Saija
      31.5.2018 at 15:37

      Mä ainakin kastelen sormet lämpimällä vedellä ja kevyesti nyppään ”ripsarikuoret” irti. Ei siis mun mielestä ole tarvetta edes koskea ihoon jos sitä haluaa välttää :) Tosi kevyesti ne lähtee ilman hankaamista tai kiskomista.

 • Jenn-
  30.5.2018 at 17:34

  Mulla on ollu ripsenpidennykset kolmeen eri otteeseen. Kun viimeisemmän kerran laitatin ripsenpidennykset, niin jo ekan huoltokerran jälkeen mulla tuli ihottumaläikkä toisen silmän alle. Mä en eka arvannut, että se johtuu niistö ripsistä ja pidin vaan niiitä ja huollatin. Lopulta tajusin syy-yhteyden ripsiin, mutta naamaihottuma oli jo aika paha siinä vaiheessa. En edes mennyt poistattamaan niitä, vaan annoin lähteä vaan itsestään pois. Ihottuma lähti vasta, kun viimeinenkin ripsi oli irronnut. Jälkiviisaana ajattelen, että olis pitänyt aika pian poistaa ne, mutta ei voi mitään. Mutta enää en uskaltais kokeilla.

  • krista
   30.5.2018 at 20:46

   Mullakin pyöri mielessä, että ”jos mä nyt sit kuitenkin NÄMÄ ripset vielä pitäisin, vaikka allergialääkkeen kanssa”, kun en ois millään halunnut luopua noista ihanuuksista… Mutta sitten alkoi kutinan lisäksi turvotus ja punaisuuskin – ja kosmetologi oli hyvin yksiselitteisesti sitä mieltä, että noin EI saa olla vaan ripset pois. Tosi hyvä, että sanoi suoraan eikä jättänyt mulle ”empimisen varaa” sen enempää, iso arvostus hänelle siitä! Ja joo, en mäkään enää nyt tän jälkeen :( Jos ei sitten kehitys kehity ja löydy joku allergiaystävällinen liimavaihtoehto!

 • Tinttiti
  30.5.2018 at 18:45

  Minultakin ääni yumi lashes käsittelylle! Kun ripset vielä värjätään, ei ripsaria tosiaan tartte. Mulla on luonnostaan tosi pitkät, mutta tikkusuorat ripset, niin tuo kestotaivutus on ollut kyllä just hyvä mulle. Oon myös tosi allerginen kaikelle kosmetiikalle, mutta tuo ei oo aiheuttanu kahtena kertana mitään (kop kop)

  • krista
   30.5.2018 at 20:47

   Jee, hienoa! Tämä tosiaan just taisi olla se, mitä mullekin suositeltiin, kuulostaa ihan huipulta! Kunhan nämä tästä nyt paranevat ihan loppuun asti (vieläkin on punaiset), niin sitten varaan ajan sellaiseen!

 • Meg
  30.5.2018 at 19:47

  Mulla on kans ollut ripsenpidennykset joskus ja allergia tuli :/ pari kuukautta sitten tehtiin kestotaivutus ja tykkäsin tosi paljon! Vieläkin on taivutusta jäljellä, tosin omst ripset kasvaa välissä suorana :D Toisessa silmässä lopputulos oli ehkä vähän liian kihara, mutta ei haitaksi asti. Vähän mulla taivutuksen aikana kirveli silmiä ja sen jälkeenkin on silmät kutisseet, mutta en osaa sanoa johtuuko se vain tästä siitepölykaudesta. En yleensä tosin reagoi siitepölyyn, mutta nyt taitaa olla paha vuosi sen suhteen. Suosittelen kyllä testaamaan, multa jopa kysyttiin onko mulla pidennykset, vaikka oli ”vaan” kestotaivutus ja -väri!

  • krista
   30.5.2018 at 20:54

   Nyt kun olen katsellut kuvia noista taivutuksista, niin niillä tosiaan SAA yhtä hyviä tuloksia kuin (luonnollisen näköisillä) ripsienpidennyksilläkin! Ja kun mä kerran haluan nimenomaan luonnollisen näköistä enkä sellaisia megaripsiä, niin ehkä tuo kestotaivutus olisikin vielä enemmän se mun juttu! :) …tai sitten yritän vain uskotella itselleni niin, että en tuntisi pettymystä tästä, että en voi käyttää enää pidennyksiä :D :D :D

   Mutta joo, ihan tosi hyvältä kuulostaa! Ja kuulostaa hyvältä, jos parin kuukauden jälkeenkin on taivutusta vielä jäljellä! Paljon pidempikestoiset siis kuin mitä ripsienpidennykset!

 • Maukka
  30.5.2018 at 20:50

  Pystytkö kertomaan missä olet käynyt otattamassa nuo kuvassa näkyvät räpsyttimet? Harkitsen ripsipidennyksien hankkimista ja nuo sun kuvassa olevat näyttää just sopivan luonnollisilta ja ei liikaa kahdelta perhosentoukalta.
  Ymmärrän kyllä jos et halua mainita putiikkia blogissa!

  • krista
   30.5.2018 at 20:58

   Joo voin kertoa – koska hän oli tosi taitava tyyppi ja lämpimästi suosittelen! Kyselin vinkkejä paikallisesta FB-ryhmästä ja häntä valtavasti suositeltiin. Ja hän osasi tosi hyvin katsoa ripsien pituuden/paksuuden ym. mun toiveiden mukaan ja muutenkin oli tosi miellyttävä käynti, aion käydä siellä jatkossakin! Eli paikka oli nimeltään Neiti-ihminen, Helsingin Toukolassa :)

 • Norrunorppanen
  31.5.2018 at 08:34

  Mulla ollut Yumilashes-kestotaivutus, suosittelen lämpimästi!

  • krista
   31.5.2018 at 11:48

   Jesh, tästä on siis paljon hyviä kokemuksia! Tätä haluan kokeilla!

 • plimplom
  31.5.2018 at 08:46

  Hei! Haluatko tehdä nyt postauksen tällaisesta tärkeästä aiheesta kuin siitä, että pikkueläimet kärsivät kovasta kuivuudesta ja esimerkiksi siileille, oraville yms olisi hyvä jättää laakeisiin astioihin vettä ulos johonkin pensaan juurelle?

  • krista
   31.5.2018 at 11:55

   Voih, mua ihan kirpaisi, kun luin tän <3 Joo <3 <3 <3

 • Jephis
  31.5.2018 at 21:07

  En tiedä onko sama kuin ripsentaivutus ja aiemmin mainittu Yumilashes, mutta itse olen nyt jo kolmannen kertaa käynyt ihanalla luottokosmetologillani ja käytössämme on ollut termi ripsipermanentti. (???) Ainakin google antaisi ymmärtää, että samantapaisesta olisi kyse.
  Tosiaan kestää sen pari kk, helppoa ja mukavaa kuin mikä ja näyttää sopivan luonnolliselta, mutta kuitenkin korostaa ripsiä kivasti. Suositus siis täältäkin, oli sama tai ei edellämainituista. :)