Kassialmojen biitsipyyhkeet (ja kesäalevinkki)

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Vallilan kanssa.

Meistä on tullut muutaman viime vuoden aikana varsinaisia (kesto)kassialmoja.

Niin siis mitkä matkalaukut tai rinkat? Ilmeisesti meillä oli joskus sellaisiakin. Mutta todella pitkään aikaan me ei olla käytetty niitä muuten kuin ulkomaanmatkoilla – lue: ei siis vähän aikaan sielläkään.

Koska heh luonnollisesti on olemassa paljon parempi vaihtoehto kuin vimpan päälle muotoiltu virtaviivainen matkalaukku tai ergonomisesti täydellinen rinkka. Ja sehän tietysti tämä arkisen esinesuunnittelun helmi: ihan tavallinen kestokassi!

Esimerkiksi tänne Sotkamoon (tai mökille) lähtiessä me pakataan aina kaikki tavarat just kestokasseihin: täydellinen muoto, täydellinen koko (helppo pakata auton peräkonttiin) ja täydellinen kannettavuus. Ja sitten täällä ollessa kestokassi on tietysti myös aivan yhtä täydellinen biitsikassi.

Oodi kestokasseille!

”Sitä paitsi esimerkiksi tämä Vallilan tiikerikassihan on ihan täysin kaupunkikelpoinen kassi!”, minä hehkutin Joelille.

”Sanoo nainen, joka ei ole käynyt kaupungilla kahteen vuoteen”, Joel kommentoi.

Aaa joo. Totta. Mutta silti.

Vallilan ”katseenkestäviä” kestokasseja voi nyt muuten bongata parilla eurolla  Vallilan verkkokaupan juuri käynnistyneestä alennusmyynnistä. Äsken siellä näkyi alessa ainakin mallit Houtskari, Naantali, Koivukylä ja Maalla hintaan 1,60e – 2e.

Ja pssst, tämä on vähän tällainen ennakkovinkki:

Tuo Vallilan kesäale on siis jo käynistynyt tänään lauantaina, mutta sen varsinainen mainostus alkaa vasta sunnuntaina ja maanantaina. Ainakin voisin siis kuvitella, että just nyt ennen mainosbannereiden lävähtämistä siellä on monipuolisimmin erilaisia tuotteita alehaukkailuun tarjolla! Tämä siis ihan mun omaa spekulaatiota, ha.

Alennusprosentit ovat jopa – 50 % ja – 60 %, ja lisäksi siellä on tasaraha-alennuksia myös.

Eli pussilakanoita, mattoja, verhoja, pyyhkeitä ja niin edelleen – täältä löytyy kaikki aletuotteet.

Tänään(kin) tuohon meidän biitsikassiin pakattiin tyttöjen alkukesästä saamat Vallilan pyyhkeet. Toinen valitsi itselleen pinkkiä pumpulipilveä, toinen puolestaan riemukasta sirkusmeininkiä.

Oikeastaan nuo lasten uudet pyyhkeet oli tarkoitettu ihan kotiin ja kylpypyyhekäyttöön, mutta ovathan nämä nyt niin superherkullisen näköisiä, että ei niitä raaski pelkästään sisätiloihin sulkea.

Hah ja tunnen sellaista hassun kuplivaa kesäiloa, kun näen nämä kuivumassa pyykkinarulla: raikkaassa kesätuulessa liehumassa!

Hei ja sen Vallilan Omenapuu-kuosin kukoistustahan me ihasteltiin viimeksi: aletuotteita katsellessani huomasin, että sitä Omenapuuta näyttäisi olevan ainakin kahdessa värissä kylpypyyhkeenä – 60 % alennuksessa.

Lisäksi sitä meidän lasten makkarin ikikukoistavaa Omenapuu-verhoa löytyy kesäalesta ainakin just nyt vielä tällä hetkellä sinisessä värissä -50 % alessa.

Käykää siis ihmeessä nappaamassa omaan ostoskoriinne, jos jäi se Omenapuu-kuosi kutkuttelemaan mieleen!

Näissä polskintatunnelmissa meidän Sotkamon-lomailu siis jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Täällä ei ole ollenkaan niin kuuma kuin kuulemma Helsingissä, mutta hei kyllä tämänkin nyt kesäksi tunnistaa!

Kotikaupunkiin palataankin sitten just tasan ultraan. Kääk. Jännittää.

11+4 tällä hetkellä menossa.

Vointi on hyvä – jopa niin, että huolehdin, että onko se liian hyvä. Mutta tasan viikon päästä tiedetään jo paljon enemmän. Pitäkää peukkuja!

15

You Might Also Like

 • Hola!
  21.6.2021 at 14:16

  Tilasin jo vähän aikaisemmin Vallilalta pari kangaskassia: psykedeelisen pöllön ja sellaisen värikkään kaupunkimaiseman. En tiedä, kuinka ekologista kangaskassien ostaminen ja käyttäminen on (ilmeisesti ei kovinkaan), mutta mulla on joka päivä sellainen käytössä. Ollut jo useita vuosia. Ja jos kassi menee rikki, paikkaan sen muutamaan kertaan, ennen kuin luovun siitä. Eli ehkä se ajaa asiansa mun käytössä?

  • krista
   21.6.2021 at 20:19

   Oi, kuulostaa hyvältä! Haha etenkin psykedeelinen pöllö!

   Mä ajattelen sen niin, että kangaskassin/kestokassin ekologisuus on täysin riippuvainen siitä, miten/kuinka kauan sitä käytetään: jos vähän joka kauppareissulla ostaisi uutta kestokassia, se olisi huono. Mutta jos käyttää piiiiiitkään (ja just vaikka paikkaa jne) ja elinkaarensa loppuun, niin luulisi, että se alkaa muiden kassivaihtoehtojen hiilijalanjäljet voittaa! Meillä kans kasseja käytetään vuosikausia, ja ne on kyllä ihan yllättävänkin kestäviä!