Huomenna!

Mua jännittää!

Joskus työelämässä ollessa olin mukana järjestämässä Helsingin keskustaan 20 000 ihmisen tapahtumaa, jonka pääesiintyjät olivat Paula Koivuniemi ja Pete Parkkonen. (Tää tuli muuten mieleen siitä, kun just tänään Facebook-muisteloita osuuteen tuli vanha status, jossa hehkutin puhelinhaastatelleeni Paulaa ja totaali-ihastuneeni tyyppiin)

Nyt olen järjestämässä tapahtumaa, jonka osallistujamäärästä otetaan kolme nollaa pois ja jonka pääesintyjät ovat Titi, Tau, Tiri, Trioli ja niin edelleen.

…ja nyt mua jännittää!

Voi hitsi.

Totta kai mä silloin jo talvella polkaistessani homman käyntiin ajattelin, että no varmaan siinä sitten tekemistä riittää. Joku lähipiiristäni taisi käyttää sanaa ”hullu”, mutta joo-o – tällainen mä oon. Mä tykkään just tällaisesta!

Joo joo joo viime yö ei ollut ensimmäinen, jolloin havahduin ”iik-sekin-ja-sekin-hoitamatta” -ajatuksiin ja tein mielessäni ”to do” -listoja uudelleen ja uudelleen. Mutta silti, kun sitten aamulla heräsin ja aloin hommiin, ensimmäinen ajatukseni (valehtelen; ensimmäinen ajatukseni aamukahvin jälkeen) oli että JEE, KIVAA!

Mä en voi riittävän paljon antaa etukäteiskiitoksia nalletaloon ja kylpylään – hitsi, että ovat nähneet paljon vaivaa meidän eteen ja järjestäneet kaikkea omaa spessua meille. Onpa jopa ollut puhetta, että mitä jos tästä tulisi jokavuotinen tapahtuma! Festari! Uuu! Jee!

Hehehehehe no okei jos nyt eka kuitenkin tän viikonlopun tapahtumaloma vietettäisiin :)

Tämä on nyt vähän tällaista tajunnanvirtaa kiireiden keskeltä mutta tuli vielä mieleen:

 • Jos olette tulossa päiväkäynnille ettekä ole vielä ilmoittaneet mulle, heittäkää meili: kristaliina@hotmail.com Myös ex tempore -henkisesti voi toki tulla (jos on vaikka lauantaina aurinkoinen päivä ja iskee fiilis), mutta vain etukäteisilmoittuneille pystyn varaamaan… …jotain kivaa. Myös aikatauluihin on tullut pientä hiontaa (nallediskon aika muuttunut ja muita pieniä lisätarkennuksia) eli kantsii kysäistä tuoreimmat tiedot minulta!
   
 • Samoin jos ootte majoittautumassa kylpylään ettekä ole saaneet minulta vielä tervetuloa-meiliä, laittakaa ihmeessä viestiä tulemaan! Lähetin ”tervetulokirjeet” maanantaina – kaikkiin en ole vielä ehtinyt vastata, alan meilin kimppuun seuraavaksi :)
   
 • Tervetulokirjeessä en tajunnut mainita, että se nalletalon kahvila (jossa lauantaiksi siis meille oma tila) sijaitsee Titi-nalletalon takana. Sinne ei siis mennä pääsisäänkäynnistä vaan pitää puikkelehtia sellaisia kävelykäytäviä pitkin taakse ja rantaan. Talon takaovelle siis. Ovella on jonkinlainen ”yksityistilaisuus”-lappunen – siitä sisälle reippaasti vaan huudellen, että ”etteks te tiedä kuka mä oon – mä oon VIP”. Ööö tai jotain. Saa tulla huutelemattakin :D
  (sori, läpän taso vaan laskee kiireessä)
   
 • Perjantain tervetulotilaisuus on kuitenkin kylpylän Tosca-kahvilassa eli siinä päärakennuksessa, samassa aulassa kuin hotellin respakin. Me itse muuten luultavasti tullaan siihen suoraan uimasta tukka märkänä, eli tyyli on sit erittäin vapaamuotoinen. Niin kuin koko viikonloppuna. Rennoissa vaatteissa ilman meikkiä ajattelin siellä pyöriä.
   
