Testaajaksi Trendiin?

Trendin kauneustuottaja Anni pähkäili, että mitenkäs saisi kasaan testiryhmällisen äitejä ja äidiksi tulevia. Sitten hän keksi, että (köh köh) no täältähän meitä löytyy :D

Anni siis laittoi meiliä ja pyysi apua testiryhmäläisten etsimisessä. Hän etsii mahdollista Trendin juttua varten anonyymeja testaajia tuotteille, jotka joko:
a) lupaavat vähentää jo näkyvissä olevia raskausarpia tai
b) lupaavat ennaltaehkäistä raskausarpien syntymistä

Jos siis jomman kumman tyyppinen testailu kiinnostaa, lähetä ihmeessä meiliä Annille: otsikolla ”Testiryhmään” ja osoitteeseen anni.nissi@a-lehdet.fi.

Kerro meilissä, millaisia tuotteita haluaisit kokeilla ja miksi. Mainitse myös, oletko kiinnostunut luonnonkosmetiikasta vai kaikenlaisesta kosmetiikasta.

*******

Itseäni raskauden tuomat mahdolliset vauriot kropassa hirvittivät etukäteen aika lailla – etenkin kun pelkäsin, että (silloin) 34-vuotias kroppani ei olisi enää kovin palautumiskykyisessä tilassa.

Avauduin kauhuskenaarioistani kaksi lasta saaneelle ystävälleni, ja hän kertoi käyttäneensä aktiivisesti Weledan Stretch Mark Massage Oilia. ”Suosittelu” kuului jotenkin näin: ”En kyllä yhtään tiedä, onko siitä mitään hyötyä – mutta mulle raskausarpia ei kuitenkaan tullut”.

No, tuon enempää ei sitten tarvittukaan. Myyty.

Niinpä minäkin lotrasin Weledan öljyllä aamuin, illoin. Haju siinä ei tosiaankaan ollut raskauspahoinvoivalle yökkijälle se kaikkein paras mahdollinen. Mutta jee: ei arpia!

Purkin jämiä muistan silloin tällöin käyttää edelleen.
 

Siksi minäkin voin toistaa samat sanat kuin ystäväni aikaisemmin: ”En kyllä yhtään tiedä, onko siitä mitään hyötyä – mutta mulle raskausarpia ei kuitenkaan tullut”.

*******

Tuo Weledan öljy on kuulemma yksi niistä testattavista tuotteista, mutta vastaavantyyppisiä tuotteita on tietysti useita. Kantsii kokeilla!

Meiliä siis Annille, jos testailu kiinnostaa!

 

You Might Also Like

 • Jonnaa
  15.1.2013 at 11:36

  Itse säästyin raskausarvilta molemmissa raskauksissa mutta sen sijaan kroppaani koristaa ”raskaus arvet” jotka tulivat vajaa kymmenen vuotta sitten äkillisen lihoamisen johdosta….Ei niin kiva kun nämäkin arvet löytyvät pakaroista.

 • Maami (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 13:04

  Itselläni on raskausarpia rinnoissa, reisissä, pakaroissa ja vatsassa navan ympärillä. Mitkään niistä eivät minua haittaa! Ne ovat jo aika hailakoita,mutta toivon etteivät ne koskaan katoa kokonaan.
  Ne ovat taisteluarpia, rakkausarpia, äitiysarpia, kasvuarpia…arpia jotka ovat tuoneet mukanaan jotain aivan käsittämättömän kaunista ja ihmeellistä!
  Lantioni leveni, painoni nousi (ja jäikin 7kg) ja kasvoin henkisesti harppauksen. Olen ylpeä siitä että olen äiti,mutta myös siitä että näytän äidiltä…en miltään langanlaihalta tytöltä, vaan naiselta jonka keho näyttää siltä, että se on pystynyt olemaan raskaana ja synnyttämään.

  huh….tuli ihan hiki:D mikä purkaus…huh…. pähkinän kuoressa siis, minulla on raskausarpia,mutta olen ylpeä niistä ja ne eivät haittaa minua..nyt piste.:)

 • Paulina (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 13:37

  Mä taas suosittelen ihan perus kookosöljyä, olen käyttänyt sitä koko raskauden ajan eikä yhtään arpea ole siunaantunut. Tosin tämä johtuu tod.näk. enemmänkin perintötekijöistä. Kookosöljy ei myöskään haise, toisin kuin tuo Weledan öljy ja on huomattavasti riittoisampaa ja edullisempaa.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 13:57

  Kliinisten tutkimusten mukaan (ainakaan 2010 kun asiaan perehdyin) ei ole ainuttakaan tuotetta joka ehkäisisi raskausarpien syntyä. Toki ainahan kokeilla voi, mullakin oli bodyshopin kaakaovoita, mutta ei auttanut. Kyllä kyse vaan taitaa olla ihon ja sen alaisen kudoksen laadusta.

