Tuoksukuormaa vähentämässä vol. 2 (eli kuinkas sitten kävikään)

Kaupallinen yhteistyö: LV

Heti kärkeen tällaisia olennaisia ja tärkeitä (heh) hiuslakkauutisia: mulla on tänään hiuslakkaa hiuksissa.


Meillähän toinen lapsista saa voimakkaista tuoksuista akuutin hepulin (”ÄITI HAISEE PAHALLE!!!”), mikä teki pitkään hiuslakan suihkautuksesta meillä käytännössä ihan mahdotonta. Mutta viime keväänä täällä blogissa oli LV-blogiyhteistyö, jonka kommenteissa alettiin keskustella LV:n hiuslakasta. Pian sen jälkeen kävin ostamassa itselleni sellaisen, ja kyllä: sitä voi suihkaista hiuksiin (esimerkiksi tänään työtapaamiseen) ilman, että kukaan alkaa huutaa.

Voitto, sanoisin.

Toukokuussa sain siis LV:ltä ison paketin heidän ihonhoitotuotteitaan, ja heti silloin lyhyen testijakson alkutuntumalla nimesin niistä kaksi selvää lemppariani: miselliveden ja kasvoseerumin. Nyt olen käyttänyt tuotteita tämän viisi kuukautta, ja edelleen voin sanoa, että olen ihan sataprosenttisesti samaa mieltä.

Ja näistä kahdesta se ykkönen – mun tän hetken LV-lempparituote – on tämä:

Tää on ihan mahtava.

Olen kaikenlaisten hoitotuotteiden kanssa nykyäään silleen aika… kröhöm… säästeliäs käyttäjä. Lue: unohdan laittaa. Käytän kyllä ihovoiteita silloin, kun muistan ja kun iho tuntuu selvästi kuivalta, mutta mistään säännöllisistä ihonhoitorutiineista minulla ei ole kyllä nykyään tietoakaan.  Valitettavasti. Varmasti pitäisi ottaa tavaksi…

Mutta! Tätä seerumia oon kuitenkin käyttänyt paljon paljon säännöllisemmin kuin mitään muuta kasvoille laitettavaa tuotetta pitkään aikaan. Sitä ihan tekee mieli laittaa aamulla, koska sen piristävän vaikutuksen ihan välittömästi tuntee. Heh en tiedä, näkeekö sitä kukaan muu, mutta ainakin tosiaan itse tuntee, ja se on jo iso juttu se. Eli just sellaiseen aamuväsymysihoon tätä, niin heti tuntee jotenkin sellaisen virkistävän vaikutuksen. Jos käyttää meikkivoidetta, niin sen voi laittaa hyvin pian tän päälle – imeytyy siis tosi nopeasti.

Tän vaikutus iholle on vähän niin kuin kupillinen kahvia itselle!

Googlasin huvikseni kokemuksia tästä LV:n kasvoseerumista, ja siellähän tuli (niin naistenlehdistä, blogeista kuin keskustelupalstoillakin) vastaan sanoja löytö, uskomaton, törkeän hyvä ja niin edelleen. Että en ole näköjään tuntemuksineni ainoa.

Oletteko te muut testanneet (joko viime postauksen jälkeen tai muuten vaan) tätä, ja mitä tykkäsitte?

Tässäkin kasvoseerumissa on avainlipputunnus niin kuin muissakin LV:n ihonhoitotuotteissa – useimmat LV:n tuotteet valmistetaan Heinävedellä. Kaikki LV:n tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, eli nämä sopivat hyvin tällaisille herkkäihoisille. Itse en ole saanut mitään ihoärsytyksiä mistään näistä.

Kevään postauksessa arvoin LV:n tuotepaketteja ja kysyin silloin, mitkä tuotteet sinulla on tapana valita hajusteettomana. Nyt sain vielä yhden tuotepaketin arvottavaksi, ja nyt voitaisiin jatkaa kysymyksellä: oletko nyt viime aikoina kokeillut jotain sinulle uutta tuotetta hajusteettomana? Eli oletko (esimerkiksi hajusteista käydyn julkisen keskustelun ansiosta tai muuten vaan) vaihtanut hajusteettomaksi jonkun uuden tuotteen, joka tätä ennen oli sinulla tuoksullisena? Arvontaan voit osallistumalla kommentoimalla tähän alle to 19.10. klo 16 mennessä.

