Shoppailemassa Cittarissa – ja 50 euron lahjakortin arvonta

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket mywear

Väitän, että koko tämän reilun viiden vuoden lapsiperhemeininkiajan olen onnistunut pysymään suht immuunina lastenvaatehulluudelle. En ole koskaan seonnut kalliisiin lastenvaatemerkkeihin enkä kytännyt yökausia uusia droppeja (mitä ikinä ovatkaan). Tai käyttänyt viikon ruokakauppalaskun summaa saadakseni just senhetken kuumimman trenditrikoopipon.


Lasten ulkovaatteissa suosin hyviä teknisiä- ja käyttöominaisuuksia (ja niistä olen valmis maksamaankin), ja sisävaatteissa puolestaan tykkäämme kivoista värikkäistä sekä ”lapsekkaista” ja joustavista vaatteista, joita lapset saavat valita ja yhdistellä ihan oman makunsa mukaisesti. Tärkeää on, että vaatteissa on mukava keikkua, tanssia, kiipeillä ja… olla lapsi. Sisävaatteet ostamme yleensä Facebookin kirppiksiltä, perusketjuliikkeistä sekä ruokakauppareissujen yhteydessä marketeista.

K-Citymarketin mywear-mallisto ei ollut minulle entuudestaan tuttu ennen tätä kaupallista blogiyhteistyötä – tästä meidän kolkilta kun muihin kauppoihin on lyhyempi matka ja se usein ratkaisee. Mutta kun meidät kutsuttiin K-Citymarketiin tutustumaan syksyn mywear-malliston lastenvaatteisiin, otimme kutsun mielellämme vastaan.

Haluan nimittäin olla (kaikkien perheblogiskenen lastenmerkkivaatehifistelijäbloggaajien rinnalla) just se bloggaaja, joka sanoo ylpeästi ääneen, että marketeista on tosi hyvä ostaa lastenvaatteita: ne ovat usein nättejä, käytännöllisiä ja edullisia. Sitä paitsi minua kiinnosti nähdä, millaisia vaatteita Cittarissa on nykyään tarjolla! Kuusamossahan K-Citymarket (silloin aikoinaan nimeltään Koillis-City) oli the paikka ostaa vaatteita – enkä vieläkään suostu yhtään häpeämään markettivaatteita itsellänikään!

Ja olihan siellä Cittarissa vaikka ja mitä! Sillä aikaa, kun Joel teki perjantai-iltana perheen viikko-ostokset Jumbon K-Citymarketin ruokapuolella, me tyttöjen kanssa sekoilimm… shoppailimme kasan kivoja ja värikkäitä vaatteita syksyn päiväkotikäyttöön. Meidän arkeen sopivaa perusvaatetta: mywearin leggareita ja paitoja, sekä lämpöisemmät college-takit ja pöksyt. Kenkien alesta löysimme myös tosi-tosi hyvät kangastossut superpehmeällä, ohuella ja joustavalla pohjalla.

”Me käytiin TOSI ISOSSA ja hienossa kaupassa ostamassa kaikki nämä vaatteet”, Silva esitteli innoissaan ystävälleen pari päivää myöhemmin leikkipuistossa.

”Juu-u, Citymarketissa”, minä täydensin.

Sekä lasten että aikuisten suosikeiksi nousivat tuollaiset vähän paksumpaa kangasta (95 % puuvillaa, 5 % elastaania) olevat leggarit, jotka ovat ihan superhyvät päivähoitoon: näin kuivalla ja lämpimällä säällä ne menevät hyvin hoidossakin ulkona, ja talvella sisäkäyttöön ne ovat myös paksummat kuin ihan tavalliset leggarit.

Tyttöjen mielestä olennaista oli se, että niissä on lahkeissa rusetit.

Markettien vaatevalikoimiin liittyen haluan myös jakaa yhden ehdottoman vinkin: aletangot. Oikeastaan ihan jokaisella markettikäynnillä (jos ei ole ihan älytön kiire) silmäilen aina läpi lastenvaatteiden aletangot ja bongailen varsinkin tulevien kokojen vaatteita. Esimerkiksi juuri nyt siellä Jumbon Cittarissa oli tosiaan noita lasten kenkiä tosi edullisesti – ja ihan koulukäytöönkin sopivia nättejä tennareita (kympillä), suosittelen!