 • Elkku
  15.1.2013 at 14:32

  Mä käytin tavallisten perusvoiteiden lisäks (lääke-edustaja) frendiltäni saatua Bio-oilia. Se markkinoitiin mulle niin, että ”tätä käytti Victoria Beckhamkin”.:). Joo no aivan sama, mutta jos tuo pullo tuossa on niin käytetään :D.

  Arpia kuitenkin tuli parin viimeisen viikon aikana reilusti. Päättelin siis, että kyse on enempi ihosta kuin rasvauksesta. Oman mielenrauhan (ja ihon kosteuden) takia rasvaus on kuitenkin ihn jees niin tietää ainakin yrittäneensä.

 • Liisa
  15.1.2013 at 14:39

  Minäkin olin hyvin tietoinen siitä, ettei ihon kosteutuksella ole todettu olevan vaikutusta raskausarpien syntyyn, vaan se on kudostyyppi- ja ilmeisesti myös hormonitoimintakysymys. Silti rasvailin itseäni hyvin tunnollisesti Burt’s Beesin Mama Bee -ihoöljyllä. Tykkäsin myös sen tuoksusta, se on raikkaan sitruksinen. Raskausarpia ei tullut ollenkaan. Osasyy on varmasti se, että mahani ei ehtinyt niin kovin suureksi johtuen synnyttämisestä jo rv 34+0.

 • Helmiina
  15.1.2013 at 14:40

  Pakko minunkin liputtaa tuon Weledan puolesta. Kaksi raskautta takana eikä arpia tullut… Joten, en kyllä yhtään tiedä oliko siitä hyötyä, mutta mulle niitä arpia ei tullut. :) 

 • Kosmetologi (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 15:01

  Kyllä ne raskausarvet ovat perinnöllisiä ja hormonaalisien tekijöiden aiheuttamia. MUTTA vaikka ihon kosteutus ei sulje niiden syntyä kokonaan pois, niin se kuitenkin huomattavasti auttaa. Jos iho on hyvin kosteutetty ja arpia ennalta ehkäisee niin arvista tulee huomattavasti vaaleampia, pienempiä ja niitä tulee vähemmän. Joten jos väität ettei ihon kosteutus auttaisi ollenkaan niin olet täysin väärässä. Suosittelen siis ihon kosteutusta säännöllisesti vaikka et tietäisi onko siitä apua ;D huonosti hoidettuun, kuivaan ihoon syntyy arpia paljon todennäköisemmin koska kuiva iho ei ole joustava ihon venyessä. Suosittelen myös kerran viikossa kuorintaa. Todella hyvä ja halpakin kuorinta koko vartalolle syntyy kun sekoitat oliiviöljyä ja hienoa merisuolaa. Oliiviöljy kosteuttaa ja suola kuorii hellävaraisesti mutta hyvin. Kun olet kuorinut niin anna kuorinna vaikuttaa iholla hetki jotta öljy pääsee imeytymään ihoon. Itse suoritan kuorinnan aina saunassa.
  Itse säilyin raskausarvilta kokonaan apteekista ostetun ceridal-hoitoöljyn avulla.
  Arpia voi ehkäistä myös kuivaharjauksella.
  Jo syntyneitä arpia saa vaalennettua kosmetologisilla hoidoilla. Esim timanttihionnalla ja oikeilla tuotteilla.

 • Yksi ystävä (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 15:15

  Hahaa, tuo mainoslause saattoi olla minun suustani. Omille jutuille (tai omien juttujen kuuloisille jutuille) on aina NIIN hauska nauraa. Pelastit kuitenkin yhden todella tyhmän päiväni töissä tuolla jutulla.

 • Annikainen (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 15:36

  Heippa,
  minä käytin raskausarpien ehkäisyyn Born to Bion luomumanteliöljyä (ei tuoksu juuri ollenkaan) sekä Lushin Buffy vartalovoipalaa, joka kuorii samalla. Tulos: Ei arpia.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 15:39

  En käyttänyt kahdessa raskaudessa arpien ehkäisyyn mitään ja tulos: ei arpia. Eikä muuten ole siskolla, äidillä tai mummollakaan.

 • Kristaliina
  15.1.2013 at 15:39

  Ihana kommentti Maamilla, JUURI NOIN pitäisi ”elämänjälkiin” vartalossa suhtautua! <3 Hih mä oon itse asiassa monesti jutellut Joelille, että mä ihan odotan sitä, että me ollaan vanhoja ja ruttuisia – että millaiset rypyt meille elämä tuo tullessaan :) Mun mielestä on jotenkin ihana ajatus, että iloisten ja positiivisten ihmisten rypytkin on naurunryppyjä silmissä. Kun taas tuimat pessimistit saavat otsaansa kurttujuonteet… Se on tavallaan mun mielestä tosi kaunis ajatus: että ei olla enää niin ”syntymäkauniita” kuin kaksikymppisenä, vaan eletty elämä muokkaa myös ulkonäköä mukaisekseen… Oh,  mä haluan vanhana olla silleen kauniisti ryppyinen!

