Ensi kerralla olen tarkempi… (päivän asu)

…kun pikanappaan Prisman alekorista mukaani mukavan näköiset kotileggins… kalsarit:

Ohopsan!

Nooh, ehkä tämä vaan liittyy siihen alkuviikon puheenaiheeseen.

Trendiäiti yhdistää siis ”päivän asu” -kuvassaan rohkeasti miehekkään etumuksen ja naiselliset röyhelöt.

Varsinainen cross-dressing.

(ja kyllä: kamera peittää taas tarkoituksella meikittömän uninaaman)

Nää on itse asiassa ihan älyttömän mukavat. Ei kiristä edes lootusasennossa:

Oooooommmm!

2
Like

You Might Also Like

 • Lumikettu
  28.2.2013 at 21:29

  Aaahahaa :D <3

  Suosittelen kokeileen myös miesten boksereita, jos esim. omalta mieheltä löytyy sopivaa kokoa. Nekään ei kiristä! Niin tai kai sitä voi muiltakin bokserimiehiltä kysellä lainaan, jos kehtaa :D

 • Noo (Ei varmistettu)
  2.3.2013 at 14:07

  Hihi! Hei, mistä/mitä noi liukuesteet portaikkoon? Meillä on samanmoinen portaikko, pelkään hulluna pienen vauvani kanssa yhdistelmää väsynyt mutsi ja beibi..

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  19.3.2013 at 21:09

  Voi herranisä tuo toinen kuva ! Naurahdin ääneen, ja vieläkin naurattaa! :D

  Löysin parisen viikkoo sitten vasta tämän blogin, ja siitä lähtien sit oonkin lueskellut ensimmäisestä kirjoituksesta asti kaiken (maaliskuu on vielä lukematta, kun pakko oli kommentoida tässä vaiheessa tätä kirjoitusta!), ja myönnettäköön, oon ihan koukussa !

 • Kristaliina
  20.3.2013 at 11:28

  Iik Noo mä oon kokonaan unohtanut vastata – taas kävi niin, että vastasin mielessäni, mutta näköjään en ole näpyttänyt tekstiksi asti… Nuo liukuesteet on edellisen asukkaan /nykyisen naapurin laittamat ja TODELLA tukevat ja hyvät, sellaista vähän ”kivimäistä” pintaa… Eikä rispaantuneet mistään, vaikka ovat olleet tuossa varmaan ainakin kymmenisen vuotta… Näen naapuria silloin tällöin tuossa pihalla, voin kysäistä häneltä ja vastata sitten tänne!

  Vierailija, tervetuloa! :) Hih oon kuullut muilta lukijoilta, että kun hotkii kaikki vanhat jutut niin kun ne loppuu, on sitten vähän tyhjä olo ”tyytyä” odottelemaan uusia kirjoituksia – mutta mä tietty olen aika aktiivinen kirjoittelija eli melkein joka päivä tulee jotain uutta :) Kiva, kun löysit mukaan!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  7.4.2013 at 20:05

  Ihanat! :) Näyttääkin superpehmeiltä ja mukavilta. Ja sitäpaitsi, hauskan näköiset.

 • Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu)
  13.1.2015 at 14:51

  Miks mä huomaan tän postauksen vasta nyt! Mä oon pitkään ihaillu noita lökäreitä sun sivupalkin kuvassa ja ajatellut noitten olevan jotain ökyhintaista merkkiä, kunnes katsoin kuvaa isompana ja huomasin Black horse tekstin!! Eihän tollasia tietenkään enää mistään löydy :/ Damn!

 • 1 2