Perhe- ja parisuhdejuoruja Espanjasta

Nyt juorutaan meidän Espanjan-tuttavien yksityisasioista ja perhesuhteista! Täällä on nimittäin selvästi tapahtunut kaikenlaisia uusia käänteitä pari- ja perhesuhteissa sillä aikaa, kun olimme Suomessa.

Näihin tuttaviin olemme tutustuneet jo kaksi vuotta sitten. Varsinkin Joel ja Seela ovat monesti vierailleet heidän kotonaan ja jaksavat seurata heidän edesottamuksiaan tuntikausia. Joel nauttii erityisesti heidän kotinsa rauhallisesta ilmapiiristä.

Näitä seuraavia tuttavia on nähty toki ennen täällä blogissakin.

1. Lisää neliöitä

Tämä pariskunta on ärissyt toisillaan viime vuosina ja kiertänyt kehää hermostuneen oloisesti. Kerrankin heillä vieraillessamme pariskunnan nainen ihan selkeästi oli ajautunut nurkkaan ja sähisi aina, kun puoliso edes pyrki lähestymään.

Pariskunnan naapurissa asui  aiemmin erittäin runsaslukuinen perhe, ja vilskettä riitti. Nyt häirikköporukka on vihdoinkin häädetty, ja tuttavapariskuntamme on onnistunut hankkimaan haltuunsa myös viereisen asunnon. Nämä asunnot on nyt näppärästi yhdistetty aikamoiseksi lukaaliksi.

Pariskunta vaikuttaa tänä vuonna huomattavasti aiempaa tasapainoisemmalta. Lisäneliöt tekivät tehtävänsä!

2. Uudella kierroksella

Jo vuosi sitten syksyllä Joel sai sähköpostiinsa uutisen, että Ernst-isäntä oli reiluna nelikymppisenä menehtynyt. Surullista! Vetreä 49-vuotias leski Kim oli siis yiime talvena yksin. Ja näki selvästi, että Ernstin poistumisen jälkeen Kimin elämän vaikutti tyhjältä ja virikkeettömältä.

Kimin ei tarvinnut selata Tinderiä yksin: hänen lähiverkostonsa teki nimittäin kaikkensa, että Kimille löytyisi mukava elämänkumppani. He eivät myöskään olleet rajoittuneita – mistä tahansa päin päin maailmaa käy!

Ja niinhän siinä kävi, että nyt Kim on uuden länsi-afrikkalaistaustaisen miehensä kanssa kakkoskierroksella! Hieman pidättyväiseltä pariskunta vielä vaikutti ensikohtaamisella; eivät ainakaan vaihtaneet julkisia hellyydenosoituksia. Meitä ei myöskään virallisesti vielä esitelty; emme tiedä edes uuden puolison nimeä tai ikää!

Mutta pariskunnan uudelleenremontoitu ja sisustettu koti näytti viihtyisältä, ja he istuskelivat viihtyisän näköisesti pihanurmensa laidalla.

3. Ennakkoluulotonta yhteiseloa

Toissa talvena tässä perheessä oli suloinen vastasyntynyt vauva; eli nyt vauva on vajaa parivuotias toimelias taapero. Ihanaa ydinperheidylliä.

Nooh. Jotkut ne vaan tekevät rajoja rikkovia ratkaisuja!

Nyt nimittäin talouteen on tullut uusi nainen. Ja hänellä on uusi vauva! Spekulaatiot kertovat, että sama mies vastaisi molempien lasten isyydestä – mutta isääpä ei näy mailla halmeilla!

Niin tässä viihtyisässä ja persoonallisesti sisustetussa kodissa asuu tällä hetkellä kaksi äitiä oman lapsensa kanssa. Siinä kaikessa sovussa, rinta rinnan. Molemmat hoivaavat omaan lastaan, ja lapsista todennäköisesti tulee hyvät leikkikaverit, kunhan vaan uusi vauva vähän kasvaa. Ja äideillä on tietysti seuraa toinen toisestaan taaperoiden touhuja katsellessa.

Mutta se mies… Ota yhteyttä jos näet hänet jossain. Tuntomerkit: erittäin roteva, punaiset hiukset ja parta. Noin 140cm pitkä, kuva alla:

Tää häiskä teki katoamistemput. Ja jotkut muutkin temput.

27

You Might Also Like

 • Vannikkila
  25.11.2018 at 20:21

  Mä jo odotin vähän muita juoruja teistä! :D

  • krista
   25.11.2018 at 20:23

   :D Nooh, onneksi mikään noista ei koske meitä :D

 • Onneli Winter/onnelin elämää
  26.11.2018 at 08:52

  Kuvista teen pienen päätelmän…oho… että naapurustossa taitaa olla eläinpuisto :) Onko puistossa yhtä hyvät oltavat eläimillä kuin korkeasaaressa? Kiitos juoruista ;)

  • krista
   26.11.2018 at 10:28

   Kyllä :) Se on tuo Fuengirolan Bioparc, oikein ihana paikka <3 Mun suhtautuminen eläintarhoihin on vähän ristiriitainen: aikoinaan boikotoin Korkeasaartakin kymmenisen vuotta, mutta lasten myötä alettiin käydä sielläkin ja todettiin, että siellä (samoin Bioparcissa) on ainakin vilpitöntä yritystä huolehtia eläimistä ja rakkautta eläimiä kohtaan. Bioparcissa näyttäisi olevan eläimillä jopa väljemmät ja paremmat tilat kuin Korkeasaaressa ja siellä painotetaan paljon eläintensuojelupuolta (eli aktiivisia mm. uhanalaisten lajien säilytysohelmissa) - toisaalta esimerkiksi leopardit on vaikuttaneet aiemmin stressaantuneilta, mutta nyt näytti paremmalta. Ja vaikka krokotiilien elinolosuhteissa on valovuoden ero Tropicarion ankeusahtauden ja Bioparcin krokotiilien hyvien tilojen välillä. Mutta kyllähän vaikka kun noita gorilloja katselee, niin... onhan ne niin valtavan lähellä ihmistä, että tuntuu pahalta - vaikka heidän eliolosuhteensa onkin tehty mahdollisimman hyviksi ja tosi luonnonmukaisiksi (niin kuin kuvista näkee). Ja SIT toisaalta esimerkiksi oranki on käsittääkseni olemassa (eikä kuollut sukupuuttoon) just eläintarhan "säilytysohjelmien" myötä, eli ne tekee hyvääkin. Eli ristiriitaista, ristiriitaista. Nyt lasten myötä ollaan kuitenkin tehty valinta käydä sekä Korkeasaaressa että Bioparcissa - mutta jos olisi yhtään huonommin hoidettu eläintarha, niin ei käytäisi. Joskus oon käynyt niin karseissakin (esimerkiksi Intiassa ja muistaakseni Teneriffallakin joskus kauhistelin jotain), että vieläkin ahdistaa. Sellaisiin en enää menisi. Täällä on myös krokotiilipuisto, jota Seela varmasti RAKASTAISI, mutta siellä ei olla käyty siksi, koska olen kuullut siitä ristiriitaista... Bioparcin krokotiilit vaikuttaa hyvinvoivilta, katsellaan mieluiten niitä :)
   -
   Näistä kaikista ristiriitaisista fiiliksistä oon muuten kirjoittanutkin aiemmin, täällä: http://www.puutalobaby.fi/elaintarhat-ihan-jees-vai-heti-boikottiin/