Hääpää

Kiitos Facebookille taas kerran tästä!

Miten kukaan ikinä muistaisi hääpäiviään, jos ei olisi Facebookia? Joo joo, kalenteri – mutta miten kukaan muistaisi merkitä sen hääpäivän sinne kalenteriin…? Täysi mysteeri.

Kuusi vuotta naimisissa! Tasan kuusi vuotta sitten, juuri näihin kellonaikoihin, otettiin tuo selfie Koffin puistossa (meidän ensitreffipaikalla) sen jälkeen, kun oltiin käyty vähän tahtomassa maistraatissa. Sitten mentiin nepalilaiseen syömään ja kotiin päikkäreille. Bileet!

Kolme vuotta tuon hetken jälkeen – ja kolme vuotta sitten – meillä bileet vain jatkui ja selfie-kuvattiin näin hienoja perhekuvia:

Ja kolme vuotta tuon hetken jälkeen (eli just äsken) puolestaan näin:

”Mikä on hääpää?”, toinen lapsista halusi tietää. Hääpää on varmaan just se, joka ei muista hääpäiviään.

Toinen puolestaan ei ollut ihan varma, kuka kumma on eka kuvassa tuo valkotakkinen nainen isin kainalossa.

Hyvää hääpää siis vaan meille!

 

PS. Uudessa puhelimessa on joku hassu perusasetusfiltteri. Ei me oikeasti näytetä vahanukeilta.

29

You Might Also Like

 • Onneli Winter/ Onnelin elämää
  18.9.2018 at 18:02

  Onnittelut hääpään johdosta ja iloisia vuosia sekä selfieitä jotta lapset saavat taas miettiä että keitä siellä kuvassa luuraakaan ;)

  • krista
   18.9.2018 at 20:27

   Kiitos! Pitäisi varmaan joka vuosi yrittää muistaa (jos vaan muistaisi sen hääpäivän, heh) ottaa tuollainen perheselfie. Olisi hauska joskus kymmenen vuoden tai kahdenkymmenen vuoden päästä laittaa ne peräkkäin <3

 • Lilja
  18.9.2018 at 20:22

  Onnea hääpäivän johdosta!! Mua kiinnostaisi tietää miten sun ripsitaivutus kesti?

  • krista
   18.9.2018 at 20:32

   Kiitos! <3
   -
   Oon ollut huipputyytyväinen siihen taivutukseen! Vähitellen se silleen luontevasti väheni; mulle ei tullut sellaisia "väärään suuntaan törröttäjiä" niin kuin joillekin saattaa tulla, vaan omat kasvavat ripset tosi nätisti sinne meni mukaan. Kävin tuossa alkukuusta ottamassa uuden pelkän värjäyksen (sain sen ilmaiseksi "korvaukseksi" siitä ripsienpidennysten poistosta), siinä vaiheessa taivutuksesta oli pari kuukautta. Ja nyt ennen Espanjaan lähtöä käyn ottamassa uudestan sen taivutuksen eli silloin 4 kk siitä taivutuksen teosta. Noissa kuvissa ei nyt näy paljonkaan ripsiä, mutta ei ole mitään ripsaria (tai mitään muutakaan meikkiä) tuossa. Ei ne missään nimessä sellaiset samanlaiset megaräpsyripset ole kuin ne ripsienpidennykset, mutta mun mielestä tosi hyvät silti! Hyvin voi olla ilman ripsaria (näyttämättä ripsikaljulta) tai sitten ripsarilla taivutuksen päälle saa kans hyvännäköiset ripset, jos ripsaria vaan jaksaa käyttää!

 • Ebe
  18.9.2018 at 21:35

  Onnea hääpäivänä <3 Olin tulossa sanomaan että näytättepä nuoremmilta näissä uusissa kuvissa, sovitaan etten nähny tota vikaa jaetta! :D

  • krista
   19.9.2018 at 09:16

   Kiitos! <3
   -
   Joo on se ihmeellistä, mitä kamera (kännykän kamera) tekee :D Ero aiempaan on ihan valtava, mutta sen edellisen selfie-ominaisuus olikin ihan surkea, en juuri koskaan sitä käyttänyt. Tässä taas tulee vähän liiankin hyvää :D

 • Karina
  19.9.2018 at 10:18

  Onneksi olkoon! Me muistettiin viime toukokuussa meidan (kaiken lisaksi 10v??!!) haapaiva vasta sita seuraavana paivana :D
  Toi ”kaunistusfiltteri” on huippu! Mun aidin kannykassa on se myos by default, mutta mun merkissa ja mallissa ei :( Onneksi on erillisia applikaatioita joissa filtteri ;) (vaikka nayttaakin ehka vahan vahanukelta)

 • murina
  22.9.2018 at 14:25

  Noista tänään otetuista kuvista keskimmäisestä ei kyllä nää mitään muuta ku Seelan ilmeen ❤ hyvää hääpäätä!