Bloggaajaparodiaa!

Kukaan ei tietenkään koskaan lue Seiskaa tai (kröhöm) Vauva-lehden forumia – mistä lie massiiviset kävijämääränsä keksivät ja silleen…

No, ihan siis muuten vaan satun tietämään, että muutama päivä sitten siellä käynnistyi ihan hulvaton ketju, jossa parodioidaan bloggaajia ja annetaan toisten yrittää arvata, että kenestä on kyse. Ja eilen illalla nukkumaan mennessä…. kyllä: bongasin itseni! Tai siis parodian itsestäni!

…ja miten järjettömän hyvän ja osuvan parodian itsestäni. Koko nukkumaanmenohässäkkä meinasi mennä hysteeriseksi, kun Joelin kanssa vaan hirnuttiin ääneen. Silva oli ihmeissään.

Niinpä tänään annan bloggausvuoron vauva.fi:n anonyymille kirjoittajalle nro 167/225 (sivulla 7). Olkaapas hyvä:

*******

”Tosi-tosi moni asia meillä tehdään lapsentahtisesti. Sydäntä kylmää ajatella, että pieni eristettäisiin nukkumaan yksin. Meillä halitellaan ja sylitellään tsirpan kanssa joka päivä. Ja sanotaan rakas.

*Kuva sotkuisesta eteisestä jossa otan selfietä kalsarit jalassa*

Meillä höpö-höpö-höpsötellään ja hupsutellaan koko ajan. En halua mitenkään syyllistää toisin tekeviä, mutta tämä on meidän tapa. Meille tämä toimii.

*Kuva samaisesta paikasta, jossa esittelen hiuksiani*

Illalla jätin tsirpan ihan hetkeksi aikaa yksin leikkimään ja livistin (mukamas) salaa kurkistamaan blogia. Sillä aikaa kirjoitin tämän postauksen tsihhihii. Kun tulin takaisin tirppa kommentoi näin nokkelasti!

*Kuva sotkuisesta olohuoneesta, meillä on näin rentoa tsihihii*

Meillä ei sanota ei, vaan meillä halitaan. Hali-hali-halitaan! Herätän tirpan ennen kuin kodinhoitaja tulee että hän ei herää koputukseen ja pelästy. Lapsen oikeutta rauhaan täytyy arvostaa! Mikä ei sulje pois sitä ettemmekö voisi käydä 5 kertaa viikossa luovissa harrastuksissa. Luovuus on meille tärkeää!”

*******

Okei jos joskus haluan pitää lomaa bloggaamisesta, niin tiedän, ketä pyydän sijaiseksi! :D

Yks hauskimmista piirteistä tuossa ketjussa on, että juuri mikään imitaatio ei ole tarkoituksellisesti ilkeä – eli hyvää havainnointia ja kirpeää parodiaa vaan. Joo. Osuu vaan ihan täydellisen hyvin mun nauruhermoon – yhtä hyvin kuin Reino Nordin -ketju aikoinaan.

Harmi vaan, että tunnistan noista imitoiduista blogeista vain muutaman (lilyläisistä Nata bongattu); iso osa taitaa olla jotain tyyliblogeja. Lukisin mielelläni näitä lisää ”tutuistakin” (hihi sori vaan blogikaverit) – ja siis huom. huom. yhtä hyvässä hengessä (ilman ilkeyksiä) edelleen!

*******

Toivottavasti tuon puutaloparodian kirjoittaja on kuulolla – kiitos! Tosi taitavaa :)

(kuvat otin tänään parodian ”ohjeen” mukaan)

 

You Might Also Like

 • Mirka Maaria
  3.12.2014 at 14:22

  Tosta voi olla ylpee! Silloin tietää saavuttaneensa jotakin, kun joku viitsii parodioida. Seuraava taso on päästä Aku Ankkaan. :)

  • Kristaliina
   3.12.2014 at 14:28

   Hihii mä olen tästä ylpeä – etenkin kun on niin hyvä :D

   Mä oon Joelia usein pyytänyt piirtämään karikatyyrin musta, mutta se väittää, että omasta kumppanista ei voi – josta tietty tulee mieleen, että millaisen se sit ajattelikaan piirtävänsä :D Joel puolestaan kertoi saaneensa näyttelijälahjaiselta ystävältään Joel-imitaation, ja se oli kuulemma ihan hervottoman hauska.

