Matkantekobingo

Terveiset helteisestä Sotkamosta!

Eilisellä ajomatkalla me pelattiin meidän maaliskuun lopussa kehittämää Viitostiebingoa – ja hahaa, sehän oli oikeasti hauskaa! Olin ihan itsekin yllättynyt, miten hyvin tuo bingopohja todella toimi! Olinkin siis kyllä ihan suht huolella miettinyt ruutujen järjestystä niin, että seassa olisi sopivissa kohdissa sellaisia ”yleisiä havaintoja” (tyyliin ohittava rekka), niin että hommassa pysyisi sellaista spontaania jännityst. Niin, että jokainen bingomatka olisi erillainen ja bingo voisi ilmestyä eri kohtaan taulukkoa ja matkan eri vaiheessa.

Tällä ekalla testikokemuksella siis toimi!

Ensimmäinen bingo meille tuli vähän ennen Kuopiota; ja meillä tietysti oli aikamoinen tekijän etu, kun itse ne asiat sinne bingopohjaan oltiin laitettu, haha. Eli tiedettiin, mitä ja mistä bongailla.

Eilen sitten Instan puolella tuli useammankin kanssa juttua, että tällainen samanlainen pliis universaaliksi kaikille maanteille. Että voisi pelailla siis muillakin automatkoilla kuin viitostiellä. No hei yleisön pyynnöstä ja silleen, täältäpä pesee – poistin siis Viitostiehen liittyvät nähtävyydet ja laitoin tilalle muuta bongattavaa tai yleisiä matkanteon ilmiöitä.

Aiemman Viitostiebingon seuraaja: Matkantekobingo!

Ottakaa ihmeessä vaikka printti tai kuvakaappaus seuraavaa automatkaa varten!

Instan kuvan voi myös tallentaa, niin se pysyy siellä tallessa tulevia matkoja varteen. Eli kun painaa Insta-kuvan oikeassa alakulmassa olevaa viirimäistä symbolia, niin kuva säilyy tallessa. Tässä suorat linkit molempiin Insta-kuviin: Matkantekobingo Instassa ja Viitostiebingo Instassa.

Me itse siis pelattiin tällä kertaa tätä peliä yhteisesti, Joel kirjasi. Mutta jokaiselle perheenjäsenelle voi tulostaa vaikka oman lappunsa ja kilpailla perheen kesken, että kuka saa ensin bingon! Huomatkaa, että bingo voi tulla myös viistottain kulmasta kulmaan.

Mukavia matkahetkiä! BINGO!

11

You Might Also Like

  • Appa
    11.6.2021 at 19:08

    Onpa hauska viihdyke automatkalle, meillähän mökille meno kestää about 9 tuntia taukoineen, kaksi pientä miestä ei oikein tahdo millään jaksaa koko matkaa niinpä sitä puuhaa täytyy keksiä jo ennen lähtöä, yöllähän me emme nykyään aja kun hirvet ja hörhöt liikenteessä. Saa nähdä jaksammeko nyt lähteä itikoiden syötäviksi, täällä kun ei ole itukoita juurikaan koskaan.