 • Niille, jotka ehtivät: mennään siis myös kylpylässä pistäytymään ennen tervetulotilaisuutta. Me mennään sinne heti, kun päästään perille ja saadaan kamat huoneeseen. Tulkaa siellä moikkaamaan meitä – mehän ei tietty teitä tunnisteta, mutta te (ehkä?) tunnistatte meidät! Sieltä voidaan sitten suunnata yhdessä niille tervetulomehuille seiskaksi.

Jeeee! Iiiiiik! Hehehehe huomaatteko, miten mä oon tässä jotenkin ihan ylivireystilassa….? Pitäis nyt vaan hengittää syvään. Phuuh. Phuuh. Phuuh. PHUUH.

Mä postaan tähän nyt sitten parit aiemmat linkit, joissa lisätietoja:
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/tervetuloa-treffeille-nalletalolle
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/kymmenen-yota-lukijatapaamiseen
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/kesa-alkaa-lukijatreffeista

No mutta huomisesta eteenpäin voikin sitten ottaa rennosti, kun kaikki on järjestyksessä. Ja olla lomalla. Tulee tarpeeseen!

Huomenna tavataan!!!!

PS. Jännittää myös se ajomatka Ikaalisiin – nyt Seelalla uusi istuin ja lapset eka kertaa pidemmän ajomatkan kaksistaan takapenkillä (Joel ei enää mahdu siihen väliin). Jaiks. Toivottavasti ei mene huudoksi koko matka…

 

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  21.5.2015 at 16:17

  Vaikka mun lastenkulttuurin ymmärryksen raja menee Titi-nalleissa (ts. lapseni ei tiedä niiden olemassa olosta eikä sitä opikaan jos se on minusta kiinni, tottakai nämä on never-say-never, ja ollaan me jo siirrytty Maltti & Valtti fanitukseen), niin huisin kivalta kuulostaa sun järkkäämä tapahtuma! Mukavaa kylpyläviikonloppua kaikille ja kertokaa paljon kuulumisia :)

  • Kristaliina
   21.5.2015 at 16:24

   Kiitos! :)

   Heh mä oon aiemminkin tainnut tän todeta, mutta tämähän on ihan selkeä klassinen porttiteoria. Ensin ”hyväksyin” Teletapit, seuraavaksi Fröbelin palikat, ja Titi-nallet iskivät vähän puun takaa sillä aikaa kun olin Seelaa synnyttämässä. Olin saanut jostain kierrätysryhmän pakettiostoksesta Titi-nalle-dvd:n, mutta pitänyt sen piilossa. No, mun äiti oli sitten sitä Silvan kanssa katsellut ja kun tultiin kotiin laitokselta, meillä oli kotona akuutti nallefanitapaus :D Sen myötä, kun näin miten kovasti tirppa tykkää (ja Seelakin jo!) niin aloin sitten tykätä itsekin :)

   Maltti ja Valtti ovatkin mulle tuntemattomia, pitääpä googlata! :)

 • Kvvh (Ei varmistettu)
  21.5.2015 at 16:25

  Mä haluaisin niin tulla lauantaina käväisemään kun tunnin ajomatkan päässä asutaan, mutta oon niin ujo ja ehkä se ei oo viellä 8kk ikäiselle lapselle niin toimiva paikka, tai en mä tiiä :-D Mukavaa viikonloppua! :–)

  • Kristaliina
   21.5.2015 at 16:31

   Hei kuule tule!!!! Rohkaisen vielä siinäkin mielessä, että tämähän ei siis ole minkäänlainen inside-tapahtuma vaan paikalla on ryhmä muitakin ihan yhtä ujoja. Mukaanlukien mä; muakin jännittää! :)

   Seela oli viime nalletalovierailulla 11 kk ja se jo tykkäsi sellaisella ”vauvan tasolla” eli tutki siellä soittimia ja ihmetteli isin sylistä nalleja :)

 • Kahvittelija
  21.5.2015 at 16:39

  Muakin jännittää!!! Ja oon kyllä tosi innoissani! Ihanaa, kun olet järjestänyt tällaista! :) me täällä just pakkaillaan ja mä panikoin, etten ehdi mitään, kun huomenna lähdetään heti, kun pääsen töistä! 

