Kiirettä pitänyt

Huh on kyllä kiireistä aikaa tämä lomailu. Kesämenoja on niin, että hengästyttää, ja koko ajan pitäisi olla säntäilemässä paikasta toiseen:

Perheen kiirekalenteri.

Pitää muistaakin kaikkea; paljon ja monenlaista. Stressihän tässä kohta tulee. Onneksi kaikki tärkeät menot on näppärä merkata perhekalenteriin näin:

Huh huh huh. Muista muista.

Ei ole aikaa kirjoittaa enempää! Täytyy lähteä äkkiä valmistautumaan, että varmasti ehditään!

2

You Might Also Like

 • Silkkitassu
  9.7.2013 at 12:53

  Kikakika

 • MinEna
  9.7.2013 at 13:41

  *reps* :D :D (sä pelastit mun ei niin hyvän päivän!)

 • Jenn-
  9.7.2013 at 14:31

  Mullakin on kalenteri aina mukana tuolla hoitolaukussa, mutta en oo varmaan tän vuoden puolella kirjoittanu sinne mitään enkä katsonutkaan sinne kuukausiin :)

 • Jullu
  9.7.2013 at 17:20

  Voi että sä olet loistava bloggaaja! Kiitos jälleen kerran muutamasta hymähdyksestä ;)

 • phocahispida
  9.7.2013 at 20:08

  Näyttääkö teidän kalenteri oikeasti tuolta vai onko seinäkalenteri vain jäänyt paitsioon (kuten meillä)? Meillä on ollut menoa melkein joka päivä jonnekin tai joku kylässä, mutta se on vaan ihanaa. Toisaalta ei tarvitse remontoida Puutaloa tai laittaa pihaa. :)

  • Kristaliina
   9.7.2013 at 20:10

   Meidän kalenteri oikeasti näyttää tältä :) Mä olen lopettanut jo joskus vuosi sitten kokonaan oman sähköisen kalenterin käytön, ja nykyään käytetään vaan tätä perhekalenteria. Tätä siis oikeasti käytetään – siis jos menoja on :) Tähän merkitään tavallisesti myös laskujen eräpäivät jne. – mutta oho, ei edes laskuja!

 • Evis
  9.7.2013 at 20:15

  Huhhu! Tulee kyllä kiire, että ehtii kaiken ;)

  • Kristaliina
   9.7.2013 at 20:24

   Sanos muuta, ihan suorittamiseksi tämä lomailu näyttää menevän :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  9.7.2013 at 22:07

  Onko tuo menojen todellinen määrä vai toimitko kuten minä: menoja on sen verran, kuin muistiin mahtuu. Eli vain työasiat mulla on sähköisessä kalenterissa, kaikki muu on korvien välissä tai jotkut harvat (eli ne vastaanottoajat joiden unohtamisesta tulee sakkoa) puhelimessa hälytyksellä. Tyhjästä kalenterista huolimatta arkiviikkoon mahtuu siis 3-4 omaa ja lasten harrastusta, parit kaveritreffit, lastenkutsut silloin tällöin jne. Olen ottanut sen periaatteen, että kun menoja on liikaa, turhimmat karsiutuu itsekseen :-) Oikeesti mitään sovittua tapaamista ei ole jäänyt vielä väliin unohtamisen takia.

  • Kristaliina
   9.7.2013 at 23:08

   Hyvä tekniikka! :) Paitsi en tiedä, uskaltaisinko kokeilla: mun nykyisellä muistikapasiteetilla meidän menot taitaisi olla yhtä vähäiset kuin… …no meidän tyhjä kalenteri :)

   Mut joo: tänä heinäkuun aikana meillä tosiaankin on tyhjä kalenteri ihan oikeastikin – ei mitään sovittuja/suunniteltuja menoja, ei yhden yhtään! Ja jee, se tuntuu ihanalta! Toki ollaan paljonkin kesäpuuhia tehty: Lintsit ja Korkeasaaretkin jo käyty, mutta mitään niistä ei olla etukäteen suunniteltu. Ei edes edellisenä päivänä. Kaikki tehdään fiilispohjalta ”hei lähdetäänkö just nyt Lintsille”-tyyppisesti :) Lomailua meidän makuun!

 • Salallaa (Ei varmistettu)
  9.7.2013 at 22:36

  Ihanaa, mun oma kalenteri näyttää lähinnä juurikin tuolta, sen sijaan meijän seinäkalenterissa on enemmän merkintöjä, koska jossain vaiheessa tätä kotoilua totesin ettei sitä omaa kalenteria tule koskaan katsottua, joten sinne harvoin tehdyt merkinnät on parasta ensitilassa siirtää seinälle. Tosin on siellä mun omassa kalenterissa merkintöjä kuten: Palikka tornissa 4 palaa, ekaa kertaa ja heti sujui. Vatsa löysällä. Kiipesi keittiöjakkaralle jne.. :)