Itse olen tosiaan selvästi vähentänyt hajusteiden käyttöä viime vuosina – joku tuote saa minulla hyvinkin tuoksua, mutta kaikkien ei tarvitse haista yhtä aikaa. Uusina tuotteina itselläni nämä tässä postauksessa mainitut; lisäksi juuri nyt tällä hetkellä (kävin ihan kiertämässä meidän talon) LV:n logot löytyivät meiltä käsisaippuasta, shampoosta, deodorantista ja suihkusaippuasta. Eli aika monta; mutta toisaalta on sitten kyllä niitä tuoksullisia tuotteitakin, mutta aika maltillisesti.

Palkinnon arvo on n. 40 euroa ja tuotepakkaus sisältää nämä LV:n tuotteet: puhdistusgeeli, misellivesi, kuorintavoide, kosteusseerumi, kasvovoide SPF 15, yövoide, perusvoide, perusvoide Extra ja kosteusemulsio 250 ml. Näistä kolme viimeistä ovat uutuuksia: perusvoide ja perusvoide Extra ovat uudistettuja tuotteita ja kosteusemulsiossa on uusi pakkauskoko. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Ja itse LV:n tuotteista aion pakata meille mukaan Espanjaan (siellä kun kaikki tuotteet ovat ihan MEGAhaisevia) tuon kasvoseerumin ja miselliveden, hiuslakan sekä aurinkovoiteet (niistä aiemmin täällä) parilla eri suojakertoimella. Ne aurinkovoiteet oli kyllä kans ihan huippuja!

Kaupallinen yhteistyö: LV

18

You Might Also Like

 • Sanjana
  12.10.2017 at 10:15

  Kaikki ihorasvat pitäny vaihtaa hajusteettomiin, en enää kestä niiden imeliä tuoksuja :) kerran sain lahjaksi jonkun bodyshopin paketin, mutta piti sitten jakaa ne muille, kun en kestä, jos iholls tuoksuu niin voimakkaasti. :D shampoot ja hoitoaineet saa tuoksua, se jälkituoksu on miedompi jotenkin.

  Tuo seerumi rupes houkuttaa, kuulostaa ihanan virkistävältä!

 • Hilmukka
  12.10.2017 at 10:20

  Meillä on paljon käytetty jo ennestään hajusteettomia tuotteita, mutta nyt kun edellinen hiuslakka loppui, ostin tietoisesti hajusteettoman version. Ja voi kyllä, kannatti.

  • krista
   12.10.2017 at 14:46

   Joo tuo hiuslakka on kyllä tosi hyvä! En usko, että enää vaihdan takaisin hajupommilhiuslakkaan, jos vaan tuollaista hajusteetonta on saatavilla! Miksiköhän ne hiuslakat muuten onkin aina niin voimakkaan hajuisia…?

 • -OnneliAnneli-
  12.10.2017 at 10:32

  Ainoastaan pyykinpesunesteen olen vaihtanut hajusteettomaan. Niin mielelläni koklaisin herkälle iholleni juuri noita tuotteita. Ai onhan meillä wc:ssä käsisaippuaneste hajusteeton. Puhdasta tulee, ei tarvitse tuoksua.

 • Tanja
  12.10.2017 at 10:33

  Ihan googmalla etsin tunnettujen merkkejen hajuusteettomia sarjoja.
  Aarteita olen löytänytkin. Aina vanhan tuotteen loputtua ostanut lempimerkkini hajuusteettoman version.

 • lennu
  12.10.2017 at 10:36

  Ennen käytin hajusteellista pyykinpesuainetta eikä ne mun mielestä haissu. Sitte vaihdoin kokeilu mielessä hajusteettomaan ja hui kamala kun ottaa esim lakanat mitkä on pesty hajullisella kuinka se tuntuu voimakkaalta hajulta mikä ei aikasemmin tuntunu miltään😱 pitäs laajentaan kyllä hajusteettomuus kaikkeen mitä käyttää.

 • Anneli
  12.10.2017 at 10:42

  Tulin aikoinaan odotusaikana niin herkäksi hajusteille, että jouduin vaihtamaan liki kaikki käyttämäni tuotteet hajusteettomiksi. Nyt lasten jo kasvettua, oireeni ovat vähän helpottaneet, mutta esim. kasvoihin en pysty käyttämään mitään tuoksuvaa tuotetta vieläkään. Vartalolle voin käyttää jotain miedosti tuoksuvia tuotteita, mutta paljon tuotteita on mennyt ystäville uudelleen jakoon liian vahvan tuoksun takia. Mitään uusia hajusteettomia tuotteita en ole viime aikoina käyttänyt, olen pysyttäytynyt vanhoissa, tutuissa.