   Mutta joo toi on varmasti taitolaji – miten tehdän hauska ja osuva, mutta ei liian ilkeä. Tuolla on monta tosi taitavaa! Jos/kun on samaa kirjoittajaa näiden takana, niin näistähän sais vaikka mahtavan blogin! :)

 • jjeba
  3.12.2014 at 14:27

  Moro! Nyt on pakko sanoa, että olen seurannut teidän perheen matkaa melko alusta asti. Ehkä juuri siksi mitä tuosta parodiassa tulee ilmi; olet oma itsesi ja kerrot teidän perheen elämästä. Hei, siinä on kuoppia, melua ja melskettä, mutta se on silti ihanaa. Ja siinä näkyy Rakkaus! :) Räkäiset terveiset Turusta! Ps. En tiesä miksi, mutta tää postaus alkoi itkettään, silleen hyvällä tavalla. Mut oon tosiaan flunssassa, laitetaan sen piikkiin!

  • Kristaliina
   3.12.2014 at 14:29

   Hali-hali-haliiii rakas! :D

   Joo flunssa, hormonit, väsymys – mitä näitä nyt on :) Mutta joo, osuva parodia on!

 • CougarWoman
  3.12.2014 at 14:37

  Aaahhhaaahhhh putosin :D Pakko oli lukea koko ketju heti läpi (en tunnusta että siksi, että halusin ensisijaisesti tarkistaa, olisiko moinen kunnia langennut minunkin kohdalleni – no ei ollut, pitäkää tunkkinne :P) ja Nata oli kans hyvä joo! 

  • Kristaliina
   3.12.2014 at 14:39

   Puumalle parodiaa, Puumalle parodiaa – kansa vaatii!!!!! (mä)

   • honeychile
    3.12.2014 at 22:07

    ”Voin kertoa blogillani kaiken, esimerkiksi sen, että oli vain viisi minuuttia viimeisestä hekumastani ohuen Pojan kanssa, kun ûbermies palasi työreissusta mickyrourkemaisena kotiin. Ehdin vaihtaa lakanat, raikastaa olemukseni ja suoristaa jakkupukuni, kun mies saapui kotiin. Onnellisen tietämättömänä. Kuuromykkä, komea reppana.”

    Totaalirepeäminen :D

  • pelagia
   3.12.2014 at 20:45

   Viesti 287! 

   • Kristaliina
    3.12.2014 at 20:57

    Puuma bongattu! :D

  • Nata - White Trash Disease
   3.12.2014 at 23:40

   Meitsin kuvaus oli iha täydellinen! :DD morjes!!

 • annakarin
  3.12.2014 at 14:49

  Nauroin just samalle ketjulle, hahahahahah. :–D Ihan paras! Bongasin heti sut, ei tarvinu kauaa miettiä. Tuli kyllä vähän uteliaisuus, millasta settiä omasta blogista tulis. 

  • Kristaliina
   3.12.2014 at 15:01

   Hihii aatelkaa miten erikoista tää on – kerrankin bloggaajat haluavat, että niille irvaillaan vauva:ssa :D :D :D Mutta tää on just taitavan huumorin ja perusilkeilyn ero; tuolla on nyt tosi taitavia ja tän parodiatyylin hyvin hallitsevia tyyppejä näitä kirjoittamassa! 

   Mäkin tunnistin itseni tyyliin ekoista sanoista :D

   • Kristaliina
    3.12.2014 at 15:05

    Mun toiveissa ainakin Isyyspakkaus– ja Asikaine-parodiat Ja Lähiömutsi!

    • Kristaliina
     3.12.2014 at 15:08

     Ai niin ja lilyläisistä myös Ite puin ja Saara Sarvas tais olla tuolla kans jo!

     • tiiti
      3.12.2014 at 17:32

      Ahaha, oon kuuluisa! Kuuluisa! (ja se on jäätelöPUIKKO, ei -tuutti, gaddämmit)

    • Kristaliina
     3.12.2014 at 21:02

     Eijeijei selvä Asikaine (293) on sekoitettu Puutalobabyyn! Äkkiä joku korjaamaan – mä en itse kehtaa :)

     Vaikka ei Hippi mun mielestä barbilta näytä :D Mutta Nekala-tuntomerkki oli selvä!

   • Veer (Ei varmistettu)
    3.12.2014 at 17:18

    Luin ensin että ”Mutta tää on just taitavan huumorin ja perseilyn ero”. Ja ihmettelin että miten se tommosta sanaa käyttää…. Ja tuo anonyymi oli kyllä läksynsä lukenut!