  Me tarvitaan joku ikimuistoinen hashtag Insta-fiilistelyihin!! 

  • Kristaliina
   21.5.2015 at 16:47

   Hei joo niin tarvitaankin!!!! Oisko #puutalobabygoestitinalle , onko liian pitkä? Tuota mä oon käyttänyt työnimenä tapahtumanjärkkäysmeilessä :)

   Aaa joo ja meileistä puheenollen, mä vastasin sun meiliin (vasta) tähään; sori, että tuli näin viiveellä! :)

   • Kahvittelija
    21.5.2015 at 17:15

    Ei oo liian pitkä, just hyvä! 

    Sainkin sun vastauksen, kiitos! :)

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    22.5.2015 at 00:19

    taai #puutalotiti :-) it’s shorter. hauskaa reissuu!

 • Lyydia
  21.5.2015 at 18:26

  Helsinki-Ikaalinen välillä on monta hyvää taukopaikkaa jos takapenkillä menee ranttaliks. Meillä viihdytyskeinona toimii maissinaksujen tasainen virta etupenkiltä takapenkille sitten kun ei enää mikään muu huvita eikä viihdytä :)
  Hauskaa viikonloppua teille kaikille! Mekin varmaan kesällä ohikulkiessa poiketaan. Kiva kuulla teidän kommentit ja vinkit sitten viikonlopun jälkeen :)

 • Nannannaa
  21.5.2015 at 20:33

  Me joudutaan tällä kertaa ainakin jättämään väliin. Ei päästy lähemmäs yökyläilemään ja päiväseltään en kyllä yksin jaksa poitsun kanssa lähteä. Enkä mä rehellisesti jaksa uskoa, että tuo meidän dino-avaruus-monsteri-yms-fani jaksaisi ihan hirveästi nalleista innostua. :D Pitäkää te hauskaa meidänkin puolesta!

 • Didii (Ei varmistettu)
  21.5.2015 at 23:36

  Hei! Kommentoin nyt vielä tännekin, että huomenna nähdään ja olen tulossa kera kahden lapsen. Laitoin sinulle myös sähköpostia, mutta et ole vastannut, niin en tiedä oletko saanut niitä? En ole bloggaaja, vaan aivan tavislukija :)

  • Kristaliina
   22.5.2015 at 09:34

   Iiiiik oonko vieläkään vastannut? Tsekkasin meilin ja roskapostinkin, en löytänyt enää vastaamattomia! Tai (hitsi kun en ihan osaa päätellä nimimerkistä) olitko just se, jolle pikakuittasin eilen illalla nukkumaanmenohommista….? :) Tsekkaa säkin roskapostilaatikko!

   Mutta hei joka tapauksessa tervetuloa ja illalla nähdään jo! Iik!

 • Marsikka
  22.5.2015 at 09:34

  Kiva kun sulla näkyy tuossa tuo ”mukaan”-lista, voikin sen mukaan nyt pakkailla! ;)

  Muakin jänskättää kyllä!

 • Ainaerinimimerkki (Ei varmistettu)
  23.5.2015 at 20:39

  Tääl on ollu niin superkivaa!!! Myös lapset ovat viihtyneet;) Kiitti jo tässä vaiheessa, tosi kiva kun viitsitte järkkää meille tällasen!! Oi me onnekkaat lukijat!

  • Kristaliina
   23.5.2015 at 21:53

   Mulla on kans niiiiiii-iiiiin hyvä fiilis ♡