Puutalolasten taikablogi: ystävänpäiväjuhlat

Kirjoitamme tässä blogikirjoituksessa ystävänpäiväjuhlistamme, jotka meidän äiti on järjestänyt. Se herätti meissä iloisia ja kivoja tunteita, kun kuulimme ystävänpäiväjuhlista!

Silloin aina kyselimme, että milloin ystävänpäiväjuhlat on, milloin ystävänpäiväjuhlat on, milloin ystävänpäiväjuhlat on. Ja kun tuli ystävänpäivä, me oltiin tosi innoissaan!

Ne olivat naamiaiset, joihin me oltiin pukeuduttu yksisarvisiksi! Me askarreltiin itse nauhoista hännät! Nauha me ostettiin basaarista, ja siihen otettiin monenvärisiä erilaisia lankoja. Joissain oli monta väriä ja joissain vain yhtä.

Se ystävänpäiväjuhla oli Le Petit Cocossa ja me mentiin sinne kävellen. Meillä oli yksisarvispuvut päällä, kun me käveltiin sinne! Äidillä oli kissan korvat ja kissan häntä.

Juhlassa oli kasvomaalaaja, joka maalasi myös aikuisille kasvomaalauksia! Se oli tosi kiva! Me saimme valita kasvomaalauskirjasta, että minkälaiset me haluttiin.

Siellä leikittiin ja syötiin herkkuja. Me leikimme, että me olimme kissoja. Mä leikin, että mä oon prinsessamerenneito HÖH! Minä leikin, että minä olin kissa, ja se kissa leikki muitten kissojen kanssa piilosta.

Hauskimpia lastenjuhlia ovat minun mielestäni sellaiset, joissa on paljon herkkuja ja kavereita! Mä oon ollut just sellaisissa lastenjuhlissa, mitä mä olen toivonut! Mä olen ollut lastenjuhlissa Le Petit Cocossa, ravintolassa, kotona ja Hop Lopissa. Kaikki ovat olleet tosi-tosi-tosi kivoja!

Tärkeintä kuitenkin on, että lastenjuhlissa kaikilla on kivaa leikkiä!

Millaisista lastenjuhlista sinä tykkäät ja mikä niissä on tärkeintä?

23

You Might Also Like

 • Onneli Winter/onnelin elämää
  19.2.2019 at 11:32

  Kyllä teillä on ollut mukavat juhlat ja ihan oma kasvomaalari :) ja vielä taitava sellainen. Itse äitinä sanoisin että lastenjuhlissa on tärkeää että jokaisella kutsutulla on tervetullut olo ja kaikkeen saa osallistua mutta ei saa pakottaa. Leikit yhdessä ja nauru on se paras juttu <3 Mukavaa viikkoa teille tytöt :)

 • krista
  19.2.2019 at 18:20

  Sinun nimi on sama nimi kuin Onnelissa ja Annelissa! Me ollaan luettu sitä iltasatuna!

  Minä olen samaa mieltä kuin sinä! Mukavaa viikkoa sinullekin!

 • Karina
  20.2.2019 at 11:07

  Moi! Olipa teillä ihanat juhlat ja hienot kasvomaalaukset! Minäkin olen lapsilleni, Bella-tytölle ja Nooa-pojalle maalannut kasvomaalauksia itse kun lapset olivat pienempiä, mutta niistä ei ikinä tullut noin hienoja. Varmaan pitäisi harjoitella paljon enemmän. Meidän lasten mielestä parhaat juhlat ovat sellaiset missä on herkkuja ja saa leikkiä kavereitten kanssa rauhassa. Kerran Bellan synttäreille tehtiin jäätelöbaari ja kaikki vieraat sai valita millaista jäätelöä haluaa ja millaista kastiketta ja strösseliä tulee päälle. Se oli tosi kivaa!

 • Luka 6 v, kohta 7 v.😊
  22.2.2019 at 09:06

  Minä tykkään synttäreistä, synttäreissä ovat tärkeintä lahjat, kakku ja tietenkin kaikki muutkin herkut ja kaverit.
  t. Luka 6v.😊