 • anna-liisa
  3.12.2014 at 15:30

  Hah; kiva, nyt tiedän, missä illalla surffailen!

 • Mari Johanna se on (Ei varmistettu)
  3.12.2014 at 18:01

  Nyt kyllä. Tuo Reino Nordin -ketju oli aivan aatelinen.

 • Anna Blue Eyes
  3.12.2014 at 20:07

  Mahtava! :) Siellä oli nyt jo ehditty pari toiveistasikin toteuttamaan… :D

  • Kristaliina
   3.12.2014 at 20:51

   Heeeeeeei meen lukemaan!!!

  • Kristaliina
   3.12.2014 at 20:55

   Isyyspakkaus-imitaatio on ihan huippu!!!! :D :D :D TommiK ethän loukkaannu, mutta nauruunrepesin!

   • Tommi K
    3.12.2014 at 21:45

    No mutta sehän oli lähes sanasta sanaan kuin mun blogista! :) (Rouvan kirja on kyllä aivan toisen mediakonsernin kustantama, eli se piikki meni vähän ohi.)

 • Jodelie
  4.12.2014 at 00:55

  Oh my! Takana itkupäivä, kohtua potkitaan taas niin etten saa nukutuks mutta v*tutus katos. Nauran niin, että harkitsen tuplapikkuhousunsuojia, kohta lurahtaa. Kiitos linkistä! :’D

 • Minna-Maria
  4.12.2014 at 08:34

  Huutonauroin just meidän yksveen hereille :”’D AI KAMALA en tiedä saisko edes nauraa mutta.. :D Nyt menen hali-hali-halimaan tuota meidän poitsua kun raasu pelästyi äidin huutonaurua olohuoneesta.. :D *tirsk*

 • CougarWoman
  4.12.2014 at 09:39

  ”Täällä Affenanmaalla kukaan ei tunnista minua, kun bisnesasussani kipitän ohuen Pojan vanavedessä hotelliin tai asunnollemme. ûbermies ei osaa lukea, kirjoittaa, puhua tai kuunnella, joten blogisalaisuus on siltä osin täysin taattu.”

  Aiettä mä putosin!! :D 

  • Kristaliina
   4.12.2014 at 09:53

   Toi toka lause :D :D :D

   Hitsi näiden kirjoittaja sais (edes anonyymisti) kyllä käydä täällä ottamassa kunnian teksteistään, nää on niin hulvattoman hyviä!!! Toivottavasti on kuulolla!

   • CougarWoman
    4.12.2014 at 15:35

    Oli pakko ihan erikseen myös luoda tästä ihan oma postaus. :)

    Kirjoittajalle/kirjoittajille pitäisi antaa joku Parodiapulizer!

     

     

   • Sana-Seppo (Ei varmistettu)
    4.12.2014 at 18:52

    Ai että, moni muukin voi haluta ottaa näistä parodioista kunnian itselleen (jälkikäteen). Mutta Asikaine, Cougarwoman ja Isyyspakkauksen parodiat on kirjoittanut sama henkilö. Itselleni hyvin läheinen. Hihi-hihi. Pitäisikö lähteä tavoittelemaan uraa blogi-roastaajana?

    • CougarWoman
     4.12.2014 at 23:05

     Ehkä kannattaisi; D

    • Kristaliina
     4.12.2014 at 23:41

     Kannattaisi!!!

     Aplodeja-aplodeja! Just nää kolme plus mun oma plus Natan on olleet mun nauruhermoon ne eniten osuneet!

 • gnuthca
  4.12.2014 at 10:37

  Ahaha :D Aloin vilkaisemaan ihan pikaisesti tuota ketjua yöllä, kun huomasin linkin täällä ja lopulta hihitellessä meni tunti-pari parasta uniaikaa /o Mut olipahan sen arvoista! Pitkästä aikaa nettikeskustelu, jossa on puhdasta, hyväntahtoista ironiaa ja vain muutamassa viestissä oikeaa pilkkaa. Nokkelaa! 

  Pakko jäädä seuraamaan ketjua, vaikka mun lukemani bloggaajat varmaan tulikin jo melko hyvin käsiteltyä :)

 • Kristaliina
  6.12.2014 at 11:06

  Eiiiiiih, toi ketju on näköjään poistettu! Voi äh, harmi. Miksiköhän…? Onneksi jäi tuo oma (ja nää muut blogatut) talteen!