 • Svui
  12.10.2017 at 10:45

  En, mutta ehdottomasti pitäis – mulla on itselläni yliherkkä hajuaisti ja natsaan runsaasta tuoksujen käyttämisestä kaikille muille. Symppaan täysillä tuota teidän mukelon lakkareaktiota, mä saan töissä ihan vastaavanlaisia hepuleita työkavereille :D Viime jouluna sain siskolta lahjaksi jonkun Lushin palasaippuan ja meinasin pökrätä paketin avatessani – onneksi sen tuoksu haihtui yhtä nopeasti kuin oli vahvakin :D

 • Miikku
  12.10.2017 at 10:45

  Hiuslakka on aiemmin ollut hajusteellista, mutta nyt olen kokeillut tuota LVn hajusteetonta lakkaa ja tykkäsin. Pikkuhiljaa on viime vuosina tullut vaihdettua kaikki tuotteet hajsuteettomiin oman ihon hyvinvoinnin vuoksi. Tuo mainitsemasi seerumi on vielä koittamatta ja olisi sitä kiva kokeilla.

 • Tiia
  12.10.2017 at 10:50

  Mie vaihdoin hiuslakan juurikin tuohon LV:n hajusteettomaan – parasta! :)

  • krista
   12.10.2017 at 18:44

   Niin on! Toi on ihan huippu! :)

 • Anu
  12.10.2017 at 10:55

  Mielelläni vaihtaisin itsekin loput tuotteet hajusteettomiin. Herkät ihot koko perheellä. Jopa mummolassa pestyt vaatteet aiheuttavat kutinan nuorimmalla 😞

 • Liisa
  12.10.2017 at 10:55

  Lähivuosien aikana olen vaihtanut ihan tosi monta tuotetta hajustettomaksi. Tietyt tuotteet ostan luonnonkosmetiikkaa, mutta niissäkin olen todella tarkka tuoksuista. Lv:n kasvovoide on ollut käytössä, kiva kuulla, että siitä on tullut extra-versio. Tavallinen tuntuu minulle liian kevyeltä.

  • Liisa
   12.10.2017 at 10:57

   Hups.. se olikin perusvoide. No, toiveena olisi siis paksumpi kasvovoide.

   • krista
    12.10.2017 at 14:49

    Hei oletko testannut LV:n yövoidetta kasvoille? Mä oon tykännyt siitä ja käyttänyt nyt välillä päivälläkin kasvoille (etenkin otsaan), jos on tuntunut kuivalta. Ja etenkin silloin, kun on ihan kotipäivä eikä tarvitse laittaa meikkiä siihen päälle ainakaan heti :) Se on sellainen kivan täyteläinen ja paksumpi kuin se päivävoide!

    • Liisa
     12.10.2017 at 21:48

     Täytyypä kokeilla, kiitos vinkistä!

 • Saana
  12.10.2017 at 10:58

  Hajusteeton (juurikin LV:n) dödö <3 Oon aina ennen ajatellut, ettei hajusteeton dödö ei pystyis pitämään oloa raikkaana koko päivää mut päinvastoin, paljon kivempi kuin se kainalossa koko päivän muhinut kukkaistuoksu, joka tarttuu jokaiseen paitaan :D

  • krista
   12.10.2017 at 18:47

   Mulla on itse asiassa tuossa just LV:n dödö! Nyt on käytössä vielä apteekin dödö, mutta otan tuon LV:n seuraavaksi käyttöön! (varmaan muuten senkin sinne Espanjaan) Kiva kuulla, että sekin on yhtä hyvä kuin nuo voiteet! Joo ja mä kans en tykkää, että kainalot alkaa haista dödölle – hajuton dödö mulla on muuten kans ollut jo vuosi-vuosi-vuosikausia käytössä, ehkäpä jopa teini-iän jälkeen aina…

 • Venla
  12.10.2017 at 11:04

  Monissa tuotteissa käytän hajusteettomia. Huuhteluaineesta olen tykännyt tuoksuvana, mutta nyt luovuin siinäkin tuoksusta.
  Hajuvesistä taas tykkään. En koko ajan , mutta usein.
  Briteissä vuosia eläneenä se kaiken hajustaminen tosi voimakkaasti on ahdistavaa. Baby wipeista lähtien, jopa tiskikoneeseen myydään tosi voimakkaalta löyhkääviä hajusteita ja kuivausrumpuun myydään sellaisia kertakäyttöisiä hajuliinoja, jos pesuaineen voimakas hajuste ei riitä.
  Ja jotta esim mun ihana hajuvesi tuoksuu, tai ihana suihkugeeli, niin sit yritän että muut tuotteet ois hajusteettomia niin ei tuu tuoksujen sekamelska.
  LV on paras. Pakkauksista vois ehkä tehdä houkuttelevammat.

