Äiskä sheikkaa pebaa (julkisesti)

Miten saada vähän lisäjännitystä elämään?

No vaikkapa vastaamalla ”joo okei” aina silloin, kun normaalijärjellä (ja harkintakyvyllä) vastaava yksilö vastaisi ”no en mä kiitti”.

Harjoitellaanpa:

Bollywood-tanssinopettaja: ”Haluaisitko tulla tammikuussa esiintymään Intia-spektaakkeliin Kulttuurikeskus Caisaan?”

Juuri aloittanut alkeiskurssilainen: ”Joo okei.”

*******

Eli. Nyt on sitten pari päivää aikaa tähän. Ja nyt pitäisi enää:

 • käydä ostamassa uusi musta t-paita esiintymisasun alle
 • etsiä jostain kilisevät nilkka- ja rannekorut
 • harjoitella Bollywood-henkistä meikkiä
 • järjestellä elämä niin, että Joel ja Silva pääsisivät esitystä katsomaan (mm. totuttaa Silva käyttämään kuulosuojaimia)
 • laihtua viisi kiloa

Ai niin, ja yks pikku juttu:

 • opetella tanssimaan

   

EÄÄÄÄÄÄÄH, mihin mä oon ryhtynyt, apuaaa!!!!

bindiachamke chuudinkanke lashetaaree…

 
Like

You Might Also Like

 • Mindeka
  16.1.2013 at 11:40

  Hahahhaaa! Mahtavaa Kristaliina! Tsemppiä! (Hyvin sä kuitenkin vedät).

  :)

 • Liisa
  16.1.2013 at 11:42

  Hyvä siitä tulee! Oot ollut niin paljon Intiassa että olet varmasti saanut jonkun tanssitartunnan sieltä. :)

  Mekin alettiin joulukuussa totuttaa Iloa kuulosuojaimiin. Hän tottuu niihin noin 1-2 sekuntia kerrallaan ennen kuin repii ne pois. Parempaa onnea teille! :D

 • Myörrepyrsky
  16.1.2013 at 11:48

  Jee, hienoa! Aika monesta supermahtavasta jutusta ois tullut jäätyä sivuun jos ehtis ajatella ennen kuin tulee luvattua :) 

  Fiiliksellä voi kompensoida sen mihin taidot ei vielä riitä – ja yleensä lopputuloskin on silloin parempi :D

 • PSK
  16.1.2013 at 12:21

  Muahahahaa, mua niin naurattaa! Mutta siis hyvällä tavalla :) Sua ei varmaan kyllä hirveesti. Takariviin vaan piilottelemaan, ja jos nyt joku stiplu pääsee tulemaan, niin ainahan voit vedota äitipäähän tjn ;D

 • Kristaliina
  16.1.2013 at 12:37

  Tsihihi joo mut arvaa PSK vaan, minne mut tietysti pituuteni takia tyrkättiin… Jep – paikka eturivissä, nice :D

  Mut joo täytyy yrittää tuota fiiliskompensaatiota! Harjoitusvideosta huomasin, että itse asiassa virheitä ei edes huomannut – mutta sen huomasi, jos virheen jälkeen jäi nolostelemaan tai muuten vaan teki liikkeitä jotenkin epävarmasti. Pitäis kai muistaa, että TÄYSILLÄ VAAN :)

  Apua meillä saattaa kyllä sitten tulla kiire noiden kuulosuojainharjoitteluiden kanssa. Missäköhän ne edes on…?

  Tun Myörrepyrskyn lausahduksen: ”Aika monesta supermahtavasta jutusta ois tullut jäätyä sivuun jos ehtis ajatella ennen kuin tulee luvattua” allekirjoitan sataprosenttisesti! Usein on sellainen olo, että mitä HEMMETTIÄ sitä on taas mennyt tekemään (esimerkiksi silloin, kun ensimmäistä kertaa oli hyppäämässä vapaaehtoisesti ulos lentokoneesta), mutta sitten jälkikäteen on superhyvä olo, että tulipa tehtyä (ja selvittyä hengissä) :)

 • mir
  16.1.2013 at 13:41

  Susta huokuu niin hyvät energiat ja vibat, että sillä ei varmaankaan ole niinkään väliä osaatko tanssia just oikein! :) Hyvä fiilis mikä susta aina välittyy, niin ihan varmasti se toimii sieltä eturivistäkin käsin. Ja eikös se ole pääasia? Eikä sellai myrtsi-tosikko joka osaa liikkeet just eikä melkein. Hih :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  16.1.2013 at 14:24

  Täysillä vaan ja hymy huulilla, niin hyvin menee! Ei kukaan huomaa laulajistakaan, että laulavat pieleen, jos on karismaa ja hyvä meno päällä.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  16.1.2013 at 15:18

  Kuulosuojaimiin totuttautuminen: aika usein lapsi pitää niitä vapaaehtoisesti, jos äänet on oikeesti liian kovia. Hiljaisuudessa niihin on ihan turha totutella. Ja toisaalta, ette sais lapsenvahtia? Isi kun siitä äidin peban sheikkaamisesta ymmärtää, mutta vauva ei juurikaan. Valojen ja kaikkien kera lapsi ei välttämättä edes tajua että äiti on siellä lavalla.

 • Linka
  16.1.2013 at 16:23

  Olen vakaasti sitä mieltä, että vauhti korvaa virheet. Opiskeluaikaista venäjänkielenopettajaani siteeraten: Se ei ole virhe, se on korostus!

