Puutalon pieni kesäkisa: viikko seitsemän

Kesäkisan palkinnot saatu valmistajilta
paitsi ”henkinen palkinto” -voitto omakätisesti bloggaajalta itseltään

Ha ha ha tän viikon kommenttivalinta oli helppo – mutta hmm mikäli The Casual Geekin empuskaa yhtään virtuaalitiedän, hän ei todennäköisesti to-del-la-kaan halua mitään kahvikapseleita saatikka vaippoja :D Mutta silti haluan nostaa just tämän kommentin, olkoon tämä nyt vaikka sellainen henkinen palkinto nauruntyrskähdyttävästä kuvasta. Empuska nimittäin postasi leikkipuistopostaukseeni kuvan ehkä maailman (kröhöm) edvardmunchmaisimmasta leikkipuistosta, kas näin:

”Ainakin se hymyilee kuin huutaisi kauhusta ”LAPSIA!”.”

kuvakrediitit empuska – vai joltain muulta lainattu?

Jätän nyt tältä viikolta suosiolla sen vaippapalkintoruudukon laittamatta  – mutta joo hei ja jos sä haluat niitä vaippoja (tai kahvikapseleita), niin totta kai: they are all yours :)

Tshih mielenkiinnolla odotan kommenttiasi tähän :D

 

PS. Muutaman viime viikon palkinnot vielä postittamatta – syytän… …no: itseäni. Eli älkää syyttäkö postinkantajahenkilöä. Laitan n-y-t osoitetietoja eteenpäin, eli tulossa toivottavasti tällä viikolla on!

1

You Might Also Like

 • empuska
  27.7.2014 at 22:42

  No voehan, kerran sitä perseilee ja heti saa kahvetta ja vaippoja…! Osuvasti arvasit, ei ole oikein tällä hetkellä noille käyttöä, joten pidä hyvänäsi, tulee varmaan teillä paremmin tarpeeseen. :B

  Kiitoksia tosin henkisestä voitosta! Tai no, voitosta ja voitosta, sekin krediitti vaan Monstrum-firmalle, jonka sivuilta kuva on peräisin. Tekevät ihan mielenkiintoisia leikkipuistoja näin Lappset-standardipuistoissa kasvaneen silmin…!

   

 • empuska
  27.7.2014 at 22:43

  Damn it, unohtui tietenkin se linkki Monstrumin sivuille laittaa: clickety click!