K-Citymarket muuten noudattaa Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita. Mywear-tuotteiden valmistuksessa ei käytetä lapsityövoimaa ja tuotteet on valmistettu tehtaissa, joissa on tehty sosiaalisen vastuun auditointi.

Sain myös blogiin arvottavaksi 50 euron lahjakortin K-Citymarketiin – arvontaan voi osallistua tuttuun tapaan kommentoimalla tähän postaukseen ja vastaamalla tähän kysymykseen: mitä asioita sinä arvostat lasten vaatteiden ja kenkien hankinnassa?

Osallistua voi to 10.8. klo 16 asti, ja arvonnan säännöt löytyvät täältä.

 

PS. Kaikki omat farkkuni (=kahdet) ovat olleet pidemmän aikaa täysin risat: viimeksi täällä käydessään äitini ystävällisesti paikkaili (oli jopa ottanut paikkakangasta valmiiksi mukaan) niiden haarukset. Oh, kiitos! Siitäpä sain sitten taas käyttökelpoisia kokoonkursittuja farkkuja pitkäksi aikaa! Mutta tuossa samalla Cittari-käynnillä pyörähdin nyt myös naisten osastolla ja bongasin tuon saman mywearin farkkuhyllyn. Hmm. Mitäs jos kokeilisin…?

Tummat farkut…

…ja mustat jegginsit:

JEA!!!

Ihan super-super-hyvännäköiset  (kröhöm mun mielestä siis) perusstrechypantsit ja ihanat päällä – eikä tarvinnut lähteä farkkukauppaan hikoilemaan. Nyt sitten omistan myös kahdet ehjät farkut! (joista jälkimmäiset siis jegginsit) Näillä mennään seuraavat viisi vuotta. Ja sitten taas paikataan.

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket mywear

24

You Might Also Like

 • Jenisei
  6.8.2017 at 11:02

  meilläkin useimmiten ostetaan perus Prismasta lasten vaatteet (välillä teen myös omia löytöjä), koska siellä me käydään joka tapauksessa tekemässä ruokaostokset aina, ja vaatteet ovat aina edullisia MUTTA NÄTTEJÄ, ja löytyy myös pieni valikoima myös esim Reimaa, jos haluaa ’laadukkaampaa’ ulkovaatetta yms. :)

  Eli arvostan: hintaa, ulkonäköä ja helppokäyttöisyyttä (jotta lapsi osaa itse pukea ) yms.

 • Riiti
  6.8.2017 at 13:11

  Laatu, materiaali ja ulkonäkö sanelee sen, millaista vaatetta lapselle ostan. Ostan paljon myös käytettyä vaatetta ja kaapista löytyy sekä merkki- että markettivaatetta. Merkki ei useinkaan kerro laadusta, moni markettivaate on ollut paljon laadukkaampi. Mywearia olen ostanut aiemmin Ruotsista niin itselle kuin lapsillekin ja olen ollut todella tyytyväinen niihin. Kengät ostan uutena, korkeintaan vähänkäytetyt kierrätän pienemmälle sisarukselle. Kengässä tärkeintä on materiaali ja istuvuus.

 • anna s.
  6.8.2017 at 16:13

  Kestävyyttä ja käytännöllisyyttä :)

 • Eeva
  6.8.2017 at 16:30

  Ekologisuus ja kierrätys on tärkeää, siksi vaatteet usein kirpputorilta. Tärkeintä myös mukavuus ja kestävyys.

 • Henna
  6.8.2017 at 19:00

  Kyllä se on mukavuus lapsen päällä, joustavuus ainakin meillä kun on 4 ja 1 vuotiaat pojat. Nyt jo pienempi liikkuu sen verran vilkkaasti, että hänellä täytyy olla hyvästä materiaalista pöksyt jotta kestävät, usein isoveljen entisiä mutta olen ostanut kyllä pienelle ihan omaakin vaatetta.

 • Airiina
  6.8.2017 at 19:03

  Olen mummu ja arvostan kotimaista lastenvaatetta, mutta kyllä ulkomaalaistakin tulee ostettua, käyn myös kirppareilla, ostan usein alesta lapsille isompiakin eriä tulevaisuuden varalle, hyvännäköiset ja -tuntuiset vaatteet ovat myös se paras kriteerini. Varsinkin lenkkareissa on suuria eroja ja ne täytyykin aina sovittaa lapselle ennen ostopäätöstä.

