Ajantajuttomuutta

Ah mikä tunne.

En ole tiennytkään, että tämän tilan voi saavuttaa kotonakin – ja vieläpä talvella. Mutta: mulla ei ole mitään käsitystä, mikä päivä tänään on! Vau. (älkää vaan kertoko)

Jouluaatosta on… hmmm… kolme tai neljä päivää? Seuraava meno on kirjattu kalenteriin vasta 3. tammikuuta (tanssitreenit) – se ei voi olla vielä kovin lähellä, koska kukaan ei ole huudellut sosiaalisessa mediassa vielä Hyvää Uutta Vuotta. Sit, kun niitä toivotuksia alkaa tulla (ja ulkona paukkua), on luultavasti uusi vuosi. Tai sota. Sit siitä parin päivän päästä vilkaisen kalenteriin ja yritän hahmottaa päivän niin, että pääsisin sinne treeneihin.

Siinä on mun tän hetken tavoite. Siihen pyritään.

Ah.

Käytiin me joskus ulkonakin…

…mutta enimmäkseen oon ollut näin.

 

You Might Also Like

 • eppunen
  28.12.2014 at 16:41

  Mullakin heti päivät sekaisin kun Mikko on lomalla :) ihana tunne!

  • Torey
   28.12.2014 at 18:11

   On muuten jännä, että niin kauan kun toinen perheen aikuisista on töissä toisen ollessa lomalla, niin pysyy päivissä mukana. Mut heti ku on koko perheen yhteinen loma, sitä tipahtaa kalenterista. :D

   • Kristaliina
    28.12.2014 at 18:14

    Täysin totta! Tavallisesti näin on käynyt kesällä/reissussa, mutta näköjään puolison loma toimii ajantajuntaalaajentavasti myös talviolosuhteissa :)

 • Eija/Tässätalossa (Ei varmistettu)
  28.12.2014 at 19:18

  Meidän kylällä alkoi paukkua eilen ennen puolta päivää. Jotkut vaan ei tajua :( Niin että ei kannata laskea päiviä perustuen paukkeeseen! Ja emmääkään tiiä mikä päivä nyt on, mutta oletan että rakettien myynti alkoi eilen eli lähellä uutta vuotta ollaan! Vai joko se meni?!?

 • jhhh (Ei varmistettu)
  29.12.2014 at 19:19

  Täysin ohi aiheen, mutta miten on Vikingit kulkeneet nyt talvikeleillä, lumessa ja loskassa?
  Mukavaa ajattomuuden jatkoa koko lomaperheelle:D

  • Kristaliina
   29.12.2014 at 20:27

   Mainiosti, mainiosti :) Tästä just Instan puolellakin kirjoittelin – kulkevat siis tällä kokemuksella auraamattomalla mutta ”ajetulla” tiellä yllättävän hyvin, niin autojen ajamalla tiellä kuin sellaisella jalkakäytävälläkin, jota olivat useammat ihmiset tasaisemmaksi kävelyllä tampanneet :) Mutta täyshangessa puolestaan piti työntää ihan voimalla ja ois ollut ärsyttävää, jos olisi pitänyt tarpoa pitkä matka sitä. Ilmeisesti renkaat saa lukittua ja se helpottaisi entisestään, mutta ei ole tarvinnut edes kokeilla, kun on mennyt hyvin näin. Eikä ole tarvinnut myöskään selvitellä, että oliko näihin talvirenkaita – ilmeisesti ois :) Mutta ei me hankittu koskaan Bugiksiinkaan talvirenkaita :)

   Mutta jos Bugiksiin vertaa (niin, että Bugiksilla pienet renkaat edessä), niin ero on iso. Siis hankikulkevuudessa. Bugikset tyssää alkuunsa, mutta niissä tietysti voi tuolleen kääntää heittoaisasta isot renkaat eteen eli silleen pärjäillään hyvin :)