  Parhaat jutut lähtevät ex tempore-jutuista ilman harkintaa, joten esitys menee varmasti hienosti!

 • Kristaliina
  16.1.2013 at 17:55

  Oh, kiitos ihanasta kannustuksesta! Ajattelen näitä kauniita sanoja, kun hymyssä suin vedän TÄYSILLÄ ja sheikkaan päin… no, persettä :D

  Vierailija (15.18): Hyvä pointti tuo, että hiljaisuudessa on vaikea totutella… Ehkä me kuitenkin yritetään kokeilla niitä ennakkoon jo ihan sen takia, että se ei olisi sitten niin vieras kapine, että pelkästään se saa itkun silmään.

  Joo, lapsenvahti me kyllä saataisiin varmasti, mutta tavallaan eihän tuon isinkään ole mikään välttämättömyys sinne tulla. Mutta tuo on meille nyt taas tosi hyvä sellainen ”mitä lapsen kanssa voi tehdä ja mitä ei” -kokemus. Me ollaan jo puhuttu se niin, että heti jos tuntuu vaikealta, Joel lähtee Silvan kanssa kotiin (tai ei tule ollenkaan, jos tuntuu ettei ole hyvä ”fiilis” lähteä), ja onneksi se paikka on suoran sporamatkan päässä meiltä kotoa. Varaan myös hänelle paikan heti oviaukon tuntumasta, jotta pääsisi tarvittaessa ulos muita häiritsemättä. Saattaahan se olla, että jo pelkästään se pimeä sali ja muut ihmiset on Silvalle liikaa… Ja joka tapauksessa me lähdetään koko porukka väliajalla (mun esityksen jälkeen) kotiin nukkumahommiin eli vaikka kaikki menisi hyvinkin, Joel & Silva ovat siellä vain ehkä jotain tunnin. Ja joo – Silva nyt ei varmasti tajua ollenkaan, että onko siellä lavalla kilistävä tyyppi äiskä vai joku muu :)

  Mutta joo, ajateltiin että tässä on hyvä tilaisuus meille kokeilla, onnistuuko tuollainen. Meille vinkattiin, että on siellä varmaan muitakin lapsia – intialaisilla kun on ainakin tapana tuoda lapsensa mukaan joka paikkaan paljon vapautuneemmin kuin meillä suomalaisilla :)

  Jännittää kyllä paitsi tuo esitys myös se Silvan ja Joelin osuus. Mutta me sovittiin, että se on Joelin hoidossa ja päätöksenteon alla (esim. se, että poistuvatko heti alkuunsa paikalla), ja mun ei tarvitse ajatella esityksen aikana sitä :)

 • Hannah90 (Ei varmistettu)
  16.1.2013 at 21:32

  Youtubesta selaamaan bollywood makeup tutorialeja :) Sieltä inspistä meikkiin!
  http://www.youtube.com/watch?v=3uhRqQHVD1M
  http://www.youtube.com/watch?v=orRMY364i6g

  Ja onhan siellä niitä fake abs make up tutoriaaleja jos se paino ei putoa viittä kiloa
  ;)

 • Kristaliina
  16.1.2013 at 22:17

  Vau, kiitos, tsekkaan nuo ehdottomasti!

  Ehkä täytyy googlata myös kapeammat käsivarret make up -tutorial :D

 • A. Sinivaara
  16.1.2013 at 23:59

  Joo. Ja mä ilmoittauduin sunnuntaina mukaan muodonmuutos-kilpailuun, jossa mulla on 12 viikkoa aikaa pudottaa rasvaprosenttia merkittävästi ja muuttua kuivan kesän oravaksi. Järkevää aloittaa tuollainen urakka, kun olen jo valmiiksi ollut kahdeksan viikkoa dieetillä ja pudottanut viisi kiloa… No, ei tässä olisi muutakaan tekemistä ollut seuraavalle kolmelle kuukaudelle. Hitto kun pitää aina sotkeutua kaikkeen.

 • Evis (Ei varmistettu)
  17.1.2013 at 07:15

  Toihan on hei mahtavaa! Ja mistä kaikesta siististä elämässään kieltäytyisikään jos asiaa liikaa miettii ;) Ja kuten monesta aiemmastakin kokemuksesta (joita ei siis ole tullut liikaa mietittyä kannattaako) niin tästäkin tulee aivan mahtava kokemus ja onnistumisen fiilis sulle!

  Tsemppiä siis ja toivottavasti saatte lapsen kuulosuojaintotuteltua.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.1.2013 at 09:29

  Hei!

  Tämä lähtee nyt asian viereen, mutta mun kokemus myös on (kuten aiemmin joku jo kirjoittikin), että vauva/lapsi huolii kuulosuojaimet kun huomaa sen helpottavan omaa oloa.

  Sama pätee myös aurinkolaseihin. Hirveän moni tuntuu sanovat, ettei lapsi suostu käyttämään aurinkolaseja ja siksi laiminlyö lasten todella tärkeän silmien suojaamisen. Kun pienestä lähtien (9kk meillä) niitä alettiin käyttää, tarvittiin kieltäytymisvaiheessa vain rattaiden kääntäminen hetkeksi auringonvaloon ja sen jälkeen lasien uudelleenlaitto, niin johan jäivät päähän! :)

  Johanna