Jo on kumma, kun ei nykyvaatteet kestä (ja uusi huppari)

Sanonpahan vaan, että jo on surkea tämä nykyvaatteiden laatu!

Tämänkin hupparin ostin Seppälästä vuonna 2006 sitten ja oon aktiivikäyttänyt sitä päivittäin tän 11 vuotta.

…ja JO NYT!!! Katsokaas nyt tätä!

Ja entäpä sitten tuo kenkäpuoli?

Nämä kengät ostin viitosella SpiritStoren varastomyymälästä Ruoholahdesta vuonna 2003. Oon käyttänyt niitä joka kesä (ja matkoilla talvellakin) neljäntoista vuoden ajan, ja katsokaa miltä näyttää pohjallislapun alla! Ja pohjallislapun liimauskin on toisesta kengästä siis irronnut, aijaijaijai.

Nyt kuulkaas reklamaatiota menemään.

Tuosta lempparihupparista vielä – sehän on täällä blogissakin jatkuvasti nähty, ja se on vaan niin iiiiiihana. Täydellinen malli. Pinta on jo tosi kulahtanut ja olen oikeasti useamman vuoden yrittänyt etsiä sille korvaajaa: pitkänmallista kapeahkoa hupparia, joka olisi jotain muuta kuin yksivärinen tai haaleanvaaleantylsä, ja jossa olisi etutaskut ja riittävän iso huppu. Sellainen, jota voi pitää itsekseen tai lisäkerroksena takin alla.

Huppari on muuten pikapukeutujan paras vaatekappale. On ihan sama, minkä paidan aamulla kiskaisee päälleen – koska siihen päälle tulee kuitenkin se huppari. Näppärää.

No. Viime sunnuntaina sitten FB heitti newsfeediini bannerin siitä-kaupasta-jonka-nimeä-ei-voi-sanoa-ääneen-kun-muuten-se-lähettää-tuhat-banneria-joka-päivä, ja siellä oli just etsimänilainen huppari, Desigualilta. Aina ne mulle Desiqualia mainostaa, kun sitä olen sieltä joskus ostanut. Vieressä ostosykäyshoukutusta herätteli vieläpä -20 % merkintä. Okei okei, nyt osui bannerin kohdennus oikeaan; klikkasin ja tilasin!

Tilasin siis hupparin (ja yhdet leggarit) sunnuntaina ja ne olivat mulla jo tiistaina kotona, käsittämätöntä.

Huppari on ihana, mutta buhuu kangas ei olekaan sellaista tavallista college-kangasta vaan selvästi ohuempaa. Se olisikin ollut ehkä liian täydellinen ollakseen totta. Mutta lempparipotentiaalia tässä hupparissa ehdottomasti on – vaikka aikahan sen sitten lopulta näyttää. Sekä hupparin että leggarit (nekin oli ihanat) aion siis pitää, ei palautuksia.

Saas nähdä, onko seuraavan 11 vuoden päästä mulla edelleen blogikuvissa (hehe, hauska ajatus, että sittenkin pitäisin vielä blogia) tämä huppari haalistuneena ja ministi reikäisenä, mutta silti rakkaana.

PS. Making of:

Kyllä, mulla on mieskalsarit. Aina.
(myös täällä tarina niistä, hehe)

15

You Might Also Like

 • Sanjana
  30.9.2017 at 19:49

  Hei varustelekalla on merinovillaisia pitkiä huppareita myynnissä, kannattaa ne vilkaista :) on taskua ja huppua. Että kun ens kerran tarvitset hupparia.

  • krista
   30.9.2017 at 19:52

   Ojoijoijoijoi, vau kiitos vinkistä menen katsoman!

  • krista
   30.9.2017 at 20:29

   Oi miten onkin kivoja! Mä näytän Joelillekin, se varmaan tykkäis kans…

 • Paula
  30.9.2017 at 20:03

  Mä tuun vinkkaamaan tän: https://shop.ivanahelsinki.com/products/moomin-marina-hoodie?variant=45020972053, ei kovin kapee mut ainakin väriä löytyy :D (just ostin ite samasta kankaasta mekon ja se on ihan täydellinen)

  • krista
   30.9.2017 at 20:26

   Oi, ihana! Saattaa olla mun makuun tosiaan vähän leveän mallinen, mutta sit taas eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee! :) Ihana kangas!

 • Neiti Nimetön
  1.10.2017 at 16:47

  Aah, Desigual. Rakastan!

  Merinovillasta ja huppareista: Mun lempparihuppari on Acliman Warmwool Hoodie ( http://www.aclima.no/products/warmwool/warmwool-hooded-sweater ) Paksua merinoa, terveisiä vaan kylmästä pohjoisesta, jossa vuoden keskilämpötila +1!)

  • krista
   1.10.2017 at 20:15

   Näyttää tosi lämpöisenihanalta! <3

 • Tilia
  3.10.2017 at 09:52

  Heti ajattelin, että olet tilannut Ommellisen hupparitunikan, jollaista olen itse kaivannut jo pitempään, mutta väärin meni. :)

  • Tilia
   3.10.2017 at 09:53

   Ja tuo alkuperäinenhän on aivan parsittavissa vielä! No hätä.

   • krista
    3.10.2017 at 10:14

    Joo, mua ei ole ennenkään reiät estäneet :D Nimimerkillä mun äiti karsii aina täällä ollessaan mun tuhannenhaaroistaratkenneet farkutkin aina kasaan – sillä on jo valmiiksi farkkukangasta aina tullessaan mukana :D Paikkaaminen/parsiminen kannattaa! Se harmittaa, että tuo pinta on tuollainen kulahtanut jo tuhansista pesuista… Mutta aion silti käyttää jatkossakin :D

  • krista
   3.10.2017 at 10:13

   Oi, mulle tuo merkki oli ihan tuntematon, ensin ajattelin, että onko autocorrect-virhe tuossa Ommellinen, mutta kun googlasin, niin eipäs ollutkaan :) Ihania kuoseja, mutta onkohan vaan tämän hetken tilanne, kun nuo hupparitunikat on kaikki yksivärisiä…? Nooh, mulla pitäisi joka tapauksessa olla vetskari siinä… Mutta kiva merkki ja kivaannäköisiä vaattteita, kiitos vinkistä, tutustun lisää :)

 • vannikkila
  4.10.2017 at 08:44

  Mä ostin keväällä 2008 henkkamaukasta kevät takin. Kirpaisi sen kova hinta, joka tais olla jotain kuudenkympin luokkaa. Tai noh, isovanhempani sponssasivat opiskelijaa, mutta kirpaisi silti.

  Olen käyttänyt sitä joka kevät ja syksy, välillä myös kesällä (ja jopa talvella). Siinä on niin käsittämättömän onnistunut leikkaus mun kropalle, jolle ei yleensä toimi juuri mikään takki, saati tuollainen vähän pidempi.

  Käytin takkia jopa raskausaikana (se meni kiinni pitkään!), vain tissit ovat nykyään niin isot, etteivät mahdu takkiin, muuten se menee vieläkin jopa napeista kiinni. Eli joku outous.

  Ja mitä onkaan tapahtunut näissä yhdeksässä vuodessa – hihansuu on rispaantunut! Kesti vain 9 vuotta, häpeäisivät.

  (Kävin sitten ostamassa kanttinauhaa kangaskaupasta ja kanttaan reunukset mustalla, niin johan on vihreä takki taas käyttökelpoinen monta vuotta ;)


  Huppari ja huivi, vakiovarusteiden top 2!