Aina se ei ole manjana

Huomasimme, että eräs vuokrakotimme seinä oli märkä. Oho, ilmeisesti joku seinän sisällä oleva putki vuotaa!

”Sitä tullaan huomenna katsomaan”, meille kerrottiin – ja mielessämme jo myhäilimme, että joo tämä me jo tiedetään. Manjana, manjana ja silleen.

Seuraavana päivänä:

Kappas!

Tyyppi tosiaan katsoi. Ensimmäiset viisi sekuntia. Ja sitten hän otti esiin moukarin. Kesken lasten päiväunien. Opimme myös monta uutta espanjankielistä kirosanaa. Sitten tyyppi häipyi, palasi takaisin putken kanssa ja alkoi hitsaamaan.

Kesken lasten päiväunien.

Sitten palohälytin sekosi. Kesken lasten päiväunien.

Paukuttelun, rämistelyn ja hitsaamisen jälkeen putki oli korjattu ja näky siis tuo niin kuin yläkuvassa. Hienoa, ei enää vuoda!

”No, sitten me elellään tuollaisen remppataideteoksen kanssa viimeinen kuukausi”, me myhäilleen taas ajateltiin. Manjana, manjana ja silleen.

Seuraavana päivänä:

Kappas!

Toinen tyyppi tuli sisään muurauslaastin kanssa. Sitten se häipyi, ja palasi takaisin maalin ja pensselin kanssa. Nyt maali haisee, mutta seinä on korjattu.

Oppitunti: joskus se manjana on oikeastikin huomenna.

Kun vaan vielä oppisi tuntemaan sen eron, ha.

36

You Might Also Like

 • Anna A
  5.3.2020 at 12:59

  Mä luin että: Anna, se ei ole manjana!
  Reps :D :D

  Hyvä, että senä on korjattu

  • krista
   7.3.2020 at 10:05

   Haha! ”Kun blogit kirjaimellisesti puhuttelevat sua ihan otsikosta asti” <3 :D <3

 • Merja
  5.3.2020 at 18:29

  Aika hurja yhdistelmä, vuotavat putket ja vieressä sähköjohtoja :O No, onneksi ei vuoda enää =)

  • krista
   7.3.2020 at 10:06

   No sanos muuta! Tuota kosteutta pääsi vielä valumaan ihan sähkökatkaisijaan asti, vähän kyllä kuumotti… Mutta onneksi nyt on korjattu!

 • Kirmi
  7.3.2020 at 09:30

  Hienoa, että homma eteni kerrankin vauhdilla! Ihmettelen kyllä edelleen, että miten ihmeessä tytöt ”suostuvat” edelleen nukkumaan päiväunia (tätä ihmetellyt kaiholla jo vuodesta 2016). Ah autuutta koko perheellenne! Ja varmasti virkistää iltapäivän tekemiseen aivan erilailla.

  • krista
   7.3.2020 at 10:09

   Joo joskus näköjään näin, hyvä niin!

   Ja kyllä, tämä päikkärihomma on edelleen ihan autuus, ja harvinaista, tiedän – tosin ei ehkä ihan niin harvinaista täällä Espanjassa, jossa tuo on ihan siesta-aika. Mutta siis kyllä, päiväunien jälkeen illassa riittää vielä virkeyttä niin lapsille kuin aikuisillekin. Meillä tää on niin hassusti mennyt, kun kyse ei ole edes silleen ”suostumisesta” eli lapset ovat niin väsyneitä, että menevät nukkumaan mielellään – ja usein mäkin menen. Tajuavat varmasti itsekin, että se tekee hyvää :) Mutta lapset on erilaisia ja unentarpeet, tämä tosiaan varmasti hyvin harvinaista, miten meillä tämä on.