  …tshihi ja sit tosiaan se toinen turhamaisuuspuoli, että ei sitä nyt kuitenkaan ihan vielä halua olla kauniisti(kaan) ryppyinen :D Ainakaan jos sitä voi jotenkin suht vaivattomasti estää. Itsekin öljyilin silleen puoliskeptisesti ”ei tästä nyt ainakaan mitään haittaa ole” -tyyppisesti – mutta öljyilin siis kuitenkin :)

  (toisin kuin mitään silmänympärys- ym.-voiteita en jaksa käyttää, olen monta-monta vuotta rasvaillut apteekin Aqualanilla niin kasvot kuin kropankin)

  Kiitos myös Kosmetologille tosi hyvistä vinkeistä – minun maallikkokorvaani kuulostavat oikein järkeviltä. Apteekin Ceridal on muuten munkin mielestä hyvää kamaa, sitä on välillä käytetty Aqualanin kaverina täälläkin kropan kosteutukseen.

  Ja näiden kommenttien pohjalta vink vink siis sinne Trendin kauneustoimitukseen: täällä lukijoilla käytetty Weledan lisäksi mm. Kaakaovoita (Bodyshop),  Burt’s Beesin Mama Bee -ihoöljyä, Ceridal-hoitoöljyä ja Bio-oilia.

  Yksi ystävä: Hih ja <3 ! Joo, arvaan että tunnistit itsesi :) Iso halaus sinne mälsään työpäivään (toivottavasti se on jo kohta lopussa) ja yritetään nähdä PIAN!

 • Pumpkinjam
  15.1.2013 at 15:41

  Tuota Weledaa olen käyttänyt jostain raskausviikosta 20 lähtien pullon per kuukausi ja nyt 41+2 voin sanoa, että EI AUTA MINULLA. Kirkkaanpunaisia pystyarpia on melkein hävystä palleaan asti. 

 • Kristaliina
  15.1.2013 at 15:46

  …ja lisäys vielä käytettyihin voiteisiin: Born to Bion luomumanteliöljy,  Lushin Buffy -vartalovoipala – JA hyvät geenit :)

  Hih tässä samalla kertyy sinne Trendin testiin varmaan käyttökelpoisia vinkkejä testattaviksi tuotteiksi. Ja toivottavasti Anni saa myös ryhmäänsä testaajia!

 • Kristaliina
  15.1.2013 at 15:50

  Pumpkinjam: No voi höh. Mutta nehän sitten kuitenkin varmaan haalistuvat ajan myötä – ja lue Maamin ihana kommentti tämän keskustelun alusta :) Tsemppiä raskauden viime metreille – pian, pian! :)

 • Katie
  15.1.2013 at 17:32

  Täällä Englannissa tosiaan vannotaan tuon Elkun mainitseman Bio-Oilin nimeen… Mullakin sitä on. Saas nähdä auttaako – vasta ollaan viikolla 15, tosin pötsi näyttää enemmänkin jo viikolta 25+.

 • Miitu (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 17:48

  Eipä ehtiny arpia tulla, enkä tiedä, kuinka suuri osuus mahan öljyämisellä oli. Mä kylläkin käytin ahkerasti sitä öljyä kyllä ihan siksi, ettei maha olisi nii kammottavasti kutissu.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  15.1.2013 at 18:48

  Heips, minä kans käytin tuota samaista weledan öljyä, jostai viikolta 30 eli liian myöhään aloitin ehkä? Jokatapauksessa arvet tulivat raskauden loppumeterillä vatsaan, ja siinä ovat pysyneet. En kyllä oikein niitä elämänjälkinä ole osannut pitää, en kyllä yöuniakaan ole menettänyt, joten lähtisin mielelläni testaamaan tuotteita niiden poistamiseksi :D

 • Kristaliina
  15.1.2013 at 20:50

  Tällä virallisella tutkimusotannalla siis öljyt voivat toimia tai olla toimimatta ja raskausarpia voi tulla tai olla tulematta :)

  Vierailija (18:48): Joo, lähetä ihmeessä Annille meiliä, josko pääsisit mukaan!

  Hei ja sitten testaajaksi ryhtyneet: kertokaa ihmeessä sitten joskus myöhemmin täälläkin, että millaisia kokemuksia eri tuotteista tuli!

 • Kippuralla
  15.1.2013 at 22:17

  Mulla on kyljissä 2 2cm arpea jotka tuli siitä kun keskimmäinen viihtyi poikittain viikolla 27 ja reidet meni jo teininä. Muuten arveton ja kolme isoa lasta :)

 • 1 2