Terveiset täältä Titi-nall…. tai sit ei

Tässä pitäisi nyt sitten olla sellainen hauska kuvasarja nallea onnensa kukkuloilla halailevasta naperosta.

Sen sijaan on kahvia yksin (no, Seela repussa) hiljaisuudessa hörppivä äiti ja kuntosalilla rehkivä isi. Ja se iloisenpirteä napero? No, se:

Uni tuli.

Täällä siis ollaan, Ikaalisten kylpylässä *) ja Titi-nallen taloon tutustumassa. Siis sitten, kun ollaan. Ilmeisesti tämä meidän viimeaikainen paikasta X kiertoliittymän Z kautta kerien tyylillä Q paikkaan Y siirtyminen on ollut nallefanillemme sen verran väsyttävää, että kymmenen minuuttia ennen nalletalon ovien aukeamista (ja kaksi tuntia ennen normaalia päikkäriaikaa) tyyppi sanoi zzzz.

Kylpylä siis testaamatta. Nalletalo testaamatta. Hei, täällä nukutaan.

Ja juodaan kahvia.

Ja rehkitään kuntosalilla.

Onneksi talo on auki vielä viiteen. Ehkä me ehditään sitten päikkäreiden jälkeen.

 

*) Ikaalisten kylpylä tarjoaa meille majoituksen. Ollaan perhehuoneessa ihan nalletalon vieressä – oma keittiö ja oma piha. Aika kiva!

 

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  7.3.2015 at 15:28

  Ikaalilaiselta lukijalta iso peukku!

  • Kristaliina
   7.3.2015 at 20:39

   Hehee, en ois muuten osannut kirjoittaa ”ikaalilainen”, olisin varmaan jotain ”ikaalislainen” kirjoittanut :) Hankalaa tämä suomen taivutus joskus, just mietittiin, että miksi Ikaalinen taipuu monikkoon Ikaalisiin :)

   Niin joo asiaan: Ikaalisille nyt täydet pisteet! Sekä nalletalo että kylpylä olivat huippuja! Ei mitään ylispektaakkeleja vaan silleen meille sopivan ”ihmisen kokoisia”. Erityisesti nalletalossa oli ihana tunnelma. Tykättiin! Arvaa vaan, onko meillä nyt onnellisenväsynyt napero <3

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    8.3.2015 at 13:34

    Etpä ole ensimmäinen jolle tuo taivutus tuottaa hankaluuksia :) ja nalletalo on ihan huippu! Se hiljainen huone on aika ihana näin aikuisenkin näkökulmasta, mikäli se siellä vielä on. Silvalle varmasti mieleenjäävä kokemus tuo :)
    Terkuin se sama ikaalilainen!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  7.3.2015 at 21:10

  Jos haluatte tutustua maakunnan kulmaan enemmän ja olette autolla! Ikaalisissa 3-tien varressa Tamperetta kohti on Kauppakeskus Komppi (hyvin ihmisen kokoinen), jossa mm. Reiman tehtaanmyymälä ja ravintola Ryyti ja taidenäyttelytila, jossa voi esim. vähän juosta ja hyppiä. Ja sitten Hämeenkyrössä edelleen 3-tien varressa on ihana Kasviskahvila/ myymälä Frantsilan Kehäkukka. Nämä saattavat kyllä olla taukopaikoiksi liian pian.

  • Kristaliina
   7.3.2015 at 21:23

   Hei mä kävinkin tuolla Kompissa tänään! Kylläkin vaan ruokaostoksilla, mutta vilkuilin, että siellä näkyi muutakin… Ja toi Frantsilakin taidettiin bongata tullessa, näytti kivalta! Tänne kyllä satavarmasti tullaan toistekin, toivottavasti sitten on aikaa tutustua lähiseutuunkin paremmin. Ja kesällä tää on varmaan ihana, kun kuulemma tuossa on hiekkaranta suoraan meidän huoneen ulkopuolella…