Kuinka löytää doppleri puutalosta?

Myin meidän dopplerin. Kiva! Paitsi että sitten se pitäisi vielä löytää.

Ensin analysoidaan vaihtoehdot:

1. Vaatehuone – todennäköisin paikka. Toisaalta ärsyttävin paikka etsiä. Jos sen myllää ensin ja sitten sen löytääkin jostain helpommasta paikasta, niin sit kyllä är-syt-tää.

2. Kiinalainen lipasto – epätodennäköisempi paikka. Mutta sieltä löytyy kuitenkin pakkaustarvikkeet, eli sen joutuu mylläämään joka tapauksessa. Ja mylläämisvaiva on pienempi. JA satuin itse sijaitsemaan alakerrassa, joten…

Äääääh, ei sitä täältä löydy.

Siispä vaatehuoneeseen. Hengitin syvään ja aloitin kevyesti hyllyihin kurkistellen. Ei löytynyt. Mutta rintapumppu löytyi – jea. Sitten leväytin neljä hyllyllistä sekalaista tavaraa lattialle. Kas näin.

Ei löytynyt.

Turhautumisähinää ja paluu alakertaan. Perhana. Vilkaistaanpa nyt uudestaan sitä lipastoa.

Kappas.

”Mee nyt kattoon meidän vaatehuonetta! Mee kattoon! Mee kattoon!”, minä yllytin Joelia.

Joel meni ja palasi kohta takaisin zen-tyynenä, vihellellen Bob Marleyn ”Redemption song”ia:
”Hyvä, että löytyi.”

4

You Might Also Like

 • wewwaton (Ei varmistettu)
  21.7.2014 at 15:45

  Ja minä kun luulin että meidän kaapit (ja vaatehuone) kaipais järjestelyä – hui! Miten sä löydät ikinä mitään tuolta? :D

  • Kristaliina
   21.7.2014 at 15:55

   En mitenkään :D

 • Leena.K (Ei varmistettu)
  21.7.2014 at 16:07

  Kappas, ihan kuin meidän vaatehuoneessa :)

 • Miitu (Ei varmistettu)
  21.7.2014 at 16:13

  Meillä on vuoden päivät ollu itkuhälyn vastaanotin kateis. Löysin, ku aloin (viimein täysaikasena!) pakkaamaan sairaalalaukkua. Aika optimaalinen ajoitus siis, mutta olishan sitä voinu harkita joskus noiden laukkujenki tyhjentämistä muiden kohteiden lisäksi.

 • NooraH (Ei varmistettu)
  21.7.2014 at 16:56

  Tuota, ööm, mikä on doppler? Olenko ihan uuno, kun en kuvastakaan tunnista? :D

  • jhhhh (Ei varmistettu)
   21.7.2014 at 17:09

   Samaa mietin ma. Terveysalan ihmisenä ainoa doppler, minkä tiedän, on se pieni ultraäänilaite, jolla etsitään valtimoista pulsseja.. Hmm, se tuskin on tällä kertaa kyseessä..

   • Kristaliina
    21.7.2014 at 17:13

    No itse asiassa – hyvin lähellä! :) Eli sellainen kotilaite, jolla voi kuunnella vauvan sydänääniä :) Tällainen:
    http://upload.ecvv.com/upload/Product/200801/20055271646354173150_Fetal_Doppler__AngelSounds.jpg

    Hankin tuollaisen huutiksesta Silvaa odottaessa, kun potkut eivät tuntuneet ja halusi varmistaa, että kaikki on hyvin. Totuus: niitä sydänääniä oli vaan kiva kuunnella ja fiilistellä <3

    • Kristaliina
     21.7.2014 at 17:14

     Aaa joo ja kuvasta ei tunnista siksi, että toi rinkuloitu on lahjapussukka :D Se doppler-laatikko oli sujahtanut ”hyvään talteen” se pussin sisän :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  21.7.2014 at 21:06

  Meillä on turvaporttien ruuvit hukassa jo N:ttä vuotta eikä vaan löydy. Vauva 4kk, vielä muutama kk aikaa etsiä eikä meillä ole edes tuollaista kaaosta.

 • M-M
  21.7.2014 at 21:57

  Mun on ihan pakko kysyä,  että miten nuo tavarat mahtuu tuonne kaappiin? Mulla tuli kuvasta mieleen, että ovet kun on avattu niin tavarat on vain vyörynyt kaapista ulos :)

  • Kristaliina
   21.7.2014 at 22:10

   Se vaatii kyllä äärimmäiseksi hioutunutta sullomistekniikkaa :D

   Mun omaan silmään näyttää niin kuin tuo lipasto ois just oksentanut :D

 • Tinttaliisa (Ei varmistettu)
  21.7.2014 at 23:55

  Mua kauhistuttaa lähtee muuttaa tätä mun yksiötä, kaikki kaapit näytää jotakuinkin tolta, varastosta puhumattakaan… Sieltä romahtaa nimittäin kamat niskaan kun oven avaa, seikka on saletti.
  Että no worries, räjähdysaltista on muuallakin.

 • tuue (Ei varmistettu)
  22.7.2014 at 00:15

  Oi kuinka lohdullinen tuo teksti olikaan. Tai siis ei pelkästään teksti, vaan nuo kuvat. Meillä tuolta erityisesti näyttää kaikki ”tärkeiden” tavaroiden paikat. Niitä tavaroita kun vaan on niin hurjan paljon. Ja isoin kasa taitaa olla mun työpöydän päällä. Siinä kun säilyttää kaikki perheenjäsenet niitä lippuja ja lappuja joiden on pakko pysyä tallessa. Ja pysyyhän ne, niiden sadan kerroksen välissä, ja kun kasa alkaa romahtaa, täytyy pöytä järjestää. Onneksi ollaankin loistavia kasailemaan ja pöytä on sopivasti oven takana, jota pidetään aina auki, eli näkösuoja suht taattu. Helpompaa kuin pitää pöytä siistinä, oli rempata kellari siihen kuntoon, että sinne sai pari työpöytää lisää:)

 • Paprika (Ei varmistettu)
  22.7.2014 at 01:02

  EIKÄ!! Mistä tommosia rauhallisia miehiä saa!!! Miule kans yksi!! T: viisi samanlaista paikkaa kotona… Aa joo ja yläkaappi!

 • statisti (Ei varmistettu)
  25.7.2014 at 08:38

  Pistän paremmaksi: meillä näyttäis kaikki kaapit ihan just tollaiselta ellei mulla olis Ihanaa Miestä ™ joka pitää huolen siitä että paikat on järjestyksessä. Kyllä, siivoaa kaapit ja arkistoi kaiken siisteihin mappeihin joissa välilehdet ja viikkaa lakanat. Ärsyttävyyteen asti ;)

 • AaHoo (Ei varmistettu)
  26.7.2014 at 10:46

  Ihanaa, jonkun muunkin kuin meidän kaapit näyttää tolle :D!!!

  Mutta nostan olematonta hattuani: ihanan rohkea (ja oma itsesi) olet (taas), mä en ikinä kehtais näyttää kaappejani kellekkään :P (koska luulin, että me ollaan ainuita kaappeihin sulloajia)