 • Petri
  6.8.2017 at 19:06

  Lasten vaatteiden ja kenkien pitää olla mukavat päällä, kivoja katsella ja käyttää siis. Ensin katson kirpparit jos olen ostamassa vaikkapa takkia, minun pitää se tutkia aina tarkkaan jottei kotona tule pettymystä vaikkapa huonosti toimivan vetoketjun kanssa.

 • hilkka
  6.8.2017 at 21:57

  Mukavuus ja käytännöllisyys :)

 • Sarkku
  6.8.2017 at 22:51

  Pehmeä materiaali, voi pestä korkeassakin lämpötilassa eikä mene miksikään (saumat kierrä tai kutistu..)
  Kengissä helposti puettavat ja pehmeät jalassa on in.

 • PikkuMyy
  7.8.2017 at 00:30

  Lastenvaate hankinnoissa tässä vaiheessa kun äiti päättää, tärkeää on miellyttävä materiaali, käyttömukavuus ja sopiva edullinen hinta, ulkovaatteissa vedenpitävyys+hengittävyys. Ja ale rekkien koluaminen kuuluu ihan kauppareissu perinteisiin. Ja ihan parhaita on nämä ale hinnoista -20%/-30%/-50%, aivan huippu edullisia hankintoja tehty niistä nytkin meneillään olevasta alesta!

 • Tirpustiira
  7.8.2017 at 09:32

  Mä arvostan lasten vaatteissa käyttömukavuutta, kestävyyttä, kotimaisuutta, kivoja värejä ja sitä että ne miellyttävät myös lapsen silmää :D

 • Tulitikkutyttö
  7.8.2017 at 11:04

  Laatu on tärkeää. Tosi tärkeää on myös se, että lapsi itse tykkää vaatteesta ja että se päällä on mukava touhuta. Oikea koko on myös tärkeä juttu. :)

 • Sonja
  7.8.2017 at 11:16

  Meillä mummot hankkii lapsille jatkuvasti sisä- ja ulkovaatetta, joten itselläni ei ole useinkaan tarvetta ostoksiin. Täsmäiskuina sopivia kenkiä, tarhatossuja ja lasten suosikkihahmoilla kuvioituja vaatteita tulee useimmiten hommattua. Meillä ei suosita trendejä ja lapset saavat itse päättää pukeutumisestaan, kunhan on säänmukaista. Nyppääntyvät vaatteet ärsyttää ja joustamaton kangas.

 • Jenniiiih
  7.8.2017 at 11:31

  Pidän tärkeimpänä mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Isoina plussina ovat myös ulkonäkö ja hinta. :)

 • Susanna
  7.8.2017 at 15:51

  Arvostan ennen kaikkea mukavuutta. Myös ulkonäkö vaikuttaa, 4-vuotias ei tahdo pukea päälleen kuin mieleisiä vaatteita. :)

 • Tinja
  7.8.2017 at 17:40

  Kestävyyttä, helppoutta ja mukavuutta.

 • Eve
  7.8.2017 at 18:05

  Kiva ulkonäkö, kestävyys ja helppo pukea. Ne on meille tärkeitä.

 • Susanna
  7.8.2017 at 19:39

  Täällä kans mennään lähinnä hinta edellä. Kun kolmelle pojalle täytyy joku vaatevarasto uusia niin huh…alkaa äitin lompakkoa hirvittää :D Usein hankitaan vaatteet kirppareilta ja kavereilta sekä alemyynneistä. Justiinsa koin onnen hetkiä löytäessäni Prisman ale-hyllyltä kaksosille uudet vaatteet eskariin :)
  Kestävyys on plussaa ja se ettei esim.kuvat haalistu hirveen nopeesti. Meillä kun fanitetaan nykyään kauheesti Star Warsia, Avengers-tyyppejä, Ryhmä Hauta, jne ja on tosi kurjaa jos niiden kuvat häviää paidasta parin pesun jälkeen. Nukkaisuus on myös yök.

 • Jessica
  7.8.2017 at 20:15

  Arvostan laatua, ulkonäkö ja ajattomia ja trendikkäitä vaatteita :)

 • Henna73
  8.8.2017 at 09:27

  Arvostan kestävyyttä, käyttömukavuutta ja ulkonäköä. Vaatteen/kengän tunnettu merkki ei aina takaa kaikkea; luotan omiin fiiliksiini :)

 • 1 8 9 10 11 12