I like to move it move it

Terveiset puutalon iltabileistä!

Riehuimm… istumatanssimme (oi kyllä) juuri äsken iltapalapöydässä koko perheen lempparibiisin – ja jos laittaisin teidät arvaamaan, että mikä se on, niin joutuisitte arvailemaan ehkä hamaan maailmanloppuun asti.

Se on nimittäin (just nyt) tämä:

Ahhhahahaha ihan paras! Tän kanssa on PAKKO tanssia, ja aika usein saamme sellaisen koko perheen iltavillikohtauksen tämän tahdissa juuri ennen nukkumaanmenoa. Tapa alkoi jo viime talvena Espanjassa, sori naapurit! :)

Mulle itselleni tämä biisi on muutakin kuin tuo Madagascar-leffa (jota en ole edes nähnyt). Tuo biisi oli nimittäin iso hitti juuri niihin aikoihin, kun täytin 18 vuotta – tätä on kuulkaas juuri täysi-ikäistyneen uhmalla vedetty Kuusamon Shamanin tanssilattialla sellaisella antaumussheikkauksella, että naapuripöytien flanelliruutupaita-amikset meinasivat tukehtua keskikaljaansa.

”Mähän en tietysti kuunnellut yhtään täntyyppistä musiikkia kotona. Mutta sit kun baarissa tuli tää, niin tanssilattialle piti aina sännätä”, minä muistelin Joelille.
”Niin silleeen mukaironisesti”, Joel täydensi.

???!?!!!!!

Juu ei. Kuusamon vuodessa 1995 ei paljon ironista tykkäämistä tunnettu. Saatikka mukaironista.

Move it!

PS. Jotkut pyrkivät ehkä saamaan lapsensa käyttäytyään rauhallisesti ennen nukkumaanmenoa. No me ei. Tai siis mä oon siinä ihan sikamaisen huono – mä taidan itse olla se meidän perheen pahin iltavilli. Joel yritti ottaa mun snäppikameralla videota meidän tanssikohtauksesta, mutta koko snäppi kaatui. Harmi sinänsä, olisitte nähneet mahtavat muuvsit raidallisissa kotikalsareissa. Move it!

 

24

You Might Also Like

 • Annakarin
  18.7.2017 at 23:30

  Onks toi Kuusamon Shaman(i?) siis sama kuin nykyinen Dione, eli se homeinen lato?

  Ja sit kans sitä mietin, et oliks Kuusamossa AMIKSILLA flanut? Meillä suuressa ja mahtavassa Kiimingissä flanut oli kaikilla hiphop-koviksilla.

  • krista
   18.7.2017 at 23:38

   Hihihi eiku se homeinen lato oli nimeltään silloin… …KÄÄK, mikä se olikaan, kuusamolaiset auttakaa! :) Siis se huoltiksen vieressä Ouluntiellä, sitä ehkä tarkoitat…? :D Mä en muuten koskaan edes käynyt siellä! edit: eiku näköjään tuo Dione on vielä joku ihan muu enkä edes hahmota sitä koskaan nähneeni, onpas tuolla muutosta tapahtunut baaririntamalla 20 vuodessa :D

   Mutta Shaman oli siis se ehdoton ykkösmesta silloin, Kitkantiellä. Siinä oli vieressä sellainen pubi, ja sit oli tää: sellainen rokkihenkinen disko. Toinen paikka oli siinä valkoisessa rakennuksessa torin kulmalla, siinä jossa on ne hassut tötteröt katolla. Koillis… …joku :D Tai sit ei :D

   Mun täytyy myöntää, että mä en ole ihan varma, mitä niillä amiksilla oli :D En ihan kamalasti tainnut niihin pöytiin vilkuilla. Muistaakseni Kummelin ”Kyllä lähtee” -t-paita farkkuihin tungettuna ja siinä päällä avoimena oleva kauluspaita oli suht yleistä :D Sit niissä pöydissä, joihin itse vilkuilin, oli tyypeillä mustat bändi-t-paidat, Kiss luonnollisesti ja jollain ehkä Zero Nine :D

   • krista
    18.7.2017 at 23:49

    Piti käydä ihan googlemapsin streetview-matkalla Kuusamossa, haha! Mutta JOO, se homeinen lato (Dione) oli silloinkin baari, mutta mä en tosiaan koskaan käynyt siinä. Shaman oli tuossa rakennuksessa, jossa streetviewn kuvausmatkalla on ollut loppuunmyynti ja Highway (ehkä baari?), sen vieressä oli vaatekauppa Kantola :) Kotipizza näyttä tuossa olevan, hihihihi ja mainostaa, että ”36 asiakaspaikkaa”, hahahaha VAU.

    Ravintola Karhunkierros lukee tuossa valkoisen talon seinässä streetviewssa, ja sen niminen se taisi olla silloinkin. Se oli enemmän diskomesta, kun se Shaman oli (kuusamo)rock :)

 • Miitu
  19.7.2017 at 01:02

  Aahhaha – oi kyllä! Tosin meillä suomalaisittain veivataan.

  • krista
   19.7.2017 at 11:00

   Haha mä tuossa illalla (yöllä, valvottiin pitkään sarjaa katsomassa) mietin, että mitä ihmettä veivataan – kunnes hämärä muistikuva tuli, että tuohan on käännetty suomeksi noin! :D

 • Jokunen
  19.7.2017 at 10:02

  Meillä äiti innostuu veivaa-veivaa (siinä suomenkielisessä versiossa lauletaan siis ”mä tahtoo veivaa veivaa”) ja poika 4v kieltää: ”äiti älä tanssi. Äläkä laula.” Se niistä iltavilleistä. :D

  • krista
   19.7.2017 at 11:01

   Haha, taidekriitikko teillä selvästi tulossa! :)