  • krista
   12.10.2017 at 20:34

   Joo Espanjassa tosiaan ihan sama! Mä alan aina (esim. hississä) väkisinkin mietimään, että mitäköhän hajua ne peittää tällä. Ja sitten olen haistavinani alta jotain kamalaa (vaikka sitä ei olisikaan) ja saan oksennusreaktion :)
   .
   Mua kans ei haittaa, jos joku yksittäinen juttu tuoksuu hyvältä. Jotenkin nautin siitä enemmän, kun se on vaan se yksi, ja muut ei sit tuoksu.

 • Puupii
  12.10.2017 at 11:09

  Olen jo pidempään käyttänyt useita tuotteita hajusteettomina. Minulla on astma joten voimakkaat hajusteet käyvät oikeasti keuhkoihin, ja tämä on jotain jonka toivoisin kanssaihmisten ymmärtävän. Hajuja on vaikea päästä pakoon muuten kuin lähtemällä samasta tilasta.
  Kotona on käytössä juurikin tuo LV:n hiuslakka. Se on sopiva minulle. Nyt alkoi kiinnostamaan tuo kasvoseerumi :)

 • Riina
  12.10.2017 at 11:12

  Oi hitsi, en oo kyllä vaihtanut (vielä) mitään! :D Ehkä pitäis, ja oishan se mahtavaa saada nää testiin, niin tietäis sitten oisko yhtä hyviä kuin ne tutut -hajusteelliset- lempparit! :) Sitä on kait kaavoihin kangistunut ja mukavuudenhaluinen, ei ole tullut uusia juttuja paljoa testailtua…

 • Eveliiina
  12.10.2017 at 11:22

  Mulla on pitkään ollut kaikki mahdollinen hajusteettomana, pari hajuvettä löytyy, mutta niitä käytän ehkä kerran tai kaksi vuodessa. Ja se misellivesi: en edes ajattele ostavani mitään muuta! Olen nyt huomannut että poika kyselee joskus kaupassa miksi jokin asia tuoksuu voimakkaalle ja lapsilla on kyllä omat tuoksulliset shamppoot, mutta ihan hyvin käyttävät mun uoksuttomia tuotteita. Eli koko perhe on tottunut tuoksuttomiin tuotteisiin, niin että ihmettelevät joskus minulle toisten ”haisevia” vaatteita kun joku on käyttänyt jotain vahvan tuoksuista huuhteluainetta tms.

 • Piksu
  12.10.2017 at 11:23

  Vahva suositus Rainbown tuoksuttomalle ja ympäristömerkitylle hiuslakalle.

  • sssansan
   13.10.2017 at 19:33

   Tää on käytössä myös mulla! Vaikken muuten oo herkkä tuoksuille niin hiuslakoissa yleensä on niin vahvat hajut että ne on liikaa. Mutta ympäristömerkki on vielä plussaa, sekä edullinen hinta :)

 • Riikka
  12.10.2017 at 11:27

  Uusia tuoksuttomia tuotteita ei ole tullut nyt otettua valikoimiin, koska jo ennestään käytössä niin monta 🙂

 • Ebe
  12.10.2017 at 11:28

  Tuon hiuslakan voisin kyllä vaihtaa hajusteettomaan, kun itellä tekee pahaa. Pitääpä muistaa tuo LV seuraavalla kauppareissulla :)

 • Kristiina
  12.10.2017 at 11:35

  En ole varsinaisesti tietoisesti valinnut mitään hajusteettomia, miedot tuoksut eivät häiritse, mutta hajuvesiä käytän harvoin. Reilulla kaatokädellä käytetyt hajuvedet ym. hajut saavat voimaan huonosti. Hajuvesi… miksi haju… miksei tuoksuvesi tms? 😬😂

 • 1 2 3 9